Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Віддихнула, йоли пали. Поки заїхали в Шацьк мене продуло під кондюком. Зараз тащусь від температури 38,5, головної болі і розпухшого горла. Лежу - болію. Тато з Ромком в "Вулику", а я певно здохну.

2. Heureuse

Heureuse вірю...

і я так вчора думала! зібрались ми в гості, тільки вийшли і тут мене як почне ламати правий бік голови..я мусила голову аж руками обхопити, бо здавалось, що вона розламається надвоє..випила купу таблеток і нічого..трошки відпускало і заново..я в гостях і лежала, і дрімала..додому приїхала і на годину просто вирубилась, так мене той біль вимучив..це жахливо бути отакою залежною від змін погоди..
    ще вчора вперше взула нові сандалі і до крові натерла ноги..якась напасть на мене..
    а ще ми вчора були в першому залі, який розглядаємо замовляти на весілля. то певно врочистість..
    зараз нарешті добралась до інтернету, морально відпочиваю..
    коханий з малявкою бавляться в карти..сиджу-любуюсь:girl_tender:

3. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А ми сьогодні вигулялись по повній програмі:girl_yes2:.
    Ходили пішки з малим в центр з візочком. А назад малий на мені а візок в руках:biggrin:.
    Ходили на піцу та морозиво:kiss3:. Давно так файно не сиділи в сімейному колі. Та й вигулялись по повній програмі по усьому центрі:girl_in_love:.
    Втомлені повернулись, подивились фільм і мали смачну сімейну вечерю, бо завтра батьків відпроваджуємо відпочивати.
    Будем мати продовження медового місяця:kiss3::man_in_love:, бо не часто нам випадає побути втрьох. А тут аж два тижні:yahoo:.
    А зараз викроїла хвилю часу, що забігти в інтернет, поки малий гойдається на гойдалці. Бо дає він нам останнім часом жару:8:
    Настрій прзитивно втомлений:girl_in_dreams:

4. Michela

Michela New Member

Ми в четвер поїхали в Яремча. Приїхали додому- в суботу ввечері. Погода була ....!!! Накупались, походили в горах, сходили на водоспад...Жили в будиночку, біля самої води. Теплі вечори та світанки, при яких бачиш та чуєш шум річки...!!!:girl_tender:
    А вчора відпочили теж файно! Були в Дублянах, в ресторані на хрестинах! Хрестили мого найменшого похресника- Марка! Гарна забава, свіже повітря....ух!!!:girl_dance:

5. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

ОЙ, як ранок же гарно почався!!!:girl_yes::girl_yes::girl_yes:
    А я сьогодні прокидаюся, що мені чоловік приніс дитинку погодувати(А я і не почула, як він забрав Матвійчика від мене. Малятко біля мене спить Така натомлена якась). Бо то я вставала раніше з дитинкою(чоловік досипав), а то чоловік взяв Матвійчика, коли той прокинувся. Переодяг, поміняв підгузника. І збирався на роботу поки, і маленького заодно побавив. І я доспала 1, 5 години. Так приємно. :girl_tender::girl_tender::girl_tender: Люблю його. Розуміє мене і жалує... і балує. :kiss3::kiss3::kiss3: Казав з Полтави (А він туди поїхав) привезе мені книгу цікаву. Люблю таке :give_rose::give_rose::give_rose:. На вечір плануємо вечерю при свічках :kiss3::girl_dance:. Уже чекаю:girl_spruce_up::girl_yes2:

6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А ми вчора класно зіграли в боулінг з друзями! так надурілись!
    А сьогодні знов робочі будні. Хоча планується врочистість - ввечері йду на Гаріка в Аймакс.

7. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Незважаючи на те, що сьогодні буденний понеділок і знову жара, яку я дуууууже важко переношу, - настрій супер врочистий!!!! По-перше, тому,що я гарно виспалась! Замість того, щоб вставати о 4, встала о 7, відвела малу в садочок, старшого відправила до бабусі, а сама - на роботу. По-друге, тому що приїхала моя квіточка-кума!!!!!!!!!!! І ще по звичці буду святкувати день свого весілля. Ще б літак дуже не затримався, було б просто супер-пупер кльово!!!

8. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Урррра,нарешті дома!
    ніколи б не подумала,що так буду не любити якесь з міст України - Одеса, форевер!
    якби це зараз негарно не звучало,але як будуть робити диверсії,пов"язані з цим містом я з вами!

9. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а ми нині їдемо..кондюк не вмикатимемо:girl_bye:..вірю,що нарешті скупаюсь в озері...попакувала речі(свекри як побачуть,то вмруть- на 6 днів 6 торб:girl_wink:), купила продуктів, а зараз балдію-малий миє мені ноги холодним компотом:kiss:

10. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

скупаєтась, як інакше в таку спеку...
    А в мене ангіна, правда вже можу пересуватись по хаті без шлейфу перед очима. Мама взяла малого погуляти а я зарядила свіжий хлібчик на йогурті в пічку і впала на койку далі хворіти. Тато прікаліст, не накупався, каже треба на тижні поїхати в Шацьк знову, вже на тиждень. Щас...ангіну вилікую і шнурівки попрасую. Я вже навідпочивалась. Нікуди не хочу!

11. preciosa

preciosa Well-Known Member

Мені вже нарешті покращало!
    Ще вчора вранці самопочуття було не дуже добре, але потім вибрались на шашлики на природу і мені полегшало)) Такий вітерець подував, пташки співали, ляпотааа)) А сьогодні вже добряче смажить...

12. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А ми провели шикарні вихідні у Відні, 2 днів явно замало для такого красивого міста :). А ще чисто випадково попали на процесію - помер останній імператор, який ще був з титулом - Отто фон Габсбург, йому чере з пів-року мало б бути 99 років. Знаті наїхало! Безкінечна процесія з королівських домів, родини. Красива прощальна церемонія і цікаві звичаї з тим пов"язані. Віденська кава і віденська випічка це щось фантастичне...Хочу ще туди :girl_tender:.

13. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

я недописала в село,тому мене всі муштрують,чого плани змінилися..в Лілану в Славське ми їдемо за 2 тижні...
    п.с. я нині рада як слонь,бо мала їхати зі свекрами,а муж -ні,а в нього робота переноситься на наступний тиждень і він чухає з нами...люблю

14. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Ну, тоді там буде мала форумівка - ми також в Ліліану, за два тижні...

15. napoleona

napoleona Well-Known Member

а на концерт цієї суботи хтось їде?

16. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ми не в Ліліану....но зайдьом, зайдьом.:girl_flag_of_truce:

17. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Тішуся бо на обід з коліжанку пішли собі і відвели душу українським борщиком:)
    А ще зустріла подругу, яку дуже давно не бачила.
    І взнала що мій колишній хлопець одружився, це вже другий. Я як в тому фільмі "поцілунок на щастя". приночу удачу в особистому житті :)

18. nataliachita

nataliachita Well-Known Member

Котрого числа плануєте там бути? Бо ми з Уляночкою будем 5-7серпня :girl_wink:

19. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Вчора був дуже насичений день: зранку сходила до церкви, вистояла там 3.5год
    потім перебіглася по магазинах - купила собі босоніжки і поїхала в Озерний край, трошки поплавала і сиділа в тіньочку бо в п"ятницю на Задорожньому трошки згоріла.
    Підвечір поїхала з хлопцем і подружками у вишиванках в Шевченківський гай - там так гарно, свіжо, в таку спеку там напевно найліпше.:girl_tender: На ніч поїхала на роботу (така специфіка поліграфічного виробництва), там трошки поробили і цілу ніч святкували день народження одного співробітника.:connie_pull-pigtail Ось така вчорашня врочистість:girl_smile:

20. Heureuse

Heureuse вірю...

знов спека..ну шо такоє..чого в нас не може бути просто тепленько, а не сауна! а в новинах от ше краще обіцяють- 40 градусів :girl_impossible::wacko1:
    день непоганий- одне заняття, трохи посиденьок з подругою, поїздка в солярій- подруга вже чорна, а я ше наважуюсь:pardon:
    зараз чекаю на коханого, десь погуляєм троха, бо він завтра їде по роботі...на місяць!!! так шо я від завтра сижу в жилєтці!

Статус теми:
Закрита.