Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

в мене сьогодні пройшов дуже класно день, малеча була в бабусі, а ми з коханим трошки шопінгували:girl_dance:, основна наша покупка була це - фотик, попередній "накрився" так, що завтра в нас буде осіння фотосесія:girl_wink:

2. kristina

kristina Well-Known Member

Щойно наблюдала за салютом, живу на Сихові, салют за лісом видно було супер. Салют бомбезний, такі кольори і фігурки, особливо в кінці, мммммм на новий рік такого не побачиш

3. kati

kati Well-Known Member

В мене файнющий день. Саме головне- відправила старшого з мужом на село, тож відпочивала від кухні і безкінечних прибирань іграшок.А ще в мене в гостях були мої подруги, класно посиділи, насмакувались суши і солодощями, бахнули по чуть чуть мартіні ,шампусіка і бейліза)) а тепер мені сон ні в одном глазу...

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Я сьогодні велика молодець:girl_claping:.
    Переробила купу хатньої роботи (мила, витирала, складала, варила...). Молодець одним словом! І знаєте чому? У нас вимкнули інтернет на день:girl_haha:. От як буває корисною відсутність інтернету.
    Під вечір пекли на вогні смачнючу вечерю і переглядали "Х-фактор". Отак!).
    А завтра в гості їдем. Фаааайно:girl_yes2:.

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Шалений кльовий день! Вранці пішла на манікюр, такого кольору мої нігті ще ніколи не були ггг чоловік знов покреативив з новою зачіскою:)
    Потім був шопінг, збори на фешн вік, там зустріла купу знайомих, було кльово:)
    Приготувала вечерю і зараз поки чоловіки мають нову забавку( див. вихвалялки) я спокійно п'ю чай з обліпихою і читаю посиденьки. Ляпота
    От тільки в малявки чогось температура піднялась, сподіваюсь до завтра пройде

6. Яруська

Яруська Well-Known Member

Нє... прокинутись під регіт це навіть дуже приємно, як виявилось))))
    Дивлюсь тут сьогодні в багатьох класнючий день! Ото як зі сміхом розбудила, то зі сміхом поїхали і купили по акційній ціні величезний телевізор, і тепер фільми можна буде дивитись он-лайн. Потім на день народження друга, де чудесно провели час і заодно послухали і подивились з їх балкону на відкриття нового стадіону, красота...Завтра пікнік намалювався несподівано. Люблю такі непередбачувано-приємні дні.

7. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

ха ха, фанати Хауза мене зрозуміють - я вчора випила дві таблетки Вікодину (ну в мед. цілях, та все ж) )))))) А я тепер розумію Хауза ))))))

нині погода паскудна, але міні-шопінг вдався таки, купила гарнюній дом. костюмчик вишневий, шттанята трошки завеликі, але мені він через це ще більше подобається )))) і омріяну червону помаду нарешті маю!

8. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Нині був довгий і важкий день.
    Зранку, як завжди, ледве злізла з ліжка. Зібралася, зустрілася із дівчинкою, яка мала дати мені запрошення. Потім трохи читала, друкувала тести з історії.
    Наближався час відкриття стадіону "Львів Арена" . Зібралася. Думала їхати 7а, прийшла на зупинку до кінотеатру імені Довженка, а там стояли великі автобуси із написами "Довженка-Стадіон". Втішилася та й поїхала. Довезли нас тіки до Ашану, далі натовп попер через іподром. На моє - і не тільки - величезне здивування, всі перелазили через дірку в огорожі іподрому :girl_impossible:, а далі - по піску - на стадіон.
    Прийшла. Стадіон - недобудований, це факт. Ну і ніц в ньому нема особливого - такий собі, є набагато кращі стадіони.
    Замерзла...
    Початок шоу мені сподобався, але далі... Оті надуті змії, що літали, мені більше глистів нагадували :bad:
    І без політики виявляється і тут ніззя:babruysk:, ролик починався про футбол у Львові, а закінчився тим, шо попередня влада ніц не робила, а прийшов янукович і стадіон сам збудувався. Як оце всьо спаскудило!!!:banned::tanksmile:

Далі - виступ Анастейші. Не скажу, що палка її прихильниця, але, тим не менше, деякі її пісні дуже люблю :music:
    Феєрверки в кінці були класні! :girl_tender:
    Після закінчення шоу пішла туди, куди йшов натовп. Вийшла на якусь дорогу, далі повернула туди, де, на мою думку, мав би бути Ашан. Дзузьки, виявилось, я йшла у Солонку :shy:
    Коли нарешті допленталась до Ашану, мене чекало чергове розчарування: там величезний натовп , і навіть з розгону в 7а не можна було заскочити. Вирішила пройти до перехрестя Стрийської-Наукової, але мені пощастило: на автовокзалі був один із тих автобусів, які їхали на Сихів. Мало того, доїхала до самої Санта-Барбари :xaxa:

• Подобається Подобається x 1
  9. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

це вимога UEFA

10. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми вчора були на благодійному бенкеті від УКУ в готелі Intercontinental. Зустріли багато цікавих людей - Катерину і Віктора Ющенків, Кшистофа Зануссі, Юрія Єханурова, Юрія і Тетяну Логушів, Блажейнішого Святослава і багато-багато інших прекрасних людей. А тепер в дорозі до Львова, приїдемо і бігом на LFW на покази

11. olerusya

olerusya sweet candy ;)

12. Музик

Музик Мартуська

ходила вчора ввечері на дегустацію італійських ігристих вин Santero з представниками компанії, класно було так, смачнюче вино, класна компанія, ммм, але то все зіпсувала поведінка мого батька (я ходила з ним і сестрою, а мама в той час вдома хворіла) - він клеїв всіх дівчат, які були в залі, мені було настільки не приємно, що описати це неможливо... мала лишатись в батьків на ніч, але було так не приємно його бачити, що вернулась додому

13. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
  14. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Дуже Вам співчуваю

15. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми на показах LFW, щойно була Богуцька, чекаємо на Муху

16. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

В нас гостювали наші родичі з Польщі. Сьогодні їх відправили до дому і ще попали на празник в Зубру. День був дуже активний!!!!!

17. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

чудова-пречудова погода, обідали сьогодні в Бьянко Росcо на вулиці ( бо була з нами маленька дівчинка, що спала в візочку), муж сидів в футболці, а я була в кофтині, тааак тепло:girl_tender:. Гарно погуляли, зайшли на службу в церкву Онуфрія, потім мотались то до батьків, то до брата, то знов до батьків і от тепер нарешті вдома, муж "рубається" в мортал комбат, а я зараз думатиму, що приготувати для гостей, що завтра завітають, до слова наступного тижня вільний в нас тільки вечір п"ятниці:8: всі інші дні матимемо гостей і то дуууже кльово:girl_dance::girl_dance::girl_dance:

18. Rona

Rona Мама-йожик

У нашого синочка сьогодні День народження :) в дітей було "свято шлунку")) грали в більярд, відчули себе дорослими :girl_yes2: ми подарували синові акваріум, тепер мудруєм над дизайном, вибираєм рибки, рослинки :connie_pull-pigtail заняття для всіх трьох:girl_in_dreams:

19. zaderyshka

zaderyshka Member

Після провального тижня сьогодні я абсолютно заслужено вирішила зробити собі мінімальний вихідний. На службу до церкви пішли з мужом не 8 ранку як все, а на 10:30. Потім трошки порозслаблялась і пішли погуляти околицями. Теплотаааа така, просто фантастика. Потім ше шось подивилась по телевізору не сильно мудре і нарешті берусь до роботи. Сподіваюсь, що наступний тиждень буде принаймні спокійніший.

20. Katrine

Katrine Member

а мене сьогодні розпирає від гордості: їздила по місту без чоловіка, і навіть ніде не збаламутилась і не поїхала під знак . сьогодні, дякуючи гарній погодці, багато гуляли, і ще до мене приїхала нарешті довгоочікувана подруга з Франика. Маркіянко спочатку тішився такій компанії, а потім йому бабське царство надоїло:girl_crazy:

Статус теми:
Закрита.