Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

А в нас сьогодні класний робочий день, сьогодні Олени і Констянтина,і того 4 співробітників - іменинників:) Зараз накривається святкова поляна, настрій зовсім неробочий. І вихідні наближаються:girl_in_dreams:

2. Siania

Siania Love Life

А в мене який веселенький ранок. З ліжка, як завжди, ледве встала, як сновида пішла до вікна, на підвіконнику завжди одягаю лінзи. Сідаю я на табуретку, а мій мозок тоді працював десь на 5% своєї потужності :girl_haha: а табуретка як не розламається, падала я з голосними спецефектами, ніжки порозлітались. Баба моя хоче сміятись, але думала що я вдарилась, то намагалась стримуватись:girl_haha: Потім питає мене, чи щось мене болить, а я розумію, що це краще всіх на світі будильників, я зразу прокинулась:mocking:

3. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

в мене не тижні - а якась феєрія )))
    з одного боку - ніби ніц особливого, робота... диплом.... лікування.... з іншого - фотосесії, вечірки, дні народження...

три тижні перед відїздом... коліжанки активізувались))) от на днях маю вже домовитися за приміщення на прощальну вечірку... а далі ще випускний....

а у вівторок і в суботу було дві мега фотосесії))) люблю позувати )))

4. Людок

Людок New Member

в двох словах :): Ухххх!!!! Вихідні!!!! Супер:girl_claping:!!!

5. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Відсвяткували іменини на роботі-потім з чоловіком вдвох протопались містом (через Макдональдс:haha: прийшли додому а вмалого 39 температура:sad:(((,

6. sunset

sunset Active Member

вихідні)))) то супер врочистість- після тижня реально виснажливої роботи, з менеджером з головного офісу, - нарешті вихідні!!! це просто неймовірний кайф- коли все закінчено по роботі, і скоро відпочинок))
    а ще смачненько поїли морозива в японі хаті з коханим, бо я була чемна !!

а ще це останнє літо дівування, як сказала мамуся)))

7. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Нині вже нарешті у Львові і з інтернетом :girl_dance:. У середу буде державний, то всі ці дні сиділа і вчилася, час від часу дивилася Хауса, а вчора - холостяка .
    Зараз, коли жара спала, дихати легко і якось так спокійно :)

• Подобається Подобається x 1
  8. Holly

Holly Moderator

файний сьогодні день
    встали рано, десь по шостій, так що в дев'ятій ми вже були на вулиці. Вдень поспала з малими, потім прийшла коліжанка, гарно посиділи випили вина з шоколадом. Яринка поїхала в село із свекрухою, менша вже спить - красота
    А ще виявляється сьогодні Олени, йду требувати в мужа подарунок для дитини :)
    А завтра їдемо на дачу, засмажимо шашличок. Сподіваюсь полуниця вже поспіла, ото наїмся...

9. Kasia

Kasia Well-Known Member

файний. я рідко тут пишу, але нині був файний.

10. карапуз

карапуз Well-Known Member

Ми зараз в пошуках квартири, настрій паскудний , відпочинок на морі під питанням і вупше :girl_in_dreams:...Нічого мене не тішить, наразі, крім діток і чоловіка. Ну, а це вже не зле. Виходить, що все у мене добре і це вже добре :connie_pull-pigtail.

11. Kasia

Kasia Well-Known Member

капець.. все аналогічно слово в слово. робимо форумівку??

ну але в мене попри все Вами описане, нині файний настрій.:girl_in_love:

12. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Сьогодні день був якийсь неспішний і лінивий - на роботі штиль - попередні завдання вже виконали, а нові будуть вже в понеділок, тому вся наша група сьогодні нудилася - то лазили в неті, то дуркували трохи, то говорили про все і ні про що... В обідню перерву пішла на базар- накупила черешень й багато полуниці - нею нині і обідала - смачно було- ням-ням! Ввечері думала чоловіка витягнути на прогулянку, але за день так розлінилася що йти кудись вже не було сил...От зараз доїла черешню і валяюся догори пузом, продовжую лінькування :)

13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І в мене нині файний врочистий день-моєму сонечку 9 місяців!!! Трошки святкували в сімейному колі як завжди. А завтра нажаль день певно буде паскудний:sad:-чоловік знову на роботі...
    Хочу заснути і прокинутись в неділю:girl_in_love:

14. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

так не сталось,пішли всі троє, Домчик гордо їхав на своєму "Дельфіні",ми з чоловіком йшли розмовляючи. Поїли морозива в Макдональдз, назад малий заснув в слінгу.

кльове бажання, я б теж не проти, зважаючи на те, що сьогодні спала два рази вдень всеодно мені мало, голова,як завжди на фоні, болить. Розмови з мужем наганяють депресію. Переливаємо з пустого в порожнє. втомлена

ще досі ввагаюсь чи починати лікування (судини) чи ні,хоч почала

настрій невизначений

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

В мене день був насичений, відіграли свій концерт в філармонії, як виявилося останній в сезоні і побігли з чоловіком в парк культури на джазовий фестиваль, щоб ще хоч щось почути. Шкода дуже, що пропустили трубача Марсаліса, бо то бомба, але встигли на повний виступ гурту Spyro Gyra. Я дуже рада, що у Львові проходить такого рівня фестиваль. У нас ще такого не було, приїхали люди світового рівня. Слухати вживу, як грають ці люди-то найвище задоволення. Завтра знов підем.:girl_claping:

16. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

18. Alicia

Alicia Well-Known Member

і мені моя мама та сестра так кажуть - а мені ще якось не віриться!:girl_in_dreams:
    Я сьогодні раненько прокинулася, треба було на вокзал з'їздити, передачу забрати...Випила там кави на свою голову і вже спати не хочу...
    Хоч ця тема і про сьогоднішній день, але хочу згадати, як було класно вчора ввечері. Ми з коханим ходили після вечері пити вино на розлив. На Староєврейській така кафешка є - присіли на те вино капітально, таке смачне! Потім пішли до Ратуші, а там якась компанія людей співає, мій хлопець ще пожартував, мовляв, пішли на сектантів подивимося! Підійшли, а то виявляється, просто молодь кожної п'ятниці збирається на такі "співи" - хлопці грають на гітарах, дівчата з пісенниками і з бубнами...Ми спочатку так збоку стояли слухали, трохи стидалися з ними співати, а потім побачили, що все більше і більше народу приєднується, і вже як почали співати "Червону руту", то просто не могла втриматися! Так наспівалися! Я вже давно так не відпочивала душею....мм...Особливо було приємно чути, як мій коханий на вушко так старався гарненько співати! Чудовий вечір...Не хотілося розходитися...Підходили туристи зі Східної України, пропонували свої пісні, і усі їх підтримували - таке єднання! Хочу ще наступної п'ятниці так поспівати!
    Сьогодні запланували піти в аквапарк. А завтра з самого раночку їдемо в Карпати кататися на квадроциклах! Ура!!!:girl_claping:

19. Юстина

Юстина Well-Known Member

А я вчора їздила на свою колишню роботу вітати з днем народження колишню співробітницю. Минуло вже 5 років, як я не еколог, а науковець (хоч останніх 2 з половиною, я ні те, ні друге, я просто молода мама). Дістала море емоцій. Всяких емоцій. Всі мої колишні роботі коліжанки вже на посадах, хто керує сектором, хто відділом, а Анничка, тобто Ганна Миколаївна - перший (!) заступник начальника. Напилися шампанського - кличуть знову на роботу. Я колись плювалася, а зараз надивилася (всі такі на каблучках, зачесані, намальовані, веселі) і вже й не знаю що думати. А найприємніше - всі хвалять, всім оправдовуюся, що тре ще худнути, на що почула, що не можна ж завжди бути однаковою. Мусіла з тої радості з"їсти пару канапок.

20. arina

arina Active Member

а я вчора була на дискотеці в Пікассо:girl_dance: ПЕРШИЙ раз після одруження (а це вже майже 5 років). Довольна як слон....молодість згадала)))
    ех, якби то можна було частіше так кудась вириватись між люди...:girl_in_dreams:

Статус теми:
Закрита.