Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Мені треба пакуватися в дорогу, а я зовсім не хочу і не знаю з чого почати :girl_impossible: З моїм татом скучно не буде, спочатку мали їхати 1ого липня, потім все змінилося і вирішили їхати 3-ого, а вчора знов все перемінялося і тато захтів їхати першого, добре, що вдалося його вмовити на 2-ге. Я зовсім не настроєна завтра їхати. Валізка стоїть збоку пуста, хочеться взяти мінімум, але боюся буде як завжди.

2. preciosa

preciosa Well-Known Member

А я нарешті на заслуженому відпочинку:girl_dance: Сесія позаду, а попереду - 2 місяці літа:girl_in_love: Хочеться провести його найгучніше, найвеселіше!
    Я аж сьогодні усвідомлюю, що вже нема екзаменів, що не треба щось читати по програмі (що я найбільше не люблю, бо це якісь рамки... мені завжди хочеться читати, але не те, що є в програмі:girl_crazy:)
    УРААААААААААААА!!!!!

3. Michela

Michela New Member

Врочистість таки сьогодні- є! Заплановану клітку для папуги купила! А ще купила "незапланованого"! самця для папужки!!!:scratch_one-s_head:
    Доня коли повернеться додому- то напевно буде тішитись ним, бо він жовтий, а це її улюблений колір. :)

А ще купила малому файненьку кепочку:hi:, а малій нові резиночки на волосся.:connie_pull-pigtail
    Моя малявка вже заснула- тому треба вже "чіпатись" роботи.:ed4d70def841dc74b57

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Люблю з чоловіком ходити на суші..то буває рідко, але завжди вдало..для мене:connie_pull-pigtail..він їх не любить, але замовляємо завжди на двох, тому мені-рай:girl_blum:..нині теж файно з дітками"поїли" суші....я задоволена:girl_yes2:

5. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А ми нині збираємось на Фортмісію. Хоч би з погодою пощастило, ато місити болото не хочеться. Минулого року дуже класно там відірвались, надіюсь, що цього буде не гірше.

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я іду зараз писати заяву на відпустку, потім маю ще зустріч з коліжанками. Чекає мене ще нині прибирання хати, а завтра зранку відчалюємо зі Львова. Хочеться мені вже вирватися звідси, але й якось перед дорогою неспокійно, зрештою як завжди. В моєї сестри сьогодні день народження, будемо завтра святкувати вже разом :girl_claping:

7. dasha

dasha Well-Known Member

Вчора вишні, сьогодні вишні. І коли вони закінчаться. Ще малий бігає "помагає" кісточки виймати. Чую буде в мене на кухні вишнева побілка:connie_pull-pigtail

8. bioland7

bioland7 Well-Known Member

9. zetta

zetta Well-Known Member

таки був дома... результат -поломав свій ноут і по трохи присаджується за мій . Доця виявила бажання кататись на конях, то повезем її іподром. Лілія на балконі гарно виросла... залишилось лише розпуститись а бутони чомусь взяли і почали всихати, (( я їх вручну "порозквітала" і отака то прооооооза.

10. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Сиджу і п"ю каву, бо очі не відкриваються, третю ніч сплю "перебіжками" - в Іри діарея плюс по ночах температура, намагаюсь поснідати і відволіктись, лягла б поспала, але в них, дітвори все по черзі :) Так і живем)

11. natorella

natorella Well-Known Member

врочистість - сьогодні посидимо за балачками на дн куми. ждууууууууууу
    проза, на межі - ніби і все ок, але от їхали з малим маршруткою, а мимо на орлика реанімація новонароджених помчала. так вибило мене на півгодини. аж до сліз

12. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

в мене таке сьогодні було після прочитання одного з останніх дописів в темці про шеплення...вибило...вся робота в хаті встала...

13. Ная

Ная Well-Known Member

Ми якраз після неї дорогу переходили-теж зачепило,ше й лікарі шо спереду сиділи так дуже стурбованими виглядали...

В нас нині замість гуляння було ходіння по справах плюс закупи на базарі.На Топольній дощ був,а ми якось поміж нього всюди встигали.
    А врочистість буде завтра-в свекра ДН!)

14. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А в мене щось одна проза:sad:
    Малий спить погано, тому на ранок я геть не виспана. Ще й настрій якийсь паскудний. Погода підводить... Хочеться нарешті справжнього літа з поїздкою на озеро і купанням:girl_tender:. А тут хмари...
    А ще я голодна і поїсти сьогодні видно не судилось. Геть забігалась:wacko1:.
    Сиджу і виглядаю врочистість:girl_in_dreams:. Може під вечір прийде...

15. Юстина

Юстина Well-Known Member

А наші дні ух які насичені, бо з вівторка (і ще до неділі) нема нашого тата. Крім того, що ми самі маємо виспатися, нагодуватися, помитися, закупитися, поприбиратися, попрасуватися, ще й кума нам підсунула годування свого кота. Поїхала на море, кіт закритий в квартирі, ми через день його годуємо, прибираємо, підливаємо квіти і т.д.
    А найприємніше, що нині трошки потримала на руках Зірниці наймолодшенького Миросика. Яке золоте дитятко, усміхнене і чемненьке. А Світлана просто фантастична, таке враження, що це її перше дитя і в неї нема дорослого 21-норічного сина. Приклад для наслідування.
    А, ну і схудла я з тими перебіжками-переїздами-родинними бідами. Як стимул - не рекомендую. Важко.

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А наш тато повернувся до Львова :girl_claping: трішки несподівано і ще більше неочікувано, але його роботи там ніби вже не буде, зато буде продовжуватись тут. Наш одинокий період, проживання на відстані протягом 9 місяців і приїзди чоловіка лише на вихідний, сподіваюсь що більше не повториться.
    Трішки незвично тепер що щовечора наш татко вдома, що терба більше готувати їсти, що ми тепер не самі на господарстві, але зато наскільки тепер все легше і простіше....

А ще нарешті замовили штори і тюль в одну з кімнат. А то голі вікна мене вже нервують. Через кілька днів матиму красу на вікнах.

Останнє редагування: 1 Липень 2011
  17. kati

kati Well-Known Member

Настрій депресивно-плаксивий.Сумно без Сашки, з чоловіком "німецька мова",готувати нема кому, прибирати нема за ким...нудьга повна...Дивлюсь і медитую біля коробки цукрок "асорті" але дала слово собі що не відкрию.
    З "общественно -полезных" справ- наморозила ягід, зробила варення малинове.
    От така проза...повна.

18. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Ми сьогодні отоварювали Настюху :).До її нового ліжка купили постіль з принцесою,(як і замовляла)ковдру,подушку..Тепер має повний комплект.Бабуся забрала її трошки до себе,то маємо пару годин тиші:girl_tender:

19. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А в мене сьогодні д о 18.30 був такий собі день - робота, проза...Зате потім пішли з мужом в "Метро", накупляли різних смакот (вперше буду пробувати "Піна Коладу", а то тільки назву чула :girl_blush2:), приїхали додому і так класно в дві руки все зробили - прибрали, запекли судака...Мали гарну романтичну вечерю з винцем. Ех, частіше б так...Потім муж перемив всю посуду, приємно :girl_tender:.

20. Demetra

Demetra Well-Known Member

Сірі будні... Робота-дім-завтра знов робота... отака проза...
    Надіюся хоча б у неділю вдасться трохи розважитися....

Статус теми:
Закрита.