Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Florena

Florena Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Хоча погода і не спонукала до врочистості, бо небо затягнуло хмарами, всеодно день був радісним, у матусі нині день народження, і нехай гримить грім та перищіть дощ, це не зіпсує настрій у такий святковий і важливий для мене день.

2. Knopka

Knopka Well-Known Member

Були сьогодні в ляльковому театрі, йшли туди через площу Ринок, моя Ганнуся почула музику і потягнула мене на звук. Виявилося, це я вперше за кілька років збиралася прошляпити "Прокидання з "Мертвим Півнем", але маю мудру дитину))). В результаті ми і музику послухали, купили новий альбом півнів "Радіо Афродита", сходили в театр і ще потім трохи погуляли центром.
    Після обіду попала під зливу, мокра, холодна, на ніч включила трохи опалення, щоб завтра не захворіти, бо Нуся мене тягне гуляти, каже спати не буде, чекає поки мине нічка і можна буде йти)))

3. zaderyshka

zaderyshka Member

Сьогодні як то кажуть "тіш да гладь", погуляи з кохаськом при теплій погоді, пішли в кіно. Вийшли з кінопалацу, а тут вже і дощик минув))) Накупили суші і мого улюбленого імбиру маринованого...ммм...і залягли на диван дивитись фільмеці))) а зараз убду "рукодільничати" з гачком і бісером, а ну ж щось вийде гарне, типу намиста чи браслетика)

4. Barbie

Barbie Well-Known Member

В мене на цих вихідних суцільна врочистість:girl_in_dreams:В суботу святкували річницю в ресторані. А вчора гуляли в Києві по Ботанічному саду,там така краса:girl_in_love:Потім пішли в Макдональдс(захотілось чогось некорисного:girl_crazy:),і на десерт пішли в 3Д ресторан.Там дуже класно,тіки голова трохи крутилась спочатку.Додому прийшла приємно змучена:girl_in_love:

5. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Ми потроху починаємо пакувати манелі. Перевезли холодильник і пралку, а вчора пів дня пакували всяку дрєбєдєнь по коробкам. Я в шоці. Куди в нашій одній кімнатушці то все влазить. Напакували шість коробок, і то тільки всілякі дрібнички з серванту, можна сказати, що ще нічого і не складали. Вже четвертий день страшенна втома мене не покидає. В Романа знову щось зі сном, капризи і поганий апетит, я постійно на кухні, то готувала майстрам, які робили нам опалення два дні, то вимивала підлоги після перевезення техніки. Розривалась між дитиною і побутовими справами. З мамою ситуація чим далі тим напруженіша, карочє, в мене нерви потроху починають здавати. Тішить що цього тижня вона в сестри, хоч морально ніхто не добиває.
    Але є і врочистість - моя коліжанка сьогодні вночі народила синочка!!!

6. Heureuse

Heureuse вірю...

а я вчусь-вчусь-вчусь і кінця краю тому не видно...вже голова обертом йде:wacko1:
    стільки вихідних, а я навіть з хати не можу нікуди вийти...зла і втомлена...:girl_cray:
    радує хіба те, що на ліжку сопить моє кохане щастя...то він так мене підтримує і помагає вчитись:girl_crazy::girl_in_dreams:

7. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

А ми сьогодні працюємо, і завтра теж :sad: Отак завжди всі відпочивають, а ми на роботі:sad: І настрою робочого нема, і роботи особливої теж, але працювати треба. Ще й вихідні не з найкращих! Але це вже, мабуть, в жилетку.

8. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Повернулись до Львова - на природі гарно, але трохи холодно, Ярка ліпила пасочки у дощовику, потім ганяла козенят, на озеро тільки дивилися, а минулого року навіть ноги мочили. Я з фотіком лазила по лісі - така краса - все по весняному яскраво-зелене. Шкода що погода зіпсувалась, і довелось приїхати швидше...
    Зате є і врочистість - колєжанка запросила на девішнік, йду наводити красоту.

9. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми нині викупалися в мертвому морі, вчора гуляли по Єрусалиму, коло Гробу Господнього зустріли знайомого що живе на сусідній вулиці у Львові!!! Всюди військові з автоматами, мусульмани, ортодоксальні євреї, а мені тут подобається. І ми тут не були рівно 5 років!

10. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Нарешті і я в дома... :) провели класні 4 дні в різних куточках Польщі...
    багато вражень,фоток,обновок і ... не розпакованих речей :)

11. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А ми вже три дні щось святкуєм:girl_crazy:. І завтра знов святкуватимемо. Субота- нові закупи. Вчора біля вогню знову м"яско смажили-провідна неділя. Сьогодні-просто гарний день. А завтра- 8 місяців моєму коханясику. Одні зстілля:girl_crazy:.
    А загалом гарний нині день) Зранку дуже класно потрудилась в спортзалі, задоволена собою на всі сто%, потім гуляли з малим: він спав, а я гойдалась з вишивкою в руках:d64:. Суперсько! Та ще й чоловік раніше з роботи повернувся. Зробила піцу, наїлися... І от попарилась в ванні з бульбашками.Класне завершення дня:girl_in_love:

12. Fechka

Fechka Member

В нас був досить монотонний день. Мали їхати на бульбосадження-та дощ все зіпсував! Просиділи вдома; трошки гуляли; пильнували діток,ТВ та комп.. так і день з тими заняттями минув...
    Завтра спроба№2-бульбосадження-дай Боже аби вдалось!
    Одна проза...........

13. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Я мала зранку несподіваних гостей. Картина маслом: 10 ранку, я щойно поснідавши сиджу на недозастеленому ліжку, вишиваю, попиваю кавцю, муж солодко досипає збоку, в хаті творчий безлад, красота, словом... Тут дзвінок, моя цьоця радісним голосом повідомляє, що вони з моєю сестрою і її чоловіком будуть в мене через 15 хвилин, вже в'їхали до Львова:girl_crazy: В мене "льогкий шок", в хаті з їжі тільки вчорашні вареники, навіть хліба нема. З горем пополам добудилася сонного коханого, відправила в магазин, сама реактивними темпами наводжу порєдок в хаті:8: Через 10(!) хвилин дзвінок в двері. "Чого ж ви не попередили, хоча б коли виїжджали?" "Та шо будем дзвонити, клопоту завдавати":girl_cool: Коротше, файно посиділи, полялякали, попили кави з чоколядою і :girl_bye2:

14. Barbie

Barbie Well-Known Member

В мене вчора знову була лише суцільна врочистість:girl_in_dreams:Коханий балує мене:girl_in_love:Були на шашлику біля Київського моря.Море прекрасне!Бачила дачу нашого гаранта, точніше 5-метровий зелений паркан:girl_crazy:Потім поїхали в Дрім Таун, трішки на шопінг:girl_dance:А на вечерю замовили суші:nyam2:Я ще і снідала сьогодні ними:)Зараз вдома,бо погода жахлива:no::sad:Ну а ввечері їдемо разом до Львова.

15. Holly

Holly Moderator

сьогодні одна врочистість.
    Зранку пішли на слінгофорумівку, по дорозі зайшла з малими у фокстрот, купили телевізор. А тепер кума зайшла, то ми п"єм каву з печеньками

16. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Я здурію скоро з тими болячками. Ми вже два місяці не вилазим з простудно-вірусно-бронхітного стану. То я, то Со, то я , то Со... і так певне одна другу підзаражаєм. Аж зло бере.
    Суцільна проза прозаїчна прозаїчненька...

17. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А в нас вродь і не проза, вродь і сонечко, вродь і в гостях вчора з Романом була, і на форумівку вперше вибралась, і файно так було, а на душі щось недобре...якесь передчуття кисле, ніби щось не так є або буде...

18. hrystusja

Не накручуйте себе! Може просто назбиралось чогось поганого і отоке у вас відчуття незрозуміле утворилось. Просто вартує розслабитись і відпочити!) І обов"язково все налагодиться. Я завжди так роблю)

19. hrystusja

Охххх і насичений нині позитивом день!):8:
    Зранку форумівка. Ну дуже класно було. Чесно навіть не очікувала:girl_in_love:. Далі поки Ромчик гамірно бавився я :ed4d70def841dc74b57, користала моментом і зробила нашу кімнату чистенькою і зготувала щось нашвидкоруч поїсти. Потім таки вирішили йти гуляти вдруге і малий проспав годину на качелі, а я біля нього балділа від сонечка з вишивкою в руках і гарячим чаєм. Клаааасно!:girl_dance:)
    І головна врочистіть за сьогодні- Ромчику 8 місяців:preved:!!!!! Тому за традицією подаруночки і маленьке родинне святкування. Правда на вечір мене трохи підвело моє здоров"я:umbrage:, та це явно дурниця порівняно з такими хорошими подіями:girl_in_love:.

20. vernata

vernata New Member

Ми 5 днів були в селі, нарешті повернулися, я добралась до нету. Отаке невеличке свято в мене.

Статус теми:
Закрита.