Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

У мене нині був важкий день.. Найгірше дивитися на безпомічну тваринку і не знати, як їй допомготи.:sad: Цілий вечір пильную її, бо все хоче кудись йти, чи заскочити, але ж не може то... Мама моя образилася на мене, що я не виходжу з кімнати-сиджу цілий час з котом. Не вірить мені, що лікарка сказала її щохвилини пильнувати... Не знаю, від чого часом люди такі стають.. Я розумію, що це тварина, не людина, але чого ж до неї відношення має бути іншим?? Їй ще важче. Адже людини скажуть-лежи і буде лежати. А як киці то скажеш,як її десь несе, а сама перевертається, лапки зашпортуються :sad: Отаке от непорозуміння.

2. Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

А це де?:girl_wink:

3. Fechka

Fechka Member

Сьогодні відпочиваю!Повний холодильник їжі(вчора було в Злати день народження!) це тішить ! нічого не готуватиму!
    На вулиці тай в квартирі прохолодно !бррр..

4. anka

anka Well-Known Member

ранком дивилась новини від трк Люкс-дивилася сюжет з розділу чорний гумор. В геріатричний пансіонат прийшли діти з 28-ї школи і вітали самотніх, покинутих дітьми (або бездітних) бабусь і дідусів з днем матері. Мені це видалось настільки жорстоким жартом! Від ранку крутиться в голові- який ідіот таке придумав?

5. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Я трохи хвилююся в 16 годин буде концерт. Буду на ньому співати пісню. Вже їсти зготувала, в хаті прибрала. Вишиту сорочку, плахту, поясок уже погладила на виступ. Не знаю куди себе подіти.Чоловік казав вранці хвилюється за мене, а я хвилююся за нього, щоб прийшов, бо пішов по роботі. Казав у 12.00 прийде, а уже 13.18. а хвилююся за те щоб він прийшов, щоб зібрати дітей. Та й поїдемо разом. Буду співати акапело - без музичного супроводу, а тільки голосом. Розспівуюсь по хаті - Кірька за мною підспівує:) Поможи мені, Боже, не розгубитись.

6. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

от ми і вдома. 12 днів в селі, ну що сказати? то було КЛЬОВЕЗНО:girl_dance: як казав мій брат, в мене там all inclusive:) По -перше, я відпочила, краще спала, більше гуляла, постійно смачно їла (все приготоване бабусею таке смачне, то не просто страви то і ж спогади дитинства:girl_in_love:)По-друге, малявка наш дуже подорослішав за ті кілька днів, йому перепало багато уваги від багатьох людей, а ще радість споглядання курочок,півників, корівок,коників:) По-третє, я була без чоловіка і без Інтернету:girl_cool: без другого принципово гггРезультат: прочитана книга, напівзавершений вишивальний процес і якийсь такий гармонійний стан спокою. Всетаки кльово сидіти ввечері на лавочці з бабцею і дідусем,говорити про все на світі,і про сусідів зокрема(хто одружився, хто завагітнів):girl_haha:
    По-четверте, зустрілась з подругою дитинства, яка 3 роки не була в Україні і ще з однією, котра місяць тому стала мамою:girl_in_love:час летить швидко.....
    В середу за мною приїхав чоловік з валізою подарунків, привезених з-за кордону.то було щось:radist::radist::radist: (читати в вихвалялках)
    почалась проза...сиджу сама в хаті з малим, холодно і якось незатишно. Після обіду їду до дизайнера обговорювати нову кухню,то тішить. Завтра пікнік з колишніми спіробітниками, це теж кльово.Ввечері прийде сверкуха, бо дуже скучила за внуком:)
    настрій невизначений. :girl_in_dreams:

7. Мамусічка

Чоловік прийшов вчасно - через 5 хвилин після мого попереднього допису. Ми зібрали дітей і пішли на концерт. Я хвилювалась, щоб не спізнитись, тому вийшли за півгодини до початку. Хоча чоловік запевняв, що у 16.00 концерт нізащо не почнеться. Так і сталося. Розпочалося все десь ближче до 17.00 - доки зібралися люди, доки керівництво району приїхало. Потім вже вдягнута я разом із своїми чоловіками сиділа у залі і ще півтори години чекала свого номеру. Тим часом Кірюшка не хотів сидіти у залі, вередував, пищав - просто жах!!! Чоловік схвильований. Навіть трішки розсерджений. Матвійко на противагу брату поводився ідеально - поїв циці , погуляв ,заснув... Ні музика, ні оплески глядачів його не турбували. Нарешті після довгих годин очікування прийшла черга мого номеру. Ми чекали коли ж мій номер. А дивлюсь зараз мене оголосять. Я ж пішла за куліси. І поки обходила,щоб зайти на сцену пропустила свій вихід на сцену. І йдуть номери, які вже повинні бути після мене. Я стою за кулісами не знаю, що робити. Там ведуча виправила ситуацію. Я встигла заплакати, бо думала, що пропустила номер, чоловіку важко, бо Кірька неслухається, як би не розсердився. Але не про пісню, не про глядачів - чоловік про те переживав, а я за нього як йому там. І от я витерла сльози і заспівала. І так цікаво співаєш і дивишся на реакцію людей - от цікавість в очах, посмішка на вустах. Людям подобається. І коли я закінчила співати мені подарували щедрі аплодисменти і навіть "Браво". Так було приємно. Словами не передати. І коли я переодяглась і ми виходили з будинку культури чоловік якийсь підійшов і сказав, що я гарно співала. Питав про мій репертуар. Кажу: - це дебют. Він похвалив і сказав, в мене "голос дуже гарний, Богом даний". Так мені це запамяталося. Чоловік казав, що я трималася впевнено на сцені. Може не ідеально, як хотілося мені, бо я мікрофон брала близько і коли брала високо то мікрофон запирало від голосу. Але людям сподобалося і це головне. Не хвилювалася на сцені абсолютно. Мені там гарно було.
    Основне,що дітками важко було. Але хай би так ще сто раз було важко...Я не жалкую. Я здійснила свою мрію, подарувала людям радість, чоловік гордиться мною і я знаю, що в мене є гарний співочий голос уже точно.
    Дай Бог, співатиму ще.

8. Іруня

Іруня Well-Known Member

9. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

У мене дурна вихвалялка - останньої ночі Софія кашляла тільки півгодинки, порівняно з кількома попередніми - де це тривало по 2 - 2,5 години це мабуть класно
    ну і я вночі не кашляю, і хоч Софія нині температурна весь день, всеодно ми йдем на поправку. Думаю до тижня будем здорові :)
    Лікувати дитину, котра вже зовсім свідомо все розумію, це виявляється доволі важка праця, оті "не хоцю", "вона не буде/не хоцє", "вона хоцє муйтик сє", "мама, ну дай цукойоцьок" (бо що?????? є "НЕ МОЖНА";)?) вони трохи не допомагають.

10. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А в мене сьогодні шалений день:8: і настрій наче львівська погода:dntknw:. Зранку бігала в зал, далі на роботу, далі вітати мого друга з іменинами, далі соцзахист, далі Галицьке райно...:wacko1: . І нарешті в дома. Настрій був паскудний:sad:. Здавалось, що сидиш в глибокій ямі і замість того щоб вилізти з тої ями ти падає в ще одну яму і так по колу. І ніякого просвітку не видно. Постійна фінансова нестабільність, невпевненість в завтрашньому дні. Але добре коли в дома є люди які без слів вміють висловити тобі свою підтримку. Якось само собою все стало на свої місця. Ми з чоловіком подивились фільм в зД:girl_cool: і пішли робити деруни:nyam2: (дякую тому хто придумав комбайн:girl_tender:). І нарешті відпочинок:girl_in_love: вдалось повишивати. А щойно моє чудо саме заснуло коли бавилось. Ну не сонечко??? Зробило мамі на вечір такий подаруночок. За сьогоднішній день зробила висновок що найдорожче, що в мене є-то моя сім"я. І я буду найщасливіша тоді-коли мої найрідніші будуть здорові. А решта то такі дурниці.

11. vernata

vernata New Member

Сьогодні просиділа в черзі в ЖК 3 години. Зла на всю нашу медицину. Хлопці мої молодці, встигли за той час поспати, погодуватися і доварити жарке.

12. Holly

Holly Moderator

Ну і погодка, бррррррррр. Коли ж то тепло буде? Нічого не хочеться робити, а треба по магазинах пройтись. Як то з хати вилізти?

13. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А я сьогодні бебі-ситер у сестри - її терміново викликали на роботу, і я сиджу з своїм похресником. Так незвично бавити хлопчика - він наніс мені своїх іграшок, а я якось не дуже знаю як ними бавитись:girl_nea:

14. Людок

Людок New Member

Другий день вихідного попереду:girl_dance:, це мега-супер мати два вихідних підряд. Вчора навела порядки дома , попрала, поприбирала, а сьогодні вже думаю куди піти :girl_crazy:, і чим себе зайняти:girl_in_dreams:. Шкода , що чоловік сьогодні на роботі:sad:, гуртом би легше було придумати, як провести вихідний день. Зато завтра він дома , а я на роботі:girl_crazy:. Ми невстретівся ні как.... Завтра їдемо на день народження до друга, такщо зразу з роботи побіжу святкувати:) Ось така проза та врочистість:girl_curtsey:

15. Музик

Музик Мартуська

зииимно! хто, коли, де бачив, щоб в середині травня було так холодно! гуляла нині з собакою, так замерзла:girl_cray:

16. Мамусічка

Сьогодні знову планується насичений і напружений день. Ото покотилось , полетіло - та так і йде з 3 травня. Сьогодні готуюсь до прийому гостей на завтра. Бо в когось робота, в когось навчання, то і запросили на неділю,а не в саме день народження. Уже збігала скупилася (меню ще вчора склали), поки чоловік ще не йшов по роботі. Буду сьогодні готувати в поті чола :ed4d70def841dc74b57Ще треба передзвонити уточнити чи точно всі будуть. В інтернеті ігри познаходити для готей. Щоб цікаво було:girl_curtsey:. Поприбирати ще раз, щоб ідельно було. І очікувати свята...
    І важко, але гарно якось так. Напруження, адреналін, навіть я б сказала драйв...-1 кг. за ці дні - я мозахістка якась. І гарно отак чогось: і дітки, і чоловік, і друзі, і якісь особисті досягнення. Відчуваєш, що ти не на обочині життя, а в самому вирі. Гарно.

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Але погодка... Сидимо з кицею в кімнаті. Чоловік на роботі. Дах нам почали робити. В коридорі зиимнота, бо стрих відкритий..Не хочеться звідси вилазити.

18. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А я сьогодні в ударі :girl_crazy:, прям навіжена домогосподарка. Почалось все ще з минулого тижня, мені раптом страшенно набрид колір в коридорі (насичено зелений) і я захотіла змін. Оскільки був досвід перегляду кількох передач з ремонтом по телевізору (ггг), я вирішила, що й мені під силу пофарувати валіком коридор. Ага. Щаз. Минулого тижня я відправила хлопців в село і почала малювати коридор спочатку набіло. Це було щось. Все було у фарбі..Я ніби і старалась.. А як вона паскудно відмивається :girl_mad:. Зробила висновки, що на майбутнє такою самодіяльністю не займатимусь. Коротеш помалювати в інакший коілр коридор не було вже ні сил ні бажання. Так він тиждень простояв білий. А вчора приїхала моя мама :girl_crazy: і ми пофарбували все-таки коридор - тепер маю світло-бежевий. мало того, мама , як завжди, розкритикувала хаос в квартирі, то ми дотепер все мили, драїли, чистили, прали і тд...Ужяяяс. зате чисто. І з того всього, щоб втекти від подальшого прибирання я зробила тірамісу, запекла картоплю з грибами, випила вина і балдю.
    Мама готується до футболу (смажить насіння) - спеціально приїхала у Львів, йде з братом пізніше..Такий холод, і охота їм мерзнути на стадіоні..Муж в селі (теж в такий холод щось там мають садити), а Сашулік спить.

19. zetta

zetta Well-Known Member

в мене якась лiнь просто не передати словами...лiнь робити все ) тому нiчого i не роблю )

20. natka75

natka75 Well-Known Member

Я вихідна до вівторка, приїхала вчора до свекрухи(бо мої хлопці в неї від Пасхи),малий тааак мене вже чекав(за 3 робочих дні заскучив), що я відразу з ним почала бавитись кубиками і машинками.Сьогодні поїхала на базар купити розсаду капусти свекрусі і мамі і оце в мами почаювали, зараз їду до дитини,думали на городі щось будемо робити, але вночі дощ падав і дуууже холодно...будемо відпочивати:girl_dance:

Статус теми:
Закрита.