Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Leila

Leila Well-Known Member

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

Ми теж важко пережили ніч, мала мала температуру 39, так важко дихала, і не спала, груди не брала. Я повідкривала вікна (в сусідній кімнаті), виключила взагалі батареї, поставила свічку з парацетамолом, якось за годину трошки температура може спала, бо мала заснула. Я теж думала викликати швидку, спереживалася. Малий мав теж ларингіт і на тому закінчилося, а в малої лікарка якісь хрипи вислухала. Хоч би сьогодні було краще, бо вже два уколи зробили антибіотика.

Свекруха накінець-то поїхала додому, це напевно врочистість!

2. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а ми вчора ще досвятковували мій ДН (той що в січні :girl_crazy:) отримала в подарунок ланцюжок стрібний на руку... ах, а як посиділи!!! супер)))) правда Коханий як прийшов, то трошки в шоці був, як троє дівок умудрились :girl_in_dreams:

зато в пятницю буде ого-го-го... в коліжанки ДН, винаймає кийсь паб, початок забави 20.00 до 04.00 :girl_crazy: вже суботу зарезервувала собі як вихідний :girl_crazy::girl_in_dreams: паті буде в ретро-стилі :girl_claping:

3. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я далі хворію((( І щось зовсім не краще. Їсти не можу, пити також( Болить горло страшно:girl_cray:((( Правда моє малятко зробило мені трошки свята-спало 2,5 години і я трохи відпочила. Вдалось трошки повишивати:d64::girl_in_love: Гуляти нам не світить.Тому лікуємось і зновучекаємо сонечка!!! Скоріше б воно знову прийшло:girl_in_love:

4. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А я вроді потрошки оживаю, бо я вже думала що впаду в депресію від двотижневої хвороби. І дітки вже здорові.

5. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Сьогодні знову була в лікарні. Рука далі болить. Знову купа ліків, процедур - одним словом проза. Я вже так! хочу бути здоровою! З врочистості тільки те, що купила собі файні парфумки. Вже би літо, чи шо...

6. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

сьогодні шаленний день....завтра чекаємо гостей...приїжджає Марчика хресний з жінкою-моя подруга...я варю-печу...муж все гуляють з молодшим...вперше без мене в центр поїхали ..забрати подарунок для подруги
    [​IMG]..
    я трохи переживала,але Маркусятко чемно проспав в автокріслі...п"ю вино домашнє..і вже мені таааак дооообре...

Останнє редагування модератором: 15 Березень 2011
  7. hrystusja

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення (2)

Моє маля прокинулось і балакає саме з собою вже 20 хвилин. Сміється, УГУкає, стидається , коли я заглядаю:girl_blush2: Тихо так....спокійно. А я собі на ДП і чайок попиваю. Люкс!!) Ото є врочистість) А ще мені трохи легше. Горло болить значно менше, ломота пройшло. Одним словом надіюсь, що хвороба відступає))):girl_claping:

8. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Сьогодні я була злюкою, сварилась, кричала, плакала, дорікала.............потім пила валер'янку. А після прогулянки з моїми хлопцями виявилось, що життя не така вже й погана річ.

9. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А у нас ппппц. Мало шо сусіди під нами і над нами ремонт роблять, то сьоні верхні підлогу заливали. Файно лили, купа бетону чи шо то нам по стінах потекло у двох кімнатах, ще плюс залили проводку з розеток і включателів бетон рікою тік. Тепер в кімнаті де малий спить світло не виключиш, замикає, мигає. Тепер у нас цілодобово світить. Був Жек, сварки з власником, казав сьоні все зробить, ааага...сидимо дотепер чекаємо. Зранку буду йому знов дзонити, бо проводка пошкоджена то не шуточкі. Боюсь того. Мікрохвильовку не включаєм, щоб часом нас не знесло...

10. Heureuse

Heureuse вірю...

Погода не тішить..нема сонця і робити нічого не хочеться…навіть виходити з хати…
    А в мене сьогодні 4 пари аж до пів 8, а потім ще заняття з ученицею..а голова вже болить..:wacko1:
    Якщо виживу- я герой :girl_in_dreams:
    А загалом все якось так прозаїчно, що аж нецікаво..хочеться зробити щось божевільне, щось змінити…а сил нема навіть щоб піти помити голову:hang1::biggrin:

11. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Ще тільки 12год.,а в нас вже купа позитиву,бо синочок вже отримав перші подаруночки до майбутнього ДН:girl_claping: (бабуся з дідусем вибрали роверика,дали нам грошики і ми сьогодні його забрали:girl_dance:)+я ще забігла в Пелікан і прикупила малому весняну шапочку і моднячий светерик за зовсім смішу ціну:girl_cool:.Зараз мене чекає прання/прибирання/готування,але настрій,незважаючи на погоду,+1000!

12. Florena

Florena Member

У мене настрій теж плаксивий, засмучена та щей сердита, мрії не здійснились, а обломали. Планувала сьогодні щось трохи поробити у квітнику, бо вже потепліло і підсніжники розцвіли та інші квіти лізуть, той на це нема бажанняю. Ото сиджу у роздумах.

13. hrystusja

Ой....важкий тиждень( Що не день то нове розстройство((( Хочу вже вихідних. Хочу сонця:girl_cray:Настрою сонячного!!!!
    Сьогодні в нас проза:ed4d70def841dc74b57. Готую їсти, прибираю. Збираюсь з силами!) Ще певно собі дозволю два дня похорувати. А з суботи маю бути здорова!!! Маю таке завдання:girl_crazy: Настрій м"яко кажучи не дуже. Буду його собі піднімати слойкою з яблуками (Ням-ням). Ромасик спить, тому побалдію з горням гарячого чаю:girl_in_love:

14. Heureuse

Heureuse вірю...

Боже, вчора був не день, а якийсь один суцільний ЖАХ!!!!
    Після чотирьох пар я вийшла як сільотка, бліда, голова боліла страшенно, нудило…виходим на вулицю, а там ота прекрасна погода. А я без парасолі, в весняному пальто, в тоненьких колготках і в новому взутті на каблуках!!!!:girl_devil:
    Плюс до цього, весь транспорт, що їде до мене раптом зник з лиця землі, ми з коханим ше півгодини померзли-помокли, в результаті він не витримав, бо я вже там була синьо-зелена і ми поїхали на таксі…
    То якийсь капєц..зараз якось незрозуміло почуваюсь..голова просто розколюється…а сьогодні знов чотири пари..як витримати не знаю..:girl_sad:

15. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а мене після вчорашнього чекання маршрутки (теж змокла) сьогодні горло болить :sad:...Добре, що сьогодні п"ятниця.

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

і мене горло болить :sad: Вчорашня погода точно тому посприяла :sad:

17. Florena

Florena Member

Так, нинішня погода тільки і сприяє захворюваності, надурила нас весна-красна, попестила як мале дитя теплом та сонечком, та нате знову вам сніжок, щоб не розслаблялись .Отак і я, вчора не було нвстрою привести квітник до порядку після зими, а вона сьогодні знов тут як тут, не хотіла гребти , то від кидай сніжок у дворі знов.

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ого, у вас сніг?? У нас поки що нема..

19. Florena

Florena Member

У нас снігу нападало за ніч сантиметрів на 20, та щей такий мокрий, тяжкий, якраз снігову бабу ліпити, от тільки донечка у гімназїї на уроках, так би вона кулі накочувала, а трішки лопатою відкидала, а так мені відкидай.Чи то самій може побавитись,як малеча?

20. hrystusja

Файнющий сьогодні день:girl_in_love:)))) Правда в мене вчорашній день плавно перейшов у сьогоднійшій. Ромчик заснув 05 30! Вже світало, а ми тільки вклались:d25:))) Тільки засне, а чоловік як не захрапить...:girl_cray:.все очі відкрив і бавитися:girl_crazy:. Уххх зла я була)
    Але ранок почався таки гарно. Почуваюсь добре)) Погуляла з малим і що найголовніше попарилась в ванні і Синочок дав мені це зробити досхочу:girl_dance:(чемно бавився в кріслі для годування).Попила гарячоло чаю. Вклала малого спати і добре так!!!) Сподіваюсь на такій гарній ноті закінчиться той важкий тиждень)
    А завтра новий день, наполеонівські плани і очікування справжньої весни:girl_in_love:)))

Статус теми:
Закрита.