Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Такий день сьогодні дивний - минув, як 5 хвилин. З врочистості - була в селі, вдома :) З прози - голова болить, мабуть, через погоду.
    Мала розмову з одним монахом - відчуваю тепер дуже велике полегшення на душі і спокій. То не проза і не врочистість - то саме те, чого мені давно бракувало. Я тепер спокійна!

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Бачу в багатьох сьогодні файний день) Ну і я не виключення
    Знову сьогодні виспалась, бо прокинулись біля 11 години і хочеться вірити, що то стане закономірністю, а не випадковістю:girl_in_love:. Гарно погуляли в сімейному колі і пішли разом до церкви , поки Ромчик не почав пищати там до якоїсь дівчинки:connie_pull-pigtail:girl_haha:.
    Далі мали святкування з гостями. Ну і на вечір татко зробив нам сюроприз-показав слайди:girl_claping: (хто не знає, то є фотографії на великому екрані через проектор). Як ми насміялись, бо фото там в основному нас з сестрою маленьких (товстеньких і кумедних:girl_haha:) і батьків молоденьких і бабці з дідусем яких давно нема з нами...
    Море позитивних емоцій, можливо ще трошки ностальгії...
    Але то своєрідний вечір спогадів, приємних спогадів з щасливого дитинства...

3. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

І в мене гарнющий і насичений день...не зважаючи на те,що вчора лягла пізно,а нині встала в 7 ранку...
    пішли до церкви,потім поїхали в гості до коханого,наїлися купу смаколиків...:girl_claping: послухали гарних пісень...
    захотілось Юрасі футболку купити,то ще поїхали в КК,побули хвилин 30 зате і поло класнюче купили і мені моднячі окуляри для зору
    (правда маю в дома 2 пари і ношу рііідко-але нехай будуть :)
    після поїхали ще в центр і знову в гості...класно душевно поговорили... і як вийшла 9.30 з дому,то тільки аж приїхала зараз:girl_bye2:
    сиджу саменька в дома...і батьків чекаю...вони ще десь в гостях....

4. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

я з ним готую, перу, прибираю, ось холодильник розморожуєм разом...а хочеться просто самоти так годинки на дві))))ладно..то всьо фігня. Старію.
    Наше село відклалось знову вже 2 раз за цей місяць....вічно! вічно! як збираюсь туди, малий хворіє. Кашляємо знову.
    Вчолра вечером зїздили в Епіцентр купили "спонсорську допомогу" в садок. Завтра мають доставити прямо в садочок.

5. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ням...
    А я їх накидала прямо в мартіні з льодом:connie_pull-pigtail Смакота...І валялась вчора пів-дня в ліжку з тим мартіні і новими серіями інтернів, поки чоловік мене звідти не витягнув в центр вечеряти.

6. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Дитина з бабульою (моєю мамою), муж в арсені, я рубаю салати...буде нинька застілля з родиною. Дєнь варєнья в тата мого сина.:connie_pull-pigtail

7. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Ми від п"ятниці в мами на Сихові ,а чоловіка вдома залишили,бо у нього висока температура,а малий тільки но більш менш приходить в норму,суботу моталась туди сюди,а в неділю пішли гуляти з малим по Сихову,сходили в Тигрис,потім пригали на батуті біля кеніка,і зустріли одне надзвичайно чарівне,приємне сімейство,Каті:girl_in_love: ,як завжди красунька,гуляла під охороною своїх хлопчиків:),нині сходили в моторну бджілку,в нас прогрес ми вже пів години витримуємо:haha:),а раніше нудився-не було йому цікаво:),вечором додомцю,бо завтра на роботу:)))

8. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Нині весь день дуркою страждала , от тепер насолоджуюсь нічогонеробленням:xaxa:, поки не набридло.

• Подобається Подобається x 1
  9. zaderyshka

zaderyshka Member

Я нині прокинулась з стійким бажанням дописатиичорновий варіант дисеру і завтра віддати його керівнику. Прокидалась я так не один раз))))) і зранку ще раз доспала, і в обід))) Сиджу, чекаю натхнення! Так шо, шукайте мене нині в темці, про неспання у звичайні ночі)))))

10. simona

simona Well-Known Member

...дивні дні почались, взагалі ніякі може через насичені попередні тиждні.....новоспечений - близький друг поїхав до себе на батьківщину , і що...., що як завжди сама знов, але тішить одне до відпустки ще два тиждні і все мене буде вітати Італія, ах........я знаю все нормалізується вже із завтра, бо почнуться трудові будні.

11. Savchenko

Savchenko Member

З прози- пів дня на кухні, врочистіть - в пуделко набрала черешень, скачала перший сезон "Відчайдушні домогосподарки", ніяк руки і очі не доходили дивитись цей серіал, тепер коли маю відпочинок розпочну його дивитись вже сьогодні:girl_wink: і все приготувала, щоб завтра варити своє перше полуничне варення:girl_claping:

12. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

В мене сьогодні така проза,шо дальше нєкуда......Чоловік пів дня був в стоматолога,приїхав додому, ми посварились, він помив машину і забрався на рибалку. А коли мив машину- я зробила йому канапки з ковбаскою,помідором і зеленню, а він до них навіть не доторкнувся,потім прийшов і сказав шо "ті ТВОЇ канапки кіт скинув на землю,підеш, забереш" .Ну то нормально!? Я в шоці,так обідно......

13. Людок

Людок New Member

На початку вихідних була дуже розстроєна, оскільки чоловік в відрядженні на свята:sad:
    Але вчора подзвонила сестра, поїхали до друзів в Винники на шашлик , печену картошечку:nyam2:.
    Зранку сходили до церкви.
    А тільки , що повернулась від свекрів.
    Привезла домашньої полуниці( мушу похвалитись фото:girl_blush2:)
    та мяти, редиски, салати, петрушки, кропу.
    Домашнього сирника.
    Мрія, а не свекруха

Все пішла робити варення з полуниць, пити чай з мяти та заїдати , то все діло сирником:girl_haha:

14. Virginia

Virginia Well-Known Member

Нам з чоловіком вчора стало лЄнь їхати на вечері всякі, то ми сьогодні надолужили:)
    Щойно приїхали з Гопаку. Тааак нажерлись... шкода шо вже грушка в червоному вині мені не влізлась:girl_blum:

Свекри назбирали мені суничок на дачі:girl_tender: зараз собі зроблю суничне морозиво і буду насолоджуватись......... ех.... їжа

15. popelushka

popelushka Well-Known Member

Гарний сьогодні день: вранці була на святковій службі в костелі св.Антонія, давно такого піднесення, щастя і душевного спокою не відчувала. Приїхала додому, а чоловік з дитиною приготували смачний обід, потім з батьками посмажили шашличок:) Вчора також мали гостей, святкували і відпочивали.
    Завтра вже трудові, але приємні будні:)

16. карапуз

карапуз Well-Known Member

Їздили до моїх батьків, "забули" :connie_pull-pigtail у них Юстинку на тиждень. Мартинкові вдома не пасує одному хуліганити, та і я вже сумую за своїм вредним дівчиськом. Дзвонили до неї , розважається, повела бабусю і дідуся у кафе на сто грам... морозива :girl_haha:.
    Вже вирішено на сімейній раді - море цього літа будемо споглядати лише на знимках :girl_crazy:. Щось мені з того не дуже весело , але так мусить бути:girl_in_dreams:.

17. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

А я відпишу за вчорашній, гарнесенький день, бо вчора невстигла. Чоловік зранку троянду так несподівано і приємно подарував:girl_tender: Ми вчора, з дітками, на кухні просто гарно говорили і так насміялися - їли щось таке звичайне - але не це головне, а потім навіть танцювали - навіть так без музики під чоловіковий спів танцювали. І так гарно, а кажуть, як діти то і пристрасть проходить... неправда. Сьогодні пописав статті і мені пропилососив будинок. Під моїм командуванням:) Старався дуже.) Ще оце таке смішне - десь я у вирізки, які привезла від мами поклала якихось 17 гривень...Хотілось знайти нам. Незнайшли :girl_haha:, але так гарно вдвох щось робити :girl_yes2: Ще шукали пісню на виступ на Івана Купала, не знайшли, але наспівались - аж горло болить. Навіть білоруську пісню по карооке співали... Намагалися, в крайньому разі))) І фільм гарний дивитись будемо) ГАРНЕЗНІ дні:kiss3::girl_tender::girl_in_love::radist:

18. kati

kati Well-Known Member

Розкидала я сьогодні своїх дитисьок- старшого до свекрухи, меншого до мами і всперше за два місяці зустрілась з подругою-кумою, саменькі,без дітей. Хоч і не дуже довго, але файно посиділи,потринділи, попили мартіні, втоптали торта з еклерами...ех красота!!!:girl_tender: А мамулька мене ще пригостила пирогом з ревенем, тепер сижу наминаю...смакота!

19. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Сьогодні мали продовження врочистості:girl_dance:
    Прокинули о 12 годині:girl_claping:. Далі мали прогулянку з друзями. Файно посиділи на піці та морозиві. Особливо файно було Ромчику, бо він товкся по їхніх червоних диванах:girl_haha:. Прийшли додому , нїлись:wacko1:... І тут мене почав боліти живіт:sad:. Мене поклали і заборонила вставати, тим паче брати малого((( Дуже сподіваюсь, що то не апендецит:girl_sad:
    Подивились з чоловіком файний фільм і от чоловік продовжує мені догоджати:girl_blum:.

20. DivineVanGate

DivineVanGate Member

А через півгодини нашому тятусі стукне 28 років!:girl_claping:
    Але подарунки з малечою спрезентуємо йому зранку (для мене так важко не вручити наперед презента, ледве стрималася. Я з тих людей, що купують презенти за 2 місяці до дати, а дарують за місяць:girl_blum:)

А ще мій муж прилип до ноутбука і постійно грає якусь дебільну стрілялку( я така зла!!!), але шо вже буду говорити?

Хочу завтрашнього вечора, бо зібралися в "Японахату" - утрьох відзначимо ДН, а з рідними вже на вихідні (ще треба меню скласти і щось парити/жарити/шкварити:girl_yes2:)

Статус теми:
Закрита.