Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

А ми з коханим зараз в сонячнiй Калiфорнii, насолоджуюсь природою та погодою i нiяк не можу звикнути до рiзницi в часi. А ще тут купа всякого такого не як в Украiнi, голова йде обертом...

2. Savchenko

Savchenko Member

Тиждень розпочався з позитиву, надіюсь, що так до неділі буде:girl_in_dreams: Ходжу сьогодні сама до себе посміхаюсь...мабуть люди косо на мене дивились:girl_haha: Якась така легкість, піднесеність... І передчуття чогось чудового тільки от не знаю чого саме)))

3. zaderyshka

zaderyshka Member

В мене такі однакові дні тепер, я навіть не розрізняю вихідний-робочий день, бо все минає за ноутом і в обрахунках, якби ше толку трохи було. Але то вже, як кажуть "издержки производства". Врочистість сьогодні є, муж перший кандидатський іспит здав з англійської, радий як сльонь . А взагалі усьо прозово.

4. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А я в роздумах, чи то шукати щось нове по роботі, чи просто перечекати дурний період?..Зачаїтись і прогнутись, хоч не дуже хочеться?...Бо щось мені нинішнє становище не дуже подобається..
    З врочистості - приїхав Сашулік - насилу з мужем його приспали - заснув посередині, і то я десь 30 хв . казочки читала, аж язик вже заболів :girl_crazy:.

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

В мене три дні суцільна врочистість-ми переїхали !!!(блін з айпаду ні смайла нормального ні цитування- ніц не виходить...) щасливі обживаємось на новому місці, чоловік сьогодні пішки на роботу ходив, а ми з Домчиком поїхали його забирати, попередньо змели купппу жовтого листя з авто. Така гарна осінь:) Сьогодні купили величезний телевізор і дивитись разом Смерфиків, малюк спить а я піду зараз пекти маффіни в нових формах, що забрала сьогодні в ікеі;) файно-файно

6. AilataN

AilataN жива

Якийсь у мене ненормальний, сумбурний день, намішано всього- і хорошого, і поганого.
    Погане- будемо лікувати нашого татка, діагнозів понаставляли купу, основна проблема хребет. Все зле, але лікуватись треба.)
    Хороше, але навіть не знаю чи хороше, вихожу з першого числа на роботу...
    А мені так добре вдома!)))
    Отримала передачку від нашої форумлянки, яка навіть не знає наскільки вона підгадала мені з чудоплодами маклюри, з яких я зроблю настоянку для мужа( дякую Атмо!!!)))
    Зробила собі шопінг- купила шалик, нічого крутого,але точно такий як хотіла- це важливо! і купу білизни)))

7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я з малим далі на лікарняному. Тішить, що вже йому трохи краще. Правда я вже тиждень дома з ним, в мене закінчується фантазія що можна вдома робити з дитиною. Деколи шкода, що я не творча людина:)

8. gladiolys

gladiolys Member

А в мене сьогодні цііііілий день навчання. З самого ранку відправила чоловіка на роботу, і сіла за писанину аж до обіду. Потім якби мені не хотілось, але прийшлось їхати в університет і здавати ті всі написані семініри і практичні. Тільки годину як приїхала додому і згадала що нічого сьогодні не їла. Напоролася шоколадного рулєтика з молоком ( ''дуже корисна вечеря'' ) і треба лягати спати бо завтра треба рано вставати, та й взагалі весь тиждень має бути дуже напружений. Але сон щось навіть не думає до мене йти...:girl_in_dreams:

9. lawyer

lawyer Member

моя вчорашня вечірня проза перетворилася на врочистість:)
    в Ашані зустріла брата з сім'єю, то пішли на вечерю у Да вінчі, так доообре посиділи, винця попили))!!!
    сьогодні хочу купити квитки на відкриття стадіону, а на вечір вагаюся між поїздкою на велосипедах у Стрийському і монополією з друзями... що б то обрати?:girl_in_dreams:

10. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Ми вчора відвяткували маленький ювілейчик - місяць від нашого вінчання :)
    З цього приводу мали святкову вечерю при свічках:girl_claping:
    А перед тим була проза, бо треба було ту вечерю готувати.
    А ще купила собі квитки додому, Львів чекай мене в гості в гарному місяці листопаді
    :girl_wink:

11. Savchenko

Savchenko Member

Вчора я мабуть собі накаркала хороший день(( А так ніби все класно: знайшла в неті бюро перекладів в Києві: треба зробити тестовий переклад і разом з резюме їм надіслати. Я ж інформаційний аналітик - перекладач, от вибрала свій ІТ напрямок і зараз сяду перекладати:girl_claping: Побачу, що з того вийде)

12. Virginia

Virginia Well-Known Member

вчора дивилась фотки знайомої, яка виїхала в Америку....... блін... я б там жила. Так мені стало сумно, що ми жиемо в такому гарному місці і що в нас такі люди які не вміюсь того цінувати, якісь всі такі жадні, такі егоїстичні. Чому наша країна займає перше місце по дитячому алкоголізму в світі??? Ех... сумно мені, що моя дитина живе в такій країні... Того року в мене так проявляється осіння депресія.

Але осінь таки гарна цього року, часто їжджу гуляти в ліс, то ож настрій піднімається від тих листоків і білочок:)

13. zetta

zetta Well-Known Member

теж розглядуємо ті листоки ) збираємо і сушимо...красотєнь. Вірджинка не сумуй... може наші діти всьо змінять і гамериканці будуть жаліти шо вони не живуть в Україні))
    а в нас все тихо.. ремонт,робота,школа, цицька........

14. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Щойно від ветеринара. Наша дуже хороша, але, чомусь, в даному випадку (вуха)) її лікування не допомогло. Повезли до іншого. Пес нервується в машині, відчуває завжди, що везуть до лікаря, майже істерика, я, відповідно, теж починаю( Коротше, хоч би тепер помогло, бо ціна прийому виявилася в 5 разів вища за таку саму в клініці поруч)

15. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

А я сьогодні ледь не плакала, бо з 2 листопада в мене сесія і аж по 23. А я то думала, що буде так як завжди, в грудні, і тепер буде дуже накладно мені те все((( Зранку встала, прийшла до мене мама, трохи поговорили. Зараз готую їсти, бо муж скоро прийде з роботи, ніякої врочистості. І ввечері напевно ще підемо з мужом до моєї тітки,треба дещо забрати. Так мені настій зіпсувала та сесія. Не знаю як я встигну і з тим ремонтом і з сесією, капець одним словом. Певно відправлю на сесію мужа:girl_blush2:

16. Багіра

Багіра Well-Known Member

ой і в мене цього року осіння депресія трохи проявилася - часу певно більше, от і лізуть думки в голову всякі)
    ще й прихворіла, жостка простуда( але зважаючи на насиченість попередніх пару днів, хоч можу передихнути...хворим горло-носом)))
    з негативу - певно не вдасться мені те що запланувала на Хелоуін((( з позитиву - так як вдома, може хоч пороблю те, до чого руки часто не доходять)

17. terezka

terezka котяка-вишивака

на роботі пів дня займались фотосесією різних десертів, потім подзвонив чоловік і повідомив, що чекають його довготривалі відрядження. Трохи розстроїлась. Зате нічого, робота є робота.
    Зараз ще кави зробити і з десертами її випити - і буде врочистість. Роблю собі свято своїми руками:)))

18. fillette

fillette Well-Known Member

Другий день немає води. Вже навіть немає з чого чай зробити:ireful: Зате є маленька врочистість. Запросили мене в суботу на хрестини:girl_claping: А ще забрала з ремонту свої чобітки. Дуже гарно зробили:girl_yes2:

19. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми в дорозі з Одеси до Києва. Діти сплять, чоловік за кермом, а я тут

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я сьогодні маю таку собі трохи врочистість. Випала мені нагода вечером в ресторан сходити. Мама дістала запрошення на презентацію якоїсь фірми і там з нагоди буде розважальна програма і гостина. Шкода тільки, що чоловік в цей час ще на роботі, тому піду з подружкою.
    Зараз малий після прогулянки спить, а я зробила манікюр і чекаю поки висохне лак на нігтях. Надіюсь що він встигне висохнути поки малий проснеться.:mocking:

Статус теми:
Закрита.