Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Музик

Музик Мартуська

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

ура! нарешті ми їдемо!
    купила квитки на поїзд! наступний тиждень ми проведемо у подорожі по Закарпуттю!
    дзвонила зо знайомого, готель в Ужгороді вже маємо, а решта - діло наживне!!!
    відпууууусткаааа!

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Сьогодні день-це справжній шалелений позитивчик:girl_in_love:
    З самого ранку прибрали з Ромчиком в хаті і пішли на здибанку з Муською та Hanny. Набалакались про все на світі. Одним слом файно було:girl_dance:. Далі мала закупи. Пішли гуляти у візочку, а назад повернулись у слінгу з візком в руках. Ну не спить моє дитя у візку:girl_crazy:. Але візок нам також знадобився-ми його продуктами загрузили:girl_crazy:. Одним словом і я затарилась і дитя виспалось.
    Зараз в планах доробити їсти, бо планую з собою взяти хоч трошки готового, щоб нам тіц не робити хоч день, а ще торби скласти.... Нічого ще не скеладено. Все певно буде до пів ночі, бо хочем виїхати з самого ранку.
    Але клопоти то така дурниця, всетаки за клопотами буде-ВІДПОЧИНОК:yahoo::yahoo::yahoo:. УРЯ!!!!:preved:

3. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

була жара-тепер гроза. чекаю мужа з пакетищем суші. страшено хочу Мохіто (Маруся -мама навіяла) і як на зло на алкогольне практично все є , крім тих інгрідієнтів , які треба і на безалкогольне:girl_crazy:не повезло.
    Мала багато планів на вечір, дощ все змив. шкода
    зайшов чоловік з квітами:) то мабуть компенсація за годинне запізнення.

4. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

я думала вони відрізняються лише тим, що в безалкогольному нема рому...
    А я п"ю бейліс і дивлюсь повтор "Холостяка". Ляпота..може ще подружка прийде ночувати, бо коханий мій поїхав на рибалку. То так романтично..Пише мені любовні смс, як він сумує. Згадався початок нашого зустрічання.
    Ще сьогодні ходила з мамою на південний мені по взуття і нічого не купила :sad:

5. kvVItKA

наїлась суші -зараз лопну. чоловіки пішли дихати післядощовим повітрям, мене мучать сумніви прибирати зараз чи відкласти це задоволення на завтра? мабуть зараз...завтра хочу суцільної врочистості.во

6. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

крім того що сьогодні п"ятниця і це вже свято, я побувала на врученні дипломів в коліжанок, а ввечері після роботи пішла з подружкою на суші, то також налопались і в кінці попали під зливу

7. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

скуууууууууууучно.... їм, сплю, нуджуся.... але є плюс - трошки віджила і поправилась, принаймні на личко не така змарнівша :girl_bye:

8. preciosa

preciosa Well-Known Member

Почався деньок з прози... Господиня з квартири на якій я живу на час навчання попросила мене приїхати і забрати книжки, які я залишила, мотивувавши це тим, що вони їй мішатимуть під час ремонту:girl_haha: Я з батьками без жодної задньої думки поїхала сьогодні до Львова. Привезли ще їй городини... і вона тут каже, що не зможе мене більше тримати на квартирі, бо не знає чи закінчить ремонт і т. д.
    Невже не можна було одразу по телефону сказати?! :girl_emo:

Потім я пішла задобрити свою злість шопінгом! Погодка - супер!
    Завтра у коханого день народження! Будете сміятися, але я купила йому шуруповерт))))
    Ну і що... Річ потрібна! Тим більше знаю, що він буде радий!

9. zetta

zetta Well-Known Member

відпустили мене сьогодні в перукарню, оновила стрижку, пощипали брівки.... доці з татком далі гуляють а я попиваю чай з цукерками і балдію))

Останнє редагування: 9 Липень 2011
  10. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

О, це капець! Чоловік на концерті був, де була Яна Соломко з "Холостяка" - він і сам не знав, що вона там буде. фотки, відео зробив, інтервю...і АВТОГРАФ ЇЇ ВЗЯВ МЕНІ. ЕХ, дочекатися б... чоловіка . Цікавоооо. Питала в чоловіка чи така ж красива, то казав, що так. Я сьогодні згадувала самого "Холостяка"Макса. Та своїх двох фавориток Надю та Яну - між якими розривалась. Макса, Яни , Наді інтервю, відео сьогодні ПЕРЕЧИТУВАЛА. І на тобі!!! Оце так сюрприз , так сюрприз дня!!! Хух - чекаю!

11. kvVItKA

традиційна субота: трохи шопінгу,трохи кави,трохи зустрічей з друзями,останнього найбільше:girl_tender:.Багато гарного настрою, смачної їжі і текіли ,але то тільки в мужа, а я "кручу баранку":girl_haha: Ромчик знов десь 6 год провів у бабусі з дідусем. Пів години тому повернулись до рідної хати. допиваю чай і в люлю. гарний день:girl_in_love: всім гарних вихідних:)

12. Heureuse

Heureuse вірю...

я знов пропадала, але мала на то поважні причини! отже все по порядку::girl_wink:
    п"ятниця- суцільна гонка! півдня вилизування хати, заняття з учнем, приведення до порядку себе і ввечері ми з малою ще поїхали на вокзал зустріти мою хресну з села і забрати передану малину. ну нічого, приїхали, чекаємо біл Скрині..і щось так підозріло блискає і хмари страшні на всьому горизонті насуваються..якось спочатку я на це не звернула уваги, бо мала вертиться, щось розповідає..але коли здіймається шалений вітер і люди починають розбігатись у всі боки, щось мені стало страшнувато (ми в шльопках, футболочках і ,звичайно, без парасолі). ну забрали ми ту малину і побігли на зупинку маршрутки, а вона як на зло не їде..ну і тут почалось- дитина верещить, стрибає, їй дуже весело..а я з нею, з великим кульком малини і з сумкою не знаю що робити...побігли під якусь першу ліпшу парасолю таку літню, яку я думала знесе разом з нами..там ще купа народу, мала пищить, бо дощ заливає..в мене паніка, беру її на руки..навколо якісь підозрілі мужики- стережу сумку, одним словом- :wacko1:
    з горем пополам добрались додому мокрі повністю: в дитини щастю не було меж, а я знов відмокала у душі..отакою була п"ятниця:girl_crazy:
    ну а вчора в нас була велика врочистість- до нас приїжджали свати вперше офіційно домовлятись про весілля! ми страшенно хвилювались, але все пройшло чудово...отже, після моїх вступних екзаменів, починається підготовка нашого весілля!:girl_in_love:
    зараз попиваю каву з персиковим тортиком і релаксую..обіцяли сьогодні зводити малу в парк культури, якщо дощу не буде..
    а поки що- ранок, тиша...

13. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

В нас сьогодні сімейний день. Спекла зранку пляцок з вишеньками по новому рецепту, такий файнюній. :girl_tender: А зараз трошки збираємся до лісу з дітками, пекти сосиски на вогнику, дихати свіжим повітрям і відпочивати від тяжкого (сварливого) тижня. Потім маю зустріч з подругою (Барашечкою) буде в нас форумівка для двох. :girl_curtsey: Тобто для трьох - ще буде (її доця) моя хреснулька Лілія. Маю хороший настрій, чого і всім бажаю на сьогодні!

14. Женічка

Женічка Well-Known Member

а у нас з Настюшкою суцільна проза.
    Тато наш поїхав на рибалку з самого ранку, Настя ще спунькає,а чим зайнятисьу місті у таку спеку - навіть не уявляю. до години 5-ої вдома просилимо 100 %

15. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Ех, всі люди як люди - вихідні, а я працюю.:girl_sad: Але вже через дві годинки можна буде йти додому...Але вот біда - не знаю, чим зайнятись....:girl_in_dreams: І в гості ніде не підеш, бо вже на 5 вечора знову на роботу йти і вдома надоїло вже сидіти, і вишивати шось не тягне.....словом, і в поле ми не бери, і вдома ми не лиши, -як каже народна мудрість....:girl_wink: І настрою шось ні до чого взагалі нема....

16. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я відходжу від 2 днів святкувань :girl_spruce_up:, були на весіллі, на другий день на поправинах, які були майже такі ж як і весілля. З понеділка - на дієту, бо щось мене все тисне в тому місці, де талія, Сашулік побув дома 2 дні і поїхав в гості до другої бабусі.

17. preciosa

preciosa Well-Known Member

Сьогодні в коханого день Народження! Через 2 годинки підемо святкувати з друзями.
    Чекаю недочекаюсь:girl_dance:
    Сьогодні ходила до церкви...Така спека... Відчувається справжнє літо!!!

18. Музик

Музик Мартуська

речі вже спаковані! чекаємо ще трошечки і на вокзал. і вже зраненька ми будемо гуляти по Закарпаттю!!!!

19. gnoma

gnoma Member

Всі вихідні суцільна проза. Аж сьогодні ввечері вибралась в центр, трошки погуляли з сестрою, попили кавусі в Глорії. По дорозі застала нас гроза, додому прибігли всі мокрі. Зараз посушилась, зробила собі мятного чайку і релаксую.
    Так не хочеться завтра на роботу, а ще англійська зранку, знов не висплюсь:girl_sad:
    Якась я останнім часом зовсім вимучена і без настрою, поскоріше б вже відпустка, хоча візи нам і так не відкрили, тому можливо буду всю відпустку сидіти в бабусі в селі, а так мріяла про сонце, пляж, океан...Але то напевно більше в жилетку підходить :sad:

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

А ми сьогодні їздили в гості до свекрухи зі свекром. Свекруха мені подарувала де-що з посуди і мене це звичайно втішило. Якщо чесно, то я цей день планувала провести трохи по-іншому, але чоловік захотів до мами:d25:, то відмовити йому в цьому я звичайно не змогла, хоч вона тільки минулих вихідних була у нас:pardon:. Ще я вмовила чоловіка зробити нам з малим по дорозі АЖ дві фотки (не любить він цієї справи зовсім), але це добре, що фотосесія не затягнулася, бо ми ледве встигли втікти від дощу і грому.
    У вечері заготовляла ягоди для замороження і трохи займалася хатньою роботою. Планувала я сьогодні трохи відпочити, знову не вийшло. Ех!!!

Статус теми:
Закрита.