Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Прийшла:girl_tender:.....Гарячий чай з сирником після гарячої ванни і тишина!!!!! Файно:girl_in_love:

2. Fechka

Fechka Member

Звиклий день...
    Прибирала, готувала, гуляла з донечкою(недовго бо та погода:girl_devil:??!!!!)-це все проза!!!
    Врочість- улюблений чай з бергамотом, чоколялдка і фільми:girl_wink:...
    Всі вже сплять, а я біля екрану:girl_yes:!!!

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А в нас сьогодні з чоловіком мала б бути врочистість - 3 роки як ми разом...Правда почалась вона з прози - ми погиркались, потім правда поцьомались і розбіглись по справах: я на кухню, він на роботу. Сподіваюсь вечір буде більш романтичний:girl_emo:

4. Virginia

Virginia Well-Known Member

То дійсно якісь магнітні бурі з тими чоловіками... я зі своїм теж не дуже говорю. Він мені вже так надоїв з тою своєю роботою, що я деколи думаю, як меі було добре, коли був період і він був без роботи... не догодиш. Якісь одні крайності і ніякої гармонії. (то мені в тему про сімейні стосунки з роками, хоча, які там ше роки...)
    А ще вчора чоловік дивився "Острів проклятих":scare: мати рідна........:scare: ледве заснула

5. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Позавчора, коли їхала додому, з вікна маршрутки побачила, як бусьок мився у калюжі. Так мило виглядало!:girl_tender:
    Удома якраз достигають полуниці, порічки, смородина, малина, вишня, черешні і навіть алича, тому мій шлунок був щасливий:girl_wink:
    На жаль, було у той день і неприємне. Коли приїхала зі Львова, тата не було, . Коли повернулася від стоматолога, хата була відчинена, а тато спав, як убитий! Виявляється, він далі десь пив :rus:
    І ще виявилося, що наша швейна машинка поламалася, тому не змогла обшити розтяжку.:sad:
    Вчора «каталася» маршрутками із дому до Журавного і до Жидачева. Тим часом сестра прослідкувала за нашою кицькою і виявила, де та ховає кошенят .
    Знову з’їздила до стоматолога. А тепер один зубчик ниє, от і мучуся…:sad:
    Учора виявилося, що ціни на проїзд у маршрутках Монастирець-Львів на 30 % збільшились: :shok:
    Коли вирішила піти у душ, з’ясувала, що теплу воду вимкнули…:sad::scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 1
  6. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Сьогодні головна врочистість, що я беру участь в фотоконкурсі "СЕМЬпатичная модель" в щотижневій всеукраїнській газеті "ТелеСемь". :):):) Подробиці
    Мені, особисто, фото, що вони вибрали не дуже сподобались. Я висилала і кращі. Але їм, мабуть, видніше.Може стану хоч віртуальна"семьпатична модель:shutup:. А ні, то і так ДУЖЕ добре, що надрукували, а не пропустили, допустивши до конкурсу. Дуже дякую, хто голосував за мене.
    А проза така: на фест аматорського мистецтва "Вйо Кобеляки" я не поїхала, бо дощ, холодно. Хотіла маленького в слінг і поїхала. Куди там... А без маленького - не змогла б. Молочко могла б лишити, але маленький плакав би без мене - а воно того не варте. Запрошував через "В контакті" організатор фесту щоб заспівала. Так приємно було))) Ну нічого - на той рік виступлю. Фотоконкурс міжрайонної газети знову відклали. Виникають проблеми з місцем і інші причини(((А так кукуватиму сама з дітками два дні, бо на фест чоловік уже поїхав. Ну нічого з дітками бавитися буду, гумореску вивчу на Івана Купала, почитаю. Не пропаду... надіюся, бо так з чоловіком надовго давно не прощалися(((
    Дзвонив - казав, що купив газету. І щасливий за мене і за себе) Але я газету побачу в понеділок. Казав, що там і друге фото є. Подивлюся і поділюся. Буде мені інтрига.)

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

Одна суцільна проза.:umbrage: Вийшла з малим на прогулянку, спіткав нас дощик. Добре, що мала собою парасолю і дощовик на візочок. Сходили на базар, там не пропхатися. Ледве купила те що треба і по дорозі додому ще трохи погуляли. Правда ні одної мамочки з коляскою видно не було, тільки ми в таку погоду бродили по парку. Та нічого, зате подихали свіженоким дощовим повітрям.:) Зараз сидимо дома. Малий порозсипав присипку і наробив дома штучного снігу. Мені ще треба варити їсти і купа всякої домашньої роботи. Настрій трохи паскудний:sad:, а душа, як на зло, бажає свята::rus::shutup:

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

ви мій новий фаворит в цій темі:girl_crazy: і для чого так засмічувати свій допис

9. Holly

Holly Moderator

Думала цілий день буде проза. Вчора лягала спати з головним болем, думала може за ніч пройде, але не витримала і в 5 ранку пила таблетку. І питається, чого одразу було не випити??? А так цілу ніч не спала, бо голова страшенно боліла.
    Але є трохи врочистості. Щойно з чоловіком прибрали квартиру. Нарешті зняли з стіни останній пилозбірник(килим), повідсовував чоловік мені всі меблі, аби я могла кругом попилососити і помити підлоги, зробили маленьку перестановку. Таки є в мене пунктик на чистоті і порядку:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:
    Наготувала гамки, сподіваюсь завтра на кухню виходити тільки аби поїсти:girl_in_dreams:
    А ще тепер я маю тимчасове робочо-рукодільне місце - ціла кімната.

10. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Цілий день сьогодні "гніздуюся" :) Закинула третю порцію прання,перепрасувала всі дитячі речі,перебрала всі пеленки і постіль для лялюськи.Тепер вклала, знов кашляючу Настюху, :girl_devil: спати і розслабляюсь чайочком з цукерочками ..

11. Музик

Музик Мартуська

щойно повернулася з гір:)
    подзвонив вчора мамі знайомий, щоб ми негайно збирали речі і до них - там така краса, ягідок всяких поїли, шашличків посмажили...
    і головне - там зв.язок мобільний - за два кілометри на горі аж є!!! відпочила!!!

12. zetta

zetta Well-Known Member

зранку шось все як завжди... замовили сушi додому, смачно ними пообiдали i пiшли гуляти, райдалися 3 години в парку погодували качок на озерi .
    старший доцiк так бiгала на вулицi шо розбила руку але слава Богу не страшно.

Останнє редагування: 2 Липень 2011
  13. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

День сьогодні видався нудним і сірим, погода цьому посприяла.
    Зате тепер мій зуб уже не болить :radist:
    Але сьогоднішня перемога Кличка настрій підніме

• Подобається Подобається x 1
  14. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А в мене сьогодні суперовий, позитивний і просто класний день:girl_in_love:. І ніби нічого особливого, але якийсь настрій піднесений:girl_tender:.
    З самого ранку мене пробило на приготування смаколиків цікавих, ото я тушила, пекла, смажила і ніби всім вгодила:girl_yes2:)
    Далі мали з чоловіком поїздку в Метро за продуктами. Закупились по повній програмі. А ще я багетів наїлась як з голодного краю:girl_haha:
    І головне-перестановка:connie_pull-pigtail (знову). Всі в дома сміяться, що я що два тижні меблі по хаті пересуваю. Але люблю я це діло:girl_claping:. А за перестановкою було генеральне прибирання.
    Поїли....Зараз сиджу і милуюсь чистотою:girl_in_love:. І якось все так по-новому:girl_haha:.
    А вечір в нас планується романтичний, є причина до святкування:kiss3:. люблю коли так:man_in_love:)

15. Barbie

Barbie Well-Known Member

В мене сьогодні можна сказати врочистість:connie_pull-pigtail Так,як весілля рєзко перенесли на осінь,то тепер підготовка йде.За три дні вибрали зал,дуже задоволена,бо вже ходила розстроєна через це.Але все таки вибрали такий,який мені сподобався і підійшов по всіх пунктах:girl_tender: Ну, а сьогодні ходила дивитись на сукні.Обійшли з подружкою 5 салонів.Намірялась тих суконок,що не пам'ятаю добре,шо де міряла:girl_haha: Але зрозуміла,що з тих 5 салонів лише два нормальних. Кумедно так було,що зайшли в один салон,вийшли з нього і зразу в інший)
    Після цих всіх примірок пішли в ресторанчик обідати.Поїла смачно і наговорилась)І так кілька раз)
    День пройшов класно!

16. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

вчора повернулась з села,бо муж хотів на фортмісію,але погода перекреслила наші плани "пофестивалити":) та й взагалі вчорашній день в мене був під прапором депресії, такий дурнуватий стан щоразу як повертаюсь додому...
    сьогодні ледь вилізли з ліжка і встигли до 16 год добратися до турфірми і нарешті вирішити питання відпочинку. Кльовезно полялякали з моїми екс-співробітниками,люблююю їх дуже і скучаю за атмосферою роботи -напрягу-драйву-шуму-гаму:connie_pull-pigtail
    ввечері знайомились з маленькою дівчинкою і пили текілу з лаймом. я була за кермом. тут все зрозуміло:sad:
    ага, хочу текіли, і малібу з молоком, хочу кривавої мері. моєму організму мабуть бракує алкоголю,до сьогодні якось про це не задумувалась:girl_in_dreams:
    а в селі було доообре, тільки погода підвела,я набрала купу гарнюніх літніх сарафанчиків собі і шортиків Домчику, а в результаті тиждень пролазили в одних джинсах,що за літо?

17. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а ми мали мега-класний день, незважаючи на погоду - були на д.н. за містом, на одній базі. Навідпочивались, натанцювались :), муж завалився спати, а я ще чекаю на бокс :girl_yes:, завтра їду провідати дитину, а то я як зозуля - підкинула дитину бабусі..Але Сашка не особо рветься додому - в селі на природі стільки цікавого! Він щодня із захопленням розказує, де був і що бачив, і яких хробаків назбирав:girl_crazy:

18. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Незважаючи на погоду, дуже сьогодні був насичений день - і дуже приємний:))) Гарно закупилися, розважилися, зараз сидимо з пивком і готуємося дивитися бокс:)
    Одна врочистість, тьху тьху :)

19. Heureuse

Heureuse вірю...

щось мене тут довго не було...мабуть тому, що я нарешті висиділась в хаті, абсолютно нічого не робивши, і тепер- логічно- мене пробиває на двіж :girl_crazy:
    в четвер на мене напала прибиральна фея і я вичистила до блиску всю хату..ну а далі з чистою совістю пропала аж до вечора в коліжанки, з якою не бачилась аж місяць.. з пляшкою винця, фруктиками і душевними розмовами час пролетів незамітно...люблю мою малу дуже-дуже:girl_in_love:
    в п"ятницю знов півдня простирчала в універі, перераховуючи рейтинги..а потім 3 години мусолилась з ноутом, бо шось вже дуже тупив..
    вчорашній весь день провела з тою ж коліжанкою, в пошуках їй сукні, бо вона скоро дружка..
    ну і главная новость- мене переклинило і я дивлюсь "Дикий ангел". вже на 14 серії:girl_crazy:
    а ще завтра в мене день народження...це мабуть врочистість, але щось я її не відчуваю...:girl_in_dreams:

20. natka75

natka75 Well-Known Member

Виспались...снився мені такий файний сон, що я просипаась і знов засинала щоб його додивитись:girl_flirt:ми вже з Ігорчиком поснідали, а татко ще спить(напевно до ночі дивився бій Кличка).В планах поїхати в кінг крос(малий вже замучив з тим кінг кросом і його леопарком з машинками).Завтра на роботу, у вівторок чоловіка кладуть в лікарню на повторну операцію руки(надіюсь на Бога, що це вже останній перелом і операція).В серпні приїжджає моя коліжанка з Франції і хоче організувати зустріч випускників(принаймі тих, хто в Україні є і зможе), вірніше всіх побачити, а організацією= обдзвоном буду мабуть я займатись(хоч це і не кругла річниця, але ..)От моя свекруха з своїми однокласниками щороку зустрічаються, і не просто так погомоніти, а в ресторані з музикою, і всі такі організовані=дружні, молодці)))

Статус теми:
Закрита.