Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Savchenko

Savchenko Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

2. Музик

Музик Мартуська

три дні провели у свекрів. я там нічого не робила, бавилась з собакою і трошки зі свекрухою по магазинах пробіглася (Метро, Деко в Епіцентрі - 8 годин гуляли:)) класно, морозиво, пиво, вино і сир... класно то було - закінчення магістратури святкували :)
    вже вдома, добре... собаку забрали, одне погано - планували на відпочинок поїхати, сьогодні подивилась наявність квитків на сайті, то 5 чи 6 серпня нема :sad:

3. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

До мене теж сьогонді приходили, кликали на зустріч :girl_crazy:, й минулого тижня теж були. Щось вони активізувались знову....
    п.с. випадково включила перший канал - показують Яника - ржу, всі мокнуть, Яник під парасолькою, причому САМ тримає.

Останнє редагування: 28 Червень 2011
  4. sunset

sunset Active Member

а я трохи лінтюх сьогодні, давненько я непроводила пів дня з книжкою, почала нарешті вишивати рушник до весілля, поки нескладно, а далі побачимо, хоча мама і коханий ненатішаться)))
    ще вирізала, фарбувала, клеїла ітд запрошення) ще трошечки- і все буде готово) коханий майже весь день бавився з машинами- татовою і своєю, чим отримав ще більше схвалення від майбутнього тестя) приємно)))
    а завтра на роботу, і так нехочеться) чому саме останні дні перед відпусткою даються так важко?)))0

5. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І в мене сьогодні ливий-лінивий день:xaxa
    Поки ми встали, поснідали вже був обід:morning1:.
    Погода не сприяла ні до гарного настрою, та й взагалі не наштовхувала на щось хороше і позитивне. Тому ми провалялись в ліжку цілий день.
    На вечір зварганила піцу і ми святкували перший ромчиковий зубчик:girl_in_love:. І ото певно єдина врочистість:girl_in_dreams:.
    А щойно відпарилась в ванній і настрій став сонний-сонний:morning1:.
    Правда в Ромчика він зовсім не сонний:crazy:. Тому йду пити каву...

6. Heureuse

Heureuse вірю...

вчора був чудовий день! (не зважаючи на всі погодні примхи і +10 градусів посеред літа:girl_emo:)
    до обіду я мала 2 заняття з моїми дітиськами, гарно повчились і вони як завжди підняли мені настрій:connie_pull-pigtail
    з врочистості- коханий мав цілий день вихідний, то ж після обіду ми вирішили махнути в кіно в аймакс. в останній момент викупили квитки, потім ше тинялись по КК, мене ледве ненасильно витягали з Zara i з Oggi (але то вже в шопоголізм:biggrin:), потім набрали ото величезне відро попкорну і насолоджувались фільмом.
    вечір закінчився запашним чаєм і музикою в вухах перед сном:smile:
    сьогодні в планах-похід в універ для підрахунку наших рейтингів і...на разі все. погода знов така, що тільки спати...

7. Alicia

Alicia Well-Known Member

Перші дні відпустки...Квартиру вимила так, що сестра сказала: "аж занадто, як в операційній"...А я не можу натішитися, що мийка у мене завжди суха тепер і миючі засоби тепер заховані далеко у шафку - співаю оди посудомийці!:girl_tender:
    Племінниця встигла вчора за пару годин ту чистоту "поправити", що затишніше було - розкидала мої лаки, розлила мильні бульки і зверху присипала жовтими і червоними блискітками для манікюру!:girl_impossible:
    Потім з'їздили в КК, коханий дуже хотів ашанівських пончиків з мокачіно. Далі, як запланували, купували мені подарунки до дня народження: нижню білизну (таку красиву:girl_tender:), сукню ZARA і босоніжки Steve Madden, про які я вже давно мріяла!:girl_dance:
    Вже ввечері вдома зробила собі манікюр/педикюр:d23:, поки коханий дивився спав під інтерв'ю з Януковичем. Під кінець вечора в нас обох прокинувся солодкоїжка і ми ласували пломбіром, политим шоколадом! Щасливі!:connie_pull-pigtail

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Приїхали вчора по обіді з чоловікової "родіни", простирчали там тиждень, трошки освіжились, Ромік наганявся.
    Нинька маю забаву, спекла тортик і по традиції рублю салатки ))), будуть мене рідні певне троха вітати.

9. Michela

Michela New Member

А я довго не була на посиденьках, тому напевно сьогодні буду більше тут- ніж "вдома"!:girl_crazy: Вчора їсти наварила (знала, що сьогодні не буду мати часу:girl_haha:). Якщо чоловік кудись не витягне з хати, то за цілий день все тут перечитаю.
    Зараз біжу за малим в садочок, а потім- сюди!!!:girl_yes2:

10. olena

olena New Member

Два тижні були з дітисками в селі.Дітям рай:на вулиці майже цілий день,походи в ліс щодня,збирання суничок.Мама хоч фізично не відпочивала,зате морально відпочила на всі сто.
    Полегшення було в тому ,що основні страви готувала бабця,а на мені були тільки десерти,тому тортики,запіканочки,пиріжечки їли щодня.
    Приїхали додому ,а тут армагедон-кухня розібрана,як каже мій Толік поламата,а нову привезуть в кращому випадку завтра.

11. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

А в мене суцільна проза... Минулого понеділка виписали Анічку з лікарні, а вже у вівторок нас положили з меншенькою на Орлика. В результаті своєї старшої дитини я не бачила майже 2 тижні. Перехворіли по повній. Дякувати Богу, ми вже всі вдома і здорові. От тільки настрій якийсь песимістичний і морально ще не відійшла від того всього.
    Але сьогодні разом з чоловіком і дітками гарно погуляли і це, напевно, вже врочистість...

12. Savchenko

Savchenko Member

В мене поки одна проза... Їздила в гуртожиток, щоб виписатись, я так відвикла їхати 1,5 години в маршрутці з одного кінця міста в інший, що то просто((( Я і музику слухала, і трохи подрімала, але то таке) Недавно прилізла, зараз готуватиму вечерю і нарешті сяду за книжку про систему -60, а під вечір планую побігати на стадіоні біля школи, поки 2 кола, потім збільшуватиму навантаження:girl_yes2:

13. Michela

Michela New Member

Таки чоловік мене витягнув з хати, але не даремно! Ми купили духовку та плитку Siemens:girl_dance:
    покажу в вихвалялках:yes:

14. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

День сьогодні пройшов якось непомітно - на роботі ніби завалу немає, але особливо побайдикувати не вдалося і я не помітила як робочий день пройшов. Мама ввечері подзвонила і похвалилася першим урожаєм вже свіжої малинки, а в мене в морозилці ще минулорічна:girl_impossible:, тому вирішила її пустити на компот і джем. Ось так сиджу собі, вдихаю аромат малини і думаю що ось так нечутно майже пройшов перший місяць літа. І ніяк не можу вирішити - це добре чи погано?:girl_in_dreams:

Останнє редагування: 29 Червень 2011
  15. hrystusja

Якийсь сьогодні жахливо важкий день:8:
    Прокинись пів на першу:connie_pull-pigtail. Ділі мали купу справ в центрі. А сівши в маршрутку їхати до дому Ромчик на відріз відмовився в ній їхати і закатав істерику. Пів дороги ми йшли пішки:khomyak:. Я ледве ноги притягла. А Ромчик цілий день так з мене і не зліз. Дуже капризний.
    От нарешті прийшов чоловік і носиться з нашим непосидою. Одним словом-проза.
    З врочистості- те, що забрала малого метрику і от милуюсь як вона на стіні висить і вечеря, яку мені зготував чоловік:give_heart:. смачнюча-смачнюча:nyam2:.
    З нетерпінням чекаю ночі-тишини, спокою і гарячого чаю:girl_in_love:.

16. Holly

Holly Moderator

В нас те саме, тільки Оленка ні до кого не йде. І бачу, чим далі, тим гірше. Як тільки хтось бере на руки, закатує істерики і тільки в мене на руках заспокоюється. На вечір голова квадратна, ніц не хочеться. Прозаааааааааа

Останнє редагування: 29 Червень 2011
  17. hrystusja

Ой, та в нас те саме. Чоловік з ним просто дуріє. Крутить, вертить, підкидає. Він сміється. Любить подуріти. А щоб просто на руках всидіти, то лише в мене. Бачить мене зразу тягне руки і напагається доповзти.

18. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а в мене нині прози не може бути,бо в мене нинька уродини...навіть,якщо проза буде,я вам про то не напишу..ну то нескромно,але дуууже люблю своє День народження...планується усьо-шампана,цвЄти,кафе...а святкувати будемо на вихідних,бо в неділю в Любіка - 5 рочків,то нині трохи тарилась,що ледве не зомліла в супермаркеті-от що значить,що погано сплю і погано харчуюсь....
    п.с. чекаю дрібних троянд

19. Michela

Michela New Member

Сьогодні запланувала купити нашому папузі нову клітку. Собі ремонт зробили- от і йому б нову "кімнатку", бо після тих переїздів дуже клітка знищилась.
    Якщо куплю те, що собі запланувала, то буде маленька врочистість!:connie_pull-pigtail

20. Heureuse

Heureuse вірю...

я сьогодні знов адекватна, бо вчора мала якусь міні-депресію, "висмоктану з пальця" :girl_in_dreams: щось все мені було не так, не знала куди себе діти, не хотіла нікуди йти і нікого бачити...в результаті так і просиділа другу половину дня в хаті і в пів 10, як маленька ляля, пішла спати:biggrin:
    висновок- не можна мені багато байдикувати, бо зразу з"являється час для дурних думок і страхів, а ще самонавіювань і самопереконувань..(от за це страшно не люблю себе:girl_devil:)
    нині голова просвітлішала і я таки планую кудись вийти погуляти..та спершу маю одне заняття з французької..
    ну і звісно, тільки я понадіялась, що сьогодні вже буде сонечко, як ото прийшли хмари, та й по всьому..а я купила собі відкрите плаття на день народження! :girl_cray:

Статус теми:
Закрита.