Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. natorella

natorella Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення (2)

саша зараз вибрав комфорт - спить з бабусею. але спеціально я його не клала спати з нею. раз заснув сам. потім за пару днів знов і так помалу перейшов до неї
    але коли хоче зі мною - то лягає, я якихось кроків проти не роблю
    не виключаю ймовірності шо коли народиться дитина, то він захоче спати зі сною. тоді попросимо тата на диван (в нашій кімнаті крім великого ліжка є розкладений диван)
    будемо вирішувати питання в міру їх надходження

2. kati

kati Well-Known Member

в маминому будинку переполох....хтось подзвонив і сказав що будинок замінований:suicide::suicide: Понаїхао купа ментів, швидкі,пожежні...весь народ повтиганяли на вулицю з паспортами і грошима:girl_impossible:...дурдом одним словом. Ну і хватає ж уродів на білому світі...

3. kristina

kristina Well-Known Member

4. Leila

Leila Well-Known Member

Катя, ви переїхали на нову квартиру, це зміни в будь-якому випадку, народження дитини, це ще одна нова радісна подія. я б порадила, якщо хочете щоб малий спав у своїй кімнаті, щоб ти біля нього лягала, щоб йому не було страшно самому і незвично. а потім може звикне, бо тобі ще не раз після народження дитини треба буде лягти з Сашою вночі, бо попросить. я часто бігала і мінялася з чоловіком. Малий просто вимагав маму, бо ревнував. нічого з тим не поробиш, двоє дітей, то не одне, все міняється, треба пристосовуватися, враховуючи особливості дітей

5. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Задоволена я собою за сьогоднійшній ранок:girl_dance:.Можна саказати зробила купу корисних речей) Після тижневої вимушеної перерви сьогодні ну дуже плідно попрацювала в спортзалі і домовилась про три заняття цього дижня замість двох. Одним словом молодець) А далі пробіглась по базарі, закупилась усілякими кухонними дрібничками, бо маю в голові купу планів і бажання експериментувати:girl_crazy: А зараз сиджу з двома дятьми. Тому чую до вечора голова обертом піде:girl_impossible:. заголом проза, проза...)
    Врочистість я вдягнула сьогодні весняний гардероб і по іншому почала почуватись))) Ногам легко стало:girl_dance: І сьогодні планую позапихати куди подалі усі шуби, зимові чоботи і т.п. Тішусь весні:girl_dance::girl_in_love:

6. zetta

zetta Well-Known Member

шось я така змучена шо жодна врочистiсть мене не тiшить. на роботi замiну не знайшли... то ше працюю.

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Маю ще одну велику врочистість. Поки моє старше чудо бавить і гуляє з моїм меншим

А я п"ю гарячий чай і на ДП)))Ляпота.....

8. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

9. Virginia

Virginia Well-Known Member

10. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

а я сьогодні ледь жива, дивилася вчора до четвертої ранку фільми, а тепер сиджу на роботі, голова болить, очі закриваються, сил зовсім нема. :girl_sad: Швидше б додому.

11. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Дааа весело вам :))) Я впринципі таке саме чекала від свого малого, дуже переживала як то все буде, всі не виспані зранку садік/робота. А моє чудо вже напевно тижні 3 спить сам в своїй кімнаті і навіть до нас не рветься :) Перший день взагалі до нас не прийшов, казав, що йому снилися дуже прікольні сни, і він буде завжди спати тільки в свому ліжку :) Другу ніч - прибіг зранку до нас, а тепер чую тільки його тупіт коли біжить нічкою в туалет :) Всьо...от моє чудо саме пішло спати в другу кімнату і дуже задоволений. Йому тут добре, бо тут всі його іграшки, має комп'ютер і мультики сам собі включає....лафа йому
    Тому Кать, мені здається він має просто трошки звикнути, що його переселили в другу кімнату. Я якщо не помиляюся то Саша спав з тобою на одному ліжку? Може тому зараз йому і важко без тебе, ще й в другій кімнаті....Звикне, все буде ок :)

12. natorella

natorella Well-Known Member

ну якшо тато сам витримає шо буде двоє дітей з ним спати в ліжку - то най спить
    але він точно втіче)))
    ну і не факт шо саша за півроку захоче спати зі мною
    побачимо))

13. Virginia

Virginia Well-Known Member

Щойно знайома розказала... Лишила двох дітей з бабою, сама пішла на роботу. Один малий в гіпсі, другому півтора року, уявіть собі як вони евакуйовувались... ппп... шо за народ??? Якісь ідіоти.

14. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

оййй..а в мене почав наркоз відходити..Боляче :sad:. Грошей сьогодні на то пішло :girl_impossible:. Муж радий, бо вже годину до нього не могу говорити, лишень мукаю. Присмак ліків такий противний, що аж верне від нього. З хорошого - дуже класний доктор попався, сподобалась та стоматологія, ну й плюс - недалеко від дому.

15. Gajka

Gajka Well-Known Member

А я сьогодні мала честь познайомитися аж із 7-ма форумляночками:girl_claping::girl_claping:!!!
    Усі дівчатка напрочуд гарні і приємні. :girl_in_love:
    Аж настрій у мене на вечір від того всього піднявся, не зважаючи на те, що знайомства були дуже коротенькими:girl_cool:.

16. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

В мене потсійні зміни настрою, чи це весна так впливає чи може нарешті почнуться місячні (краще звичайно перше).Навіть оновлення гардеробу не допомогло і шоколадний батончик наніч.

17. Улянка

Улянка Well-Known Member

Ага, малолітні ідіоти
    http://mycityua.com/news/country/2011/03/22/140844.html

18. AilataN

AilataN жива

сижу в офісі, пили винце, просто так, лишилась сама, тепер кайфую -включила музон на всю катушку, диким голосом нагло підспівую, не вміру голосно!!!
    за вікном весна, в нас з офісу такий вид з вікна- ліс , небо , простір, вікна на всю стіну...настрій весняний!
    Все , вже не сама...

19. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

накрилась дводенна поїздка в Карпати
    шумить ноут, мабуть прийшла пора із ним прощатись
    місячні:wacko1:
    оскільки в Карпати не йдем, планували піти на фейсбук-вечірку, але вчора нас запросили на ДН, від якого не пасує відмовлятись
    Софія істерить що не день,то всьо більше з любого приводу. Усі приводи починаються "хочу" або "дай" і якщо це не можна, або не дам, то все, ГІСТЕРИКА. перший перехідний вік?
    отака проза

20. Holly

Holly Moderator

І в мене проза. В кухні ремонт, харчування по розкладу. Діти рвуться на вулицю, а я не хочу(((

Статус теми:
Закрита.