Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Музик

Музик Мартуська

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

щойно чоловік з собакою поїхали до батьків, я лишилась в квартирі саменька... сумно так, ніхто не поцьомає, не оближе:girl_cray:

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я сьогодні прокинулась з нестримним бажанням щось мінять в своєму житті:girl_in_dreams:. Тому вирішила робити перестановку в кімнатах. Чоловік був в гуморі тому до такого мого бажання поставився з розумінням і таскав меблі, а я показувала пальчиком куди ставити:girl_crazy:. Заодно провели прибирання в хаті і нарешті мені стало затишно:girl_in_love:. Сиджу і любуюсь:girl_dance:. А на вечір купа планів. Йдем з друзями в кіно, а потім на піцу:nyam2:. А вночі буду щось смачненьке пекти, завтра день обяцяє бути не гіршим:girl_yes:. Буде святкування дня матері, дня міста Львова і просто гарний вихідний день з хорошими людьми. Уххх і позитивом я посіяла тут)))) Усім гарного настрою!!!!

3. Artemida

Artemida Well-Known Member

А мій ще з обіду помчався на футбол. Потім піде з друзяками святкувати вчорашнього Юрія ( в них в компанії цілих два - він і кум), а то вже означає, що нині мужа не побачу)))))
    Ми з Артемом погуляли (я змерзла як собака, а дитина ніяк не хотіла додому йти), поприбирали, повипирали постіль, скатертини, купу речей...Тепер малявка солодко спить вже другу годину, а я спекла в духовці картопельки, м"яска, гарбуза на пюре малому...Сиджу чекаю поки Артем прокинеться, щоб разом ту всю смакоту гамцяти:girl_crazy:

4. kati

kati Well-Known Member

Такий паршивий день( маю на увазі погоду) мені скрасили мої дорогеньки подружки, які приїхали до мене в гості рзом з своїми дітками:girl_dance:. діти набавились, ми посиділи/полялякали, я собі дозволила трохи посмакувати моїм улюбленим асті:girl_cool:Правда , дітиська мені шкоду зробили- змалювали синім фломастером покривало на ліжку:girl_crazy:...як побачила чуть не впала, але все гарненько відіпралось:girl_curtsey:. Чекаю мужа, шоб то придумати на вечір?:girl_in_dreams:

5. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

всі вихідні на роботі... дивна, знаю, сама напросилась.... але мені якось зараз затишно на роботі... якийсь "відлюдкуватий" настрій ...

6. Michela

Michela New Member

Мій теж...Але нехай, бо з тим ремонтом і роботою тепер нічого і не бачить...Ще вчора з "потопом" нашим до 1 год. ночі мучився, але зробив...то ж спала я після вчорашнього дурдому, як мала дитина...
    Сьогодні їздили на нашу квартиру...Про це у вихвалялках...Ремонт вже на фінішній прямій...:girl_dance:В мене вже "чемоданний" настрій...:smile:

7. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Вчу філософію. Слухаю/дивлюся "Танці з зірками". Так холодно, бррр...
    А ще сьогодні їздила в Кінг-Крос, та це жах якийсь!
    Раніше не мала часу там толком погуляти - чесно, ніколи не розуміла, що ж там аж такого надзвичайного.
    А чому жах? Та бо повітря там настільки вже важке, і запах такий, що нас з хлопцем заболіли голови і ми звідти втекли. Не знаю, може, то ми такі розбалувані, але, наприклад, в відділі "Ашану", де продають кухонні рушнички і т.д. смерділо якоюсь гумою так, що капут! Певне, то Китай-виробник винуватий :girl_crazy: Та і в інших відділах не краще, дуже специфічний запах.
    Вийшли з "Ашану", йдемо Кінг-Кросом далі, біля того місця, де продають електронні сигари, запах став ще нестерпнішим, ніби хтось там півдня курив і приміщення не провітрили.
    Про запах біля туалетів узагалі мовчу. Чи то ми так потрапили в такий смердючий день, чи в обох якесь таке сильно суб"єктивне сприйняття, не знаю. Мені зовсім не сподобалося.
    А ще в Ашані нас обрахували на касі на 2 копійки :girl_crazy: то я потім сама перерахувала і побачила. Звісно, ніхто за то сваритися не буде, бо не шкода, але то так смішно! :girl_crazy:

8. Fechka

Fechka Member

погоджуюсь... МИ не поїхали в село(досі не посадили картоплю!)!
    Сидимо вдома; п"ємо каву поїдаємо тортик(в малої був день народження!)Дивимось ТВ! Такий монотонний; спокійний день...
    Завтра матимемо гостей,подумую про меню..Доня виступатиме на Сихові(Концерт до 785річниці Львова та до дня МАТЕРІ! (Костюм Мавки:купальник і тоненька накидка з органзи!!)ЙОЙ! з тою погодою...КАПЕЦ,,,,,,,,,,,,,

9. talja

talja Member

У мене таке бажання майже щотижня, вже надто люблю зміни! Чоловік спершу сміявся, потім нервувався а тепер вже навіть не реагує на зміни у нашій хаті, дякує Богові що шафа купе не переставляється а із всім іншим можна змиритися! Тільки каже що наступна наша мебель буде на колесиках, так легше перестановку робити!:girl_crazy:
    А день сьогодні такий важкий видався, мали гостей до шостої вечора, малий дньом не спав, так після просто відключився і до тепер спить, навіть не уявляю що далі буде? Кажу чоловіку швиденько лягати спати, проснеться, подумає можливо що ніч і далі буде спати... Та все б добре та як малий заснув прийшла бабуся, я його вже і так і сяк будила в восьмій, а він розсерджений не хочу баби Міки... ну послухала те баба і сказаа що скоро до нас не прийде! Отаке воно життя :girl_in_dreams:

10. Florena

Florena Member

Щойно повернулась з села від свекрухи, дещо сапали та досівали городину, напахалась, як "папа Карло", щей погода гидка, змерзла та змокла, як зюзя. Зато у свекрухи на городі вже все в ажурі, і ябуду мати спокій на певний час. Зараз головне випити гарячого чаю чи винця, щоб бути здоровою. Так добре, дома синуля зробив прибирання та попрасував білизну, хоч ця робота мене на сьогодні оминула.

11. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

У мене ше один день, який можна назвати і поганим, і гарним. Вчора (точніше, нині о 00.20) до мене приїхала людина, яку я давно чекала:girl_in_love:, але ввечері повернулась додому :sad:
    Погода дійсно бррр, гидка! Я змокла, замерзла... Але це не завадило першому спільному карпато-динамівському фанатському маршу у вишиванках :i-m_so_happy:. Думаю, багато жителів Львова не могли зрозуміти, шо таке відбувається :)
    Потім - футбол. Враження теж двоякі. Наші зробили величезний банер із написом "Кононов Олег Георгійович - почесний громадянин Львова" та його портретом (його підняли на початку другого тайму), а після нього - були банери "з підсвіткою": один "Львів", другий - "Київ" (типу дружать фани обох клубів); вони виглядали так: текс був зроблений із прозорого матеріалу, навколо нього - з чорного. Виглядало ефектно:y::clapping:, але диму надихалась, тепер нормально говорити не можу. А наші програли!:cry:Але то вина судді :ireful1::n: (суддя, як і невістка, все винний)
    От тепер сіла знову за магістерську (вчора нарешті один розділ "добила", нині планувала ще один), але сил нема зовсім... Певне, тре лягати спати, що і зроблю.
    Добраніч :)

---------- Додано в 23:07 ---------- Попередній допис був написаний в 22:39 ----------

О, зовсім забула! Наші гравці разом із тренером після матчу зробили нам подарунок: одягли вишиванки і підійшли до фан-секторів, щоб подякувати за підтримку :clapping::radist:

• Подобається Подобається x 1
  12. Веснулька

Веснулька Well-Known Member

Сьогодні однозначно у мене врочиствсть,вчора був депресняк.Я попереписувалась з подружкою,а сьогодні запросила до себе в гості.Думала,що посидимо в мене,а потім підемо в центр міста(бо як не як,а ДЕНЬ міста,та погода підвела).Шкода мені було свою дитину тягнути на вулицю в таку негоду.Тому у нас був дєвішнік.Подружка поїхала десь в 22-30,а прийла в обід-класно посиділи,виговорились від душі,я смачненьке їсти приготувала,випили пляшечку мартіні:girl_crazy:,так довго чекала та пляшка свого дня,от і настав.Так,що я щаслива,що є у мене людина,з якою можна поговорити про все на світі.:girl_in_love:

13. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Дурдомний день:за подружкіним телефоном в сервісний центр,з малим до мами,по магазинам,малий там встигає роздітись і хрущів погубити:)тягає їх за собою бо то його друзі:girl_crazy:потім вирішив що хоче зі мною на футбік-поїхали-змучились,бо і його волокла і плед для нього щоб не змерз і парасолі, після 1-го тайму сказав що штани замазані і він в них не буде-поперли додому до мами,знудився- приперлись в 20,00 додому:)))І хто то кого виховує я його чи він мене-невідомо:)Чоловік до вівторка на рибалці:sad:Сумно якось...

14. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

А ми цілий день вдома провели, там так холодно, що ми нікуди не хотіли виходити. Я їсти зварила, а вечерком кума до себе покликала, то ми з донею зібралися і пішли і вже не так і холодно там як видавалося з вікна. Ну то ми як завжди так налялякалися , що нас язики боліли , а ще голова бо часом приходилося діток перекрикувати, бо вони собі голосно бавилися. Потім ще довго свою дитину вмовляла йти додому , таки вмовили, а ще нам пощастило і ми встигли на останню 31.

15. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

16. manka

manka Member

Ніби погода сьогодні обіцяє бути кращою, так хочеться свята, але ми, мабуть, нікуди не підемо: в маленького вередульки алергічна висипка на личку, от і я по рекомендаціях лікаря перемазала його синькою не знаю чим воно має допомогти, але ж то САМА професор Беш сказала:sad::scratch_one-s_head:. Отже будемо сидіти вдома. Так, що для мене - нехай краще дощ, щоб не так прикро було.

17. Savchenko

Savchenko Member

Стільки вчора мали планів на рахунок Дня міста, але поглянувши на ту погоду, провалялись цілий день в ліжку з фільмами та попкорном. Сьогодні таки поїдемо на святкування :girl_dance: а з прози: на мене чекає написання реферату іноземною мовою до магістерки на 20 сторінок:girl_impossible:

18. Heureuse

Heureuse вірю...

а я вчора можна сказати весь день проспала:girl_crazy: настільки була втомлена після того робочого тижня..але зате порозгрібала всі свої завали з начанням, здала чорновик курсової і тому, з чистим серцем вчора провалялась до 5 год дня:girl_blush2:
    ввечері мене коханий все-таки витягнув трохи провітритись..попили кави в макдональдсі (помітили, що ходим туди тільки коли холодно), а потім вболівали за Львів на "Майдансі"..було досить багато людей, класний феєрверк і купа позитивної енергії..настрибались, накричались під тим противним дощем і приволоклись додому..

а зараз я силкую себе почати робити щось корисне- поки що безрезультатно:pardon:

19. Яруська

Яруська Well-Known Member

Я вчора з тим футболом мусіла брати таксі з Стрийського додому...Поїхала, скупилася, на зупинку, а там дурдом:girl_impossible: А під гору з кульками не дуже підеш ще й під дощем..то аж таксист мене просвітив, що футбол і тому всі ломляться по Стуса. Потім ще до ночі купа п"яних вболівальників лазили і верещали біля будинку.Це проза!
    А урочистість, що ввечері прийшли друзі і ми відсвяткували день народження кицюні, 2 місяці аж нам..."Був би привід"- називається.:girl_crazy: І сьогодні урочистість, ідем на концерт в Динамо-Блюз:girl_dance:

20. Holly

Holly Moderator

Сьогодні одна врочистість. Сонечко втішило з самого ранку, бо сьогодні в нас шашличний день. М"яско маринується, Оленка вигулює чоловіка, а ми з Яринкою малюємо фарбами. Чоловік завтра вдома, тому матиму час для себе

Статус теми:
Закрита.