Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Florena

Florena Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Ось і розпочались знову звичні трудові дні, випроводжання до науки та до роботи, ранкова суєте, смикання кожним і купа запитань, то поклала, то зробила, а то мені попрасувала...((( Та буде і трошки врочистості, йду у гості до однокласниці, яка приїхала у відпустку з Італії )))

2. Oriana

Oriana Well-Known Member

А в нас з коханим вчора був такий собі день для двох:girl_in_love: Пішли собі зранку до ліса на пікнічок тіки двоє:) Так файно там посиділи, полялякали про все на світі, подихали чистим повітрячком, налюбувалися красою весняного лісу... ММММ... Потім вдома файно так поспали:girl_blush2: Ввечері пішли гуляти вечірнім містом, сиділи на лавочці і їли вредні чіпси:), як колись:girl_in_love: Ну і на завершення - вдома відкоркували собі винця... Так файно:girl_dance:
    А нині проза, день такий похмурий, немилий якийсь, дощ за вікном... Так і хочеться з чашкою кави чи чаю завалитися під ковдру, і сидіти там весь день:), але ж працювати треба... І ще - вже третій тиждень стан якийсь такий незрозумілий, крутиться голова, темпаратура і відчуття, що я отруїлася, а тепер відходжу від того отруєння, це так довго. Що ж то за напасть така?..

3. Xomka

Xomka Well-Known Member

4. Oriana

Oriana Well-Known Member

5. Fechka

Fechka Member

Проза:встала зранку(настрій кепський; ходила в школу страшно замерзла;проте частково питання вирішила; тепер вдома треба братись до роботи,бо на завтра чекає прочість:Златуні-2рочки! Треба о-го -го скільки переробити...

6. silvia

silvia Well-Known Member

забігана така....дзвінок на робочий телефон...... піднімаю трубку.....представляюсь......мені у відповідь "Альо, а то Орест Петрович?" (то наш начальник).... я відповіла з смішком в голосі "як може бути Орест Петрович , якщо у слухавці ви чуєте жіночий голос" Ну дивні бувають люди.....

7. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

прощавай Інформаційна безпека, прівєт 94 бали:girl_dance:

8. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я нині "цілам слабам":8:. До жахливої головної болі додався біль від потягнутої спини і біль в м"язах:sad:. Та ще й погода явно не тішить:girl_cray:. Тому маєм з Ромасиком піжамний день. Його влаштовує дуже:girl_crazy:, бо мама постійно поруч. Він по мені повзає, кусає мене. Одним словом вивчає маму по повній програмі. А мені сил вистарчає лише на те, щоб зробити собі чаю((( Надіюсь на те, що чоловік прийде швидше з роботи, або хоча б не дуже пізно:girl_in_dreams:.

9. Knopka

Knopka Well-Known Member

Те, що погода - суцільна проза - і так видно, а в нас ще з котлом проблеми, вже третій раз майстри не можуть його відремонтувати, нині знов мають приїхати. Але все одно включила опалення, бо змерзла як суслик. Ганнуся спить, зараз встане і захоче гуляти, а я би краще під ковдру і носа звідти не висовувала.
    Маленька радість - знайшла крамничку з італійськими продуктами, затоварилась всякими смакотами...

10. Mavra

Mavra New Member

А я сьогодні з 7 години ранку в цей сніг і дощ стояла під Консульством РП у Львові. ТАААК змерзла, що запасну шубку і білизну з начосом, мабуть, ціле літо в сумці носитиму, на всякий випадок, :girl_crazy: а раптом сніг.
    Здавала документи на групу, тому стояла біля дверей і дивувалася наглості наших людей, які продають місця в загальній черзі. Вони перебігають, коли працівник консульства РП не бачить, протискуються в чергу, а потім продають її! Вони навіть не стоять там! А люди мовчать...
    Ті "дєлки" за 2 години провели чоловік 40, а за одного від 300 до 500 грн беруть. І то такі "отморозки" противні, їх нам "на роботі" багацько. :girl_impossible:
    Єдине, що тішить, з 1 червня реєстрація анкет на візи лише через інтернет, тому нікого пропхати вже не зможуть. :)

Останнє редагування: 4 Травень 2011
  11. manka

manka Member

Я в шоці!!!:eek::eek::eek: Купила малому маленький синьо-жовтий прапорець, як ви думаєте, де він виготовлений? Та в тому ж таки Китаї. Це ганьба нації!!!. Це підтвердження чийогось підпису "Все, що не робиться, робиться в Китаї" (якось приблизно так)

Останнє редагування: 4 Травень 2011
  12. Coshitce

Coshitce Member

Суцільна проза: три пари відговорила, горло пече; йшла на роботу зранку і досить тепло вдяглася, виявилося забула найголовніше: рукавички взяти, змерзла.

13. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А я рада. що така погода сьогодні. Я дуже люблю дощ, а він у Львові останнім часом буває дуже рідко. Погуляли півтори години (на покупки) і цілий день граємось, вчимось так далі. От тіки заснув. Але вже на ніч.

14. natka75

natka75 Well-Known Member

погода ще та...зранку +3 і дощ зі снігом, а я у футболці на короткий рукав і в шкіряній куртці маю їхати до Львова(добре що свекруха дала свій светрик а-ля 80-ті роки, але мені головне аби тепло).На вихідних і шашлики смажили, і на городі працювали. Сьогодні м"язи всі ниють після такої фізкультури з непривички, але це добре.

15. Florena

Florena Member

Вчорашній день пройшов дуже гарно:girl_dance:, погостювала у однокласниці, щей отримала презентик (пляшку винця), повертаючись додому купила трошки тканинки та ниточок для :d64:.А сьогоднішній день розпочався десь 5.00, моя кицюня надумала окотитись, то цей процес триває і до нині, скільки то часу ще триватиме не відомо, а я мала у планах відвідати сестричку.

16. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

здуріти можна, які ті два тижні :girl_crazy:
    навіть встигла в Київ зїздити - дуже класно відпочила, хоча й не люблю Київ :girl_crazy: а ще ми там ходили в клуб, який називається "На районе" :girl_crazy:
    ммммм.... якось все так гаррррррно.....
    наступний тиждень обіцяє бути ще важчим... аааааа, якби ж то нормально взятися за ті рештки навчання?!!

17. Heureuse

Heureuse вірю...

я нарешті! можу хоч трошки передихнути, а то всі ці вихідні дні сиділа завалена навчанням по самі вуха! але як мене дратує та наша система, шо ніхто нікому нічо не може сказати: викладачам пофіг, деканат існує певно тільки для того, шоб тебе звідти виставили, бо в них вічно обід..а ти собі голову ламай...я переробила купу непотрібної роботи, сиділа по ночах, щоб встигнути здати завдання на вчора, бо то останній день, а вчора якимось магічним чином виявилось, що воно потрібне аж на наступну середу:khomyak::girl_devil: позабивала би за таку халатність та байдужість!!!

сьогодні ось нарешті трохи відпочиваю..хоча попереду пари до 8 вечора, але я вирішила трохи розслабитись, бо нервів моїх не хватить, щоб закінчити той універ...:nea:

18. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Видався веселий день сьогодні.
    почався із того, що треба було перефотографувати кілька книжок у бібліотеці Стефаника, а у головному корпусі робити це заборонено. Фотоапарат несла туди у лівчику:crazy: , а потім ховалися і подругою, де тільки можна, щоб нас не застукали за фотографуванням :ninja:
    У результаті я мало не до смерті перелякала прибиральницю, а вона мене.:scare:
    Перефоткали, але не все - нерви здали :girl_mad:

Потім посиділа у подруги, трохи дуркою постраждали:xaxa:

Увечері, замість написання ненависної магістерської, подивилася веселий фільм

А тепер, коли зайшла вконтакт, виявилося, що до друзів долучається дівчина, з якою ми колись пішки попід стіл ходили:girl_claping: Виявилося, що вона вже заміжня і має милу малявку :connie: :)

• Подобається Подобається x 1
  19. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А в нас сьогодні суцільна прооооза) Готували їсти, прасувала гору одягу, прибирала:ed4d70def841dc74b57....Пробували гуляти з малим- помокли трохи і пішли до дому. Врочистіть-вишиваю нині як заведена, певно гарно на то зірки сьогодні встали:girl_crazy:. Не зважаючи на прозу настрій на диво хороший. Може ті проблеми десь позаду залишаться?) ой, як сподіваюсь)
    А завтра чоловік в дома і не знаю чи то радіти чи плакати:girl_nea:, бо точно на зарплаті відобразиться. І нема на то ради:girl_in_dreams:. Завтра йду на роботу за довідкою. Ото точно настрій спаганять:girl_mad:. Ух не люблю туди заходити:girl_nea:(

20. Олька

Олька Well-Known Member

Всім привіт! Давненько я не була на форумі! Робота затягнула! Але я вже скоро до вас повернусь! Робота моя накривається!:sad:((((Моя подружка, на місце якої я пішла працювати, повертається і я знову в ряди безробітніх! Яке було моє здивування, коли я зайшла у свій профіль і моя лінійка (яка була без малюнків і т.д., просто вік моєї Каті) перетворилась на вагітну, виявляється, я чекаю дитину вже 4 місяці:haha:)) І від чого то таке сталося? Може якийсь знак:haha:

Статус теми:
Закрита.