Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alicia

Alicia Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Вчора наша вечірня прогулянка затягнулася до пів першої ночі...Такий місяць зараз гарний! Не могли намилуватися! Площа ринок трохи тихіша стала, менше людей...Так хотілося прохолоди вечірньої, але було так парко...духота.
    Зранку в рагс, подали заяву, потім хто куди - коханий на роботу, я спочатку на базар, потім трохи позасмагала годинку (спеклася вся!) і також на роботу. Коли йшла засмагати, мені дали рекламку таку яскраво-жовту. І от вже коли засмагала, бачу, скочив на рекламку коник (кузнечік), і давай її їсти. Я аж не повірила своїм очам, але потім глянула на рекламку, а там весь краєчок погрижений такий. Вперше так зблизька спостерігала, як коник гризе папір.:girl_crazy:
    Зараз вже буду йти з роботи, моя зміна закінчилася. Плануємо сьогодні знову йти на площу ринок. Там співи народних пісень о 20.00, може якраз встигнемо, поспіваємо.:girl_curtsey: І на 23.00 їдемо в планету кіно.

2. Пундик

Пундик Well-Known Member

Мені весь день дуже важко від тої жари, п"ю багато води,нічого зробити неможу з тим, то під вечір аж ноги поотікали, сиджу чекаю чоловіка з роботи,а в ванні машинка попрала, тре розгрузити, посуди трохи стоїть-мити не хочу, стіл робочий тре поскладати-теж сили немає, що то зробити з собою незнаю:girl_sad:

3. Virginia

Virginia Well-Known Member

свято: сьогодні пять років з дня знайомства з чоловіком
    проза: він забув і я (перший раз за ті роки) без подарка:girl_feminist:

Гуляла з малою, а в нас в дворі зробили новий мінімаркет і сьогодні було урочисте відкриття з клоунами(!), конкурсами(!), тамандою(!), аквататуюванням, музоном на всю вюлицю і безкоштовним морозивом і солодкою ватою:8::8::8: то треба було бачити. Сиділа на лавочці, а біля мене проходили старші дядьки і один в одного питав, чи той зайняв чергу за морозивом:khomyak:

4. kati

kati Well-Known Member

Цілий день провели за містом- сосновий ліс, озеро, лісова малинка, тиша і спокій...красота:girl_tender:Меншенький спунькав під ялиночкою, старшого з води не витягнеш..Зараз всіх перекупаю і гойда спати.Назад їхали троха спішились, бо Дімка мав просинатись, ну і швидкість трішки перевищили...зупинили даїшнік, але як подивились що в нас немовля, двоє діток ,ще й вагітна одна-побажали щасливої дороги і відпустили:girl_bye:

5. sunset

sunset Active Member

як би там не було- але відпустка - то таки радість, навіть якщо весь відпочинок проходить в місті чи в околицях))))
    за останні дні трохи зайнялась здоров*ям,
    і як результат- величезна гематома після аналізу корові з вени і ефект підбитого ока - бо видалила папіломку над оком)))
    ще сьогодні вишивала потихеньку рушник, і тішилась як то добре в таку спеку в особняку))

а завтра маю суцільну врочистість- йду на весілля до чарівної коліжанки Zaderyshkи))) тільки б з погодою пощастило))) а настрій та море позитиву і так забезпечено)))

6. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а в мене сьогодні по плану повинен бути суперовий день, який приділяю особисто собі, малеча їде до бабусі з дідусем, а я іду в салон краси робити мілірування, а пізніше по магазинах, маю намір купити ще якесь платтячко "рябе"))), бо завтра ідем на забаву:girl_tender:

7. jylanda

jylanda занууууда

з врочистостi - спекла гарний тортик i iдемо на концерт джазу на мою колишню роботу:girl_yes2:, а з прози - страшенно болить спина, через це - несла торт в холодильник i так сильно впала... але тортик втримала, героiня) Результат, таки iдемо з тортом, але в додаток до болю в спинi, тепер ще болить 5-та точка:girl_cray:

8. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Наварила їсти, попрала, їдемо за синочком в село...2-тижневі канікули закінчуються, а з понеділка-вівторка починаються нові...але вже з мамою і молодшим братиком...вже не буде такої "волі", як з бабусею....

9. preciosa

preciosa Well-Known Member

Така втомлена, весь час хочу спати, добре, що хоч температури нема... Хіба коханий помагає розвеселитись, ще смаколиків мені привіз:girl_tender: Який же він у мене молодчинка:kiss: Приносить врочистість у мої будні...

10. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Ми всі разом їздили купатись на річку . Накупалися, задоволені усі. Прохолода і задоволення))) Після 25 серпня( ще точну дату не обрали) планується врочистість - зустріч випускників 9 класу школи, яка знаходиться в селі Стовбина Долина, де я вчилася, бо донавчалася 10 - 11 клас в Нових Санжарах, а мої однокласники розійшлися в училище , технікуми... Отак) Зустрінемось в Санжарах. Бо хто в Полтаві живе, хто далі. Говорила по телефону з однокласницею по телефону, то і голос, чи то змінився, чи то я забула... Як час іде швидко. Пройшло 6 років. 5 - річчя було минулого року, не вдалось зібратись та відсвяткувати. Збираємось цього. А на той рік буде зустріч однокласників з якими закінчувала 11 класів. До подруги в гості збираюсь після 30 серпня. Я її не бачила більше року. Тільки дзвонилисть та переписувались.
    Дівчина з Москви , яка займається професійно вокалом написала з "Контакта" посдухавши відео з моїм співом, що гарно співаю. Питала скільки співаю. А я то ...декілька місяців. На що вона сказала, що супер:girl_blush2: співаю, як для початківця-самоучки, вона б навіть допомогла, відвівши до свого викладача, якби я жила близько. Тільки потрібно допрацювати нотний період. А я ж неосвічена в тому питаю. Поясни, який нотний період? От дурненьке я:girl_blush2: На що мені відповіли, що є процитую, бо своїми словами не передам " Просто во время обучения пению есть донотный период-это когда человек вообще не может петь чисто ноты.А так как у тебя интонирование уже есть - тебе нужно все остальное + расширение диапазона по максимуму". Якось так. Думаю про викладача з яким треба звязатися. І книгу скачати та робити вправи для розвитку голосу, дикції, розкутості, дихання... які порадила дівчина. І з форуму радили, спасибі). Буду освоювати все потроху) Поки що сама. Дуже рада,що люди хочуть допомогти - це радує, що світ не без добрих і чуйних людей. Дякую дуже форумчанкам - за підтримку і компліменти, які надихають працювати далі Буду йти далі) А сама дівчина казала, що їй тяжко давались високі ноти і вона йшла до таких нот як я... 7 місяців з викладачем. А я думаю. Отже є, правда, талант, треба працювати. Старатимусь)

11. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

А я сьогодні швиденько поприбирала, а поітм поїхала з суідкою в кіно, давно їй обіцяла , а потім з друзями поїхала в ресторан і ще трохи на природі погуляли...ех..ще б погодка була б кращою.

12. kati

kati Well-Known Member

Сашка давно просився на Тачки, а все не було з ким йому піти...і от сьогодін попросила сестру з ним сходити. Поки вони дивились мульт, ми з Дімкою пошарились магазинами, прикупили мамі сарафан і декілька дрібничок. Потім ще згамцяли піцу в новій піцеріі( дость така нічого) і прилізли додомцю.Шо робити завтра поки що без поняття, ех хоч би сонечко було...

13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А ми повернулись з відпочинку:girl_tender:.
    Було чарівно:girl_in_love:. Тиждень в моєму коханому родинному колі:man_in_love:. Накупались, назагорялись, нагулялись:girl_in_love:. Повітря кришталево чисте, водичка тепла. Одним словом файно, але мало((( Сьогодні ніяк не можу ввійти у свій звичний ритм життя. Ромашка страшно капризний-лізуть два верхні зубки. А наступний тиждень допомоги чекати не буде від кого, бо чоловік на роботу, а батьки їдуть на двотижневий відпочинок. Одним словом морально готуюсь:girl_in_dreams:.
    Правда думками я ще насолоджуюсь відпочинком і борсаюсь у теплій воді під промінчиками лагідного сонечка:girl_in_love:.
    А на вечір одне бажання-виспатись....так десь до завтра до обіду. Ах, мрії:girl_in_dreams:

14. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Ми цей тиждень по гостях ходимо.Вчора в Шекспірі на ДН були.Так звикли до походеньок,що Настюха сьогодні цілий день нила:а до кого ми сьогодні в гості йдемо?Список запрошуючих підходить до кінця,пора самим розважатись :)

15. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

забрали Любіка з села-в хаті РУХ...братики скучили один за одним.....як важко зараз нам не є (Марек капризуля ще та..жжжуби..висипка...і т.д.), але кльово мати дітей..і не одного, а двох пацанів...
    привезли від мами дарів природи, обїдаємось абрикосками..ням-ням...
    от думаю, мо людинка,яка ще вчора приїхала з моря подзвонить і махнемо з дітисками на піцу завтра...кх-кх

16. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А я повернулася накінець до бізнес-школи, часу невистарчає катастрлфічно, виклади дуже цікаві, працювати доводиться як дітиска поснуть і до 1ї або довше... А зараз ми в поїзді. Летимо завтра до Риги на вихідні.

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

Сьогоднішній день починався так собі. У чоловіка нарешті вихідний, тому користуючись моментом відправила його з малим гуляти, а сама прала, варила їсти, прибирала, прасувала...Ех, та хатня робота.
    А вечером була врочистість, холила на день Народження до свого похресника.:kiss: Йому сьогодні три рочки. Такий класнючий, люблю його сильно-сильно!!! Шкода тільки, що його молодший братик захворів, тому мені прийшлся залишити свого синочка з чоловіком. Сьогодні вкотре зловила себе на думці, що ми з моїм Святославом "не розлий вода", не можу я без нього, сиділа як на голках на тих святкуваннях і дуже швидко пішла.
    Зараз доварюю борщ і відважно борюся зі сном. І коли я висплюсь як нормальна людина?

18. tsyganka

tsyganka Member

День сьогодні видався гарним: зранку поспали довше, поприбирала в хаті, спекла свій улюблений пляцок (сирник) і поїхали в гості до сестри, яку вже не бачила більше року. Познайомилася з її доцьою, гарно погостилися, малий побігав на подвір'ї і прийшовши до хати відразу заснув (ще зафасував машину грузову). Завтра напевно теж чекає якийсь паход, а я хочу повалятись на дивані і нічого не робити.:girl_feminist:

19. Vika

Vika Well-Known Member

вчора цілий день не було інтернету. відчула себе наркоманкою коли раз за разом включала комп"ютор, перевірити чи не з"явився інтернет.
    але зато сьогодні є аж 7 сторінок нових дописів.

20. natorella

natorella Well-Known Member

а в мене був. але я сиділа цілий день на кухні
    і аж ввечері смогла на 5 хв забігти, відповісти на пошту і зробити замовлення

Статус теми:
Закрита.