Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Забрала Сашуліка з садочку - додому йшли годину з хвостиком - заходили у всі магазинчики - , купили круасанів і м"ячик Саші (в мене вже колекція тих маленьких мячиків), бавились дома 5 раз підряд в "Три поросята" і 4 рази в "Рибку Немо", нарешті прийшов тато, малюють зараз..:girl_crazy:

2. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А в нас звичайний день, Ромік зранку потусувався з братвою в дворі, потім поспали, з"їздили в гості. А ще в нас купили нашу колясочку...ех...не поїде вже Ромік на ній в Карпати...жаль...Зате тепер можна йти купувати нову ванну)))

3. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Скучила за вами..От одним оком вирішила заглянути,як ви тут поживаєте.Бракує мені часу на Посиденьки,та й настрій не до писання,ані до читання.Сподіваюся,що всі ви живі - здорові і все у вас файно:)Гарного настрою!

4. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

А ми як заскучили!!! Іспаночко не пропадайте. На форумі вас бракує!

5. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

На вулиці квітує весна, а мені настрою хорошого щось дуже бракує. Якось усе шкереберть пішло(( Сьогодні малий з рук не злазив, добре що чоловік прийшов швидше з роботи мені на зміну. Спить на мені, бавиться... Та в момент повного розстройства мала нині дуже приємний і неочікуваний дзвінок- отець, що давав нам шлюб і хрестив малого задзвоним запитати як в нас справи. Так мені приємно було. говорила з ним кілька хвилин, але зразу легше мені стало. Дійсно собі так думаю я такі хвроби-болячки минулого року пережила, чоловіка витягла, то я не зможу взяти себе в руки коли хворіє малий? Мушу!!! Тому заставила себе підняти носа вище і якось малий то певно відчув, бо зразу посміхатися почав)). Мусить все бути добре))

6. napoleona

napoleona Well-Known Member

А у нас і врочистість і проза: на вихідних були на Закарапатті на хрестинах, такого гарного похресника має мій чоловік і ще там така класна погодка була:girl_dance:
    Але дорога так мене вимучила, шо у неділю вляглася спати о 19 00...
    проза - суперечки з кафедрою + викладання мене дуже замучують і нервують:girl_sad:
    велика врочистість, яку ми вчора оплатили і я з нетерпінням чекаю - їдемо 28 квітня на 10днів у Туреччину, не можу вже дочекатися:connie_pull-pigtail

7. robik

robik Member

"О, наконєц настал тот час!"
    Я сьогодні схожа та того пьйоса з мультика (така ж кучерява, і така ж щаслива), бо нарешті дочекалася своєї "вицєчки". Я ввечері йду на концерт в Оперний!!! на Лєпса!!!:girl_dance::girl_dance::girl_dance:
    Моя мамуся приїде до мене, щоб діти не пропустили плавання, а я маю можливість гарнесенько провести цей день. Ура! А компанію мені складуть мої коліжанки.

8. Michela

Michela New Member

Так вчора з малим гарно погуляли, хоч він ще не зовсім здоровий...
    Яка була погодка...:girl_smile:А сьогодні...:girl_sad:
    З врочистості- наш ремонт вже закінчується! :girl_dance:

9. Heureuse

Heureuse вірю...

А я оце щойно встала…:girl_blush2:
    При чому будильник дзеленьчав ще в пів 8, а я так здивовано на нього глянула, потім за вікно, вирішила що то ше ніч і давай далі дрихнути:girl_haha:
    Сьогодні маю лише одну пару, на щастя, а то вчора сиділи в тому універі до 9 вечора…
    Зараз берусь за курсову, ну і прадалжаєм худєть!:girl_cool:

10. sunset

sunset Active Member

з врочистостості- в коханого народилась племінниця))) і його беруть за хресного)))) ну а я відповідно, буду ще разок кумою))) малеча гарнюня і має велииииичезні голубі оченята))
    купила вчора гарнюні чобітки в Еленці, заодно дивилась за мештиками на весілля(нема)
    з прози- погода жахлива, з офісу сьогодні аж до вечора ні ногою, буду грітись смачнючим зеленим чаєм з мелісою))

11. La esposa

La esposa Moderator

Намагаюся збити температуру, валяюся з нетбуком в ліжку. Читаю правила дорожнього руху, час від часу встаю погодувати кота. Чогось серце болить, мабуть від температури. Чоловік зняв з шафи калорифер, гріє мене :)

вишивати зовсім не хочеться, хоча там роботи лишилося на годину-півтори. Як то добре, що я не пройшла конкурсу і не піду на роботу..

хочеться з"їсти чогось доброго, а в хаті нічого нема, крім куска горбуші і вчорашнього бісквіту... а готувати ну ніяк не хочу, бо носить мною о хаті від стіни до стіни.. :girl_nea: хто би то мені чогось доброго приніс..? :girl_crazy:

12. solomka

solomka Active Member

Сиджу на роботі, спати хочеться, мабуть прийдеться пити наступне горнятко кави. Погода просто добиває... але тішусь з того, що сьогодні йдем на день народження до чоловікової братової - правда ще не купила подарунка, ніяк не придумаю що подарувати, хоча до вечора ще є час.

13. Merry

Merry Well-Known Member

А у мене сьогодні (та й в останні дні) жахливий депресивний настрій. І звідки він береться? Позичте настрою у кого забагато.

14. Sitara

Sitara Active Member

Мій синулька сьогодні мав йти перший раз в садочок, після трьох-тижневої відсутності через хворобу, але не пішов, бо зранку розплакався, що хоче бути вдома, дивитися мультики. А тут ще й дощ. Пошкодувала я його, не повела А за кілька годин згадала, що ще не здала в податкову квартальний звіт, а сьогодні останній день. Довелось їхати разом з ним в податкову:smile:...

15. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Чи можливо дивитись шоу "холостяк" по інтернету? Ми тут з коліжанками заінтригувались, після цього кліпу :)

16. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Ага :) "В тенисе мне нравится....тенис" ми з мужом дуже довго над цим сміялися, взагалі дуже цікава ця - Таня :)

17. Sitara

Sitara Active Member

18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

В нас з позитиву хіба те, що Ромік як завжди з задоволенням відвідав заняття в школі малюка. А так сплашна проза...обідній сон на руках, з мамою - німецька мова...дуже вже мене зачіпили її слова, ніц не можу з собою зробити, хоча і розумію, що так не можна...

19. airy_cat

airy_cat New Member

20. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А ми змушені були пропустити бо не хотіла до діток з соплями своїми. Хоч моя ангіна виявилась не ангіною, а хронічним тонзилитом. Пробивали мені вчора той гній на гландах, чистили, прижигали, обробляли ще й носові пазурі промивали. Ну його в баню, то задоволення. Тепер ще мінімум тижневе лікування. Я перший раз в житті (не рахуючи оглядини шкільного лора) була у лора. Звідки в мене та біда взялась????!!!! А далі все одно:вулиця, хата, кухня. Сьогодні до пів 10 мала здати мзок з горла, а малий ще вийти не хоче. І так бідний вчора зі мною по кабінетах находився

Останнє редагування: 6 Квітень 2011
Статус теми:
Закрита.