Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. TUCR

TUCR Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

А я вчора нарешті за майже 2 тижні вийшла на двір гуляти , моєму щастю нема меж, ще б погода не підводила)))))))):girl_crazy:

2. Agrafka

Agrafka Member

А у нас вчора була врочистість. Нарешті зустрілася з кумою після її медового місяця. Вона бавилась з малою, а ми з чоловіком відпочивали, дивилися фотки з весілля і весільної подорожі. Приїхали додому о півночі.

3. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

А я відпишусь за вчорашній день скільки позитивних вражень! Навіть не море, а цілий океан!!! Думала, що покупаємось. Відкрию купальний сезон для себе, а не тут то було... Вийшло краще!
    Віришили ми поїхати у сосновий ліс.
    А попоїздили спонтанно багацько(Як добре, що в чоловіка відпустка:girl_dance:). З чого тішимось з чоловіком, як малі діти. Побували на капличці, де Кіря придумав дертися не по сходах, а по горбу до каплички. Смішний такий) в "Вовчих горах" таке різнотрав*я, а зверху вітер вітер такий пестливий і ніжний був. Душа просто співала і кричала! Так добре та гарно! Згадаю... і серце бється швидше.
    Бігали туди сюди по маленьких горах з Матвійком у слінгу. Слінг - це чудо. Такий зручний скрізь. Допоміг нам відпочити всім. Потім поїхали у сосновий ліс. Оцей запах хвої, а дихається, як легко та приємно. Словами не передати. І подумали поїдем по дорогам. Подивилися мальовничі поля. Яка ж у нас красива країна, яка гарна! Ну як її не любити? А ми полюбувались лиш маленьукою часточкою її... А їдеш і супроводжує тебе спів птахів, сюрчання цвіркунів, вітер гуде у верховіттях дерев.
    Думаєм сюрприз зробимо заїдемо до нашої мами. Їдемо всі на моторолері, співаємо. А вітер не дає співати. Перекрикуєм і співаємо пісень "Океану Ельзи", Каті Чилі і навіть Гімн України, бо гордість і радість проймала. Божевільні - хтось, мабуть, подумав або п*яні... Ми ж були просто щасливі.
    І їдемо та бачимо їжачок біжить через дорогу і машина здалеку їде і могла б просто на нього. Незнаю, як ми встигли, але чоловік оперативно затормозив, а я їжака забрала з дороги. А потім і машина проїхала ота. Все так швидко сталося. Фууууух - встигли. І раді були, що ми його врятували. Перенесли через дорогу і поїхали далі. А їжачок так швиденько подріботів в траву:)
    Поїхали далі і вирішили заїхати до церкви. Біля неї порався( робили там газон) отець Іван, який хрестив Кірю і мене з ним в 19 років. І поспілкувалися з цією дуже світлою,насправді, і доброю та працьовитою людиною. Хоч йому близько двадцяти пяти, але мудрості не позичати. Рідкісна людина.
    А потім купили шоколадку і уже поїхали до мами такі на позитиві, на радощах, а дивимось нема ні мами, ні вітчима.) Трошки притормозило. І де вони? З*їздили до братів, а вони кажуть - та вони відпочивають, мабуть. Стукайте добре. І з братами поспілкувалися заразом. Поїхали ще раз до мами. І правда спали. Раді були нам. Несподівалися, казали - чи Ви з неба впали? І радісні такі. Нагодували нас і ми поїхали додому. І не повірите, але коли їхали додому зустріли ще одного їжака, який перебігав дорогу, але швидко так. І машин не було, Дяка Богу. А то знову довелося б рятувати)))
    Дуже раді, що був такий шалений і гарний день!!!:girl_dance::girl_in_love::crazy::xaxa: :clapping::clapping::clapping:
    Хочемо продовження. А у майбутньому мріємо пішки або велосипедами помандрувати Полтавщиною.

Останнє редагування: 23 Червень 2011
  4. Holly

Holly Moderator

Щойно з дачі, трохи змучилась, бо прополола великий кусок городу і їсти варили, але морально відпочила від постійного Оленчиного плачу. А ще досхочу наїлась суничок і полуничок. Яринку залишила з батьками на дачі, а з Оленкою повернулись додому. Так мрію про холодний душ, але нікого нема в дома, аби подивитись за Оленкою, ждьомс :)

5. Alicia

Alicia Well-Known Member

Вчора класно провели вечір з сімейкою моєї сестри. Ходили на піцу, потім на вино...Моя племінниця так за мною скучила, що з рук просто не злазила і на всю вулицю кричала: "Я тебе абажаю! Я тебе люблю! Я тебе кохаю! Ти моє життя!" (це я їй так зазвичай тихенько на вушко кажу:girl_in_love:). Потім всі спостерігали, як Тетянка бавиться з собачкою Бірмою (хаскі). То вже так за нею все повторювати хотіла! Хазяйка песика каже: "Бірма! Сидіти!" І Таня каже: "І я собі трошки присяду..." Бірма лягає, і вона вже біля неї вмощується: "Ми лягаєм спатки" - всім каже...Трошки насварила її мама, бо ж як на землю лягати?:girl_impossible:
    А ще новина, яку я дізналася не від того, від кого мала би...Наші з нареченим дружба і дружка одружуються раніше нас!:khomyak: В добрий час, звичайно, я за них дуже рада...Але хотіла б це очути від них, а не від зовсім іншої людини по чуткам...як на базарі...
    Маємо в п"ятницю іти з ними десь в кафешку. Відсвяткуємо таку подію! Тепер доведеться шукати інших дружб...:girl_in_dreams:

6. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Сьогодні я це зробила). На годинку їздили на річку Ворсклу. І Матвійчика навіть скупкала до половинки. Кіря більше бавився в піску). Вода теплесенька така. Хороша.
    Відчула себе закомплексованою особою, бо купила собі закритий купальник через розтяжки, а жінки не соромлячись набагато більших габаритів стегон та животів, целюліту пізньої стадії - носили відкритий. От молодці, правда, мені б їхню впевненість в собі! Треба міняти свою психіку.

7. sunset

sunset Active Member

врочистість дня - ми подали заяву в ЗАГС )))) ууура:girl_in_love:
    2 рази їздили туди- і на третій нам це вдалось))) :girl_curtsey: :girl_in_love::girl_curtsey:
    нарешті ми назначили день і годину розписки)))
    на роботі визначились з відпусткою- з 3 липня я вільна ))))

ввечері коханий приїхав з квіточками і ми чемно поїхали в Гриль на щось смачненьке, щойно повернулись додомцю))
    жодної прози- настрій чудовий і врочистий))) побільше таких днів)))

8. simona

simona Well-Known Member

вчора - спортила настрій підвечір на роботі ще в центрі зустріла......тих кого вважала близьким другом, але життя розставляє все по поличках, просто шкода, що він вибрав її, але то таке пару телефонних дзвінків і підтримка і далі норма. Сама головне ще сутка і я у відпустці і мене буде вітати сонячна Італія, вважкуватий було морально останні 6 місяців ...тиша, спокій, ось хто буде вірним мені другом ура, ще трішки

9. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Сьогодні наші спеціалісти захищали дипломні роботи , потім із ними пішли на пиво:drinks:, а далі - фотографувалися на альбом. Теперка маєм доста фоток :girl_tender:

Вже склала рюкзак для завтрашньої поїздки-випускного :)

Останнє редагування: 23 Червень 2011
    • Подобається Подобається x 1
  10. Angel

Angel Well-Known Member

Ше післявчора настрій був жахливий... сьогодні вже трошки кращий.) В наступню п"ятницю мали виїжджати на море,але не з моїм "жидовським щастям".Віддали паспорти закордонні-чоловік на продовження,а я на новий,щоб прізвище поміняти.Всім зробили,а мені навернули з Києва! Розбіжності в даних,бачте!Наганялася поки то все уточнила-помилка взагалі... в Львові я на новому прізвищу вже 4 роки,а в Києві (в базі даних) ше а дівочому-придурки.Шо за держава! Тепер знову ті документи в Київ поїхали,а чекаю вже паспорт до дня розраховано! Добре шо готель не проплачений був! Короче все розраховано до "хвилини",а ше візу відкрити..кароче помилка в 1 день і я вже "навіддихалась"...

11. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Назбирала на городі полуниць(не сподівалась на урожай).Закрутила 4 3-літрові банки компоту, 3 літри заморозила ..ну і , певно, кілограми 2 ми з"їли..:girl_curtsey:.Не люблю полуницю,:girl_nea: але ті закрутки з чогось треба починати..
    Старша дитина просто нічого не робить на канікулах-спить, їсть і гуляє...трошки читає
    Менша дитина не хоче до садочка-вдома краще...
    А у мене почалась відпустка, і я хочу просто посидіти в тиші , спокійно, без нікого- не дають..
    І вже третій день за мною ходить бісквіт зі сметанним кремом і полуницями-до чого би то?Треба буде завтра спекти:girl_smile:
    Одна проза....де ж та врочистість ?:girl_impossible:

12. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я сьогодня вся молодець:girl_curtsey:)
    Купу хатньої роботи переробила, хоча і не всю заплановану. І помічаю, що з кожним днем все складніше готувати щось з малим на руках. Сьогодні робила рисово-рибні кульки. То виглядало так. Кульку зробила, малий кричить, побігла-бавиться, відійшла, кульку зробила, малий кричить, побігла...А кульок було близько 50:wacko1:. Я думала, що так і не закінчу готувати обід:confused:.
    Правда потім файно вигулялись після дощу та надихались свіжим повітрям:girl_in_love:. Ще й несподівано муж до нас приєднались:kiss3:). Люблю такі сюрпризи:man_in_love:).
    Ще день і вихідні:girl_in_love:.

13. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

І що дальше то буде веселіше :)

14. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Сьогодні сиджу вдома! кайф! буду займатись нічогонеробінням весь день! на вихідних знов плануються гості! а ще мені так хочеться вареної кукурудзи...

15. zaderyshka

zaderyshka Member

А в мене сьогодні настрій можна озарактеризувати так: "Не хочу!!". Я не хочу працювати, не хочу солодкого, не хочу взагалі нічого їсти, не хочу розсилати запрошення, думати не хочу. Вашше нічо не хочу. Спати хочу, а от піти спати не хочу. треба боротися з такими настроями))

16. Alicia

Alicia Well-Known Member

А у мене сьогодні останній робочий день! Відпустка на два тижні!!! Перша в житті і така довгоочікувана!
    На вихідні їдемо на базу Шепільське святкувати мою днюху, потім одещина, потім Брест...Ура!
    І нарешті трохи буду мати час зайнятися весільними приємними клопотами! Подамо заяву в рагс, підемо на науки і т. д.:girl_in_love:

17. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

я вже трохи відійшла від рвання зуба. ще тільки щелепа болить. мама прийшла трошки посиділа з малою, дали мені годинку поспати. а вона мабуть відчуває мій стан, бо капризувала весь час як мені було зле. от щойно вспокоїлась.

18. Holly

Holly Moderator

А ми з Оленкою одні вдома. Зранку сходили на закупи, зайшла в "дім чаю", накупила різних чайочків, тепер не знаю який пробувати першим. Їсти вариться, оленка бавиться біля мене. Дзвонила мама, зараз заїдуть, привезуть полуники.:nyam2::nyam2::nyam2: А завтра вихідні :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

19. Savchenko

Savchenko Member

Сиджу сумую, вчора був в нас випускний вечір, я, нажаль, не змогла на нього потрапити,так ті 5 років пролетіли і ніяк не віриться що невдовзі настане зовсім інше життя, а так ще хочеться побути студенткою, хіхоньки до рання з дівками замість вчіння екзамену, курйози з викладачами та відпрошування з приводу другого тижня святкування Дня міжнародника:girl_smile: Дивилась фотки з одногрупниками, навіялись спогади і довів дзвінок моїх дівчат, які випили зі мною в честь завершення навчання по телефону:girl_crazy: в мене алкоголю не було в хаті, то чай пила:girl_crazy: а потім проплакала як то з коханням розійшлась. Я сумуватиму за тими часами((((

20. Wonder

Wonder New Member

а мені годину назад привезли діван додому, гарненький, нарешті нормально спатиму :)

а на роботі роздражають співробітники, точніше їхній пофігізм до всього :sad: навколо

Статус теми:
Закрита.