Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Муженьок десь вештається :girl_emo:, певон хтось добрих *** получить, як прийде. Ну що за дурнувата манера не відповідати на мої дзвінки, або збивати і не передзвонювати?! Я не дзвонила йому аж дотепер - розумію, як то чоловіків нервує, коли жінка по 100 раз наярює...Ну але все має якісь межі. Певно заб"ю його, як прийде. І скільки раз ми на ту тему говорили, так нє...Далі собі все як було так і є. Бо сьогодні Петра і Павла, є повід випити:girl_devil::girl_devil:.

2. zaderyshka

zaderyshka Member

ох, давненько я по-людськи на форумі не сиділа і не писала :girl_bye:
    все бігаю-лІтаю. багато гарних новин сьогодні мала, підняпрягла нашу форумляночку Сансет, щоб трохи мені помогла з закупами дрібничок до весілля. Гарно з нею пообідали в ""Кулінарній студії". Потім прикупила собі трошки білизни, суто для гарного настрою "опосля весілля":girl_tender: А ще сьогодін бачила донечку коліжанки, правда по скайпу, бо вони в США, але така мацьопа гарна, а коліжанка так світиться від радості, такааа красива!! А ще мали останній урок танців з кохаськом до весілля. Уря, ми не безнадійні медведюки!!! А ще наш оператор прислав нам кліп, який в залі будем показувати, знімали в неділю,а сьогодні все гарно змонтовано. Тішусь!!!! А зараз буду розмальовувати бокали і свічечки робити. отакий насичений день!

3. Heureuse

Heureuse вірю...

ми вчора знов мали гостей- досвятковували мій день народження.
    ціла хата дітей, дорослих, шум-крик, кожне мале робить шось своє, кожна мама бігає за своїм чудом..і я в тому всьому з горлом-носом-головою, ледь тепла як то кажуть:wacko1:
    сьогодні мені вже трохи краще- ще закладена, але голова вже не так сильно болить..відпочиваєм з малою..можем сходим на качельки..
    настрій- трохи пригнічений, бо я марю морем та відпочинком..а натомість треба починати шось читати, бо 22- перший вступний екзамен:sad:
    так і живем...:girl_in_dreams:

4. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

У мене проза. Я вже так закрутилась з сімєю і творчістю, що голова квадратна. Відпочину тижник- два - та буду далі займатись всим разом. А то вже і бажання кудись пропадає і сил. Якась втомлена страшне - такий собі витиснений лимон. Фініш - поки що. З творчого врочистого - то вийде,уже знаю, 5-й альманах "Літіум", де будуть мої твори( на 6 ст),(за друк книг собі платила(6 шт.), бо обєднання незалежне, видається коштом авторів). Готується збірка до випуску.
    І то не радію. Відпочити...
    Консервувати огірків треба, сушу на зиму кріп і петрушку, прополоти ще раз городчик...
    Ех, відпочити б...

5. Kryhla

Kryhla Member

Мене теж замучила проза. Щодня те саме - щось зварити (набридло оте вариво:girl_devil:), поприбирати, і бавитися зі своєю мальотою (ну то набриднути не може, лише вимучує страшенно). Я до вечора така як вижатий лимон, а мій Андрійко дальше собі товчеться:girl_smile:

6. Michela

Michela New Member

В мене теж проза...Планували сьогодні з'їздити в Східницю, але чоловікові- не виходить по роботі...В таку погоду треба десь в лісочку, на природі...а не на асфальті! Але, мусить бути- так як є. Настрій кепський...:umbrage:

7. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

З того всього навіть проспала аж до 09:40!!! Це в мене рекорд!!! Тому повна сил буду займатись прозою: генеральним прибиранням, бо вже завтра забираю дітвору з "курорта" і буду тішитись останнім моментами тиші в хаті. Ще потім сходжу на роботу і так день проповзе.....Нудно мені без них....нудно...нічого не хочеться...вже б скоріше завтра!!!!!!

8. Michela

Michela New Member

Так як настрій поганий, то вирішила, хоч незавершені свої справи зробити....Думаю- покладу малого спати, а мала собі за той час телевізор подивиться- поки мене не буде. Але ж як може дитина спати- якщо сусіди щось дрелькою роблять...Незручно до них йти, бо самі недавно ремонт робили...А сусіди десь думають, що то ми далі ремонт робим...О,зараз затихли...може це обідня перерва!!!

9. napoleona

napoleona Well-Known Member

у нас теж уже 2 тижнні над нами так дрелять, надіюся, що коли народиться мацьопа вже вони закінчать

10. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Вчора в нашого татуся був вихідний і він весь день бавив Ромка. Зранку затарились на базарі, поспали а потім до вечора катались на вєліках по району. Несподіванкою (ще не зрозуміла чи приємною) було те, що на касі в арсені мені не хотіли відпустити пиво для Віталіка, питали, чи є 18 років:connie_pull-pigtail, ото розсмішили старушку. Правда ті кг убивают нещадно, ще й сусідка запиталась, скільки можна худнути, та я й сама вкурсі що забагато.
    Зате сьогодні ледве дитина від тата відлипла. І то ближче до обіду, і то тільки тому, що очі злипались а без циці не засне...чим більше вони разом, тим тяжче татові потім вирватись на роботу. Любофф. Зранку були в нас аж дві бабусі, ще ввечері сестра обіцяла приїхати з племінником. Такщо не сумуєм.

11. Gajka

Gajka Well-Known Member

Сьогодні спали до 9.00. Попили кавусі і кожен за своє: я прибрала в хаті, помила підлоги, ванну, коханий - в підвалі робив стелажі на закрутки. Тепер варю обід і роблю калимну роботу на компі, одночасно дивлюся і слухаю телик. Ще планую піти по огірочки і, залежно від їх кількості, може буду робити закрутки.

12. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Вчора так сильно болів живіт, що я не помітила, як протягом дня випила 9 таблеток НО-шпи :crazy: Сьогодні їду в ПБ, татко пообіцяв до лікаря якогось завести. Зараз потрохи збираюсь. Артемко як скажений літає по хаті, не знає куди себе подіти від радості що їде до діда на роботу. Спека..... що то вдягати ?.....

13. Heureuse

Heureuse вірю...

такий гарний сонячний ранок..і такий паскудний мій настрій на фоні..
    навіть кава з тортом не допомагають..
    мала на сьогодні запланований один урок, то його щойно перенесли...і мала сьогодні пішла з бабусею на роботу..
    значить так і бить- буду сидіти сама в хаті і депресувати...більше ні на що не маю сил...

14. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А я так добре виспалась...клас! сходили з коханим до батьків, полили квіти поки вони на морі...петунії трохи прив"яли:girl_devil:...якщо не відживують, то нас чекає щось страшне від бабулі в неділю... буду тепер кожен день до них ходити, тільки щоб вони ожили..:girl_yes:

15. zetta

zetta Well-Known Member

мали перший прийом у лiкаря... все в нас добре, i приемно здивована лiкаркою ), жара.... ми з Настиком обложились цукорками i фруктами, Елiзка обняла цицю i лежимо ).

16. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Сьогодні тиждень, як ми на морі і я нарешті добралась до інтернету всім привіт! - спекла трохи ніс (бо є що спекти) тепер сиджу в тіні. Вчора були в Несебрі - краса неймовірна - такий мальовничий острів, що я б жила там. Ще тиждень і будемо у Львові.

17. jylanda

jylanda занууууда

в нас сьогоднi, лише врочистостi) Встали в обiд, походили по магазинах (купила собi 4 шалики), а зараз, сидимо з коханим на балконi з винцем i дивимось на феерверки в мiстi ( в нас нацiональне свято). Файно...

18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

З самого срання збираю манелі. І чого то коли ми їдемо на пару-трійку днів, чемоданів в мене виходить як на місяць. Як я раніше з одною зубною щіткою і рушником по світу їздила? Во як діти людей міняють...Зібралась на Карпати а їдем в результаті в Шацьк, ловити погоду...сподіваюсь пощастить і ми її впіймаємо.

19. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

ура! квіточки віджили! все не так погано!
    ех! як класно, що сьогоді п"ятниця! люблю той вечірний розслабон: дивитись фільм і попивати вино.
    попереду мають бути класні вихідні! планую на боулінг сходити, а ще моя троюрідна сестра буде просити на весілля! а виходить вона заміж за мого однокласника! така рада за них! вони дууже класна пара! обоє музиканти!

20. Heureuse

Heureuse вірю...

ну й жара...вмерти можна..випила гарячий чай- таке враження, шо зараз зварюсь..і хто сказав шо від нього стає менш душно???
    нині мала одне заняття з французької, а далі 4 години тинялись з коханим і з малою по магазинах..нє, я дуже люблю шопінг, але не в таку спеку..ледь додому приволочились..
    а ще трохи "купались" в центральному фонтані! було файно, мала верещала від радості, але я спекла плечі за тих 20 хв шо ми там були..:girl_crazy:
    зараз коханий пішов на якийсь могорич, бо в співробітника син народився..то вже дозволила:girl_cool:
    сама йти гуляти не хочу, то ж прийшла відпочити тут..пізніше влаштуєм з малою манікюр-педікюр-завтра їдем в гості, треба бути гарними:girl_spruce_up:

Останнє редагування модератором: 15 Липень 2011
Статус теми:
Закрита.