Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

В нас сьогодні врочистість-святкували таткове день народження:girl_in_love:. Гарно його вітали . Татко задоволений ходив. Тішусь що йому все святкування сподобалось. Правда перед тим купа роботи на кухні. Малий вчора заснув в 2 ночі, а я мусіла з самого ранку вставати допомагати готувати смаколики:ed4d70def841dc74b57. Але все з"ли (торта ні кусочка не залишили:girl_cray:), набалакались, насміялись і от нарешті гості розійшлись. Правда трошки Ромасик плакав, що на нього зовсім не схоже він в нас "циганнська дитина". А тут прийшла свекруха, яку він не бачив місяць, взяла на руки то він так налякався, що я його ледве заспокоїла, ні циця, ні колисання не допомагало. Як заспокоївся, з рук його майже не відпускала нікуди:d25:. Настрій-позитивно втомлений:girl_in_dreams:. І де ті вихідні?:girl_impossible:

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Прооозааа...Сиро, мокро, понеділок..Працювати нема бажання, болить голова, ніс закладений, хочу додому. Врочистість - вчора мені Мацьопа привезла подаруночки з Іспанії :).

3. Юстина

Юстина Well-Known Member

Мегапозитивно вчора відсвяткувала свій день народження. Все встигла, вдалося меню, заслужила після обіду гарну погоду, гості були довольні. Почали в хаті, закінчили на дворі. Засиділися до темної ночі, кєлішкі навпомацки шукали і таки знаходили. Всі хвалили нові босоніжки і зачіску (я на днях йшла стригти кінці, а повернулася з коротким каре). В 34 чуюся майже так само як 33, все що можу сказати.

4. Іруня

Іруня Well-Known Member

А моєму мужу сьогодні теж 34 :). Спекли з доцькою для татка тортик, та малі не витримали і ще вчора почали "причащатися" ним:girl_crazy:.

5. Holly

Holly Moderator

Погода жахлива, навіть діти то відчувають. Заснули обидві. А я сиджу і думаю, за що братись:girl_impossible:. Так хочу чистоту і порядок, але з тими дітьми...ну ви мене розумієте. Мало того, що не дають поприбирати, ще й все розкидають. Маю ще зварити їсти, розібрати попрані речі. А спина болить жахливо, от що значить відкрити дачно-городній сезон. Одним словом ПРОЗА...

6. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Погода жахлива....., в хаті зимно, настрій паскудний, голова ніби в тумані, не можу заставити себе щось зробити. Натягнула на себе купу одягу, зробила банячок чаю з сирником і буду робити собі врочистість, а то суцільна проза.....

7. DivineVanGate

DivineVanGate Member

оскільки зранку була погана погода, то ми не гуляли. І я нарешті позабирала всі зимові речі і повитягала літні, передивилася гардероб, переміряла, педантично розклала все по шафах. Дитина спочатку дуже зраділа ,коли я дозволила їй скакати по ліжку і зариватися у светри і спідниці :)
    А після обіду приїхала мама і вигуляла дитьо. Так що я ще й квартиру прибрала.
    Ввечері усі чемно вклалися спати, а в мене безсоння..... Вже третю ніч. І .я так бачу, що інтернет його не вилікує. Треба йти на кухню і ганяти трав'яні чаї..а лінь з ліжка вилізти....

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а ми жахливу погоду проспали:girl_dance:
    була в стоматолога, малий за той час прогулявся з татком, потім якось так спонтанно домовилась про стрижку собі і мужу, по дорозі заскочила в магазин "для майбутніх мам" і купила 2 набори білизни Alles:dance: Муж з оновленою зачіскою, якщо таке буває, то ще з прикольнішою ніж була:girl_crazy: а я тепер маю гривку (чи як то правильно?) якщо чесно, то я просила вибрити мені полосу посередині голови, бо коли гуляємо то я на фоні чоловіка геть непомічена залишаюсь,але перукар на мої вмовляння не повелась:D
    чоловіка добрий друг-однокласник сьогодні вдруге став татом, а тільки вчора ми бачили тих "пузатиків":girl_tender:
    В Ромахи ніби лізе 7-ий зуб, цілий день хникав, що хоче на руки , а на руках хникав,що хоче на землю і так 2 години:8:
    Мама поїхала в Трускавець, а я приготувала вечерю, тато і чоловік були задоволені:) а ще я прибирала,перескладала речі, поставила прання:girl_yes2: Правда люди, правда я ,господиня гарная?:girl_haha:
    Настрій-натхненний:girl_in_love:

9. vernata

vernata New Member

Проза: малий впав з пластиковими граблями в руках, тепер має велику подряпину над оком, добре хоч в око не попав тими граблями.
    Врочистість: дуже багато всього встигли з чоловіком, навіть малого в перукарні підстригли (збирались це зробити вже десь з місяць).

10. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Не зважаючи на погоду настрій мінливо-радісний.
    До обіду провалялась в дома...на пари не пішла...не зважуючи на те,що сесія :) почала читати ще вчора в ночі книгу,яку сьогодні успішно дочитала.
    Потішила себе любиму новими обновками і у вигляді класнючих джинсів(довго такі шукала) прикольних босоніжків,та футболок.залишилось ще дещо докупити і більше в нас я нічого не купую,а збираю грошики на гамерикканські сейли :)
    завтра маю в планах педікюри,манікюри...закупи...
    а з четверга починається врочистіть їдемо в закарпаття на 3 дні.і ще на 1,5 дні на день народження до подруги за містом...і того буду вдома в понеділок...юху :) з жахом думаю,що з моїми заліками буде :girl_impossible:...йду спати..:girl_bye:

11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

відмучили ми наш перший ДН..шкода,що Маркусик захворів-ніц бідака не тішився.дякуючи дівчатам я таки розвела всій паскудно-плаксиво-зденервований настрій ().усім дякую,особливо хресній за торт(завтра у рубриці вихвалялок виставлю). цьом.

12. preciosa

preciosa Well-Known Member

Як я хочу, щоб цей травень вже закінчився..... Виявляється, що список літератури до курсової у мене не правильний, бо я робила не по тих вимогах, які є нові (але ці вимоги нам були дані на початку року нашим лектором...) Прийдеться переробляти вдома, бо тут курсової на флешці не маю:girl_sad: Думаю, викладачка дозволить принести курсову з нормальним списком вже на захист.
    Єдина радість - здала сьогодні індивідуальне читання з іспанської:girl_crazy:

13. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

А мені чоловік з самого ранку зіпсував настрій, а я мала йти на базар, але де в такому паскудному настрої йти і не пішла, і день весь пропав, бо ніц корисного не зробила. Чоловік з донечкою гуляють , а я трохи відпочиваю.
    Одна врочистість, але то в Вихвалялки мій чоловік зробив пляцок з ревеню(дуже смачний)

14. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Проза - знову не виспалась, мені та магістерська сниться вже :sad:
    Ще треба було в університет їхати, певне, скучили наші викладачі за нами, я так і не зрозуміла, чому "явка обов"язкова"
    Голова боліла немилосердно, лише ношпа і дві таблетки цитрамону врятували.
    Врочистість: вже не болить голова :girl_cool:
    На вихідних брат однокімнатниці женився, то вона тепер виставляла :drinks:

• Подобається Подобається x 1
  15. Heureuse

Heureuse вірю...

я вся в навчанні...нарешті пройшла всі питання, що були...лишилось ще 9, які треба десь в неті шукати...отим то я зараз і займаюсь..на посиденьках:girl_crazy:
    вдень думала, шо вмру- почались кд і живіт болів просто дико..в результаті провалялась 3 год і в універ не попала (добре, що то хоч не обов"язково було)
    завтра захищаю курсову і прощаюсь з заліками
    в четвер перший екзамен..якщо виживу, то пам"ятник мені срочно і нємєдлєнно:girl_cool:

16. Michela

Michela New Member

Врочистість- закінчення ремонту!!! :dance2:
    Але роботи ще мені скільки потрібно зробити! Вже третій день щось в квартирі роблю, а роботи ще гора...Вчора полакувала останній раз паркет, аж мозоль натерла. Чоловік за кордоном, а я сама розриваюсь між школою, дітьми та тим прибиранням. Лягаю спати не скорше 1-2 год, а встаю 6-7 год...Замучена просто жах...:girl_cray:
    Дуже хочу вже на свою квартиру....а ще спокою, бо вже забула, що це таке...:sad:

17. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

здала звіт з практики на 5... хух, до пт треба здати розділ 3 диплому... сили-сили, де ви ся поділи??:girl_cray:

18. Holly

Holly Moderator

В мене те саме. Скорше заснути не можу. А спати довше зранку діти не дають :)
    В нас трохи врочистості. Діти сплять - то вже денний сон. Я НАРЕШТІ купила Яринці штани, і не одні, а цілих три пари. Сьогодні вже переробила купу роботи: зварила погамати, поприбирала, попрала речі. Тепер хочу почистити коврик. Вчора в Сільпо купила класний засіб і не дорого (15 грн. з копійками.)

19. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

В нас сьогодні врочистість. :girl_tender: Рідко можемо отак. Ми, в чотирьох -я, тато, Кирилко, Матвійко, сьогодні 4 години гуляли по містечку. :girl_dance: Сходили в кафе. Посмакували піци, молочних коктейлів, морозива:nyam2:. Скупилися гарненько.:good: За містечко ходили. А там так гарно, свіжо, зелено! :radist: Нафотографувалися до несхочу. Находились, але то таке. :pardon:Гарнезний день. :biggrin:Хочу ще :clapping:.

20. sunset

sunset Active Member

якись вкрай напряжний день, але напевно організм вже звик до того стресу і абсолютно спокійно реагує на всі найнесподіваніші новини((( цікаво так коли говориш, що гірше вже нема куди- а тут- оп, і ще один сюрпрайз!
    якась така прозова прозовість((( і страшенно дістала робота!!! і люди, яким намагаєшся втовкмачити щось одне- а за 5 хв питання- ну то як то краще зробити?
    так хочеться то все фак-офнути(((

але дуже потішила краща подруга, яка недавно переїхала в інше місто і з якою мало бачимось, але люблю її))так от, моя красуня ВАГІТНА))))) така молодчинка, так за них з чоловіком рада!!!
    виходить, що моє весілля буде ну дуже вагітним))):girl_impossible:
    треба якісь спокійні розваги придумувати)))

Статус теми:
Закрита.