Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Нині гарний день, тільки дуууже холодно! Бррр...
    Вдень ходила з подругами на суші погуляли по Львову. :girl_dance:
    Потім була у сестри,побалакали, чай попили , побалакали, тепер використовую останні хвилини, поки заряджений мій ноут і гуляю на Посиденьках :)

• Подобається Подобається x 1
  2. jylanda

jylanda занууууда

В нас якийсь такий прозовий день, купа роботи, не виспалась як завжди. Зате вдало cxодили на ринок за овочами, фруктами i зараз смакую мандаринками i полуничками:girl_yes2:.
    А ще на базарчику бачили супер сiмейку - 8 дiток, з них 3 хлопчики близнюки i 2 дiвчаток близнючок) Настiльки гарна i гармонiйна сiмейка, що ми аж замилувалися:girl_tender:

3. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Файний день!
    Правда де він так видко подівся:girl_in_dreams:. Отак все файне швидко минає...
    Зранку до церкви ходили, померзли страшно, особливо я і побігли додому гроітись:morning1:. Мали гостей. Так набалакались класно:girl_tender:, наїлись усякої заборонено ввечері смакоти:blush: і от вже вечір.
    Малий товчеться, а мені легкої мелодрами захотілось... Люблю такі спокійні недільні вечори:girl_tender:.

4. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

вчора до пів третьої клеїли з мамою фото, то зранку так важко було вставати...
    Зате змогла сьогодні дідові з бабусею показати весільний альбом, і друзям вже похвалилась:girl_tender:
    Тепер от повезу альбомчик до Києва, скоро вже побачу коханого, а то трішки заскучила за ним за 3 дні:girl_in_love:
    От би завтра на роботу не піти, а з чоловіком порексалувати :girl_in_dreams:
    тим паче, що забрала свою лампу ароматичну і купила олійки різні. буду завтра випробовувати :girl_yes:

5. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Була на Південному..:girl_sad:Таке враження , що сьогодні там були ВСІ!!!:girl_devil:Нема де поставити машину- чоловіки-водії зляться, деякі( бачила двох ) розвернулись , щоб їхати назад....Ага- затор і туди, і сюди...Взуттєві магазини переповнені людьми - масово міряють ,рідко хто купує...Я мала намір купити чоботи( такі, щоб взула і забула ), але на мій "попелющин" 40 нічого не було (щоб ціна -якість-вигляд).Тому,щоб не повертатись додому з порожніми руками , купила 2 кофтини і безрукавку:girl_wink:Ще морозу нема- чоботи зачекають...:girl_smile:

6. Demetra

Demetra Well-Known Member

Гарний день сьогодні був:girl_in_love:
    Виспалася, весь день з коханим провела,а вечері ще й в Оперний мене запросив, то я ще досі під хорошим враженням:girl_tender:
    Ой, як то завтра не хочеться на роботу іти...

7. Heureuse

Heureuse вірю...

не всі- половина була в Кінг Кросі :girl_wink:

витягнув мене коханий сьогодні на шопінг, та й взагалі трохи розвіятись, бо з тою його роботою світа білого не бачить, бідося... ше й вчора весь день за мною доглядав, бо я валялась від дикого головного болю. одним словом, він в мене золотий, а я казявка ше чогось нарікаю. але я виправилась- попросила вибачення за все і повторила мільйон разів, як сильно його люблю :girl_in_love:

шопінг вдався, бо купили коханому ідеальне класичне пальто, яке вже давно шукали і мені незаплановано дубльоночку зимову. я довольна не то слово- обожнюю такі несподівані подарунки :girl_tender:

а зараз настрій трохи підіпсувся, бо знов починає боліти голова..вже би випав той сніг чи шо..конаю просто від тої погоди...

8. Lelihelija

Lelihelija Няшка

В нас сьогодні був "врочистий день".. :girl_blush2: святкували річницю того, що ми разом.. Пішли у кав'ярню , пораділи смачній каві.. :girl_tender:
    В самої теж болить вже другий день і не помагають таблетки.. :girl_sad:

9. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

не знаю, не знаю, мене там не було, мене взагалі Південний нервує, в будь-який час...
    Проза глибока... Граємо концерт з Дворським в оперному :girl_crazy:, паралельно готуємо програму до концерту 19ого в філармонії... так що дурдом..

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

він вчора і мені таке сказав:girl_haha:, а ще на прохання не давати Ромасі шоколадних цукерок так солодко завів :" а чьому? він же такий чємний хлопчік, я дам йому цукєйку" я ржала
    врочистіть- три роки тому в цей час (ой як було холодно), один хлопчина, з яким ми були знайомі 3,5 місяці став на одне коліно і освідчився мені. Тепер по хаті бігає його точна 1,5 річна копія:girl_tender:
    ото думаємо як приспати малого щоб влаштувати собі свято:girl_in_love:

11. Agrafka

Agrafka Member

Хочу розказати про свою врочисту суботу. А такою вона була тому, що чоловік провів час з дитиною, а я відвідала МК по виготовленню подарункової скрап-коробочки у арт-студії Mamatu. Результат МК дивіться у моїй галереї творчих робіт. Одержала масу позитивних емоцій і зарядилася гарним настроєм мабуть на тиждень :girl_dance:. Крім цього, оскільки майстер затримувалась на одну годину, Тетяна запропонувала мені в якості бонусу МК по валянню вовни. Результат покажу пізніше у своїй галереї, бо ще хочу ті кульчики, що ми зробили декорувати бісером. Тепер у мене виникла ідея зробити ялинкові прикраси з валяної вовни, оскільки звиклі скляні бульки повісити на ялинку не можу, бо малеча все порозбиває. Треба прикупити різнокольорову вовну.:girl_bye:

12. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

то точно:)
    ми там з подругою домовились зустрітись, бо мені щоб до неї доїхати треба день потратити, і їй в центр добиратись довго, то зустрічаємось при нагоді в КК в "Алісі", а вчора там і місця не було...Добре, що я завчасно прийшла і "підсиділа" нам столик :girl_wink:

13. Bonita

Bonita Member

І в мене в суботу голова просто розвалювалася, так боліла нічого не допомагало. Вечерком, одна хороша людина, витягнула мене на лікування і після кавусі і 50гр коньячку все як рукою зняло. Плюс вночі розслабляюча ванна і вуаля, в неділю було все гуд. З того всього, вирішила що на зиму потрібно купити якусь шапку, щоб голова не мерзла. Походила вчора по магазинах і нічого доброго не найшла. Або мені не пасує (я шапок взагалі не ношу і не люблю), або фасон жахливий, або блистить як новорічна ялинка. А сьогодні знову понеділок, знову проза, а ще й в мене на роботі дико холодно. Хоча завтрашній похід на футбол трохи додає врочистості. Ну і завдяки конкурсу анонімний миколай почала думати про подарунки рідним і близьким завчасно, а не так як завжди в останні дні.

14. olena

olena New Member

Ех, ми вчора з друзями так файно посвяткували день народження синочка, поки дітки наші на кухні бавились в мастер- шеф, ми співали пісеньки з мультиків,
    особливо нам добре вдавалось "косити" під бременських музикантів. Потім наші юні кухарі нагодували нас своїми стравами і ми мали проголосувати за найкращу.
    Не знаю у що бавились діточки перед тим, але умивальник мій став в рожеву крапочку від лаку для нігтів і волося всіх дівчаток,
    включаючи Вероніку, було усипане блискітками.
    Сьогодні попила кавусі з залишками тортика- уууум мнямка, і сиджу думаю що робити далі.
    Мабуть, піду погуляю з гавриками, трохи порозгрібаю завали і дуже б хотілось просто повалятись хоча б з пів годинки, але то вже як вийде.

15. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Вчора так гарнесенько відсвяткували день народження Матвійка!!! :girl_curtsey:
    Мама з вітчимом не змогли приїхати, бо похворіли:girl_phone1:. У Мамусічки голос такий хворий та хриплий по телефону був. Бідненька моя:sad:.
    Але мій брат приїхав до нас. Оголошення на сайт знайомств написав. Взявся за себе - худне. Я ним горджуся:give_rose:.Не так давно бачила його. А то приїхав і бачу, що схуд. Але важитись не дався:blum1:. А я все його вмовляла... Але сказав рано, але зауважив, що штани спадають:bazar: . Хай місяць пройде - дізнаємось. Ще радію, що ми не сваримося, як колись було. Чи я мудріша стала, чи брат?
    Бавив братик Матвійчика. Він у нього навіть заснув легко - поки мама знову бігала по необхідне(От, мама! Все кудись бігає!:connie_pull-pigtail).
    Попрощалися з братиком:girl_bye: і він пішов на автобус.
    Уже все і готове до святкування було, але тато ще поїхав на футбол(Відмінити ніяк було. І головний суддя, і гравець команди), а приїхати, як обіцяв раніше не виходило. Хотіла образитися :girl_cray:, але тато приїхав і сказав , що забив гол :radist: і радий, бо в честь синочка. Як і минулого року в той день, коли Матвійко народився. Гарно посиділи, нанямкались :nyam2:Ввечері запускали феєрверк, але якось в нас вийшло так усе кумедно:preved:. Я з синочками відійшла далеченько від місця встановлення феєрверку, а тато хотів те дійство зняти на камеру. Запалив і відійшов. Взяв в мене фотокамереру... і натиснув якусь кнопку, що треба через "збиті" налаштування було шукати, як зняти тепер відео. І так чоловік налаштовував і заодно дивився на феєрверк, чи він у нас не вистрілить... Так і не зняли феєрверку :cry:. Більше лякались вистрілів і дивились на фотокамеру( з словами - тато, тато - та знімай! :no:). Як підсумок - більше самі злякалися і задоволення ніякого не отримали.:bad: От по дурному вийшло! :biggrin:. Ну посміялись хоч самі з себе :rofl:. А феєрверк ще хочемо купити:sorry:.... Отакі от ми мозахісти. Ми ще знімали відео і гуляли вечірніми Санжарами. А в центрі містечка, як виявилося, ввімкнули додаткові ліхтарі і поставили ще нових . І таааак гарно погуляли ще серед освітленого ценру містечка...
    Але, головне, що іменник після всього солодко і задоволено спав :d25:.
    Коли погуляли, то мені треба було довичитувати статті, що і зробила. І треба було подзвонити героїні статті, як я написала про неї. Щоб уточнити чи нічого не було перекручено. Подзвонила. Читаю. А щоки червоні так чогось я розхвилювалася та засоромилася. На кінець прочитання жіночка сказала, що я молодчинка їй сподобалося, як я про неї написала. Це дуже вартісно, коли і герою статті цікаво про себе слухати. Поклала трубку. А щоки червоні і палають. Дуже чогось розхвилювалася:girl_blush2::girl_impossible:.
    Писати в газету дуже подобається. Я дуже стараюся - хочеться гарно писати статті. До речі про статті. На цій ноті,любі мої, маю бігти по справах. Всім гарного деньочка!:) :girl_bye:

16. Holly

Holly Moderator

В мене від суботи болить голова. І щось так зле від того. Таблетки діють тільки на годину-дві :sad: Ще й сьогодні понеділок, проза

17. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

В суботу провела файний вечір за посиденьками в кафешці з добрими коліжанками.
    Вчора мали домашній кінозал - передивлялись четвертих піратів...
    А сьоня обідцяли нам привезти наше нове "брачьноє ложе" :girl_crazy:. Ждю.
    На двір не хочу зовсім, навіть за мільйон гривень...Хоча нє - за мільйон би пішла, а так то краще поприбираю.

18. lawyer

lawyer Member

з середи по неділю була з коханим у Кракові!:girl_tender: так люблю це місто!!! а особливо тепер, коли там вже відчувається дух Різдва! відсвяткували з поляками їх День незалежності, до дрібниць оглянули замок Вавеля, а головне нашопінгувалися так, що ледве багажник закрили:girl_crazy:
    і ще вчора пообіді мали зустріч з нашими батьками з обох сторін:girl_wink:, так гарно посиділи у Фламінго, а потім поїхали обирати ресторани на весілля. дівчата, то такі приємні клопоти, але все ж таки клопоти:)

19. madchen

madchen Member

такс...почались прозові будні. В вихідні в нас намічається врочистість- НАМ РОЧОК!!! Тому найближчими днями мені тільки і "пахне" підготовочка до святкування:girl_crazy: Оскільки ми зараз живемо в батьків, то прибирання в їхньому особнячище ого-го...в суботу помила вікна, а зараз не знаю до чого братись(ше трохи подумаю як стемніє:girl_wink:). Треба ше визначитись з меню. Доречі,підкажіть щось файненьке:girl_tender:

20. Яруська

Яруська Well-Known Member

А моєму Маркові сьогодні 10 років!!:girl_tender: Такий вже великий, а здається вчора пісялось і їло цицю..Ностальгія...
    Ввечері буде купа діток і дорослих, от я тут і бігаю як ошпарена кицька:ed4d70def841dc74b57.

Статус теми:
Закрита.