Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. zetta

zetta Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

гуляли на вулиці.... старша донька кричить з вікна, шо мене тьотя якась шукає, вже спускається вниз до нас... підходить такий колобочок рум"яний, і кричить ...- бізобразіє........... я думаю, шо я вже такого натворила... каже бізобразіє, я аж з чоловіком вас шукати приїхала, мене головна лікар послала, ви ніодної привики не зробили............ оооо, ну слава Богу, і тільки всього? кажу і шо? ми не будем робити.... пауза, каже ви так спокійно про то говорите, то прийдіть напишіть заяву, добре, прийду напишу.
    в Київ літали на півтора дня, одна половина родичів в захваті, а я з найменшою не дуже ) а нам би полежати, поцицькатись, цукерочку, кавку ) якогось шопінGу... )

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А до нас підкралась проза :sad:.
    Ромася засмаркався. В ночі ніби спав, але через його хурчання носиком я зовсім спати не могла. Мала на ранок купу справ і все відмінила. А обідній сон замість звичних 2,5 години тривав пів години. Нема нічого гіршого а ніж коли хворіють діти...

Останнє редагування: 14 Листопад 2011
  3. Музик

Музик Мартуська

позавчора чекала на тролейбус довгенько трошки і замерзла, вчора ввечері трошки замерзла, коли побігла гуляти з песьом (вона довго додому вертатись не хотіла), що привело до нинішнього ліжколежання весь день, я не пішла на заняття до малечі своєї, але то простимо, головне, щоби я зараз не захворіла конкретно, ба маю ще над подарунками до днів народження свекрів (на наступному тижні) ну і до Анонімного Миколайка попрацювати.
    а врочистість (не гарно радіти з горя ближнього), але зараз до мене на інтернет з комп'ютером приїде Dzintars, може привезе мандаринки, буде кльово

4. Ariel

Ariel Well-Known Member

В мене врочистість, бо нарешті, після знущання над моїм волоссям, получився більш-менш пристойний колір.Маю надію,що цілий тиждень буде таким гарним!Чого і вам бажаю!

5. Heureuse

Heureuse вірю...

день почався божевільно. я ше в піжамі, а мені дзвонять і кажуть, що через півгодини треба бути в університеті. страшно люблю таку біганину по хаті, але тим не менше за 15 хвилин була готова, майже рекорд :biggrin: потім ше за маршруткою бігли з подругою, то так вже для зовсім ідеального початку тижня ;)
    але нічо, встигли, трохи попозорились перед викладачем, бо ледь не пропустили власну практику і пішли назад.
    пари мені були сьогодні не по феншую, тому прийшла додому, втоптала майже цілу банку оливок з анчоусом і так вже мені файно, що аж не можу :girl_tender:

6. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Приїхали в ночі,тому цілий день відсипалася :)класно зїздили...
    потім мене потішили маленьким,але приємним подарунком,приїхав Юра і до обіду в дома дуріли...:girl_crazy:
    ну а потім поїхали нарешті купувати мому брату машину,довго думав,що йому треба,для чого і яке,то зупинився на мерседесі,ходить цілий день і тішиться ну а я біля нього,бо я наступна на черзі :girl_tender:
    на вечерю мама потішила смачнющим язиком в соусі бешамель.
    Юра в сауну пішов,брат кататися,мама на манікюрі,тато на тенісі - всі такі заняті,шо то капець...одна я в дома :)

7. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

привезла :girl_wink:
    Цей понеділок - таки важкий день, дзвонять і дзвонять... :girl_devil:
    Виявляється, я дуже погана, бо не хочу візу дати якомусь москалику, причому ті претензії я дооооовго вислуховувала. :feminist:
    Друг взяв зарядне до мого ноутбука - раніше те зарядне уже було в ремонті раніше - розкрутив, а там... Виявляється, під час попереднього ремонту дротики були не запаяні, а просто обмотані скотчем :girl_impossible: Тепер мастить собі голову, як то зліпити, щоб хоч трохи працювало...:confused:

• Подобається Подобається x 1
  8. jalla

jalla Прогрес року 2013

а в мене сьогодні день просто якийсь божевільний. :wacko1:Вранці чоловік "потішив", що їм зрізали зарплату, бо нема замовлень. Так, файно, свята на носі, а зарплату зрізали. :girl_sad:Ранкова новина мене засмутила, то не то слово. Потім була шаленна прогулянка з дитиною. Коротше, прийшла я молода, красива мамуся вся в сльозах і принесла свою істеричну дитину на плечах, бо з рук виривався, а мої руки вже як не мої того колобка в зимовому комбінезоні не тримали. Потім, о благо, вдалось приспати не чемного і я рванула на кухню і застряла там на півтора години:ed4d70def841dc74b57. була б і ще щось там робила, але малий прокинувся.
    Вечір тоже "потішив", ну точніше добив мене до кінця. Подзвонила свекруха на домашній і повідомила що мама не може до мене додзвонитися і вже чуть мене заживо не похоронила. Чому в такому випадку сама на домашній не подзвонила не відомо. Дивлюсь, а мій мобільний в сумці, сумка в коридорі, а там 35 пропущених.:crazy: Дааа, потім я довго видзвонювала до коханої мамусі, просила пробачення, але вона навідріз відмовлялася зі мною розмовляти. Файно... :umbrage:Аж тільки що вдалось поговорити, але все рівно відчуваю себе какашкою.:blush::sorry:

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Сьогодні мій робочий день почався з увертюри Бетовена "Коріолан"
    http://www.youtube.com/watch?v=D3qbOTgEJOk

А закінчився піснею "Стожари" у виконанні Павла Дворського.

http://www.youtube.com/watch?v=Kpq0xUYGkqg
    Ось так і працюємо :) :dance::dance::dance: Зато настрій класний :)

10. Agrafka

Agrafka Member

А для мене, день, коли падає перший сніг, завжди є врочистим. А сьогодні він подвійно врочистий, бо я познайомила з першим снігом свою донечку. Минулого року, коли він випав, Софійка була ще зовсім маленька, жодної реакції на перший сніг, а сьогодні так гукала у віконечко...:girl_tender:

11. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Випав сніг - Софія зачаровано дивилась півгодини в вікно і казала, що скоро підемо на саночки і що незлічити тих білих мух, що летять неначе пух:girl_yes2:
    донечка:girl_curtsey:

12. preciosa

preciosa Well-Known Member

А я аж тепер сніг побачила... Дахи будинків такі припорошені... Хочу вже свят!

13. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Ага, все біле-біле, але видно, що мокре:) хочу вже правдивого снігу :)
    Бррр, в яку ж я рань прокинулася, заснула десь о пів на 5 ранку, голова квадратова :) Біжу рятуватися кавусьою :)

14. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

15. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Вчора фінішувала епопея з Днем Народження моєї меншої доці. 4 дні святкування - це не хухри-мухри. Вчора пальці боліли від мозолів, кухня була як каторга, тільки правильно рахуй, п`ятниця - на 8 чоловік, субота - на 7, неділя - на 12, понеділок - святкування/виставляння в садочку + аніматори. І все "сама, люба, сама". Всі хочуть свіженьке, і різноманіття. Ввечері вчора я була вже холодна... Але моя дитина тішилася, як ніколи, посмішка з вуст не сходила, подарунків має купу. Моя маленька..:girl_tender:, стільки гостей, подарунків, клопотів і все тільки для неї. Яка ж вона була щаслива. Воно було варте цього.
    Ще моя сестра таки заручилася в п`ятницю зі своїм бойфрендом. Давно пора! Отак мої батьки приїхали на ДН і ще й несподівано для них (я була в курсі, але :shutup:) потрапили на заручини. Зараз вони удвох відпочивають в Єгипті.
    Ще мій тато, як завжди відмітився, то в чоловікових мештах поїхав, то взяв без дозволу відеокасети, бо думав, що там моє весілля, а там виявилася якась порнуха, що в чоловіка роками стояла, бо відика вже давно нема. Я її в очі не бачила, бо я того не розумію і не люблю.То вчора від мене получали всі:girl_feminist:, чоловік - що таку гидоту в хаті тримав, і батько, що без дозволу то забрав. Ну ж ті чоловіки - ну придурки обоє.:ireful: А вони тільки сміються.
    А сьогодні - садок-школа, басейн у старшої, заплатити за комунальні послуги і купити нитки для вишивки. Нарешті відпочину...

16. Virginia

Virginia Well-Known Member

Капєц!!! Чоловік зранку прислав смс "З новим роком", це точно:girl_impossible:
    А я просто не маю що одягнутись, щоб погуляти з малою, бо вистояти 3-4 години, треба явно щось дуже тепле, а моя шуба в хімчистці, дульонка коротка і я задубію, а пуховика НЕМА!:girl_cray:. Хочу щоб була або зима, або літо, а от таке мені не підходить (сказала б моя бабця, що поганому поросятю і в петрівку холодно, так і я)

17. Alicia

Alicia Well-Known Member

Вчора був такий чудовий вечір, завершення понеділка вдалося на славу, не те що початок (страшенно боліла голова цілий день). Після роботи, коли падав лапатий сніжок, ми гуляли з коханим на площі ринок. Потім довго сиділи в кафе №1 на диванчику, пили чай з м'ятою і розмовляли про все на світі. :girl_tender: А завтра буде рівно місяць, як ми одружилися! Так тепло на душі від того, що дуже сильно кохаєш... :girl_in_love:
    Сьогодні до мене сестра приведе племінницю, будемо з нею складати пазли і пити молочко з медом. Це таке замовлення по телефону було від маленької.
    А зараз сиджу на роботі з кавою і цукеркою. Слухаю ОЕ і мрію про гроші на квитки до них на концерт...:girl_in_dreams:

18. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

І моя вчора мала вікно замість телевізора - дивилась як гарно падає лапатий сніжок. А зранку згрібала з асфальту рештки снігу і кричала "сніг, справжній сніг!!!" Знайшла два припорошені снігом листочки і намагалась в кишені пронести їх в клас "щоб всім показати".
    Уряя!!! Скоро почнеться лижний сезон!

19. Provizor

Provizor Well-Known Member

Така сірість в душі і на вулиці... Мій чоловік "делает мне нервы"! Зі зламаною ключицею (відповідно рука зафіксована), пішов за машиною, щоб їхати на процедури в лікарню. Хоч коробка автомат, але водій не може бути з однією робочою рукою! Ще й на львівських дорогах і при теперішній погоді! І як з тим впертюхом розмовляти? :girl_devil:

20. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

прикуйте його до ліжка :girl_crazy:
    Можна ланцюжком, щоб до туалету і кухні міг дойти, а з квартири вийти - зась!
    Я собі уявляю як ви переживаєте...

Статус теми:
Закрита.