Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Дуже класні вихідні були :)
    вчора,святкували день народження бабці і поїхали на відкриття стадіону-мої враження неоднозначні,якби я за то заплатила гроші,то була б трохи розчарована(ще все дуже сире,найбільше мене вразив кран,який підтримував *дах* стадіону:girl_crazy: анастейша -ніяк,краще б Руслана співала.)ну але загалом дуже класно,що у Львові є такий стадіон,надіюсь наступний раз побуваю там на грі:girl_in_dreams:
    сьогодні спали дооовго,поїхали в церкву,а потім нарешті приїхав Юраха,привіз купу подарунків-смаколиків,одягу,сувенірів,
    погамцяли суші,заповнили документи на візу,і файно :)

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

А мене сьогодні чекає кулінарний день:ed4d70def841dc74b57
    Чоловік в нічну на роботу, тому до вечора дома. От я і користаючись моментом присутності такої гарної няньки вирішила зайнятися хатніми справами на повну.
    Зранку прокинулась з головною біллю, як завжди. Лікуюсь кавуською, набираюсь сили і натхнення для нового дня.
    Сьогодні нарешті почали жити за зимовим часом, а то вчора нам навіть в голову не прийшло, що то вже годинники перекрутили.:confused: Так і жили за літнім часом на день довше.:pardon:))

3. popelushka

popelushka Well-Known Member

Гарно вчора провели день: ходили в ІМАХ на мультфільм : "Кіт у чоботях", дуже нам сподобалось, Юльчик настільки був під враженнями, що дитину не впізнати:) Трішки прогулялися з друзями по КК, поїли суші, (Юлік, як дитина з фантазією, забрав усі палички, сказав, що вони йому ще знадобляться:girl_haha:) накупували дитині різних кульок, що в маршрутці у нас їх хотіли відкупити, але Юлік не дав:girl_haha:
    Два дні маю вихідних, буду щось смачненьке готувати, маю плани на невеличкий шопінг і йдемо з дитиною у салон, Юльчика будуть стригти, мамі манікюр робити:)

4. Holly

Holly Moderator

наше менше дітьо 4 дні жило за зимовим часом. То так файно було, коли прокидалась в 8. А тепер знову в підйом в 7. День розпочався як і кожен понеділок - з прибирання. Ех, як то довго ще вихідних чекати:girl_in_dreams:

5. zetta

zetta Well-Known Member

маю дивний настрій...чи то б гори перевернула, чи то пригод на Ж ... захотілось ) але чемно направляю то все в сімейне русло , шось випікаю, тушу, варю, смажу...час від часу потішу себе шопінгом - і мама довольна і домочадці спокійні. )))

6. lawyer

lawyer Member

тішить мене традиція, яка склалась останнім часом,- кожні вихідні проводити яскраво!!!:girl_dance:
    в п'ятницю їздила на змагання з тхеквандо до племінника, опісля мали святкову вечерю! хлопчику 6 рочків, але він мене просто вразив своєю витривалістю, спортивністю, уміннями:girl_claping:
    в суботу ходила з тим же племінником на урок англійської в Антошку (і там його похвалили, хоч у школі вчить німецьку, а інгліш вивчав лише рік в Горішку), потім посиділи в Маккафе.
    на вечір були на стадіону. все дуууже сподобалось! і стадіон!!!, і саме шоу! здивувала Руслана, заспівавши лише одну пісню. Анастейша-:girl_mad: - її виступ був занадто довгим, знайомих пісень було десь 3, решта-нудні, повільні, які зовсім не пасували до відкриття стадіону. більшість глядачів за час її виступу розійшлася:girl_in_dreams:. такий гонорар їй заплатили, краще б запросили наших співаків, весь стадіон би підспівував тому ж ОЕ. багато побоювань було щодо безпеки, але все було дуже спокійно, жодної штовханини чи інших провокацій. але загалом все класно! дуже рада, що там була, думаю, 15 листопада буду знову там на матчі Україна-Австрія (це сиволічний матч, бо власне австріяки проектували нашу Львів-арену)!
    в неділю з родиною насолоджувалася теплющою осінню, прогулюючись у парку Костюшка. таке листячко гарнюче - красотааа, потім був обід в Пузатій і вечеря в Делісі
    вихідні вдались!!!:girl_in_love:

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А ми вчора їздили в гості до друзів, дивились їх весільне відео. Ну що сказати, наскільки гарне було весілля, на стільки паскудне було відео. От так, називається зекономили, що зараз дивляться і чуть не плачуть, бо попали на якогось шарлатана:girl_mad:. Але загалом класно посиділи, насміялись.
    Сьогодні нарешті виспалась (та година так часом рятує:)). Правда погода не тішить зовсім :sad:. Ромчик бавиться, а я снідаю. Люблю такі ранки:girl_in_love:.

8. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

і в мене також з того розпочався, правда ми встали в 10.30 з малечою, погамали, і до праці,:ed4d70def841dc74b57, але поки що "вишу" на ДП:girl_haha:

9. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Вчора був насичений день. Спочатку приїхав друг, потім ходила на футбол , далі - нічна зміна на роботі. Тривало це довгих 11 годин :girl_impossible:, під ранок ледве стримувалася,щоб не заснути... Раз навіть заснула на 4 хв :o. Поспала у маршрутці, зараз допиваю чай і в люлю :morning1:

• Подобається Подобається x 1
  10. Fechka

Fechka Member

і я :girl_dance: тут!
    Гарні вихідні. В суботу хотіла старшій малій купити куртку, дійшли до дилеми : те ,що подобається мені не довподоби їй і відповідно навпаки.:girl_in_dreams:Тяжко!
    Сьогодні звичний день, настрій бажає кащого.

11. Hanny

Hanny Active Member

Гарні були вихідні!!!:girl_claping:
    В суботу пошопінгували в КК з малявкою, поки татко мив-шурував бібібку, зїздили в Раковець , решту дня - прибирали/куховарили! А вчора пів дня провалялись в ліжку , переглядаючи фільми, :kiss3: потім вибрались в парк погуляти, а вже під вечір чисто випадково і зовсім неплановано купили мужу класнючого пуховика (я про такий мечтав:girl_in_love:)!!!:good:
    З прози: тільки в доні закінчились зуби/сопельки, то похворіли ми з мужом!!!

12. LadyLand

LadyLand New Member

Суперові були вихідні. Мала купу гостей, святкували 6 місяців малючкам. Дістали в подарунок кууууууууупу чарівних забавок - дітлахи не тамляться від щастя. Чекаю не дочекаюсь - коли переселимось в особняк і я буду влаштовувати пікніки і тематичні вечірки для гостей, бо на 50-ти квадратах зараз не дуже розженешся :)

13. fillette

fillette Well-Known Member

Була зранку в окуліста. Запалення немає. Сказала що напевно з оком проблеми від якогось стресу. Виписали краплі і тепер лікуюсь. Спекла кекс і тепер лежу відпочиваю. Скучила за своїм кохасиком і хочу вже до Львова. Вже б швидше була середа :girl_in_dreams:

14. Katrine

Katrine Member

весь день з малючком товчемося в хаті, я прибираю, а Маркіяся зразу після мене "поправляє", словом замкнене коло))).в четвер до нас прилітає брат чоловіка з гАмерики + буде купа гостей з нагоди мого birthday, тому маю багацько прибирання-готування. почала все робити від сьогодні, бо вже енну кількість ночей сплю по 4-5 год, і цікаво, коли в мене сядуть батарейки:girl_cool:. з прози - кашляю і пропав голос:shutup:

15. Barbie

Barbie Well-Known Member

Вихідні гарно провела:)В суботу прибирала, а потім була в гостях в свекра. Файно посиділи, поговорили, я ше шашлика наїлася:) А потім брат чоловіка провів мене.
    Вчора їздила з батьками і свекрухою до нас на село. Ех погода була суперська, аж настрій піднісся до 100%:) Але було і неприємне закінчення неділі, тато поставив машину біля дому і пішов, а хтось здавав назад і зачепив дверку,і тепер там вмятина:sad:
    Ше й водій втік, капєц і то під домом.
    Сьогодні весь час бігала по роботі, а ше тре контрольні писати, але нічо цього тижня то вже кінець сесії:)

16. Virginia

Virginia Well-Known Member

ну і осінь..... фууу... так не люблю листпад, так сао як і березень. Холодно, сиро, туман. Ще раз переконуюсь, що я 100% літня, люблю жару. то я так говорю, бо тааак змерзла в п"яту точку, то навіть не знаю чим її відігріти (а чоловіка то нема:)
    З тої всієї сірості кругом тішать мене дві орхідеї, які щойно зацвіли і ще одне усміхнене чудо:girl_in_love:

17. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

для мене листопад завжди був солодким, маю таку асоціацію, хоч він насправді таким не був, а навпаки купа надпереживань, надсподівань, надуманих страждань і т.д. але то було давно і не правда, вже три роки то просто останній місяць осені:) і вже 2 роки як я не дивлюсь той фільм:) а то кожного листопада років 6 підряд традиційно переглядала:girl_haha:
    Сьогоднішній прихід друзів відмінився:sad: перенесли на наступний тиждень
    Вільним покищо є четвер;)
    А сьогоднішній вечір присвятимо доокомплектуванню квартири, точніше кухні, треба купити хлібницю і кошик на хліб, а ще щось на цукор і сіль і скатертину тре. І дещо від батьків перевезти.
    так швидко вже темніє...

18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

От і знову понеділок. Так швидко дні минають, що караул.
    Вчора провела декілька вечірніх годин в компанії старих друзів. Потішні такі))). То і вся врочистість на вихідні. Вдома караул, прибирати немає сил, зовсім розбита вже декілька днів. Ще й стоматолог сьогодні півтора години пробувала витащити кусок кістки моєї, що трісла і провалилась всередину. Так ми з нею і не зрозуміли, як то вона умудрилась так проламатись. Бррр. Витягнули тільки тоді, як пів зуба розбурили, тепер доведеться ставити коронку.
    От і всі прєлєсті останніх днів. Сумно якось. ПМС, шоль?

19. Златка

Златка Well-Known Member

І я зовсім розбита. Вже третій день відходжу від отруєння, а слабість все одно жахлива :girl_cray: Гарна така нині осіння погода, півдня гуляли з дітьми - їм то добре, а я ще більше втомилась. Сил на господарку вже нема :girl_cool:

20. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

я поки дійшла від роботи до зупинки 100 раз перелякалась:girl_haha: (ну як можна такого цінного працівника в таку темінь відпускати:girl_cool:)
    магазин під будинком так гарно прикрасили, продавці порозмальовували собі лиця - круто:girl_claping:
    а найбільше тішить те, що лише за 2 місяці усі ми святкуватимемо прихід нового року:preved:

Статус теми:
Закрита.