Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. preciosa

preciosa Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

І у мене ці дні улюблені!
    Вихідні:girl_tender:
    Але зараз мені трохи прозово... Приїхала до дому пізно, голова так болить після тої маршрутки... Ще й сиділа біля вікна і звідкись мені так холодним повітрям дуло, що половина голови була як льодяна:girl_sad: Коханого ще нема, завтра приїде, чекаю вже так:girl_in_love:

2. zetta

zetta Well-Known Member

доцька встала, поголопопила, побавилась і заснула ) тишина. Випила кавки, вчора нас ощасливили... їдем до Києва, шось мені так не хочеться....старію певне.

3. Heureuse

Heureuse вірю...

такс, були ми вчора в ресторані з нашими друзями, музиканти грали спеціально для нас, так приємно було і незвично усвідомлювати, що слова "наші молодята" звертались до нас :girl_tender: я вже певно на самому весіллі остаточно зрозумію, що ось воно- НАШЕ весілля...
    музиканти шикарні, нам все дуже сподобалось, але ми забули завдаток :girl_crazy: тому сьогодні ше раз шуруєм і вже врешті замовляєм. ура!
    з прози- сьогодні мене чекає серйозна і не дуже приємна розмова з нареченим. а я шось заплуталась і вже навіть не знаю що йому казати...:girl_in_dreams:

4. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

а я не дуже
    бо часто, як от сьогодні, субота робоча
    а в хаті неприбрано і до всього ж пусто в холодильнику
    прийду додому і треба буде бігом прибирати-прати-готувати :girl_devil:
    а тааааааааак хочеться відпочити

тішить мене погода
    така гарна осінь цього року :girl_tender:
    практично без дощів і сонячна
    а вчора подумалося мені, що то вже скоро Новий Рік і пора готувати подарунки, готувати декори, а там вже і до весни недалеко :girl_crazy:

лізу на рукодільні блоги-шукати рукодільного натхнення і новорічного настрою. ото робота, нє? :girl_crazy:

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

коли я працювала то мала всі суботи робочі;) але файно було
    прокинулась і болить шия-не можу поворушити:sad: ночі практично не було, малий крутився так, що важко навіть описати (зараз піду в іншу гілку жалітись), мав бути гарний сімейний ранок, але сталась неприємнісь і муж поїхав. Я почуваюсь поламаною-поламаною, хоч би шию попустило, бо завтра в дорогу їхати. Сьогодні 2 дні народження: 3 рочки моєму племіннику і 86 років бабусі чоловіка:) така врочистість

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ех.. У мене взагалі часто і суботи, і неділі робочі... то так зле, особливо в неділю....:girl_devil:

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А я сумую за тими робочими суботами...весело було...хоча з іншої сторони на роботу абсолютно не хочу повертатись.
    Нічого Вітторіє, ото як підете в декрет - то там сім днів в тиждень робочі...цілодобово:girl_wink:

8. Demetra

Demetra Well-Known Member

Ехх, а у мене нарешті сьогодні вихідний. Робочі дні так довго ідуть , а вихідні, раз і пролетять. Вже майже обід, а в мене нічого не зроблено. Треба ще поприбирати, зварити поїсти, а там може залишиться трохи часу і для вишивання(ммм...:girl_in_dreams:)

І я часто працюю у суботу чи неділю. Але так вже привикла, що для мене неділя і відпочинок тоді, коли у мене виходить вихідний, хоч то може бути будь який день тижня.

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

100 %
    в мене робота була 6 днів в тиждень, але телефонні дзвінки могли бути цілодобово:girl_crazy: а найбільший загруз і менінгіт завжди був на свята, коли нормальні люди відпочивали... то ж туризм, трясця його ггг і так тихенько-мені вже набридло вдома
    мужа ще не має, а на дворі таке сонечко ммм, батьки поїхали на дачу, сподіваюсь ми ще встигнемо приєднатися

10. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Субота... :girl_tender:
    Встала о 10.00, зробила зарядку, поснідала+пообідала , побалакала із сусідкою. Трохи почитала з історії, але подзвонила моя учениця, що сьогоднішня зустріч відміняється, то балдю в інтернеті :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 1
  11. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

День якийсь дурний вийшов...
    Мали топати з Юстею на дн до одної з її тьоть - моєї файної коліжанки, а татко редиска поїхав на цілий день на будову і нема кому нас завезти:girl_sad: На таксі з мальотою не дуже хочеться... Сидимо вдома. Зла я якась на все, отак всі суботи, мужа нема, скучно. Ще й поперлася нині з візком гуляти, вертаюся - ліфт не працює. Тягнула наш танк на 4 поверх:8: Закон підлості, бо коли з слінгом ходжу завжди працює. Коротче, сама винна, треба було їхати, нам навіть меню адаптоване для годуючих мам зробили, а я... ех...
    З врочистості хіба качка в духовці, будемо мати гарну вечерю, якщо я про неї не забуду, як минулого разу:girl_crazy:, коли з качки лишилися симпатичні вуглинки

12. popelushka

popelushka Well-Known Member

В мене сьогодні була робоча субота: приїхала додому вже ввечері, замучена, навіть роздратована... Чоловік правда обійняв і заспокоїв, якось навіть легко так стало:)
    Дитина хворіє, вже стільки ночей не висипаємось... надіюсь швидко піде на поправку, наше сонечко.
    Вчора собі зробила трішки врочистості: поновила трішки свій гардероб двома новими сукнями:girl_spruce_up:

13. Музик

Музик Мартуська

вчора ходила з мамою за покупками - тепер маю пару светриків, джинси теплі і дужжжже кльову шапку, купила крім всього собі ще велику торбу фурнітури і нарешті клей, який мені підходить, взнала, що свекри в гості приходять, а в мене в хаті такий бардак, що то просто ужас (чоловік сказав: йди по магазинах, сам приберу, ага, вже, засів за комп, в якусь гру бавився, ну і на тому наше прибирання закінчилось), зліпила тортик, щоб було чим пригощати.
    а нині маю здибанку з неймовірно-фантастично позитивною дівчиною. тому вчора ще сплела манюсінький сувенір для неї. отакот трошки прози, трошки врочистості!

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

Мій малий з ранку прокинувся і я його почала посильно присипляти, бо думала, що то ще глибока рань, але коли після не вдалих спроб накінець то глянула на годинник, то просто очманіла- 8,20,:girl_impossible: а на вулиці така темінь. Фууу, як я такі дні не люблю.:girl_nea:
    Попили кави, чекає на мене прибирання, щось зварити треба свіженького, а то бачу муж мій в холодильнику щось виглядає))
    Ще чекаю на один важливий дзвінок на рахунок роботи, але то треба зразу в відрядження їхати, а я аж ніяк не готова свого зацицяного хлопчика лишити, тай сумніваюся що то щось гідне. Мама взагалі страшилок нарозказувала про торгівлю людьми і всяку всячину:confused:
    Мали іти до мого друга на іменини, він Дмитро і сьогодні мав святкувати, але бідаха прихворів, тому запланована врочистість відміняється, залишилась одна проза. Ну, а чьо, проза тоже добре, якщо в тісному сімейному кругу.:good:

15. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Доброго ранку усім! :girl_in_love:
    Як то добре прокинутися вдома,біля синочка і аж в 9год. (в лікарні будять в 6год.,коли приходять прибирати в палаті).
    Зараз трошки приберу в хаті,зготую обід і знову пакуватимусь в Мед. :sad: (мушу їхати сьогодні,а не завтра,бо маю 3 капельниці:girl_sad:
    Але настрій маю досить позитивний,бо побула тут з Вами-друзями,приємно поспілкувалася-ДЯКУЮ ВСІМ ЗА МОРАЛЬНУ ПІДТРИМКУ!!! :give_rose: :give_rose: :give_rose:

16. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

А в нас врочистість!:radist::radist::radist: Рочок нашому синочку
    Матвійку
    :i-m_so_happy::i-m_so_happy::i-m_so_happy:.Він же наш:

Вже зранку збігала по подаруночки синочку. Прийшла , а він уже прокинувся. Тато з ним побув, - поки мама бігала.Обцьомкала своє маленьке щастя. Бог щедрий до нас - рік тому подарував нам ще одного синочка.:give_heart::give_heart::give_heart: Ми ЩАСЛИВІ!!! .
    Будемо святкувати в тісному сімейному колі. Зараз доготовлюю страви на святковий стіл. На вечір плануємо зробити феєрверк. :radist::clapping::clapping::radist:

17. preciosa

preciosa Well-Known Member

А у мене сьогодні день почався суперово:girl_tender:
    Вчора коханий вирішив мені зробити сюрприз...
    Ми були в барі з друзями, святкували ДН і тут мій то вийде десь, то з роботи виявляється подзвонили і треба на пару хвилин заїхати... Дивно...:girl_nea: Але я знаю, що всяке на роботі буває та й повірила, але все-одно інтуїція підказує, що щось не так...
    Приїхав, нібито з роботи, питаю: що сталось? Нічого, все вже добре і т.д. і т.п.
    Вже посідали ми в машину, думаю, може десь на дискотеку трошки махнем)) Та ні, щось так спати він захотів, такий втомлений, а я тут, розумієте, в розгарі)):girl_dance: Де ж мені до спаня:girl_crazy: Але дивлюсь на нього і бачу, що щось він тут хитрує...
    Відвезли ми своїх друзів і дивлюсь десь їде не туди... Привозить мене)) Виявляється, замовив на ніч кімнату у готелі... Заходжу, а там вже і вечеря романтична, бокали, шампанське...:girl_in_love: Оце він так на роботу їздив...))) Сам все зробив і так гарно...
    День у мене почався з врочистості... Що може бути кращим, ніж ранок з коханим і смачнюща кава з цукерочками у ліжко:girl_in_love:
    Зараз вже вдома сиджу і не хочу опускатись з небес на землю:girl_in_dreams:

18. olena

olena New Member

У мене друга частина "марлезонського балету", себто другий день святкування дня народження синочка, вчора у родинному колі, а сьогодні з друзями.
    Третій день живу на кухні, але мені то не в напряг, бо все ж роблю для свого маленького рідненького горобчика, який ще зовсім недавно лежав і агукав,
    а тепер вже каже: "мама, ти що з дуба впала".

19. Katrine

Katrine Member

в мене прозова врочистість (сама не знаю як то, сподобалось як звучить:girl_crazy:). від вчора приймаємо гостей - людей, які народились у Львові-Луцьку, а потім виїхали в Москву, і там зараз живуть. як не крути, але країна міняє людину... так не звично, купа народу вдома, весело, але приготувати на всіх, поприбирати-помити і знову готувати то важко:ed4d70def841dc74b57. ці 2 дні просто валюся з ніг. сьогодні випровадила всіх гуляти, а сама з Маркіяном на 2 год просто вирубалась, бо відчувала, що десь впаду:khomyak:. на щастя, вечеряємо поза домом, то трохи розвіюсь...
    з неочікуваної врочистості - скоро поїдемо в Варшаву і Лодзь:girl_curtsey:

20. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а ми сьогодні "відходим " від вчорашньої забави:girl_crazy: так гарно посиділи, забавились, малечі купа всього понадаровували, і тепер я маю трошки спокою, бавиться своїми новими іграшка:girl_smile:

Статус теми:
Закрита.