Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. sunset

sunset Active Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

гарнющі вихідні))) вчора погода не підпсула нам настрій і шашлики ми таки зіжарили)))
    бо закликали з коханим друзів вгості- так і грілись позитивними емоціями))) файно так посиділи, посміялись і ще й отримала від коханого джинсики Колінси в подарунок))

а сьогодні шашлик-паті продовження- збираємось швиденько і біжимо до родини в гості)) бо приїхав братик з Польші і з яким не бачились біля року!

і взагалі так люблю такі вихідні, коли немає часу на інтернет)))
    всім гарнющого відпочинку і настрою))

2. Virginia

Virginia Well-Known Member

І нас сьогодні класний день видався...:)
    Поїхали до свекрухи з тортом і подарунками, привітали її, поїли, почаювали і поїхали в ценрт. Не люблю я центру в свята, коли багато народу і всі шось шукають, чи то місце де сісти, чи на шо "поглазєть"... ну і ми пройшлись (в пошуках на шо подивитись:) )
    Цікаво, що всі до оного магазини відкриті (а ще би, сьогодні напевно виручка добра)
    Купила мамі і собі подаруночки до свята у вигляді кремів, та ще й купу подарунків отримала при покупці:) люблю я такі акції всякі, коли хоч шось йде "в подарунок":girl_crazy:

А під кінець заїхали на Шувар і вибрали каляску, ліжко, набір постелі, матрас... мені вже спокійніше тепер, бо все записане папірчику

3. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І у нас дуже прозитивний день!!! І з самого ранку святковий. Першим подарунком до дня матері сьогодні був букет нарцисів від синочка і чоловіка. Так приємно:girl_in_love:. Прокинулась і вже от такий сюрприз. Далі татко подарував мені улюблену білу троянду і шоколадку. Теж приємно мене збивував. І трошки посвяткували за столом шампанським і тортом.
    А далі свято продовжили на вулиці з шашличком та винцем. Супер посиділи під теплим лагідним сонечком в чудовій компанії. Так хотілось і тепла і нареееешті сонце світить:girl_in_love:. Гості пішли а у нас в дома ще свято триває:girl_dance:. Так хочеться щоб сьогодні тривало довго. Бо завтра знову робочий будень і я сама в дома. Ах...:girl_in_dreams:

4. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і в мене другий день "шашличний", вчора смажили шашлички під дощем на дачі з екс-співробітниками:girl_dance:,а сьогодні смакували в Сантіно з дуже приємною молодою сім"єю. Ромаха тусувався в компанії трішки старшої дівчинки:girl_in_love: Ще заскочили на пару хвилин в Антошку,щоб купити малому якісь кубики-пазли-складалки, бо має до того велике бажання:girl_claping: були в свекрухи на традиційних варенико-пельменях і вже вдома не застали сім"ї брата:girl_cray: olena, ви поїхали за кілька хвилин до нашого повернення:sad:
    Синочок втомлений насиченим днем заснув в авто, ми з мужем намірились нарешті подивитись останню серію Гаррі Поттера.
    Настрій розслаблено-дрімаючий

5. Savchenko

Savchenko Member

Сьогодні дійсно чудовий вихідний день. Приїхали з мужем в центр, подивились на вееличезне скупчення людей і вирішили як в старі часи зробити коло по тихим вуличкам близько Стрийської, Франка, по Драгоманова де немає взагалі людей.:girl_in_love: Ми давно так не прогулювались, вічно або хтось на роботі або хочеться лишитись вдома. Потім купили "шкідливої" шаурми і поїхали додому дивитись Форсаж 5:girl_crazy: Взагалі сьогодні вийшло в нас романтичне побачення зі спогадами, планами на майбутнє:girl_in_love:

6. Leila

Leila Well-Known Member

А я вже котрий день сама з малою вдома, якось не знаю чи тішитися чи трохи сумно за тим шумом. Кудись би пішла чи поїхала, ніби й день Львова і День Матері, а мені якось не відчутно. Добре що хоч випогоджується, і буде тепло.

7. Curly Xena

Curly Xena Well-Known Member

ми теж були - шкода - розминулися :girl_sad: Правда ми ще робили вигляд, що ловимо рибку :girl_crazy:

8. Музик

Музик Мартуська

я нині була в церкві, то не є новина, але начиталась тут як добре в Домініканському соборі, пішли з сестрою туди... хор співав просто божественно, а ті дзвоники - так гарно підходять до загальної атмосфери, отримала масу задоволення, так легко і приємно після тої служби...
    а потім привітали маму зі святом і поїхали з сестричкою до її одногрупниці з малявкою, побавились Солею, так гарно посиділи...
    день сьогодні, довгий, важкий, але суперовий

9. zetta

zetta Well-Known Member

слухала я слухала як пташки спiвають.... та вирiшила пiдкрiпитись молочком з сухариками)) ну i шо то 6та ранку ). всi соплять а в мене розпочався день... в якогось кота теж бо сидить в пiсочницi i полюе на пташок. а моя дитина отримала третю пару босонiжок вiд бабусi i пофiг шо вони добряче завеликi зате срiбнi... засунула iх пiд подушку i так спить.

10. napoleona

napoleona Well-Known Member

Всім привіт! Ми нарешті повернулися вчора із далекої Туреччини. Такий був класний відпочинок(фото будуть пізніше у відповідній темі)
    Виїжджали із готелю зранку при +25 а приїхали у Івано-Франківськ, а там +9:girl_sad:
    мені тепер так важко влитися знову у ті будні і написання диплому:girl_impossible:
    сьогодні буде день прийому гостей і будем всіх частувати турецькими солодощами:)

11. sunset

sunset Active Member

сьогодні прокинулась з відчуттям, що скоро літо))) гарно вчора провели час з родиною, дуже давно так не відпочивали!
    познайомилась з майбутньою невісткою- дівчиною брата))
    хороша така, рада за братика- нарешті він зустрів саме таку дівчину!!! може і він порадує племінниками скоро)))

з прози- поприбирала, зготувала смачний салатик і борщик з квасцю))
    збираюсь і їду в центр- прогуляюсь трохи, куплю подарунок вагітній сестричці- і провідаю її)))
    :girl_dance:

12. Florena

Florena Member

Ну нарешті стала гарна погода, аж душа радіє. З ранку з донечкою посадили трохи квіточок, зготували поїсти та трохи позаймались наукою. А тепер збираємось на прогулянку до парку та відвідати якесь із кафе, щоб посмакувати якимось смачненьким десертом.

13. Heureuse

Heureuse вірю...

я шось дуркою маюсь вже пів дня і не знаю чим занятись...
    з врочистості мабуть те, що я нарешті виспалась:girl_crazy:
    після обіду треба десь вилазити з хати, а мені щось зовсім не хочеться- в ценрі певно купа народу, який лазить в невизначених напрямках, на якісь концерти нема настрою...короче, непанятна..:girl_cool:
    а взагалі, йду помию голову, це завжди помагає від хандри:biggrin:

14. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

А в мене теж врочистості - вчора гарно відсвяткувала день народження в колі сім'ї, сьогодні ще от з колективом відсвяткую,а вечером мене чекає довгоочікуване відрядження до Іспанії ;) Дивилась прогноз погоди, в Іспанії +27:girl_in_dreams::girl_dance:

15. preciosa

preciosa Well-Known Member

А у мене останні 2 дні сама врочистість: була на весіллі (і на поправинах:girl_crazy:) у рідної сестри коханого. Було так весело! Зараз аж не хочеться повертатись до буденності... Одне добре - що погода гарна, хоча на весіллі була жахлива:girl_mad:
    Треба помало думати про навчання, але таааак не хочеться...
    Пісню молодим подарувала і вийшло, здається, досить гарно:girl_blush2:, я щаслива!

16. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Погуляла з Сашком - всі гроші пішли на атракціони в р-ні Довженка/Арсена. Потім ще катались машинкою по "Арсені", Сашка керував, що він ще хоче...Набрали трохи, вийшли, а Сашка пройшов пів-дороги і почав нити, що його ножки болять. То я ледве з ним дійшла додому - трохи несла його, трохи сам йшов..Поки несла, ледве не загубила спочатку панамку, а потім вітрівку -добре, що добрі люди окликнули мене. Після обіду Сашулік хоче у "Вулик" ще..а там такий шум. Хіба з мужом відправлю -він й так пів-дня сачкує в плані бавлення - пішов на роботу.

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

От сиджу нині дома і поволі до мене приходить думка- погода класна, внизу стоїсть велосипед, чого я вдома сиджу?:girl_crazy: Зібралася і поїхала кататися. Але то класно. Поїхала в ліс, там таке класне повітря, так всьо класно пахне. Докаталася до мозолів на руках, от що значить давно не їздила. :)

18. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

Ми щойно з доціком повернулись з танців))):girl_curtsey:перший раз відвела її на гурток,типу на пробу...дуже їй сподобалось! нехай потрошки привикає до такої кількості дітей.
    Дітки в групі всі більшенькі,а вона така мацьопа напроти них,вилізла зразу на сцену біля вчительки,і навіть пробувала щось повторяти за всіма):girl_in_love: каже що ше хоче...
    і я задоволена,бо ще не мала можливості слідкувати за нею у великому колективі,то так цікаво,познімала на відео,посміялися вдома)

А вчора приймали сватів,бо моя середня сестра виходить заміж! Рада за неї!

19. Virginia

Virginia Well-Known Member

А в мене дивна врочистість... сьогодні зранку в нас щось сталось з проводкою і в квартирі пропало світло. Скільки ми нагуляли...:girl_in_dreams: і одягу лялі накупили, собі білизну для годування і в пологовий, і гарно посиділи на морозиві, і з"їздили в Плиточку прикинули що хочемо (ціна конешно порадувала:8:)
    Щойно приїхали додому і якраз наш електрик приїхав і вже маєло свілко... так що романтичний вечір при свчках і без телевізора і ноута накрився:girl_in_dreams:

---------- Додано в 18:44 ---------- Попередній допис був написаний в 18:41 ----------

20. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

А в нас сьогодні врочистість. Чоловік вдома - вихідний день. Їсти повно лишилося після гостей - то я сьогодні навіть не готувала. Дивились фільми, співали, дуркували, гуляли з дітками. Гарний день. Побільше б таких :good:

Статус теми:
Закрита.