Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення (2)

Оуууєєє.... Кличко молодчинка, хоча мої мужчини трошки засмучені. Їм мало бою було:clapping: А взагалі нормально пройшов день, була вгостях у коханого, як завжди розмови про весілля:connie_pull-pigtail. Так скоро час пройшов..... аааааа....... навіть не віриться що скоро весілля.

2. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

В мене був плідний день, забрала шапочки для дитини, купила нам гарненькі горнятка для чаю, і собі класний весняний шалик, але де та весна? А ще вечері була на виставі

3. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Насичений нинька врочистий день))) Ходили на зукупи, чим потішили і себе і малого усілякими необхідними дрібничками) Одним словом вдягнули сина на цілу весну).
    А потім сімейне гуляння:girl_in_love:. Так гарно:girl_dance:))) Люблю такі вихідні))) А щойно святкували, що моя сестра таки випустила свій підручник у співавторстві. І все нічого якби не та мігрень, яка знову до мене завітала:girl_cray:. Одним словом розболілась мене голова жахххх!

4. Holly

Holly Moderator

Врочистість-врочистість-врочистість. Сьогодні був татів день, чоловік гуляв сам з двома донечками, поки я їздила в центр по справам. А потім бавив обох, поки я пекла медівник (з цим завтра або у вихвалялки, або в жилєтку:xaxa:) і найголовніше - діти здорові. Шкода, що вихідні закінчуються

5. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Проза - день пролетів так швидко - зранку до церкви, потім закупи, трошки часу для себе.
    Врочистість - маємо нового члена сім'ї - мишку Дегу, Ярка вже її назвала Сонею. Я клацаю клавою,а вона крутить своє коло, дуже швидко адаптувалась до нас - вже йде на руки.

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ми з чоловіком нині знов зіткнулися з собакою сусідів. Я їм дзвонила з мобілки додому, а їх не було вдома. Собака на нас гавкала, добре, що у нас є можливість обійти кругом і з іншої сторони до хати зайти. Ми так і зробили. Але мій чоловік вирішив, що має подружитися з собакою, почав його кликати до себе, той підбіг, навтіь досить добреньким здався, мені аж його шкода стало. Ну не винен він, що його господарі не пильнують!
    Але ото ввечір в неті порили і вияснили , що то за порода-стаффордширський тер'єр, чи бультер'єр :girl_impossible:
    приблизно такий:
    При чому пес ніби непоганий, але каже чолвоік, що у нього якісь шрами на спині і коли чоловік його хтів поплескати по спині, дуже налякався, таке враження, що його хтось дуже бив..:sad: Коротче і пса шкода, і страшно таки трохи, бо прочитали про ту породу трохи, агресивні таки вони і ще дуже все залежить від виховання...
    Отакий тепер маю страх цілий час повертатися додому

Останнє редагування: 20 Березень 2011
  7. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

дуже тіщусь, що Софія вже здорова, навіть на вулицю вчора з татком трошки ходила. Софія мала грип з високою температурою, що для неї рідкість, потім додався фарингіт, гнійний((, потім вушко не знаю що йому було і бронхіт з гавкаючим кашлем, катаром по повній програмі, словом майже 10 днів. Мама так само, грипувала, потім запалення легенів, ускладнених приступами астми, ще й няня після грипу, перенесеного на ногах кожним днем в лікарні вже другий тиждень. Щось невесело було.
    А тут Со вже не кашляє другу нічку зовсім, мама нині виписується і завтра на роботу, ще й весна прийшла, і певно скоро приїдуть мої прибамбасики рукодільні МММММ

В суботу ходили з кумою і нашим колєгою на "Службовий роман" в Кінг Кросс. Супер фільм для суботнього вечора, попкорну з пивом. А вчора були цілий день вдома, спекли кекс з курагою і цукатами, подивились "Мишаче полювання", намалювали купу ляль з Со і файнезно відпочили.

8. kati

kati Well-Known Member

Ура, ми все ж зробили ЦЕ -переїхали на нову квартиру:girl_dance::girl_dance:Переїзд це канєшна шо то...все в клумках,коробках, кульках... вчора перед снов пів години все переривала в пошуках футляра для лінз:girl_impossible:. І це ми не перевозимо техніку, меблі, половина речей полишали на старій квартирі...ох. я щиро співчуваю тим хто мусить перевозити абсолютно все....
    Нічка була " весела"- Сашка вперше спав сам в своїй кімнаті...до 3 ночі))) потім до 5 ми з чоловіком три рази по черзі до нього ходили, бо то він пити захотів, то змерз, а то просто страшно:girl_cray:, а потім він причаляпав до нас.Ох , і як то далі має бути?....

9. Siania

Siania Love Life

Я з другом вибралась теж на перегляд боксу. Спочатку заїхали і Дім Роберта Домса, потім в центр, обходили всі кафешки де є телевізори, місця нема ніде, а якщо є, то працюють до 23.00. В румба-барі було місце, і працюють довго. Почали шукати інтер, але в них не було сигналу. Замерзли як цуцики. І тут, о диво, в кумпелі є вільні місця! Ще й перед самим монітором. Ми так тішились, ще годину дивились прелюдії, розповіді про Кличка, не могли дочекатись. І тут..2 хвилини...і бій скінчився!!!:girl_crazy:в мене був шок, пройти через такі тортури заради 2-х хвилин))
    А вчора була в кіно на "Службовому романі" фільм сподобався, гарні актори, файно знято, тільки от сюжет дуже передбачуваний :) Потім ще їла свій улюблений десерт в "Галці":nyam2:і нагулялась. А! ще з площі ринок їздила на трамваї до Тракту Глинянського, і назад, романтика :girl_blush2:

10. natorella

natorella Well-Known Member

покладіть свідомо спочатку до вас
    хай звикне
    таке майже завжди буває в новому місці, при переїзді
    хай той місяць звикне - тоді помалу переведете в кімнату
    бо як будете зараз його просити спати там, потім як дитина народиться, він буде думати шо спеціально переїхали, йому іншу чужу (дял нього поки шо) кімнату дали, а бавляться з маленьким

11. Solomi

Solomi New Member

В нас мегаврочистість:
    були на плаванні, вода водночас і стомлює і надихає - дуже файно

потім були на ковзанці, я каталась з обома дітьми - всі задоволені як слони
    ( я правда чогось 2 рази впала, то в мене вперше, може ковзани попались погані)

потім була вечірка з друзями, класно посиділи

то було все вчора , а нині щось голова важка:girl_crazy:

12. arina

arina Active Member

а нам сьогодні 1 РОЧОК!!!!! Ми вже такі великі:girl_in_love:
    вчора вже трошки відсвяткували з родиною в кафе, а сьогодні маєм купа нових вражень та іграшок, бавимся...:girl_claping:
    з обіду вже будем святкувати далі))):girl_dance:

13. Bonita

Bonita Member

В мене були супер класнющі вихідні. Саме основне я ВИСПАЛАСЯ, бо під-час сесії це було нереально. В суботу сходила до косметолога, починаю готуватися до сезону роздягання:girl_dance: Ввечері зустрілася з коліжанкою, сходили в кіно на "службовий роман", сюжет повністю скопійований зі старої версії на сучасний лад, але мені все-одно сподобалося. Добрий, веселий фільм, а Зеленський це......:girl_in_love:, настільки харизматичний, абаятельний (забула як буде по українські, тапками не кидати:girl_blush2: ), і такий голос злегка хриплуватий, ех такий мужчина. Потім пішли в барчик, весело посиділи, пригубили кілька коктейлів, чекали бокс, а тут такий облом 30сек. і все. В неділю відвідав мене легкий сушнячок:girl_blush2:, покупалася, була в Ашані, придивилася мамі подарунок на ДН, потім класно прогулялися по центру. А сьогодні знову проза, зранку вставай, на роботу збиратися, на вулиці холодно, як знайти позитив в цьому навіть не знаю.

14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

але щоб перевід не співпав з народженням, бо тоді подумає, що через дитинку його "вигнали". Краще хай би зразу привикав. Може то тільки першу ніч так? Багато емоцій. Я теж трохи боюся, як то буде, бо поки спимо в одній кімнаті, а після переїзду в малого буде своя. Але думаю, що якщо надалі не захочете пускати до себе наніч, то і не треба починати. Краще лягати біля нього. Каті, надіюся завтра буде спатки добре:)

15. Oddly

Oddly Well-Known Member

проза - на щастя, за три години вдалося відіспатися
    врочистість - тепер п"ю каву
    і знову проза - ще треба працювати.

16. kati

kati Well-Known Member

17. sunset

sunset Active Member

такі позитивні вихідні))) ходили з коханим на день народження моєї племінниці- нам 4 роки- подарувала їй таку кльову штуку- велика малювалка, яка щей співає і видає різні звуки))))
    купа дітисьок і позитиву))) особливо перепало коханому, діти з нього не злазили, особливо повеселились з двома чудо-дівчатками-близнятками:girl_claping:)))
    я була Білосніжкою, а він Принцем, який мене рятував)) а малявочки були режисерами, гномами і тд))
    відпускати нас не хотіли до пізнього вечора!! того всі присутні дійшли висновку, що пора нам чим швидше діток)) навіть можна і близняток)):girl_in_dreams:

18. natorella

natorella Well-Known Member

1) МОЖЕ
    2) їсти/пити відбувається без звуку. а плакати - не факт

якби я мала таку ситуацію, то робила би зовсім інакше, але то я......

19. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А як? Спали би всі в одному ліжку? Теж варіант. А зараз Саша сам спить?

20. Котя

Котя Оптимістка :-)

Статус теми:
Закрита.