Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

А в нас нині врочистіть:girl_tender:-10 років як розписалась моя сестра з чоловіком (10 років з дня самого весілля будем святкувати в вересні). Тому файно посвяткували з смачнючим грузинським вином і італійським шоколадом. То вино мене геть сп"янило:wacko1:. Зразу на подвиги потягло:xaxa:. А ще сьогодні надували малому басейн (насосу не знайшли, тому насосом прийшлось бути мені:8:), та купатись таки не вийшло, бо ще Ромашка має сопельки, та манеж вийшов класний:girl_haha:.

2. Heureuse

Heureuse вірю...

я зла!:girl_devil:
    перездачу екзамену пересли з п"ятниці на неділю!!! а це означає, що:
    - мусолитись з цим тепер треба ще на 3 дні довше
    - в неділю ми вже спланували поїздку на озеро
    - в понеділок я починаю підготовку до державних, а це означає, що вихідних в мене взагалі не буде!
    єдине, що тепер є більше часу для підготовки, але я не маю сили то читати..спеціально хотіла пошвидше з тим розпрощатись і забути..ага!:girl_devil:

3. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

в мене та сама засада. планували з коханим ще раз в Карпати вибратись (нам так сподобався похід минулих вихідних :girl_tender:), а тут вчора приходить моє начальство і каже, що треба в суботу/неділю на роботі бути :girl_feminist:
    отаке то...але що зробиш..

4. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Отож,сьогодні минуло три місяці з того дня,коли нас стало троє.
    всі обіцяють,що буде легше. чекаєм:)

5. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

то де ви так вчитесь що викладачі мають охоту в неділю йти на екзамен

а я на обідньому перериві пройшлась з подружкою по магазинам,вона купила собі босоніжки. Рада хоч за неї . Жарюка ужасна

6. Barbie

Barbie Well-Known Member

Певне в Франка.
    В нас теж бували екзамени в неділю:girl_mad:

7. solomka

solomka Active Member

До мене на роботу приходив один пан (приносив необхідні документи) і подарував мені альбом свого сина-художника. Я від мистецтва трохи далека і про нього не чула, але всеодно приємно.

8. Heureuse

Heureuse вірю...

9. Vika

Vika Well-Known Member

а в нас був класний дощик з спецефектами: блискавкою і громом. і так добре після нього гуляти з малим, хоч вперше за довгий час подихали свіжим повітрям. хоча голова в мене мокра, бо ще трохи капає.

10. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

11. kati

kati Well-Known Member

ранок почався з великого шкандалю з чоловіком:girl_devil::girl_devil:...але я не дала собі зіпсувати гарний настрій на весь день, тому взяла дітей і маму, яка сьогодні вихідна і рванули в парк культури, гарно погуляли, покатались на каруселях, потім ще заїхали на десерти в Деліс... Сашка виявив бажання до баби їхати з ночівлею, тож завезла їх дол мами. Тут мені подзвонили коліжанка ( в якої теж масік є) і ми з нею вирішили погуляти разои в стрийському, тож я знов рванула в парк.... знов пішли в Деліс, до нас приєдналась ще одна коліжанка..так файно посиділи, щось всім нам наболіло сімейні проблеми, наговорились, обмили кісточки нашим благовірним:girl_mad::girl_mad:...тепер приїхала додомцю, як добре що чоловік буде пізно, немаю настрою його бачити сьогодні..... сидимо з Дімкою, насолоджуємся тишою і спокоєм.

12. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Я думала день нині паскудний буде:girl_mad:. Після безсонної ночі важко очікувати на файний день. Але ж ні:d23:. Спакувала малого і пішли в гості до сестри, там напакувались млинців (прощай хфігура:girl_blush2:). А потім чоловік зробив сюрприз, раніше повернувся з роботи, та ще й привіз подаруночок (слінгшарф:girl_in_love:).
    На вечір вирішили зробити сімейну прогулянку:girl_in_love:. Та невстигли заїхати до парку, які бігли назад:girl_haha:, втікали від дощу. А зараз сидимо з Ромасиком і дощиком милуємось. Часом так люблю дощ...

13. Virginia

Virginia Well-Known Member

В мене сьогодні знов вчорашня ситуація повторилась:) Сьогодні це вже була дівчина, яка продавала морозиво:) Я купила морозиво і вибирала поливку до нього, а мона мені сказала, що мені краще не потрібно цієї поливки. Люди ростуть в моїх очах!!! А ще я сьогодні їла суниці!!!:girl_in_love: то єдина свіжина, яку я можу собі дозволити на сьогоднійшній день... але ж вони смачні!!!!!!! :girl_in_love:

14. Fechka

Fechka Member

День почався звично. Трохи погано виспалась.. Проте о 12 зустрілась з подружками,і ми ходили в ліс на шашлички (святкували свято і день народження малечі).Було чудово. Дітки бавились.Мамусі -балакали...
    По поверненню спали.
    Зараз пильнуємо ТВ.
    Найбільше розчарування вечора: Плани на відпустку кардинально змінились:sad::sad::sad::sad::sad: Омріяної подорожі не буде!!!

15. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Прилетіла з роботи,побігла на зачіску(наплели мені колосків-така класнюща:haha: ще й манікюр зробила(бо вчора лише нігті нарощені зняла)залишилость підібрати з одягу щось гарнюще і я на завтра готова:)))

16. olerusya

olerusya sweet candy ;)

:girl_dance:а ми сьогодні відкрили купальний сезон! були майже цілий день нашою маленькою сімейкою на Малій Швейцарії, Януся була просто в захваті від води, спочатку трохи боялась, а потім вже неможливо було її відтягнути, але всеодно поводила себе сьогодні дуууже чемно:girl_yes2:, навіть поспала годинку на матраці, для мене було важливо побачити як вона буде себе поводити цілий день на пляжі, то була така собі репетиція перед відпочинком на Світязі, який чекає нас вже через 2 тижні:girl_claping:! Одним словом задоволення морееее - нарешті прийшло літо...:preved:

17. vernata

vernata New Member

Приходила в гості моя тьотя, як завжди, Сашко отримав багато гарних подарунків. Він радіє, а для мене це таке щастя.

18. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

19. Heureuse

Heureuse вірю...

як мене вчора боліла голова..то було шось страшне! ті зміни погоди мене просто добивають..
    тому навіть трохи втішилась, що той екзамен перенесли, бо до книжок навіть не дивилась вчора...
    зате коли нарешті почався дощ- я кайфувала..аж дихати легше стало.
    на сьогодні в планах таки нарешті взятись до навчання і сходити на манікюр (хоть якась радість)..

20. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і я так
    сьогодні голова знов болить,вчора були в невропатолога, чек після "закупів" в аптеці просто вразив:8:

Статус теми:
Закрита.