Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Provizor

Provizor Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Та різні думки вже проскакують:girl_crazy:... Доведеться переходити в режим диктатури із репресіями!

Останнє редагування: 15 Листопад 2011
  2. kyharochka

kyharochka Member

А в мене з прози - сьогодні заклеювали вікна на роботи з начальницею, бо дує страшно, а поміняти вікна ніхто не хоче, не має грошей, а з врочисті - взяла у нашої приємної форумлянки мило ручної роботи і собі і мамам на презент, буду пробувати, бо пахне дуже класно:girl_tender:

3. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Прибираю в дома...на вулиці холодно-холодно,що навіть йти ніде нехочеться,але маю піти роздрукувати фото в альбоми,і в вечері йдемо на футбол-навіть незнаю,що навдягати на себе і в що закутати :)

4. Barbie

Barbie Well-Known Member

Я в Києві, і теж дома. А на вулицю зовсім не хочу іти, але тре піти купити їсти і хочу білети в кіно взяти на завтра. Вдома скучно, на роботу не ходжу, бо чекаю відповідь по одній штуці і вже не можу дочекатись:girl_wink: Сподіваюсь скоро піду в вихвалялки щодо роботи, а має бути цікаво:)
    Короче в мене проза домогосподарки:girl_crazy:

5. zetta

zetta Well-Known Member

прийшли з поліклініки..........4 години там то теж не хухри мухри.....10 разів думала -розвернусь піду назад, 10 разів подумки послала то все під три чорти.... але дякувати Богу шо доцік мій такий молодець... зайшли нагло до масажиски поцицькались....бо я бачте "не формат" - в коридорі всі з плящинками та дурачками сидять... коли зайшли мене спитали чого то я раніше на пів місяця прийшла... бо тре в пів року........ і тут я вже не витримала....... нафіг вчора було домене приїжати??? кажу давайте шо підписати і я поїхала......і тут вони доперли шо я відмову хочу від прививки... дивились на мене як Ленін на буржуазію, привели завідуючу.........))) каже, доведеться мені вам пояснити....... Боже, я вже 10 разів впріла , зла, недобра... кажу навіть не починайте бо чітко знаю шо хочу... вона теж взлостилась принесла бАмагі.... я підписала і всьо... на систему -60 сяду завтра, шойно спакувала 100грм трюфелів.

6. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Щось катастрофічне робиться останнім часом з Романовим сном. То спить пів дня, то лягає о другій ночі. От сьогодні, наприклад взагалі спати відмовляється. І ходить-хитається, падає на підлогу, і всерівно нівкакую. А мені на 6 до стоматолога...і як та бабуся йому раду дасть?

7. Halina

Halina Well-Known Member

У нас така ж ситуація від неділі. Спить максимум 1 годинку і то треба колихати. І хоче спати, очка кулачками тре, і ніби очка закриваються, а не спить. Цілий день і цілу ніч на циці. А мені завтра на 19 до стоматолога і не знаю чи татко раду дасть і чи я взагалі піду. Кажуть що магнітні бурі, то може вони так впливають:girl_sad:.

8. lawyer

lawyer Member

і ми йдемо на Львів-арену. певно одягну лижну куртку:). очікую на вечір море позитивних емоцій!!!

9. Heureuse

Heureuse вірю...

я сходила на одну пару і на тому вся моя наука скінчилась- зовсім не до того мені...
    настрій святковий і я вся в приємному очікуванні- завтра в нас з коханим третя річниця спільного щастя :girl_in_love:
    з цього приводу купила йому гарнюній шалик, якраз до класичного пальта, а ще в якості подарунку замовила нам на завтра романтичну фотосесію :girl_claping: отака я молодчина!
    сьогодні ввечері трохи посвятуєм з моїми батьками, ну а завтра лише наш день! :girl_tender:

10. fillette

fillette Well-Known Member

Вчора ходила на чергову співбесіду. І знову хочуть досвіду. Де ж його взяти? :girl_sad: Сьогодні настрій якийсь жахливий, пролежала цілий день в хаті. Якась чорна полоса почалась:girl_cray:

11. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

такого як сьогодні вже не було 1 рік 5 місяців і 17 днів, я від 11.30 і ще досі, тобто 7,5 годин САМА в хаті, то була б вихвалялка якби причиною не було моє погане самопочуття:sad: щойно говорила з свекрухою, вона в мене золота:girl_tender: Домчик чемний, що не може не тішити:girl_tender: а в мене знов 70 D:8:

12. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Дєнь прамчался нєзамєтна.....у львівських корках:8: Із Погулянки - на Привокзальну, до стоматолога, де вона мене вимучила, але безуспішно -намагалась виправити свою ж роботу. Бракувало кращого інструменту. Із Привокзальної - на Винники. Кицька (знайдена мною на городі), яку пристроїла свекрусі, хоче їсти і наповнювач до туалету також вимагає. А я зобов’язалась усе це постачати безперебійно....Киця сита, свекруха рада, бо я подивилась із нею фотоальбоми із сивої давнини.....:i-m_so_happy: Заробила домашніх курячих (!!) яєчок штук зо сорок! :yahoo: Із Винників - на Чорновола (там працює у другу зміну моя стоматолог), ура, інструмент інший і я майже без болю опиняюсь на шляху виправлення стоматологічної помилки. Через центр і корки прусь до садочку по дитину.Уря, нарешті вдома...."Я налию собі, я налию собі (голос за кадром - бо більше нікому! - чоловік поїхав до Німеччини) вина, а хочеш із медом!" (голосом Вакарчука, про концерт якого мічтається:biggrin:) Гарний вечір:smile:

13. kvVItKA

14. Натуля

Натуля Well-Known Member

Хотіла вчора похвалитись як я люблю понеділок бо чоловік мій вперше за останній місяць вихідний взяв. Угу. Не люблю понеділок. Малого того, що чоловіку довелось на 2 год по робочим питання піти з дому, так ще й постригтись йому потрібно було, а потім ще мені по справам піти... А в ті хвилини, що були разом то телефон чоловіка просто не замовкав. Постійно йому надзвонювали з роботи. А потім ще щось там запороли то 12-ї ночі надзвонювали. Я вже просто розревілася з того всього. За той вихідний змучилася більше ніж коли весь день з дитиною сама вдома.
    А сьогодні день пройшов на кухні. Дещо мама готувала, а я спекла пиріг з куркою (так гарно пахне) і допікається штрудель яблучний. Сподіваюсь мені все вдалося.

15. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

в нд мали гостей:girl_dance:
    було тАк кльово. думала: гостей я не люблю, ан ні - люблю
    вдома холодно, посуд немитий (ах, гдє мая пасудамойка?)
    снігу ніби-то хотілось, помилково
    зима не радує, невиправно хочеться ліііта:girl_tender:

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

я шось теж не сприймаю початок зими... і осінь тяжко далася (почала я відчувати те, що й інші люди. раніше мій настрій і самопочуття ні від чого не залежали...хіба крайнощі - більше ніж +30 і менше ніж -15)

Останнє редагування: 15 Листопад 2011
  17. preciosa

preciosa Well-Known Member

18. kvVItKA

19. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

20. preciosa

preciosa Well-Known Member

У мене сьогодні врочистість! Завтра їду додому! В четвер і пятницю у нас не буде пар... УРА!!! День студента святкуватиму з коханим:girl_tender: Якийсь я неправильний студент:girl_wink:
    А зараз не можу придумати чим то мені зайнятись... Тобто в плані науки))) Напевне вже зранку щось повчу, почитаю...

Статус теми:
Закрита.