Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. mamatu

mamatu Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Я сьогодні вперше за ціле літо вибралась на природу. Як же добре відпочивається на свіжому повітрячку: сонечко, вітер, дерева, озерце, травичка... без шашликів, без алкоголю - справжній відпочинок. Відчуваю себе так спокійно, гармонійно. І так хочеться одразу поділитись гарним настроєм з усім світом.))) :girl_in_dreams:

2. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Та? То в коких? Бо я щойно по ТСН слухала, що з середи дощі, зливи і грози...похолодання на заході.

Я цілий день варена. Нічого не роблю, їм-валяюсь і бігаю від умивальника до чаника - полощу горло, як я хочу щоб та ангіна минулась і завтра я знову була як біла людина, жвава і працездібна. Бо то капці якісь.
    Ромко з татом в гаражі, щось там ремонтують. От і ще один день літа минув.

я перша в черзі за настроєм!

3. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

А ми будемо фестивалити. Тиждень перед вами. )

4. Heureuse

Heureuse вірю...

5. Яруська

Яруська Well-Known Member

да да:girl_yes:

6. natka75

natka75 Well-Known Member

О, вже дощик починає капати...може хоч трохи буде легше вночі спати, бо вже 2 ночі спимо з включеною дуйкою...
    Вчора їздила до Франківська в аеропорт,місто сподобалось, хоч часу погуляти не було,була там перший раз, вернулась ввечері змучена тою спекою.З врочистості - сьогодні наша бухгалтерія зробила нам свято "шлунку",бо в суботу був день бухгалтера виявляється...:girl_wink:

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Отакої....Як я могла забути. Це ж моє професійне свято було два роки. Ще й премію і квіти дарували:girl_tender:...Ах(((
    А в мене сьогодні суха проза. Ромчик постійно на мені, нікого не признає і не злазить з мене, зразу крик. Отак і ходжу постійно зі своїм кенгурятком. Вже чоловік ревнує:girl_in_dreams:
    Батьків відправили... Тихо так, незвично. Завтра планується трохи врочистості, бо чоловік в дома.
    Планували ще піти закупитись йому на день народження, який буде в четвер, та все відмінилось-несподівана фінансова криза до нас підкралась... І так якось невчасно((( Одним словом- "життя в смужку, чорну і білу"...

8. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми в Ризі, пакуємося додому. Так гарно відпочили - і на туристичному автобусі все об'їздили, і по річці на кораблі покаталися. Діти щасливі. Вчора вечеряли в ресторані на даху під відкритим небом. Тепер сиджу п'ю чай і дивлюся на місто з 16 поверху. Татко з Марком ще пішли погуляти, а Михасик спайкає.

9. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

А в мене одна врочистість, сьогодні в співробітниці ювілей, запросила на обід в ресторан, так файно посиділи, потім на роботу прийшли знайомі, дещо по роботі вирішили, і на тому все, вже потихеньку збираюсь, заїду ще в Кінг Крос :)

10. Heureuse

Heureuse вірю...

а мене вже який день болить голова..мабуть таки не омине мене похід до лікаря..а я так того не люблю..
    мала сидить шось розказує-співає, а в мене вже нерви здають..і не знаю як її додому відправити.
    день пройшов якось ніяк..не можу повірити, що я отак протринькую дорогоцінні дні літа!
    ввечері ще маю заняття з ученицею і на тому все..в п"ятницю перший вступний..і це вже не смішно!!!:girl_cray:

11. Alicia

Alicia Well-Known Member

Вчора були на першому занятті в соборі св. Юрія. Швидко та година пролетіла, хотілося слухати ще і ще...Сьогодні знову їдемо. Дещо цікаве помітили, коли на світлофорі стоїмо і хтось перед нами починає омивайкою бризкати і мити вікно, то автоматично всі позаду нас і ми також бризкаємо вікно і включаємо двірники! Такий собі флешмоб (позіхнув на парі - влаштував флешмоб!:girl_smile:)
    А сьогодні ходила на "закупи" в аптеку. Мій гастрит дає про себе знати...
    На роботі від спеки рятуюся водою, бо вентилятор тільки гаряче повітря ганяє по офісу. Термальну водичку з сумки не викладаю. Кожного вечора ходимо до ратуші гуляти, але до 00.00 йдемо додому, бо коханий каже, що він перетворюється в гарбузик! (втомлюється дуже на роботі...) Біля старого цуму стоїть старий автомат з водою і багаторазовою склянкою. Ми по-приколу кинули 50 коп, і натиснули кнопку "газированная вода с сиропом", і о диво! Він працює! Дійсно пішла вода з сиропом і коханий її випив. Я на таке не наважилася і ніколи не наважусь. Класно ось так ввечері гуляти на площі, навіть дощик вчора нас не злякав!:girl_tender:

12. Virginia

Virginia Well-Known Member

А я вчора зустріла свою знайому, яка теж мамочка. Вона мене познайомила з іншими мамочками і ми разом гуляли....:8::suicide: Може я ше просто "не відійшла" від світського життя, але я була в шоці! Розмови були типу: "А моя мала з"їла 160гр каші", "А моя вже 210 з половиною грамів каші, "Мій малий сьогодні зранку 3 рази попісяв і раз покакав":suicide:
    Я з того всього пішла купила собі пару журналів і так мені було набагато веселіше.

13. zetta

zetta Well-Known Member

O Viрджинка, я тi розмови оминаю ше вiд першоi дитини. Роблю так як важаю за краще для нас а ше то все мусолити з мамашками не люблю. То переважно як гуляю то сама ).
    Ot i зараз в парку сидимо... гуляем)
    два днi в заповiдник iздили вiдпочивали...i знову буднi )

14. mamatu

mamatu Well-Known Member

Беріть на здоров"є! :girl_in_love:

15. Savchenko

Savchenko Member

Приїхали ми з Шацьку сьогодні, хочу назад:girl_cray: В"їхали в Львівську область не те повітря, ближче до Львова одні гази смердять та бензин, в Грибовичах така корка була, думала вмру в тій машині:wacko1::suicide: Але відпочинок суперський: катались на катамарані, ловили рибу, ходили по гриби та чорницю, смажили шашлики і вперше бачила досить страшну зливу та блискавки, не могла заснути від того грохоту)
    Все розпакувала закинула речі в пралку, прийняла ванну і тепер читаю що пропустила за тиждень на ДП)

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

У мене сьогодні вельми насичений день. Ми серйозно зайнялися пошуками нового помешкання. Оглядали одну квартиру на Топольній. Район для мене зовсім не знайомий, але ніби все сподобалось, хоча звичайно є свої нюанси. Тепер сиджу і тяжко думаю, що то робити. Завтра до вечора треба дати відповідь.:agree:
    А загалом день як день. Правда вечером влаштував мені малий в парку цирки, заліз в сміття, яке двірники напевно на купу змели і вивалявся в ньому дуже гарно в своїй білесенькій футболочці.))) :rofl:

17. zaderyshka

zaderyshka Member

У мене поки суцільна врочистість!!!! Дівкииии, як то добре бути дружиною:girl_wink:
    Сьогодні нарешті день "без виставлянь", нікого не буде, перестанем допивати і доїдати усе, що лишилось. Бо вчора все позаморожували, бо хавалось вже по-інерції :girl_emo: Далі їдем в Кінг Крос на закупи до подорожі, а потім топаєм на Гаррі Поттера!

18. zetta

zetta Well-Known Member

трохи поскайпились з кумасею) пройшов грім з міні дощиком....а зараз облагорожую своїх дівок класичною музикою.... старша терпить бо їй цікаво спостерігати за молодшою ) а молодша співає )

19. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

то де таке щастя? в нас на городоцькій і не пахне...спека...

20. Artemida

Artemida Well-Known Member

Якраз хотіла спитати те саме :girl_smile:

В мене завтра в хаті плануються ремонтні роботи, зранку приїдуть майстри білити і клеїти шпалери. От сиджу, думаю і вже мені їх шкода....Позадихаються вони у нас в хаті....Тут так нагріло дах (останній поверх хрущівки без техповерха із смоляним перекриттям)), що всередині чистісінька сауна.
    Ми з Артемом втекли в Рудно, бо цю ніч спати вдома не могли. Хочу дощу!!!!!!:girl_flag_of_truce:

Статус теми:
Закрита.