Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

От мене це теж цікавило. Я нині з Любінської(біля аеропорту) до центру їхала довше, ніж туда з Брюхович :girl_mad: Добре, що я так боялася спізнитися до лікарки, бо ж далеко їхати,а після того робота, що приїхала на годину раніше :girl_crazy: Тому по дорозі назад я принаймні була спокійна, коли ми в якомусь дворі стояли в корку :girl_devil: Вже потім почула, що то все наш блін президент.... Кошмар...

2. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Аналогічно!
    Виходжу на Любінську, чекаю маршрутку - і тут бачу, що щось не так у королівстві Данському: стоять регулювальники, світлофори стабільно жовтим мигають, нічого (!) не їде! Добре, що таки з аеропорту старенький тролейбус приїхав, то за 45 хв була в Центрі :girl_crazy:
    Перша дурна думка була - Городоцьку на ремонт перекрили :girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:
    Біг-борд "Львівщина вітає Президента України" мені про все сказав :girl_devil:
    Це була проза:)
    А з врочистості - дуже багато справ вирішила в університеті, зробила новий читацький в бібліотека Стефаника, рада, що маю тепер доступ до електронного каталогу і можу робити замовлення, не виходячи з дому :girl_dance: А ще більше рада, що якісь крихти літератури по темі таки знайшла, навіть не крихти, а гарну таку добірку:))
    Зараз роблю листівку...Чого я так боялася?? То ж так просто!!!!

---------- Додано в 21:11 ---------- Попередній допис був написаний в 21:09 ----------

Ой палите!!!! :khomyak::khomyak::khomyak::crazy::crazy::crazy: :tanksmile:

3. Florena

Florena Member

Проза так і продовжується "дома німці", а для мене є врочистість, мені сподобалось як я пофарбувала волосся, результат такий ,який бажала.

4. Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

А ви собі уявіть, якби "це все" рівномірно розподілилося по кількох днях, і щодня по трошки псувало би вам настрій.. А так - "відстрілялися", невдалий день пройшов, і далі - чудові радісні дні без всяких бяків. :girl_smile:

5. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

в мене ще один привіт для радощів: півгодини тому мені подзвонила одна людина, дзвінка якої я дуууже чекала :girl_phone1::girl_in_love::girl_claping::radist::i-m_so_happy::dance2::yahoo:

• Подобається Подобається x 1
  6. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а у мене і врочистість і жилетка - з приємного - приїхало моє замовлення, 2 прекрасні платтячка, як на мене шиті, з жилетки - накрився наш холодильник, не морозить. Муж замість того, щоб почухатись самому, ніфіга не робив, я прийшла сьогодні пізно з роботи, то тільки зараз почала обдзвонювати майстрів, половина трубку не бере, що й не дивно..пізно все-таки.. Я вся в нервах думаю, що то робити, бо ще купа м"ясного, що я на паску вже прикупила і в морозилку запхала. Найшли одного - обіцявся в 12 ночі приїхати..хоч би там було щось не дуже дороге ремонтувати...Підозрюю, що й нічний тариф за роботу не з дешевих :sad:. Прийшлось вже викинути деякі продукти, домашній сир, молоко, деякі салати. Ще й комп гуде підозріло, дуже мені той звук не подобається, ніколи так не гудів. Забила б мужа за безініціативність.

7. zaderyshka

zaderyshka Member

8. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

9. solomka

solomka Active Member

В мене сьогоднішній день почався дуже добре-зустріла одногрупницю, яку не бачила декілька років. Сподіваюсь день так і надалі позитивно продовжиться.

10. Heureuse

Heureuse вірю...

а в мене настрій такий як і погода- плаксивий і сумний...
    на душі якось тривожно і неспокійно нічого не хочеться, не бачу того світла попереду...:girl_sad:

11. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Сьогодні я така, як погода за вікном. Хвора, в жахливому настрої. :girl_devil:Так хочу тепла. Роботи багацько, а робити нічого не хочу. Весна, де ти?:)

12. Florena

Florena Member

А у мене настрій поліпшився, задяки декому із форумчанок, велике їм дякую, життя продовжується, і нехай і сьогодні ще у хаті німці, та це не зіпсує мені настрою. Зібралась у рукодільний магазинчик, можливо щось підберу , це додасть настрою мені ще більше.

13. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

я вчора на ногах була 15 годин.... заснула в таксі.... правда і позитивні моменти є - гарненкьо і багато всього полагодила, і навіть встигла на кіно на ДН, але виснажена, і в універі зденервували (то в забилам би)....

14. Музик

Музик Мартуська

в мене нині прозова врочистість - все налагоджується. пішла до перукаря - зробила суперову стрижку, пішла до книгарні, чоловік так вибачався за то все неподобство, що купив два томи антології українського міфу, яких мені бракувало, і нарешті купила мняско на свята. тішуся

15. Fechka

Fechka Member

В мене щось схоже...
    І я...
    Зранку ходила до лікарки, взяла доньці довідку в школу. Потім купила соб і"жабку" на волосся"-це врочість...
    А решту проза-Доня молодша дістала алергію на каплі до носа.ЙОй їй гірше! Чим маю лікувати вже сама не знаю..:girl_impossible:Сиджу і замерзаю біля компа..
    Щойно видувала вперше яйця (для писанок),то не так просто як здавалось...З моїм блювальним рефлексом ледве довела діло до завершення...:girl_emo:

16. Virginia

Virginia Well-Known Member

І шо за... як треба то нема, а як, не зовсім треба, то на тобі! Подзвонили мені щойно за роботу, займатись з малим англ. мовою, малому 4 роки:girl_impossible: І далося б, бо за 2 тижні в декрет, а тут два рази на тиждень по 40 хв (з досвіду знаю, що така дитина більше не висидить). Але що, позаймаюсь місяць, а потім візьму перерву, чи як??? Кароче, не знаю, що робити.

17. Michela

Michela New Member

А я мала зранку такий добрий настрій...Їсти зварила, поприбирала, з малим погуляла, на ДП посиділа...
    А потім подзвонив чоловік і розповів, яка трагедія сталась в нас по сусідстві...Стараюсь чимось себе зайняти, бо та дитина з голови не виходить...

18. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А мене сьогодні моя хресна мама привітала з днем мого хрещення - сьогодні 30 років тому мене охрестили. Так приємно!!!

19. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Капці якісь...проза, котра дууууже затягнулась. Вже четвертий день не вилазимо з дому. Переважно в діток на зуби буває якийсь один симптом, а в мене таке враження, що всі болячки які можуть виникати на фоні прорізування присутні в Романа, від запорів і температури до стоматитів. Я не встигаю перепирати речі і мити меблі, тільки переодіну дитину, знову рве...От тільки один позітіфний момент в тому всьому, відправила привітальну листівочку нарешті нашій форумлянці, ато вже думала ніяк не встигну в термін.

20. Музик

Музик Мартуська

ми з чоловіком нині нарешті всю хату перемили, меблі трошки посовали, а все через те, що вчора коханий тарганчика вбив:sad: сумно і не зрозуміло звідки від взявся.
    і ще чомусь від вчора голова болить - таблетки не допомагають, а на вечір ще й серце колоти почало... старію видно:girl_impossible:

Статус теми:
Закрита.