Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Я вчора також пів-дня прибирала, а другу половину розслаблялась - поїхала до Мучачі в гості і обїлась тостами.
    Зараз чекаю поки Ярка зїсть сніданок і збираємось до церкви. А потім на мультики, хтось ще буде сьогодні у планеті в Кінг-Кросі, признавайтесь?

2. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

сьогодні цілий день на роботі... якось так спаааатки хочеться і відучваю шалену лінь.... але треба щось корисне поробити... повчитися .... ех...

3. Heureuse

Heureuse вірю...

добре, що ми не купились на ранішнє сонечко і вирішили нікуди сьогодні носів не висовувати, ато би файно змерзли:girl_smile:
    а якщо серйозно,то що то з тою погодою робиться??? і коли вже нарешті це божевілля з сонцем посеред снігу закінчиться?:girl_crazy:

4. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

кажуть ще тиждень такої погоди ,а потім +20.

5. Heureuse

Heureuse вірю...

хоч би так і було! А то шось не хочеться паску святити в шубі:girl_impossible:

6. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми вчора пішли повечеряти в Цитадель. Все було чудово до того моменту поки Михасик не накакав. Ми чекали на гаряче, бавилися в дитячій кімнаті. Дупу ми помили і виявилося що памперса запасного я не взяла... Послала нашого тата терміново в аптеку, надіялася що так скоро не надумаємо пісяти... За 10 секунд до повернення тата Михасик попісяв... Ковготки ше якось висушили, а штани на батарею повісили. Так і бігав мій козак - в ковготах і кедах по ресторані :)

7. Holly

Holly Moderator

Ми сьогодні з чоловіком обійшли весь Південний, поки скупились. Погода жахлива, я вибігла з хати без шапки, вітер голову надув, що думала навечір будуть боліти і вуха і голова. Оленка витримала без мене 3 години, дорослішає. Купили чоловіку куртку і мешти, і я навіть не сподіваючись, собі купила мешти. Всі задоволенні. А потім Мучача привезла мені формочки, от тепер шукаю гарні рецепти

8. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І я відзвітуюсь за день:girl_crazy:.
    День мега-супер-пупер позитивний:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:. Якийсь настрій сьогодні шкодний такий, весь день дуріємо :girl_crazy:!!! Гуляли нині під снігом... романтика:wacko1:))а потім під сонечком грілись. ото весна:girl_impossible:) А потім день народження святкували. Суперсько було, Ромасик бавив нас всіх:crazy:) такий вже "порзитивчик"!!! Гарний день:girl_yes:)

9. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Ото ви відважні!!! Я в шапці весь день ходила, а тим не менше, голова тріщить, відчуваю, що і температура вверх повзе :sad:
    Сьогодні позапланової роботи стільки назбиралося, що і не відчутно, що неділя :)
    З врочистості? А нема, надіюся, завтра буде:)))

10. Orman

Orman Модератор-бомба

Буди в церкві, потім поїхали в Кінг-Крос і практікер. Мені за велосипедом і чоловіку за штанами. Я завбачливо казала перш купити штани, бо після Практікеру він не дасться. Не дався :)
    Велосипед купили мені, але чоловік вже проситься на ньому їздити :)
    Після практікера чоловік сказав що йому не феншуйно вже щось купувати. Прийшлось гггг купити собі спідницю Зарівську.
    Прийшли зварили макарошок, подивились фільм про фільм Птахи. Не знаю що краще сам фільм чи фільм про фільм :)

11. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Гарний сьогоднi i насичений день,не зважаючи на холодiну... :) Зранку пiшли до церкви,потiм дуже ситно пообiдали в Старгородi...прогулялись центром...прийшли до дому,поїхали в Василину...покатились по мiсту,таке небо гарне було...заїхали в цукерню за тортиком...подивились фiльм...тепер сижу в нетi...
    а завтра проза...семiнар,який менi зараз вчити :sad: i початок мого худання - i тiшусь i нi :)

12. Музик

Музик Мартуська

вчорашня кулінарна жилєтка нині перетворилася на нинішню вихвалялку, вчора тортик не вдався, а нині я його порізала і перетворила на пудинг з шоколадом!

13. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

розумію твого чоловіка:girl_yes:
    ми сьогодні в КК теж заїхали, мали купити мені телефон (мою вчорашню вихвалялку вранці віднесли назад:girl_crazy:), але перед тим випили по фрешику в Алісі з друзями і моя охата обирати телефон відпала остаточно.не феншуйно і все:) Другий день я без мобільного зв"язку, ну що тут скажеш?-то реально і дуже,якби то описати...просто:connie_pull-pigtail
    щодо самого дня то з врочистості: їла вареники приготовані моєю бабцею, то найсмачніші вареники ммм:nyam2:

14. Holly

Holly Moderator

Ото про мого мужа. Вмовляла його нині, щоб купив собі джинси хоча б одні, казав нема настрою

15. Музик

Музик Мартуська

заздрю я вам, по доброму так заздрю:girl_cool:

16. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

День був якийсь не такий, як планувала: з самого ранку хтось діставав: то подруга проспала наш "похід" до церкви, то сестра теж сала в той час, коли я до неї прийшла, хоч ми домовлялися про зустріч на конкретну годину, колишня одногрупниця якраз на початку матчу надумала подзвонити, щоб покликала до телефону нашу спільну знайому (те, що я не мала найменшого уявлення, де ця спільна знайома знаходилася, до уваги не бралося; та й взагалі не розумію дурної манери дзвонити мені, коли в неї є номер Уляни); треба писати педагогіку...

Зате одна малеееееееееееенька подія змінила мій настрій: Карпати перемогли!!!!!!!!!!! :bazar::crazy::biggrin::clapping: А все решта (включно із погодою) - до лампочки!:beee::girl_crazy::connie_pull-pigtail

• Подобається Подобається x 1
  17. Музик

Музик Мартуська

вітаааааю!:girl_claping::girl_claping::crazy::radist::radist::clapping::clapping::yahoo:

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

хе-хе, мій чоловік сьогодні друзям казав, що має дуже вигідну жінку, котра нічого не хоче.
    Щоб "життя малиною не видавалось" йду "згвалтую" його щоб зробив мені замовлення з одного сайту :girl_haha:

19. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

А я сьогодні кардинально змінила колір волосся, аж сама від себе не очікувала :) ну і протягом дня морально готувалась до завтрашнього першого дня на новій роботі. Схоже в мене період змін :)

20. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Що робиться на дорогах з аеропорта жах!!! Купа даївців, під кожним стовпом міліція, стоять, насіння плюють.
    А в магазинах по дорозі з аеропорта напевне заборонили яйця продавати:girl_haha:
    На перехрестях рагуліровщики - один так регулював, якісь такі незрозумілі кульбіти руками витворяв, що якщо б їхала я, то б заїхала прямо в нього:girl_wink:
    Добре що добралась на роботу і після 11 не буду по місту шастати, бо сьогодні це буде проблемно.

Статус теми:
Закрита.