Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. solomka

solomka Active Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

В мене проза від вчорашнього вечора - нема води...... жах повний.

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я приїхала з Києва, втомлена, не виспана, але впринципі задоволена. Після жахливої поїздки Вінницю, я боялася, що ця буде така сама. Але все було зовсім не так. Дорога до Києва краща, хоч з туалетами в дорозі в нас всюди проблеми...Нема нормальних, часом нема взагалі, часом є, але закриті, бо незрозуміло чого. Жах... А сама поїздка виявилася веселою. Ми виїхали в понеділок зранку, в18ій вже були у Ворзелі, де нас поселили на "Базі творчості композиторів" :),там на кожному будиночку пише, який тут композитор творив музику. Ми, 6-ро дівчат з оркестру,жили в будинку, де творив і творить Мирослав Михайлович Скорик. Нам було то дуже приємно :) Ясно, що база старенька, будиночки такі собі, добре, що нам дали калорифери, щоб не було холодно.Ввечір ми всі зробили шашлики(хор і оркестр) гарно поспілкувалися, поспівали біля вогню, почав звичайно хор, а потім і музиканти співали не гірше українські народні пісні. У вівторок заграли концерту київській філармонії та й поїхали додому.

3. Heureuse

Heureuse вірю...

а я тут сижу і страдаю над курсовою, вже голова обертом йде:wacko1: маю 7 сторінок, лишилось ше як мінімум 18:biggrin:

4. robik

robik Member

Дівчата! Я під такими емоціями, тоооорч :preved::preved::preved::preved: Задоволення від концерту неймовірне - 2 години живого звуку, прекрасного вокалу (хоча був застуджений, смаркався :cry:), але викладався на всі 100. Та й сам Оперний наш - то така краса, рідко буваю, але щоразу в захваті. Зал дуже гарно приймав.
    Але мені так стидно за наших людей, чесне слово. За 5 хвилин до початку концерту заповнено тільки половину залу, думаю, не може бути що квитки не продалися. Ага! Концерт йде, а людішкі сходються :scratch_one-s_head:, піднімають людей, які прийшли вчасно. Але то ше не найгірше. За то, що носять магдональс в Оперу - на кол, прибила б. Сморід від тих вкусняшок на 2 сусідніх балкони :suicide:. Бики биками.

5. Vittoriya

:eek::eek: :khomyak: :khomyak: :khomyak: :suicide: :eek:
    в мене шок.. Я звичайно не знаю, яку музику виконує той Лєпс,але для попси я вважаю оперний не місце, через то й виходять такі речі-як їжа з Макдональдса в театрі... Для таких концертів має бути окремий зал, а не театр опери та балету. Ще й такий прекарсний, як у нас

6. robik

robik Member

Я погоджуюсь що бракує нам якогось місткого концертного залу.
    А їжу приносити в театр будь-який - то рагулізм чистої води, і музика тут нідо чого.

7. Heureuse

Heureuse вірю...

справа не в виконавці, і тим більше не його в музиці! (при чому Лепс, я вважаю, достойний опери, на відміну від всякого там Баскова наприклад)
    справа в наших людях і в їхньому розумінні культури...яка поважаюча себе та інших людина припреться в оперу з їжею??? хай би там навіть клоунів показували..

8. Vittoriya

ну просто на концерті Океану Ельзи на стадіоні всі мали пиво і чіпси і то було нормально, музиці то не заваджало.Але в театрі,чи в філармонії їсти їжу під час концерту не годиться.

9. robik

robik Member

Мені подобається, що на концертах він не виконує комерційні пісні (дуети і тд, що часто крутять по радейку), а рокові композиції, Висоцького. Одним словом - він мені не проїдається і не заїжджується. Я його шанувальниця вже багато років.

10. Vittoriya

ну а я вважаю, що то не можна так казати-достойний опери. Для мене жоден попсовий виконавець не достойний опери, в тому плані, що в театрі опери та балету має бути опера та балет. Мені було дууже дивно навтіь тоді, коли там виступала моя ніби улюблена група-ОЕ. Бо то не той рівень, не така музика. Для таких концертів більше цирк пасує, зрештою там часто такі концерти проводять.

11. Багіра

Багіра Well-Known Member

12. Xomka

Xomka Well-Known Member

Дівчата, давайте допоможемо ЛФ-цю Ромкові зробити з його звичної прози врочистість. У них з Зорянкою з'явився шанс вийти з цього жахливого замкнутого кола, але без нашої допомоги та молитви не так просто ним скористатись.

13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

В нас сьогодні врочистий день. Ніби нічого особливого, а настрій хороший:preved: Ми сьогодні дуже гарно погуляли, потішились сонучку і теплу. я так чекала того тепла і таки дочекалась:yahoo::yahoo::yahoo: А потім ми варили їсти з синочком, бавились, дивились мультики...І мені вдалося відпочити з вишивкою:girl_tender:. Правда в нас певно починаються "зубні недоспані ночі:connie:". Цілу ніч не спали ні я ні чоловік. Ромчик в сні плакав і колисався майже постійно:8:. Зранку рук не чула. Але ото глянула на свого виспаного посміхасика і зразу всі болячки зникли. А завтра свято:girl_in_love: багато гарних планів. Добре коли все добре:good:)

14. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

А ми сьогодні всім сімейством ходили Соломійку в школу записувати. Аж не віриться, що вже цього року моя дитина до школи піде. Ну а з прози була пікіровка розсади помідорів, висівання перцю і помідорчиків-черрі, і прибирання бардаку, який створили юні натуралісти-помічники.

15. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А я вперше побувала на батьківських зборах - а то до того все мужа відправляла :girl_crazy:. Потвім Сашка традиційно завів мене в магазин і ми накупляли круасанчиків. Від тижневого сидіння дома і поїдання круасанів цілоденно , мої штани так щось в обтяжку вже...Муж з Сашуліком ще надворі катаються, а я типу їсти варю :ed4d70def841dc74b57

16. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Насмажила з Любчиком оладки, вже їх дохрумуємо, запиваючи молочком, ще йти в душ треба, а сил нема, бо трохи прибирала нині, їсти варила, бо завтра мої всі вдома, бо Благовіщення. А ще після церкви їдемо в КК у пошуках мені взуття, а дитині шапочки весняної. Сподіваюсь, що там не буде багато людей.
    П.С. Щойно подзвонила Каті- в них з масіком все добре. Передає усім привіт.

17. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

А я сьогодні зробила те , що задумала з чого я дуже рада, а так день пройшов звично, варила їсти і бавилися з дитиною

18. Michela

Michela New Member

А я сьогодні стільки находилась, що не можу дочекатись- коли діти заснуть, щоб нормально відпочити, поспати...
    Зранку дві години була в залі, потім їздила за малою до школи, бо чоловік не мав як, а в обід поклала малого спати з малою- а сама пішла на Південний... Купила дітям дещо з одягу...малому- курточку (Wojcik), шапочку, штани та кофтинку (теж Wojcik), Соломії теж штани(Wojcik), дві кофтинки...:girl_dance: Довольна...:girl_curtsey:

19. Музик

Музик Мартуська

в мене нині тільки проза. вночі мабуть щось з ногою зробила. стопа болить, наступати боляче, не пішла забрати нові окуляри, сумно.
    але то таке. нарешті дописала педагогіку...дістала вже та писанина
    намацькала мужові тортик, залила желе, завтра будем нямати!

20. preciosa

preciosa Well-Known Member

У мене врочистість - відпустили нас з завтрашніх пар, так як свято велике завтра і я приїхала додомцю)) Але приїхала така втомлена(( на очі не бачу - так спати хочу... Ось що означає з понеділка халявити - то так цілий тиждень піде! Завжди би так:girl_dance:

Статус теми:
Закрита.