Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. natka75

natka75 Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

сьогодні пішли до лісу з малим пограти в футбол, вірніше на полянку за лісом,приймали трохи сонячні ванни, але не подумали, не взяли з собою ні пити/їсти/килимка, а сьогодні можна було там і весь день провести.Тому вернулись додому - пообідали і відпочиваємо:girl_in_dreams:

2. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

А у нас звчний недільний день, ми з донею вранці пішли до церкви, потому прийшли додому і я варила їсти, був настрій то наварила цілу купу , сподіваюсь на два дні хватить. Зараз ще вийдемо з донечкою погуляти.

3. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

щойно повернулись з зоопарку Лімпопо. малий під враженнями, всім розповідає кого там бачив. прогулялись трускавцем,смачно пообідали... мммм ,такі б вихідні частіше організовувати!

4. preciosa

preciosa Well-Known Member

Увірвалась проза у мої будні... Почав боліти зуб, навіть не боліти, а якось ломити часами, поїхала до стоматолога вчора, але не полікувала, бо таке було враження, що мене протягнуло, жоден зуб не реагував, коли лікар провіряв... Сьогодні зранку я вже не могла терпіти, відчула вже конкретний зуб... Добре, що у мене такий хороший стоматолог, має клініку вдома і казав в будь-який час приїхати, якщо болітиме. Коханий поїхав зі мною - більше переживав, ніж я сама, бо я щось того не дуже боюсь - довіряю. Приємно, коли за тебе переживає кохана людина... Полікували мені зуб, поставили ліки для "муміфікування" нерва)) Потім трошки врочистості - приїхали до мене, почав падати дощик, трошки посиділи вдома і поїхали з друзями на футбол... так, за компанію, бо ми не затяті фанати:girl_crazy: По закінченні футболу укол відійшов і мені було знову не дуже добре...
    Зараз сиджу і читаю конспект із світової літератури - завтра залік:girl_cray:
    Ось такий у мене деньок...

5. zaderyshka

zaderyshka Member

День сьогодні врочистий-врочистий! Приїхали до нас свати на гостину, файно побалакали, погамали шаличок. Суперсько! Дістала перший подарунок на День народження - дуже м'якенькі рушнички. Так шо я тішусь, батьки теж. А зараз починаю прозу, підвернулась халявка, то певно буду цілу нічку мордувати)))

6. Vika

Vika Well-Known Member

а ми сьогодні ходили на шашлики. вийшло навіть краще ніж я очікувала. синочок був на диво чемний.

7. Artemida

Artemida Well-Known Member

А ми сьогодні весь день на ногах. Зранку гуляли в парку, потім поїхали в центр. Поки їхали - малий заснув, тому ми спокійно пішли в піцерію, де я з величезним задоволенням злопала майже цілу (!!!!) велику піцу. Потім віддали Артема свекрусі, а самі потопали по магазинах. Купили мені модні шльопки, а потім свекруха подарувала ще одні (на кожен день)!!! Ото вже цілковита врочистість))) Після того всього ми ще обійшли всі дитячі площадки в районі парку Костюшки та Політеху, ну і нарешті потопали додому....Біля будинку купили собі свіжої полунички, яку чемно згамали відразу ж))))). Яка ж я втомлена, але яка задоволена! Побільше б таких днів.

8. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

У нас сьогодні був чудесний день з друзями в лісі, наїлись, напились, малі набігались. З прози - соплі ніяк не пройдуть. Зараз сиджу в тяжких роздумах - тре мені 3 новий купалньик на цей сезон, чи не дуже...Розум каже, що не тре, але шаленні скидки на "Марко" підштовхуюють мене до купівлі...Вагаюсь..

9. Jasmin

Jasmin :)

Сьогодні одна врочистість -ми були у кінотеатрі. Дивились Піратів карибського моря у імакс-залі. Вауууу.... я в шоці від радості та емоцій! То є щось!!!

10. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Сьогодні вперше вибралися на шашлички - гарно посиділи компанією , погомоніли, шашличку згамали, мій чоловік як справжній дикунчик шукав і ламав дрова, розводив вогонь - дуже приємно було за ним таким вправним спостерігати :) а зараз сумна проза - збираю своє Сонечко у відрядження і вже зараз за ним сумую, хоч поїде він лише завтра зранку :sad:

11. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ех.. Всі сьогодні на шаличках, відпочиваютьЮ а у мене робота завжди, як не в людей.. Зранку на 10ту репетиція і концерт на 8му вечора... Щойно прилізла до хати. Добре, що зараз мій тато є з машиною і може забрати. І хоч я виснажена, але настрій хороший, концерт гарний, музика Моцарта. А диригент поляк після концерту підійшов до мене і спитав, чи в мене нема у Польщі родини, бо я йому дууже схожа на його кузинку. Ну далека родина в мене є, але то надто далека :)

12. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А ми сьогодні мали типовий недільний відпочинковий день:girl_in_love:. Зранку сходили до церкви, потім потішила себе новим шаликом, а малясика новою забавкою та капчиками:girl_dance:. І відпочивали:girl_in_love:. Поки мої чоловіки спали мені вдалось повишивати і потішитись тишині, що буває вкрай рідко. А на вечір вирішили зробити собі трошки врочистості. Купили сосиски і смажили на вогні в супроводі гарної музички і свічок:man_in_love:. Втомлені і відпочивші одночасно:preved:)

13. zetta

zetta Well-Known Member

i так ось вiн декрет ) крiм походу базар за продуктами я поки не придумала ше чим занятись ...а пiд балконом так пахне бузок просто супер.

14. Savchenko

Savchenko Member

15. zaderyshka

zaderyshka Member

Я в передчутті свого Дня народження. Ще один день і мені чвертка, хехех))) Настрій, щоправда, поки трохи не святковий, але якщо сама себе на свято не настроїш, то нічого доброго з того не буде. Тому активно працюю над настроєм і позитивом.Дуже гарна сьогодні погода і навіть прогнозована поляками гроза, думаю, її не попсує)))) Всім легкого і приємного початку тижня!!!:girl_curtsey:

Останнє редагування: 23 Травень 2011
  16. Virginia

Virginia Well-Known Member

Ідентична ситуація!!! Ходжу на базари, в супермаркети ну і деколи ше хтось з подружок "змилостивиться" і приїде на Сихів, бо я в центри на маршутці шось не дуже горю їхати, а чоловік не завжди має можливість зі мною кататись.

17. Іриска

Іриска Well-Known Member

у мене і врочистість: коханому зозульчику 2 рочки)))) і проза: вчора святквали до 23 години, лишила весь посуд на нині.... йду то всьо мити)))) і то з масем, а він зараз буде мені помагати.... уявляю це дійство:girl_crazy:

18. Florena

Florena Member

Гарно розпочався робочий тиждень, у всіх самопочуття покращилось, Софіко пішла у гімназію та на репетицію хору (завтра виступ), Максюха - на другий екзамен, чоловік до праці, а я вже встигла прополоти грядки та наварити їсти, ще залишилось домити підлогу та вивісити одяг, це трохи такої прози. А із врочистості сьогодні племіннику чотири місяці, то плануються посиденьки у альтанці біля мангалу з винцем під шашличок.

19. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я ще на пятницю мушу доробити диплом))) а нині біжу після роботи в салон, потім в центр, а ще тре купити тканину на сукню на випускний, і з/п забрати нарешті, а потім на ДН до найкращої коліжанки - ууууу, вечір-ніч багатообіцяючі :girl_cool:

20. true

true New Member

А ми вчора повернулися з відпочинку. Всі на позитивних емоціях, дуже задоволені і засмаглі. Тепер треба настроїтись на "львівський режим".:girl_dance:

Статус теми:
Закрита.