Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alicia

Alicia Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

У мене сьогодні вирішальний день на роботі. Приїхала наша директор (в таких класнючих чоботах шанель з прикріпленою сумочкою:girl_tender:), вже сталися і ще будуть попереду приємні зміни. Настрій вище неба і хочеться ним поділитися.:girl_dance:
    Приїду додому з роботи і буду маринувати червону рибу. Так захотілося такої ж смачної, як у мами, хоча спочатку боялася куштувати, бо вона сира.
    Ввечері поїдемо з чоловіком міняти колеса - готуємося до першого снігу. Мрію про новий лижний костюм, бо вже плануємо цієї зими часто їздити на лижі (минулої так і не вдалося, бо коханий приміряв лижне спорядження вдома і зламав руку).
    А ще дуже-дуже хочу змусити нас обох почати ходити по театрам і в філармонію на концерти. Вже забула, коли востаннє ходили...Треба трохи вибиратися з нашої затишної "ханімунської" берлоги в люди.:connie_pull-pigtail

2. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Останнє редагування: 11 Листопад 2011
  3. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

І я зараз доїла свій Київський:girl_wink:
    ТО така смакота...
    А ще коханий тількищо привіз круасанчики з Вероніки. Їх напевно залишу на вечір, бо мій живіт вже не сприймає більше солодкого:girl_crazy: дивний, бо я би ще одного круасана втоптала:girl_crazy:
    Після вчорашньої сауни так розслабилась, що спала до 13:30!!!
    Тепер ходжу як сонна муха...
    Ееех, іду вигуляю свою песю і на кухню, готувати вечерю:ed4d70def841dc74b57

4. Heureuse

Heureuse вірю...

підняли :girl_wink:
    опанувала себе. вирішила для початку послухати пояснення і вибачення коханого, а вже тоді робити якісь висновки.
    сижу жую запашні домашні яблучка, які тітка спеціально для мене передала :girl_tender:
    скоро буду збиратись і наводити марафет, бо все ж таки до ресторації йдем ввечері.
    а ще дуже сподіваюсь, що музиканти нам підійдуть, ми їх замовимо і на один весільний клопіт буде менше :girl_in_dreams:

5. zetta

zetta Well-Known Member

та подобатись а мати недоброзичливців то трохи інше.. ну але то таке)

а я така є, як мене шось цікавить майже завжди про це прямо питаюсь ) більше не буду )
    вигуляли мене мої дівчата) в хаті жара невиносима .

6. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Ну ви дівчата даєте!!! Та то ж мій улюблений торт, який біля моєї хати не продається! І що робити тепер з шаленим бажання проковтнути кусок тої смакоти:girl_crazy:? Усьо, дзвоню до мужа, щоб без тортика до хати не повертався:girl_crazy:.

7. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

8. Virginia

Virginia Well-Known Member

Мала навчилась пищативже аж захрипла, але їй то дуууже подобається, тому не здається, а в мене голова зараз розвалиться на атоми.

Чоловік знов терміново поїхав на південь, навіть додому не заїхав знов буду скучати і чекати.
    А ще прочитала про якусь ракету яку москалі запустили на марс, а вона взірвалась і падає на землю і ніхто не може сказати де вона впаде...

Скопіювала цей допис з теми про маршутки... треба відпочити:)

9. zaderyshka

zaderyshka Member

10. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

після насичених, повних вражень вихідних, робочий тиждень промайнув просто бличкавично:girl_tender:
    була в перукаря - зістригла трошки своїх кіс, аж любо глянути: волосся таке м.яке, шовковисте, як з реклами:girl_crazy:
    з нетерпінням (напевне вперше, бо зими я не люблю) чекаю першого снігу

11. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

а в мене сьогодні шальоний день - приїхала у Львів, забрала паспорт з новим прізвищем , зїздила в податкову, замовила новий ідентифікаційний .
    Провідала бабусю з дідусем, врятувалась від сну кавою .
    Підстригла свої коси і провідала подругу і її чудесне дитя :girl_tender: зі всіх слів, що він говорив, я розуміла тільки "мама" :girl_wink:
    А ще коли їхала в маршрутці, то була свідком дуже зворушливої розмови батька зі своєю донькою, так захотілось собі донечку :girl_yes:

12. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Що вже? промайнув???
    Я і не помітила...Поясніть мені, от вчора був понеділок а сьогодні п"ятниця, де вівторок-середа-четвер? Я в тому декреті взагалі відірвана від днів і дат.
    Покищо проза - тато прийшли з гулянки хароший і нервують мене. Роман крутиться під ногами і вимагає уваги. В мене далі туман перед очима. Маю надію на завтрашній день - не може ж мені два дні підряд все перед очима пливати.

13. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

а в мене проза.
    Їхала з роботи - машин повно, корки, водії зляться.
    Я стояла біля Добробуту - їхала в сторону Городоцької. Водій маршрутки чомусь сигналив водієві легкової машини, що він не їде на червоний, інша маршрутка на червоний пролетіла з дикою швидкістю, як на центр.
    а печально мені стало, коли хлопець - замерзлий, ніс червоний, руки червоні від холоду роздавав рекламки водіям автомобілів. їх у нього багато було, штук по 5-7 за раз (я їх завжди беру, бо колись стояла на різних акціях і знаю, як то важко). він зібрав ту купку і протягує водієві Калини, у якого було привідкрите вікно. і коли він наполовину передав ті рекламки - водій машини закриває вікно, ледь не прищемивши тому хлопцеві руки. рекламки застряли у закритому вікні.
    водій, побачивши то - відкрив вікно, рукою перекинув ті папірчики на вулицю. вони розсипались, вітер роздув.
    тут ввімкнувся зелений, машини поїхали, а хлопець залишився посередині дороги збирати ті свої рекламки, а водії - сигналити на нього...
    мені так обідно за нього стало. чесслово, хотілось водієві тих Жигулів як мінімум по голові настукати... чомусь люди за дрібниці бувають такі нелюдяні...

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Приїхав мій тато, дивляться в кімнаті з чоловіком моїм футбол, крики якісь такі, певно треба піти глянути що там...:girl_crazy:
    Мені нині доообре, я нарешті прийшла додому з робити ще за дня, бо оте ходження з 9ої ранку до 10ої вечора мене замахало, я вже дурна ставала...

15. Gajka

Gajka Well-Known Member

він старий буде, тільки на нове прізвище

А я після роботи активно взялася за Миколайчика і, скажу вам, так мені непогано йде, вже шмат роботи зроблено, а натхнення скільки. А ще більше мені піддає матч Україна-Німеччина, наші хлопці нині у гуморі, ну і чого варті вигуки коханого збоку :yahoo::yahoo::yahoo:

16. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

17. zetta

zetta Well-Known Member

Вiкторiя, мама як йде дивитись на крикi то зразу несе валерiанку )
    а як чоловiкова команда програэ то я не смiюсь.. спiвчуваю.. короче тре робити печальний вигляд ))
    в вечерi знастроэм творилась перемiнна хмарнiсть... але пройшло ).
    спимо з вiдкритим балконом бо жара.

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну, поки що наші виграють, то ж настрій аж надто пізнесений :)

19. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

не хочу тебе розчаровувати, але в мене буває і тижнями не проходить оте плавання всього перед очима:sad:
    сьогодні везла малого до сверків, на пів дорозі як не повалить з усіх сторін гаряче повітря ( то так клімат -контроль роздуплився чи що), а я в машині мужа, як виключити навіть відразу не зрозуміла, але за ті пару хвилин мені стало зле, а на зустріч багато-багато машин, хух так мені стало душно і тошно, що думала вже паркуватись, але доїхала. Свекруха казала прилягти, але я поїхала додому, бо не можу лежети, коли знаю, що в хаті бардак, приїхала все прибрала-поскладала-перемила і стало мені добре:girl_crazy:
    всетаки любо прийти в чистюську квартиру, розігріти смачнющу страву, а тепер читати дп. ляпота
    Обожнюю суботу і вечір п"ятниці:girl_tender:

20. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А я новй рік, новорічний настрій, подарунки й мандаринки. Вже почала складати список своїх бажань :girl_crazy:
    Довго бавилась з Сашкою в дитячий садок (то зараз улюблена гра), а моя мама з моїм мужем дивляться футбол. Теж чуються якісь крики. Мама вже наварила нам їсти на тиждень, що не може не радувати мене :girl_tender:. Сашку ледве вклала спати, чуть сама не заснула..Читаю швиденько ДП й таки йду спати..

Статус теми:
Закрита.