Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. in todash

in todash Active Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

А я ото прокинулась від маминої новини: "Вставай, нам ше одне котеня підкинули"...:shout:
    І дійсно, вилажу з хати, - на тисі сидить таке мацьопство півторамісячне, мявкає не своїми голосами. А зняти його і забрати до хати нереально - ті 7 котів шо є, його роздеруть певно..
    Зараз підем думати, куда його тимчасово дівати:girl_impossible:
    Ото маю і врочистість, і прозу детективно-мелодраматичного напрямку)

2. Savchenko

Savchenko Member

Прокинулась з хорошим настроєм, і з того всього наробила "шуби" для коханого як на весілля:girl_haha: Одним оком дивлюсь "Беверлі" і тут дописую...В планах сімейний спокійний день: тепле ліжечко, фільми і можливо вечірня прогулянка по району...

3. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

о, мій улюблений салатик, який завжди асоціюється з Новим Роком :).
    Я сьогодні, як ніколи , встала в 11.20, в шоці сама. Подивилась 2 класні фільми, 1 і 2 частину, щось дико болить голова. Хотала з"їздити в "Горгани", але погода якась така..напевно, вже ніде не поїду. Завтра приїжджає Сашулік :).

4. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

А я влаштувала сьогодні зранку "врочистість" чоловіку - після чергового щогодинного нічного походу в туалет глянула на годинник, і щось мені здалось, що то сьогодні понеділок, вже по 8, а чоловік спить собі і на роботу не збирається :girl_impossible:
    Взялась його дуже активно будити, а чоловік подумав, що я вже народжую і терміново потрібно в пологовий :girl_haha: Мусила загладжувати свою провину смачним сніданком :)

5. Heureuse

Heureuse вірю...

в мене піжамний день во всєй красє- сижу ше від ранку в піжамі, закутана в банний халат і з дульою на голові.
    брожу по нету, п'ю каву, бо шось на сон клонить і дуже хочу морозива :girl_in_dreams:

6. zetta

zetta Well-Known Member

Чоловік на більярді, менша спить, старша в сауні з бабусею......а сама..................ура.............тихо. Отримала посилочку з фрацузького сайтику з косметикою, перебираю....трохи відкладаю миколайчикові )
    сходили сьогодні до церкви і більше нічого корисного.

7. allja

allja Well-Known Member

А ми щойно повернулись від свекрухи, в неї сьогодні День Народження було, трошки посиділи.Змучена трохи...вчора теж були на день народженні...Сьогодні і вчора суцільна врочистість, відпочиваємо:)

8. Gajka

Gajka Well-Known Member

Зранку служба в церкві, як щонеділі, потім заїхали до друга повернути позичений мангал, декілька годин на кухні, правда разом із чоловіком, поки я варила, він мив посуд і мастив вафлі. Тоді 2 год недільного сну, вечеря і тепер нет і знову тепле ліжко. Ляпота :girl_wink:

9. Музик

Музик Мартуська

з'їздила до мами, мала там трошки своєї роботи і трошки дурної роботи на мамину школу (робили фільм про мотивацію учнів до навчання в школі на основі раніше відзнятих інтерв'ю, досить цікаво було), потім пробіглися по магазинах - купили мені светрик і штани, потім ще трошки працювали і ото годину тому я аж додому попала

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я сьогодні відвідала костел св.Антонія на Личаківській, на українській службі. Так мені сподобалося.. Таки багато мені чого подобається у римо-католицькому обряді. Найбільше була подивована з передавання миру одне одному :) направду відчуваєш єдність громади. Настрій піднесений, правда трохи сонний цілий день-погода сприяє...

11. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Шальоний день: гості - пікнік - знову гості, скучила за своїми друзями, скучила за спілкуванням з ними вживу, гарно посиділи і погуляли, і погода - не завада, крила вийшли на славу, смаколики на гостині були убойні, ну і кУмпанія моя...рідненька:girl_in_love:
    Ромка і мій мусчіна сплять а я тута, сиджу - сон шукаю...

12. Savchenko

Savchenko Member

В мене сьогодні зранку врочистість: здала аналізи і все гаразд: білок в нормі і немає інфекції...щастя немає меж :girl_claping: бо ще два тижні уколів я би не витримала. Тепер лишився лише тиждень лікування по гінекології:girl_yes2:

13. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Вчора приїхала з дому, притягнула купу смаколиків:) і приїхали в гості до мене батьки коханого, привезли ще більшу купу продуктів та різних страв :girl_claping: як то добре - тепер тиждень точно готувати ніц не буду:) не дуже тішить погода, бо маю багато справ на сьогодні, і треба буде таки вибиратися на вулицю:) але нічого, прорвемся!

14. lawyer

lawyer Member

і неділя пройшла на славу!:) прокинулася о 7 ранку і поїхали з коханим на гриби (останній раз збирала грибочки ще в далекому дитинстві), подихала чистим повітрям, якого так не вистачає у загазованому Львові. потім поїли смачнющих вареників, які приготувала мама коханого. а далі вже звичайний день - дивилися тєлік і смакували ту нову тоненьку піцу з челентано:)

сьогодні - робота, на вечір в планах закупи в метро чи ашані

Останнє редагування: 24 Жовтень 2011
  15. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Вчора зранку, як і щонеділі, була у церкві.
    Потім вирішила поспати, але спочатку захотіла погуляти на Посиденьках. Не вийшло - знову те саме.:sad:
    До середини ночі дивилася домогосподарок, тому сьогодні зранку ледве з ліжка злізла. Зустрілася з подругою, купили матеріал для капелюхів на Хеловін :ninja::xaxa:. Потім буду готуватися до завтрашнього заняття.

• Подобається Подобається x 1
  16. napoleona

napoleona Well-Known Member

врочистість -дітьо дало вчора поромантикувати із коханим: креветки, хороше вино ммм....
    частіше би так, а сьогодні проза буднів....

17. preciosa

preciosa Well-Known Member

А я от намаюсь примусити себе сісти за навчання... А то після вчорашньої дефіляди не дуже щось хочеться)) Сиджу і смакую Рафаелло:girl_in_dreams: Ням-ням...
    На пари не йду - зробила собі вихідний, бо сьогодні моя голова не витримала б цю лекцію

18. Heureuse

Heureuse вірю...

класно тобі :girl_in_dreams:
    а я мушу йти на якусь там одну пару нещасну, до пів 8 вечора...при тому маю ще купу писанини і спати сьогодні не планую...
    ех, проза-проза...

19. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

А в мене сьогодні такий файний робочий день, цілий день то світла то інтернету нема. і незнати чи завтра буде.
    Бачу останній робочий тиждень буде в мене веселий.
    А ще сходила на манікюрчик, привела до пуття свою пародію на нігтики, фото скину в іншу тему:)

20. fillette

fillette Well-Known Member

В коханого проблеми на роботі і я через то не можу нормально спати. Цілу ніч снились якісь кошмари, сьогодні сама не своя. Прогулялась з подружкою по магазинах. Потім поїхали до неї на каву. Побавилась з її дворічною донечкою. Тільки маленькі діти вміють так файно піднімати настрій. Маленьке смішне чудо:girl_yes2: Вдома нема води через ті ремонти на Городоцькій:ireful: Приготувала вечерю і чекаю коханого додому:girl_in_dreams:

Статус теми:
Закрита.