Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. natka75

natka75 Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

вчора і сьогодні сидимо вдомаВийшла надвір подихати, вірніше купити молоко, пішла в Арсен, , і як завжди крім молока мені треба було всього, що в 2 кульки не поміщалося.Вчора пекла пляцок з полуниць та румбамбару, сьогодні вже його нема((

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А в нас сьогодні дуже врочистий день:girl_in_love:-мій коханий племінник йшов до Першого Причастя. Тому ми родиною ходили до церкви і трошки святкували. Так було приємно на нього дивитись:girl_in_love:-такий гордий і дорослий 9-и річний хлопчик:girl_angel:. Якось згадалось, який він маленький був і як швидко виріс...сліз втримати не вдалось:sad:. Правда святкування не було таким, яким би мало бути, бо синочок хворів і тому з татком сидів в дома, а я мусіла бути з племінником, бо ми з ним дуже рідні:kiss3:. А погода явно не тішить:girl_cray:, зимно і зовсім не по-весняному. Чекаємо тепла і на дворі і в душі:girl_in_dreams:

3. Holly

Holly Moderator

Відсутність гарячої води, починає трафляти. Постійно гріти воду в банячку, аби помитись/помити посуд... Я вже третю ніч не сплю, така втомлена - не передати. Діти далі хворіють - проза
    Але була нині і врочистість. Ми так класно сьогодні з Яринкою погуляли, пішли перше у вулик, потім в парк. Ех, Яринка така вже доросла, щось мені розказує, питається....
    А ще сьогодні сталось те, про що я давно мріяла. Підвернувся вдалий момент- і ми цим скористались.
    завтра трудові будні...

4. Музик

Музик Мартуська

гуляла нині з сестрою, забігли до театру, поїли морозива, піци, випила смачнючого чаю... суперовий деньок видався...
    тільки подруга образилась, бо плани з нею трохи рухнули Олю, пробач!

5. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

Майже у всіх вихідні, а я 2 дні працювала, але я вже звикла, що іноді в суботу і неділю треба працювати. Не звикла, що чоловіка так довго нема :girl_cray: Має аж наступного тижня приїхати.

6. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

блін........мій файно-спокійний день закінчується зле-Любко щось закашлявся і обфонтанив півквартири...йду мити,коли Марек міцно засне,бо щось крутиться

7. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  8. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Тихий ранок....усі ще сплять....А я вже працюю:girl_blum: Чомусь на диво з гарним настроєм!:girl_wink: Сиджу з посмішкою від вуха до вуха....І такий ігристий в мене настрій,що ух!!!:girl_flag_of_truce: До речі, бажаю всім такого ж гарного настрою на роботі!!!!!!!!! чи вдома!:girl_curtsey:

9. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Іду вже здавати магістерську:girl_claping:

• Подобається Подобається x 1
  10. Людок

Людок New Member

Вихідні прийшли гарно :girl_tender:
    В суботу їздила на день народження до сестри, були на природі, хоч без дощу та граду не обійшлось. Але шашлик ми всетаки посмажили :girl_blum:
    Чоловік був на рибалці :sad:, але він тиждень вже збирався духом на неї :girl_haha:
    Неділю провели спокійно , відпочиваючи, тільки вилізли з дому за клубнікою:nyam2:
    А сьогодні врочистість - ще один день вихідного, але маю в планах багато зробити:girl_yes2:
    Гарний початок тижня:girl_smile:

11. zetta

zetta Well-Known Member

а мене в суботу зпросили до японськоi ресторацii... i все. а тато з донею погнали до дельфiнарiю де мала мала нагоду 4 кола з дельфiнами пропливти, приiхали довольнi )
    а я згадала шо маем величезну копiлку i цiкаво стало скiльки там грошей назбиралось... ну примостились - рахуемо. Я хотiла встати... i так мене як скрутить... чоловiк побiлiв.... питае "ти родиш?" ) кажу нiби нi..... шо ви думаете вiн зробив... давай швиденько грошi в копiлку пхати i каже, "то мала дитина обурилась шо ми до ii грошей полiзли, аж вийти захтiла" )) так я i не зрозумiла скiльки ж то грошей в тiй копiлцi.
    але то ше не все... прокидаюсь в ночi зла i недобра.... якийсь артicт за пляшкою пива так виспiвував... десь в кущах сидiв чи лежав не знаю. але стiльки пiсень видав ше м таких i не чула.... за годину хтось викликав мiлiцiянтiв -артiста втихомирили.... i за пару хвилин прокинулась ворона.......люди менi вже стало смiшно... пiшла визбирала з компоту курагу ,наiлась i заснула.

Останнє редагування: 30 Травень 2011
  12. Heureuse

Heureuse вірю...

моя вчорашня депресія стала приводом для класних посиденьок з подругою! все, що я почула в трубці, це: "шоб через 20 хв була готова":biggrin:
    дуже їй за то вдячна, бо реально витягнула мене і вправила мізки. ну ми звісно ж трохи собі бахнули для настроєнія:blush: а потім на проспекті Шевченка! безсоромно наминали Макдональдс..гулять так гулять називається:drinks:
    сьогодні, на диво, навіть голова не болить...маю сходити в універ підписати практику і ще сьогодні відпочиваю..

13. Натуля

Натуля Well-Known Member

Вчорашній день почався з того, що я добряче виплакалась. Привід - чоловіку пообіцяли на роботі підвищення і посади і зарплати. Я за нього страшенно радію бо ніхто крім мене не вірив, що він там зможе чогось досягти. Але при тому, що щодня він приходить додому в 10-й вечора ще й буде мати лише один вихідний в тиждень. Оце мене й страшенно розстроїло. А потім я вирішила з мамою і малим сходити в аквапарк. Так гарно час провели. Малий страшенно боявся лізти у воду але ми його так забавили, що аж пищав від задоволення. Потім зайшли на каву і у Вулику ще були... Синуля мав стільки емоцій, що довго не міг заснути. А сьогодні настрій хороший, купа планів на день.

14. Siania

Siania Love Life

Минулі тижні були якісь шалені. Їздила в Київ, не здала документи :sad:
    Але загалом гарно провела час, правда постійно літала, як з пропелером. Попала на семінар відомого фотографа, дякуючи доброму знайомому, який теж захоплюється фотографією :)

15. Savchenko

Savchenko Member

Вихідні пройшли на ура, "замочили" техніку в ресторанчику в центрі всією сім"єю, так класно посиділи, потім я з чоловіком поїхала додому, а мама з подругою пішли на екскурсію по центру, по її словам "...де ми тільки не були" я зрозуміла, що прогулянка вдалась:girl_haha: Вчора мали гостей, і я випробовувала нову пралку, посідали з милим і дивились як то воно круте))) таке все файно випране, ну вобщем задоволена на всі сто, сьогодні йду на закупи до ДН і буду ввечері готуватись до свята, правда настрій трохи впав, бо подзвонила одногрупниця і сказали, що мій реферат іноземною мовою повернули знову, тобто перероблювати. Більше мороки з тим рефератом ніж з дипломом, але то все буде потім)

16. Музик

Музик Мартуська

жахливий день! дістав той універ. нині здавала диплом, домовилась з науковим керівником на 12 - попідписувати все. так мало того, що він про мене забув (подзвонила йому пів на першу - він каже буде після другої, не раніше), не написав відгук, мусила пів дня під кафедрою простирчати.
    потім секретарка (чого ми цього року здаєм дипломи всім факультетом на одну кафедру?) зробила собі обід з 14:00 до 16:10, ми під тими дверима маринувались...
    задоооовбааалооо!!!:girl_cray::girl_cray:
    мала нині до мами з'їздити, то через то все накрилась поїздка :girl_cray:

17. Ariel

Ariel Well-Known Member

Майже цілий день сиділа в альтанці на подвір"ї.Синочок був на диво чемним і мама мала час повишивати:girl_yes:Як то добре,коли світить сонечко!

18. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

В мене був чудовий день, я сьогодні багато зробила, наварила їсти, прибрала на балконі, а ще влаштували собі пікнічок в парку, дітки бавилися в травичці і навіть комарики нас не покусали,суперовий день.

19. Savchenko

Savchenko Member

Вчора така проза була, втомлена, ніг не чула ввечері, але потім настала така приємна врочистість, вже вночі чоловік вимив кухню, помив посуд і навіть зварив компот:girl_wink:, а я тим часом ніжилась у ванні,яку коханий набрав, з піною і сіллю та лавандою, :girl_spruce_up: потім зробив мені масаж, з пляшкою шампанського та полуничкою перший мене привітав з ДН, ніч файно завершилась і от зранку я почуваю себе як то вчора не готувала весь день, файний настрій, скоро біжу в універ на результати держіспиту і всьо, "...гуляй Європа...":girl_dance::girl_claping::clapping::moskali::dance2:

20. Heureuse

Heureuse вірю...

а я налаштовуюсь на навчальний лад...треба повторювати весь матеріал, що вчила на перший екзамен, бо в п"ятницю перездача...але оскільки для того щоб мати 5, я мушу знати все ідеально, то і повторювати відповідно треба аснаватєльно...а я не маю сили...ну не можу себе змусити і все! і шо дєлать???
    принципово продовжую не розмовляти з хлопцем...вже 2 дні..то по ходу мій рекорд:girl_feminist: знаю, що то дитячий садок, але поки мені нема що йому сказати...надіюсь, ця пауза піде нам на користь...
    від погоди в мене депресія...а вірніше від того, що я сижу в хаті і мушу вчитись...пічяльно..

Статус теми:
Закрита.