Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Як ся маємо? Проза і врочистість нашого повсякдення

а ми так гарно сьогодні зустріли весну :) Їздили в ліс.
    Проїжджали Бірки, привіт Ірці-Шкірці!

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А я пофарбувалась дуже класною фарбою (ех, ото б завжди нею фарбуватись, але , холєра, трохи задороге задоволення), правда ,получилась трохи темніша, ніж я очікувала по фото. Сашуліка і мужа теж сьогонді постригли, ми до весняного сезону вже підготувались, все зимове ще не поховане, бо теж вичитала, що ще буде похолодання :)

3. Heureuse

Heureuse вірю...

Тихий спокійний ранок з чашкою запашної кави… що може бути краще за такий початок дня:girl_in_love:
    А взагалі, помітила, що найбільше люблю ранки весною..тоді особливо чітко вчувається той неповторний запах пробудження і якогось дивного передчуття щастя…
    Хотіла спочатку писати про якісь турботи, буденність, та передумала. Виглянуло сонечко і це все раптом стало неважливим! Природа дарує нам своє тепло, то ж подаруймо їй у відповідь свої посмішки!!!:give_heart:

4. Florena

Florena Member

Погода радує своїм теплом,сонце сяє наче літом і усі буденні проблеми якось відходять на другий план,хочеть жити,творити,кохати...

5. Багіра

Багіра Well-Known Member

Побажайте успіху - довгожданна зустріч зі стоматологом))) можу собі тільки уявити що то буде:girl_crazy:

6. Solomi

Solomi New Member

- Бажаю успіху.

Щось навіть сонце не допомагає - депресія якась невеличка.

І врочистості навіть не видно на горизонті.....

7. Michela

Michela New Member

А ми вже всі здорові! Трішки повирішували свої проблеми...Тепер з нетерпінням чекаєм справжню весну!:girl_smile:

8. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А в нас проза( В мене гнійна ангіна. І зла я на себе жах:girl_devil:. Цілу зиму була здорова, а тут весна , а я хвора:girl_cray: В зал звичайно не пішла, сиджу в дома і лікуюсь усіма можливими способами. Боюсь з малого( Дуже не хочеться його заразити.
    А з врочистості- в дома купа смаколиків з вчорашньої забави:girl_crazy: Буду піднімати собі ними настрій. А ще Ромасику подарували купу класних обновок. Тішусь:girl_in_love: ніби то мені все дісталось)))

9. Fechka

Fechka Member

Вітаю... я теж змінила стиль.. правда мені радше писати в тему "про велику жилєтку"..та напишу сюди...
    Перукар погано мене чула- вистригла.. капец (зістригала так посічені кінчики!)(Стригла"каскад" + я захотіла стати світлішою фарбування не добре.. запропонували мілірування!:girl_cray:!жах.. Маю- всі кольори райдуги.. а найбільше рижий... Доня день не плакала як мене побачила...Питала нащо я постриглась????...
    Перекар заспокоїла, що можна добитись білого ефекту, може наступного разу.. так звичайно. а що вартість послуги- 250грн.(як за безцінь!!). можна кожного тижня ходити!!!...
    Вишла проза...
    Врочість-те що Весна прийшла...:girl_claping:

10. Siania

Siania Love Life

А в мене трохи прози: проблеми зі шлунком. В суботу була в діагностичному центрі, ковтала зондв результаті, маю сидіти на дієті, часто їсти, по-трошки, і 3 тижні лікування. В цьому є й врочистість, привчу себе нормально харчуватись. Раніше могла поснідати, а потім аж в 23.00 їсти:girl_impossible:
    Ще врочистість - на мене дуже вже позитивно впливає сонечко, такий гарний настрій в ці дні. В суботу шлунок так болів, а настрій суперовий, ніщо мені його не зіпсує:girl_cool:

11. Gossip

Gossip Member

Сьогоднішні день, як і вчорашній сама врочистість.... все по-весняному кльово-кольорово!!! :girl_claping::yes::dance2::preved:
    Вчора забрали наше весільне відео, якісню задоволена, про100 відмінно :good::good::good:
    ... Сьогоднішня погода про100 шик!!! На роботу одягнулась по-весняному ... настрій неймовірно піднесений! .. от від сьогодні щовечора буде в нас "Марусин кінозал" :girl_cool: переглядатимемо фільм з нами в головній ролі... Вчорашня прем"єра пройшла на УРА :girl_dance:

12. talja

talja Member

І у нас проза малий невдало впав два зуби трошки хитаються, плакав через це...:girl_cray::girl_cray: і в мене такий неспокій був... та прийшлось заспокоїтись кусати на передні зуби не даю, трохи незручно постійно пильнувати щоб не вхопив щось, та казали що можливо вони затягнуться! Тішить те що це не постійні зуби і якщо ці втратим то інші виростуть... хоча малому три з половиною а ще до постійних далеко:girl_in_dreams:

13. Savchenko

Savchenko Member

На вулиці таке сонечко, і все нам у вікна гріє, сиджу попиваю молочко з вишневим варенням і підставляю обличчя під промені, можна сказати троха засмагаю:girl_crazy: І ніщо так не зіпсувало б таку ідилію як проза понеділка і одна єдина пара на 16.40 і модуль:sad: :khomyak:

14. iriwa

iriwa Особлива мама

І у мене проза... Якесь татальне прихічне виснаження, все дратує, вчора визвірилася на чоловіка без будь-якої причини :sad: жах.... (це точно не ПМС)

15. Heureuse

Heureuse вірю...

16. Siania

Siania Love Life

17. Florena

Florena Member

Це весняний авітаміноз,тому такий настрій і дратівливість,побільше прогулянок на свіжому повітрі,вітамінів та гарного спілкування і все пройде.Можете сходити до солярію чи у перукарню,мені це допомагає.

18. Heureuse

Heureuse вірю...

19. olena

olena New Member

А у мене вже цілий тиждень одна проза:малий хворіє ,причому температурить постійно,тільки вчора і сьогодні трохи краще себе
    став почувати,позаражав тим вірусякою нас усіх,навіть мальота перехворіла,
    добре ,що в легкій формі.Сидимо в хаті безвилазно,сподіваюсь,що завтра вже зможемо хоч трошки вийти на вулицю,тільки б температури не було.
    Спав синочок цей тиждень просто жахливо і мені доводилось бігати до нього,тож я вже як зомбі.

20. Holly

Holly Moderator

У мене проза. Оленка вночі мала температуру, довелось викликати швидку, бо тяжко дихала, не хотіла брати груди, плакала. Лікар сказав, що температура невисока (38,2) і ми даремно ЙОГО викликали, прочитав лекцію, що я маю знати, що давати дитині при температурі, і взагалі в селах і горах швидкої нема, мами самі справляються.
    Вулиця найближчими днями не світить, не знаю як я витримаю в хаті :sad: :sad: :sad:

Статус теми:
Закрита.