Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

А ми вчора класно попарились в бані, який то кайф. Але в мене , як завжди не без приколів. Коханий каже, що мене надовго не можна лишати саму :girl_blush2:. В мене був невеличкий опік на нозі і після бані він розпарився і трошки набряк. От я і вирішила його зеленкою помазати...Знайшла зеленку і не придумала нічого ліпшого як відкрити її зубами...:girl_crazy:коли коханий зайшов в кухню і побачив мою чарівну посмішку він ледь не впав, а я як себе в дзеркало побачила :girl_spruce_up::crazy:
    коротше : все було зелене і зуби , і губи, а сьогодні йти на роботу. Повезло, що швидко зреагували і зуби таки відчистились :girl_crazy:
    тепер шкодую, що не сфотографувалась хоча б на телефон, було б що дітям показати :girl_haha::girl_haha::girl_haha:

2. natka75

natka75 Well-Known Member

і ми в червні, 11го буде наша 5-річниця...
    Вчора працювала, прийшла додому і відразу до кухні :ed4d70def841dc74b57, потім поприбирала, помила підлогу, поскладала в шафі малого одяг(бо за тиждень там нічого знайти не можливо, повибирала всі теплі речі/светри/теплі штани в іншу шафу).Чоловік спакував ще звечора сумку на пікнік до лісу, зараз поснідає(бо ми з Ігорчиком ранні пташки вже ждьомс)і підемо, бо всидіти на 5му поверсі неможливо в таку спеку(навіть з дуйкою).

3. dasha

dasha Well-Known Member

І ми чекаємо поки наш татко догамає і втікаємо на природу, бо в хаті можна сплавитись. І як то пережити то літо? Мрію про бабцю в селі:girl_in_dreams:

4. Knopka

Knopka Well-Known Member

Ми переїхали - вже тиждень живемо в Києві, тепер я київська львів"янка, добре хоч тепер маю інтернет, бо вже дурію тут... Не подобається мені Київ, не моє це місто і все... але наразі вибору нема. Тому наразі придумаю нам з Ганнусею якісь розваги, бо навіть не знаю нікого ані на майданчику ані десь поруч і чекаю коли хоч на кілька днів поїдемо до Львова)))

5. Heureuse

Heureuse вірю...

нарешті я на коханих посиденьках!:girl_in_love:
    а то всьо вчилась-вчилась..якимось ботаном себе відчувала:girl_blush2: але головне, що зусилля пройшли немарно!
    зараз болить голова, бо я знервована, втомлена і невиспана..але який то кайф коли на совісті не висять ніякі питання, які треба зубарити...(поки що звісно, бо через 2 тижні-державні, але про це я подумаю завтра:girl_haha:)
    тішусь, що в мене в хаті холодок, бо від тої спеки в мене продовжується депресія..а ще я марю морем..:girl_in_dreams:

6. preciosa

preciosa Well-Known Member

А ми сьогодні ще з двома нашими друзями поїхали на шашличок:nyam2: Така погода гарна, ще й місцину гарну вибрали, біля берізок; трохи позасмагали, полежали на свіжому повітрі, так класно, романтика...:girl_in_love:
    Потім вирішили з коханим повозитись на мотоциклі, в таку погоду - якраз найкраще! Швидкість, вітерець, адреналін...:good::yahoo:

7. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

А ми сьогодні їздили до двоюрідної сестри на хрестини. Вона народила донечку Іринку(народилася на Ірини). Таке файне миле дитятко, так гарно спало в колисочці:girl_in_love: Мені зразу захотілося і собі такого чуда:girl_in_dreams: Ще трохи, і буду мати свою ляльку:girl_in_love:

8. Holly

Holly Moderator

А ми вдома, прийшов в гості друг, я спекла піцу, подивились фільм. Гарний день

9. Barbie

Barbie Well-Known Member

Сьогодні в мене лінивий день:girl_blush2:
    Зранку була в церкві.Потім обідала в кумпелі, попила пива смачного:nyam2: Обід мене так розморив,що я пішла додому,замість того щоб гуляти:girl_haha:
    Ну а вдома сиджу і нічого не роблю,просто кайфую і настроююсь на завтрашній день,бо маю завтра купу всього вчити до держ.іспиту:8:

10. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Так класно день пройшов!!!:girl_dance: Зраненька поїхали на озеро, діти так гарно бавились собі в воді, не вредували, не нервували мене (це дуже тішить!:girl_claping:) і взагалі були супер-пупер чемнющі!!! А потім Макс ще встиг на картинг з*їздити, а ми з Снєжою ще до подружки заскочили на вечерю:girl_dance: Словом - день вдався!!!

11. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Ох...у мене нині просто мега позитивний день:girl_in_love:. Давно таких не було...
    Ми сьогодні провели увесь день в центрі такої краси
    [​IMG][​IMG]
    Море вражень:girl_dance:. Чудова сонячна погода посприяла тому, щоб ми позагоряли (згоріли:girl_haha:), накупались, насміялись, наїлись шашличка і взагалі суперсько відпочили від Львова. Ромчик мужньо витримав поїздку і чемно товкся по машині:girl_haha:.
    А взагілі така краса навколо:girl_in_love:: гори, річка, а як цвітуть ромашки:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:, передати важко. Так хотілось там залишитись:girl_in_dreams:

12. Fechka

Fechka Member

І ми провели день на озері з кумами. Донечки так раділи водним процедурам. Клас!!:girl_haha: Гарно провели час. Засмагли..:girl_claping:
    Зараз відпочиваємо. А завтра вирушаємо на продовження процесу засмагання та нажаль не на голубе море, а на ЗЕЛЕНЕ!!. Картопелька на городі зеленить.. чекає поки її оброблять.........:girl_flirt:

13. Златка

Златка Well-Known Member

Малята поснули - на диво сьогодні рано: до 12 двоє відключились. Наминаю тірамісу, шукаю, який би то фільм подивитись... і думаю, як то ще перебути тиждень без нашого татка :girl_impossible: Пройшло тільки два дні, а ми уже всі неймовірно сумуємо...

14. Волошка

Волошка Well-Known Member

Вирішила щось змінити у житті. Потім подумала, що якщо я не знаю що змінювати, то може і не треба? А ще трохи подумавши, прийшла до думки, що буду змінювати себе - удосклоналювати)))))

15. zaderyshka

zaderyshka Member

Якщо не знаєте, що змінити у житті, то найкраще почати з оновлення гардеробу:girl_cool:

16. Heureuse

Heureuse вірю...

або з зачіски чи кольору волосся!:girl_cool:

17. Alicia

Alicia Well-Known Member

Втомлені, але щасливі повернулися з Карпат...Враження від поїздки на квадроциклах залишаться на усе моє життя! Ні фотоапаратом, ні словами не передати тієї краси, яка відкривалася на вершинах гір! Були, правда, і місця з болотом, непрохідними хащами, ямами, на яких можна було відчути усі свої кістки:girl_crazy:! Але все одно класно! Спочатку світило сонце, а під кінець швидко надійшли хмари - такі низькі, що хотілося рукою дістати, і почався короткочасний літній дощ з величезними краплями! Від цього взагалі хотілося пищати і кричати від задоволення :radist:!
    Висновків кілька: хочу ще; треба було взяти рукавиці спортивні на руки, бо понатирали собі до пухирів; окуляри одягнути, щоб мушки і пилюка не залітали в очі; і не білі кросівки вдягати, як я зробила:girl_blush2:...
    Потім ще заїхали на водоспад Шипіт, біля нього в селі знайшли колибу, бо усі хотіли спробувати місцевий "банош", який потім, через специфічний запах бринзи не могли доїсти:girl_haha:. Словом, було чудово, насичено і незабутньо!:girl_in_love:

18. solomka

solomka Active Member

Ми провели неймовірні вихідні!!!! В суботу піщли на дитяче свято, яке влаштовувала одна львівська організація: дітей забавляли кумедні клоуни, пригощали солодощами, морозивом і соком, а на завершення ще й всі діти отримали подарунки, найкращими серед яких були квитки в Кінгкрос на каток.
    В неділю зранку поїхали на озеро,ніби довго не було, але я встигла трішки "підгоріти" (чоловік жартував, що з мене "дим йде"). По дорозі назад заїхали в Раковець, набрали водички, цього разу навіть моїй діти походили в джерелі. А потім ще поїхали в Кінгкрос на каток використати свої подаровані квиток. Діти були просто в захваті від суботи і неділі!!!!

19. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Нарешті хоч щось в тому житті змінилось. Ми переселились, потроху...ну дууууже потроху укомплектовуєм кватіру. Зараз доробляєм меблю в кухню. В Романа подовилазили зуби і спати він став краще, принаймі зліз з моїх рук і ніч я проводжу вже в горизонтальному положенні. А найголовніше ми нарешті вирвались за місто на вихідні. Провели супер-пупер-пречудово час, Ромко викупався, вигулявся, виспався. До речі, я переконалась, що дитину витягнути з води з віком все тяжче, навіть при тому що вона вся синя і скрегоче зубами. Ось. Карочє, жизня налаживаєтся.

Останнє редагування: 6 Червень 2011
  20. Savchenko

Savchenko Member

В мене завтра захист диплому...переживаю, ніби і знаю, що розповідати, сама писала то все...але дивне якесь відчуття...скільки раз запитую сама себе "...а що далі?" і не можу відповісти...може то депресія чи що, але я не знаю з чого починати, як шукати ту роботу чи йти вчитись далі...взагалі відчуття як то зайшов в тупік і не знаєш як вийти звідти...ось така проза:girl_sad:

Статус теми:
Закрита.