Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Спатки хочу:morning1: Моя дитина чомусь вирішила, що 3 година ночі оптимальний час поговорити з мамою. То мусіли з чоловіком слухати "агу", "ля", "олє" і решту її словникового запасу. А потім на фінал в 5 ранку влаштувала шкандаль з кодовою назвою "міняти підгузник не буду":girl_cray: і далі чемно спала до 10. Бідний муж пішов на роботу з широко заплющеними очима, а я шукаю в хаті шоколад, щоб компенсувати недосип:) зараз йдемо грітися на сонечку, листопад тішить погодою

2. natka75

natka75 Well-Known Member

а я в Києві вже 3й день, курси, вчуся одним словом,живу на квартирі коло траси,то від постійного шуму машин вуха вже давно зів"яли,добре хоч пішки зранку можна ходити ,бо добиратися було б незручно.Ще трохи...

3. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Нині в Росії державне свято, тому дзвінки на наші російські номери не приймалися. Тому нині була не зміна, а мрія :girl_in_love: : дзвінків - мало, якось пролізла в гуглю, адаптовану для наших комп"ютерів , почитала книжечку :girl_dance:
    Потім подивилася 4 серію Хауса у Марти-Myzuk:good:, а зараз відпочиваю і тішуся, що нині п"ятниця :girl_dance:
    Проза - хазяйка дістала. Яке вона має право ритися у моїх речах?! Я плачу 700 грн за окрему кімнату, а для мене і так багато обмежень Я обурена, одним словом!:shok::ireful::ireful::ireful:

• Подобається Подобається x 1
  4. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

А в мене сьогодні "розгрузочний день".Приїхала в гості мама,і поки я їздила по справах,наліпила цілу морозилку вареників Дядько погуляв з малою.Купив їй каляску і вона з нею їздить по всіх кімнатах,і мами їй не треба.Добре так:girl_claping:

5. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Приїхав чоловік...не було 5 днів, а я так заскучила-заскучала:girl_in_love: Ех, дівки ,кохання то велика сила:girl_in_love: вчора від себе вже не відпускав:girl_blush2::)

Ранок суботи в мене як завжди - з ліжка до обіду не вилажу:) Мій ще в 5 ранку на роботу втік ,тому буду сама ,в гордом одІночестве, дивитись фільми і валятись в ліжку. Ну а потім мус в хаті поприбирати, приготувати...ууу ,ну чому тільки 2 вихідних в тижні?:girl_in_dreams:

Ну і врочистість основна: вчора забронювали котедж в Карпатах, їдемо святкувати річницю одруження, а сьогодні маєм ще культурну вилазку - йдем в філармонію:i-m_so_happy:

6. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

в мене сьогодні ідеальний ранок, правда без чоловіка .
    Я виспалась (будильник спеціально не заводила), попила кави з школодкою і сиром, планую швиденько поприбирати і сісти вишивати :girl_claping: А для чоловіка розморожую м'ясо - обіцяв його приготувати :girl_in_love:

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ранок починається як завжди з кави,:morning1: точніше починався з прибирання, зараз кава. Мій малий порозсипав землю з вазонка скрізь і повсюди ще й маю підозру що трохи зобі з"їв.:girl_impossible:
    То вже не вперше так, вміє собі тихенько встати поки мама дрихне і давай лізти туди, куди не можна, без лишнього шуму і крику. Тихееесенько....))
    Зараз будем снідати і йдемо гуляти. Якщо чесно то я так би й завалилась назад в ліжко досипати свої не доспані ночі, але нема халяви, нема...))
    тішить те, що чоловік накінець то після нічних змін буде нині ночувати вдома.:girl_in_love: А завтра в нього вихідний.

8. Heureuse

Heureuse вірю...

і мій суботній ранок почався з прибирання. не люблю того канєшно, але вирішила не халявити, як часто я вмію зробити :girl_blush2: тому, вже майже закінчила, лишилось по кухні пробігтись і свобода! :d23:
    в планах- зайти до подруги полялякати, бо вже аж два тижні не бачились, потім заняття, а ввечері профілактика з коханим, на тему, що не можна стільки працювати, а треба більше приділяти уваги і часу своїй нареченій, себто мені :girl_cool:
    отаке...всім гарного вихідного дня!:girl_bye2:

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я не виняток:) теж прибираю, щойно закінчила мити кухню, але як виявилось я прибирати люблю, як і прасування, мене то заспокоює:girl_haha: ото маю відкриття ггг але прибираю тільки тоді , коли маю настрій до того і сьогодні, не зважаючи на те, що практично не спала вночі з задоволенням взялась прибирати:) а Ромаха спить, ще б пів ночі гуляти, пів обніматись і мамкати уххх
    за вікном сонечко, муж бавиться в плейстейшин, а я планую-планую і сподіваюсь, що хоч третю частину запланованого сьогодні втілю. во. всім гарних вихідних:bye2:

10. Holly

Holly Moderator

А ми їдемо на дачу, на шашлик. Врочистість!!!

11. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І в нас, і в нас:yahoo:!!!
    Зранку мали осінню фотосесію в парку(певно останню), далі на закупи, бо буде нині романтичний вечір без батьків:girl_in_love:. Я готую вечерю, чоловік відповідає за романтичну атмосферу:kiss3:.
    Настрій такий собі ніжно-романтичний з нотками меланхолії...

12. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Ранок також почався з кави. ПРавда так міцно спала (то певно від хороби), що заспала шию і не можу поворухнути. Добре, що любий трішки помасажував, то відпустило. Зате сиджу на правах хворої в кріселку, тішуся посиденьками. Любий поїхав по справах і помити машинку. А я його вже дочекаюсь, щоб ще помастив мені шийку цілющою маззю, та й буду готувати вечерю.
    Хотіли їхати на пейнтбол, але передумали, щоб я ще більше не зашмаркалась. Ос так, одна проза...

13. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Сьогодні їздила до Винник, було заняття із моєю ученицею, їздила до неї додому.
    Потім - футбол! :girl_claping: Вже на першій хвилині наші закинули м"ячик у ворота суперника, потім - другий і третій!:girl_tender: Могли і 4-5, але не склалося...
    То врочистість. Проза - вчора почались КД, дуууже болить, а на футболі скакати було мукою! :sad:

• Подобається Подобається x 1
  14. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Вихідні, такий гарний день, а я просиділа вдома вишукуючи відповіді на дурнуваті запитання, на які мені моя рецензент звернула увагу в рецензії до магістреської.:ireful:
    Людоньки, ну чи мені не всерівно чи виокремлять земельно-правову відповідальність у окремий вид відповідальності за порушення земельного законодавства? Та Б А Й Д У Ж Е! Так і скажу на захисті!
    А вона хоче, щоб я обгрунтувала свою думуку з цього питання, оскільки воно дуже спірне. А як можна обгрунтувати слово байдуже?:girl_crazy:
    Йой, кашмар! Я не доживу до середи. Голова квадратна від того всього...
    Тішить тільки те, що мій муж сьогодні все саменький поприбирав:girl_dance:
    Як же я його люблю!
    Йду чаю поп'ю...

15. gladiolys

gladiolys Member

Сьогодні цілий день прибирала і готувала їсти. Чоловік сачкував, цілий день був на футболі, мав аж три гри, тому побіг з самого ранку, зараз святкуює з командою друге місце. А я заслужено покайфувала в ванній, поробила собі всякі масочки. Тепер вся така пахуча з банячком тірамісу і винцем буду дивитись якийсь фільм і чекати коханого.

16. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Вранці мабуть таки проза, встала і приступила до прибирання, видраяла туалет і ванну. А потім я зустрілась зі своєю кумою, наші дітки давно не бачились, тож були раді побачити один одного. Пішли з дітками на Південний трохи в кінотеатр, дітки скакали і дивилися мультики , а ми балакали. Потім зайшли в кафе на солоденьке, наговорились на цілий тиждень, так добре було. А поки ми гуляли чоловік за той час зустрівся з Ялатан і привіз мені кремчик, як він класно пахне, зараз буду вмиватися і випробовувати. А ще чоловік зробив мені сюрприз у вигляді подарунку тому біжу у Вихвалялки.

17. jylanda

jylanda занууууда

А в мене якась суцiльна проза i нерви( В хатi забитися можна з тим ремонтом, з чоловiком погиркалася через це все. Роботу свою не можу робити, бо той бардак нервуе. Замкнуте коло якесь. Хочу спокою i позитиву...

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

врочистіть 1, я вперше за не знаю скільки часу пройшлась сама по магазинах, щоправда локацію вибрала таку собі- ЦУМ, але я йшла спеціально в один файнющий магазинчик, а за компанію пройшлась по всіх поверхах і позаглядала, що, де, як:) (трохи стало мені зле, а там навіть присісти не має де, вже не говорю чаю випити, ух!)
    врочистість 2. Поїхали з мужем на банош, пообідали саменькі, так файно і спокійно:girl_in_love: розмовляли-розмовляли
    врочистість 3. хата блищить (щойно доприбирали), мама в лоточках тушковану картоплю з мясом і олів"є передала. ляпота:girl_dance:
    зараз вкладу малого і буду або читати або вишивати:)

19. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Дивлюсь ікс-фактор (вперше , до того щось не попадала на цю передачу), мучить мене питання - що це за цьоця хриплим голосом співає?....З прози - щось мене заклало, а з врочистості - весь день був класний :).

20. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.