Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

---------- Додано в 05:38 ---------- Попередній допис був написаний в 05:36 ----------

не повірите, але є люди, яким вона подобається :). Не раз раніше форумлянки питали про неї, тому й вирішила повідомити, що знову набирають...

• Подобається Подобається x 1
  2. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Сьогодні проза страшна. Дуже потребую поради.

3. terezka

terezka котяка-вишивака

все зрозуміло, як хочеться ще проблем, то можна допомагати, якщо хочеться спокійного життя - то відмовитись від контактів

4. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Візу дали, ура!!! тепер розриваюсь між Вихвалялками і Жилєткою... візу дали, чоловік їде по роботі на 4 дні в Краків і я прицепом з ним, буду туристом. Але щось мене розгрібає, напевно буду хвора, чому так невчасно???

5. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Цілісінький ранок шуршала...тепер от сиджу за компом і думаю, як би то себе відірвати від нього щоб хоч за фруктами дитині сходити. :girl_in_dreams:

6. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Завтра на роботу, а я не хоочууу :girl_cray: Голова болить, ніч ще закладений, добре, що хоч вже горло трохи менше болить.

7. Heureuse

Heureuse вірю...

сьогодні вкотре переконалась, що як шось мені встрілить в голову- то я мушу це зробити вже і негайно, інакше не можу спати спокійно!:girl_crazy:
    так от, сподобалась мені одна пісня з маминого серіалу "1001 ніч". просто страшеееенно сподобалась.
    обрила весь інтернет- нема. є тільки кілька варіантів головної теми з серіалу і все. в безнадії шукаю повний список саундтреків- як не дивно знаходжу. але на грецькому сайті:biggrin: далі було 2 години перекладання грецьких слів, реєстрації на тому сайті, допетрання як скачувати файли, встановлення трьох програм, відкриття архіву і о, неймовірне щастя!!!! я маю всі саундтреки і головне ту саму пісню!:girl_dance:
    то певно вся на сьогодні врочистість..бо попереду пари до пів 8 вечора, презентація, яка вже мала бути готовою, але ж я була страшно занята:girl_haha:
    за вікно навіть не дивлюсь, бо зразу хочеться вкутатись в ковдру і взагалі нікуди не йти :girl_in_dreams:

8. Barbie

Barbie Well-Known Member

в мене теж,а на вулицю навіть виходити не хочеться, бррр яка там погода.
    Але ввечері іду на форумівку шопоголіків і то буде врочистість:)

9. Savchenko

Savchenko Member

погодка сьогодні бррр((( сиджу закутана в коцик і вишукую в неті куди податись нашій сімейці завтра разом з друзями:girl_in_dreams:

10. koroljok

koroljok Well-Known Member

У нас сьогодні 11 річниця шлюбу-ніби то і врочистість, а день-суцільна проза

11. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Вчора у нас був дуже врочистий вечір, бо спонтанно зібрались в гості до моєї сестри провідати мою малюсіньку похресницю Ангелінку:girl_tender:
    Маленький двомісячний ангелик...як ті діточки класно пахнуть:girl_in_love:
    Ото хресна вже натішилась і набавилась....аж своїх захотілось:girl_blush2:
    А муж коханий від вчорашнього вечора спокою не дає, щоб йому таке народити!

А сьогодні суцільна проза...ПОГОДА - ЖАХ! Прибираю, їсти готую, пляцок з яблучками допікається...
    Чекаю коханого з роботи, будем смакувати:girl_spruce_up:

12. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Моя врочистість закінчилась вчора після прогулянки з коханим по вечірньому місту, а вдома почалась проза - я впала, потовкла виноград і розбила тарілку, порвала колготи і пошкодила палець, і наче дивилась під ноги...

13. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

А у нас сьогодні врочистість :) Доцька виступала в садочку, на святі осені. Я їй пошила спідничку з аплікацією у вигляді листочків і ягідок (вона була калинкою), обруч теж оформила в калинківському стилі..Обидві задоволені (я особливо, враховуючи, що за швейну машинку сідала ще у школі) Ще підготувала Настюшці подарунок - героїв Історії іграшок, вона зараз фанат цього мульта. Залишилось щось смачненьке на вечерю збацати і "день удался" :)

14. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Ми завтра йдемо до філармонії на Дударик з Софією.
    Витримає дитина напевно 20 хв - півгодини максимум, може перший відділ, то чоловік потім з нею піде на солодке, а я собі дослухаю
    Дударику завтра 40 років з моменту заснування, мене аж гордість розпирає за те, що тітка була роки там концертмейстером, і за то, що сьогодні школа Дудариків налічує сотні, і що створена була у Львові, і що стільки є свідомих батьків нині, які дбають про зайнятість вільного часу своїх синів. Знаю не одного "Дударика" - хороші хлопці.

15. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Теж знаю не одного, таки-так хороші :) І взагалі "Дударик" - то моя любов :girl_tender: Маю тут всі їх диски і слухаю частенько. Заздрю Вам по-доброму, бо їх концерти наживо просто бомбові :girl_yes:

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

хороші :), мій чоловік теж там колись співав, ще маленьким правда.

---------- Додано в 17:14 ---------- Попередній допис був написаний в 17:12 ----------

ага, ми на день злуки в оперному грали і там вони виступали, то якесь чудо, виходять такі малесенькі дітки, і тут починаються звуки і це щойсь неймовірне!! Така чиста, дзвінка музика лунає зі сцени, ми слухали з оркестрової ями зачаровано......

17. Knopka

Knopka Well-Known Member

Сьогодні постаршала ще на один рік. Класно, що з цим вітають - маю купу хороших слів, привітань і подаруночків.
    А ще завтра їдемо до Львова. Скучила за місяць страшенно.

18. Яруська

Яруська Well-Known Member

Так, так...приїжджає багато гостей, хор з Польщі і Белгород-Дністровська. Мама моя цей тиждень працює нон-стоп :girl_smile:

19. in todash

in todash Active Member

А ми з коханим святкували сьогодні наших 1,5 рочки разом :girl_tender:
    Щаслива така. Навіть не уявляється, як би то могло бути інакше, без нього))

20. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Підтримую.

Статус теми:
Закрита.