Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. zetta

zetta Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

....тихо ховаєм дві пари чобіт....перечікуємо якийсь час і витягаєм як ні вчому не бувало...
    настроююсь на готування сирничків...

2. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

ги...я думала я одна така винахідлива...поки заховала всі три, будем дивитись на настроєнніце ввечері:shy:

3. innamorata

innamorata Well-Known Member

В мене щось що не день то сплошна проза. Мужу зробили операцію в стоматології, третій день ходить спухший і якийсь злий-недобрий. Я знаю що поганий настрій того що болить, але мені від того якось не легше. А ще сьогодні спати хочу цілий день, а ввечері тре йти в зал. Не хочуууу, але треба, бо як пропущу то потім тяжко буде себе в руки взяти. Не зможу завтра піти на заплановану корекцію нігтів, то моя майстер перезаписала мене аж на 4!!!! :girl_mad: число. То капець. Ну ще тиждень можу так, але ж видно вже!!!!
    З врочистості - вибираю собі нову сумочку, правда ніяк визначитись не можу.... Ну і замовила собі пару речей пошити. То буду мати обновки :)

4. olena

olena New Member

Класно вам,а я вже декілька днів шукаю по різних сайтах чоботи і все ніяк. Сама не знаю чого точно хочу, то високих з каблуком, то низеньких і без каблука.
    Наразі мої пошуки не закінчились нічим. Може то і собі вибратись по магазинах, правда в таку погоду ще й з дітлахами, то якось непрікольно.
    Я вже й вийшла, думала в центр переїхатись, але далі майданчика не зайшла, якось уже надто противненько на вулиці.

5. карапуз

карапуз Well-Known Member

Другий день нема холодної води. Але, як виявилось це стало нам у пригоді, бо так дізнались , що чоловік випадково підключив посудомийну машину до гарячої води . Це не дуже економно і це мінус, але два дні посуду миє машина, а не я - і це великий плюс :girl_wink:.

6. Virginia

Virginia Well-Known Member

І в нас прозаааа.... чоловік вночі поїхав, приїде через тиждень, скучаю!
    Гуляння сьогодні якесь "униле", заїхала на Іскру, купила конверт з овчини, потім поїхала на Санту, купила собі італійського печенька:) і поїхали додомцю, бо шось ніхто не гуляє, цікаво, чого це???:confused:
    І шо робити??? Хочу щоб зима пройшла як одна хвилинка і щоб знов весна, літо...:girl_in_dreams:

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

глибока проза.... Горло болить, голова, як баняк, надвір навіть за вікно не заглядаю.... Добре, що маю зараз вихідні..

8. Artemida

Artemida Well-Known Member

Ми сьогодні з подружкою і малими гуляли цілих три години! Правда прогулянку я почала сама: забрала на Франка керамічні зволожувачі у форумлянки, потім послухала пікетувальників біля Ратуші , а потім вже з подружкою мотали кола по центру. Погода противна, на вулицю вже не хочу, але все-таки піду на форумівку пузатиків, думаю там буде прикольно ( хоч якась врочистість:girl_smile:).

Ааа, ще забула...Ще трохи врочистості (правда не зовсім моєї:girl_smile:) Купила сьогодні коханому на день народження парфуми, на які він давно облизується. Жаба трохи давить (недешеве задоволення вийшло), але чого вже там, зате знаю, що йому приємно буде. Тепер єдина проблема - дочекатися до 7-го листопада і не розбазікати, що вже маю подарунок)))))

9. Златка

Златка Well-Known Member

І я хочу... бо при такій погоді в мене апатія до всього :girl_sad:

10. kati

kati Well-Known Member

"чудесний" лінивий день..В чому встала з ліжка о 8 в тому і ляжу...піжаму навіть не знімала, з хати не вилазили.Дімка прекрасно виспався на балконі,а Саша в садку був. Зараз прийде з тренування, в духовці чекає форелька,будем вечеряти.

11. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Флешка, поки Ви ще чобіт не сховали-може, нам би показали:girl_wink:Мені також чоботи потрібні-завтра вихідна , може,собі би щось купила.Але чи був мій "попелющин" 40?:girl_curtsey:

12. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

ака, в обновках....тільки хай всі заснут

13. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

І мені цікаво :). То якраз в тему. Сьогодні так рвалась їхти додому, так рвалась, що аж замок на ботфортах зламала :girl_emo:, прийшлось їхати додому в туфлях. Добре хоч машиною. Я вже довший час стараюсь в негативі шукати позитив. гг, а то в мене якась чорно-сіра смуга затяжна. Ну але я оптиміст і вірю в краще майбутнє.

14. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Вночі вирішила, що досить з мене того "щастя" - пишу заяву на звільнення.:girl_mad: Прийшла до керівника проекту, послухала, який я хороший працівник і як не хочуть, щоб я звільнялася. Дали тиждень відпустки, аби м відпочила від того божевілля.:girl_nea:

Після роботи ходила в банк, потім забрала замовлення з оріфлейму, потім здибалися з подругою і трохи побалакали, та й тепер лягаю спати. Завтра знов на роботу, зате наступного тижня - балдю :dance2:

• Подобається Подобається x 1
  15. Syrojizhka

Syrojizhka Member

16. preciosa

preciosa Well-Known Member

Така сьогодні справжня осіння дощова погода... Меланхолічна... Дощ моросить... Модулі починаються))))
    Наступний тиждень обіцяє бути дуууже насиченим.
    Сиджу зараз і спати так хочеться... Вже чекаю, щоб настав завтрашній день, 16 година і я їду додомцю:girl_tender:, до свого коханого:girl_in_love:
    Сьогодні в тому університеті мусіла просидіти безтолку 2 години, так як виявилось, що пари нема, а на вулицю в таку погоду нікуди виходити не хотілось...

17. Heureuse

Heureuse вірю...

я втомлена і трохи зла...
    хтось мені скаже чи є межі людській підлості?...нє, звісно може то я якась тупа, але чомусь не розумію в чому кайф вічно щось комусь пересрати, за перепрошенням, зробити щось на зло, лиш би комусь було гірше? що інакше жити не цікаво чи як? фу блін, знаю що то не варте моїх нервів, але не знаю як витерпіти ще 2 місяці "спілкування" з такими екземплярами...

на коханого зла, бо за весь день не подзвонив мені на разу, трубку не брав, на смс не відповідав..останню годину моя бурна фантазія вже почала малювати мені всякі ужаси, аж тут дзвонить ненаглядний з вибаченнями, запрацювався бідний так, що не мав на мене двох секунд..:girl_devil:

горло болить, голова трохи гуде...допиваю чай і треба певно йти спати...досить з мене на сьогодні...

18. allja

allja Well-Known Member

А я сьогодні зранку фізкультурою займалась:girl_crazy:На ровері десь 9 км прокаталась: мусіла поїхати до бабусі, потім виявилось,що не ту кофту їй привезла і треба було їхати назад, брати іншу , і знов їхати до бабусі:8:Ось такий " крос" зранку мала...Потім з коханим обривали виноград, а потім пішли додому.Муж ліг спати після нічної зміни і "ранкової" в бабусі, а я ще пів дня ліпила пельмені і варила їсти. Сил для написання контрольних сьогодні не вистачило, перенесла на завтра...А тепер прийняла душ, дописую на посиденьках і іду спати, а то коханий чоловік вже зачекався:girl_cool::girl_bye2:

19. vernata

vernata New Member

Сьогодні прийшла моя мамуся і наготувала купу всього доброго. Ще й малу змогла нагодувати, а то вона вже три дні зовсім без апетиту, а я нервуюсь.

20. Музик

Музик Мартуська

лягла вчора ввечері в ліжко з жахливим головним болем, і відключилася, прокинулась сьогодні, а голова далі страшенно болить. в такому настрої з чоловіком посварилась, приготувала їсти і побігла по справах - встигла забрали у Віки (Abraira) прикраси, зустрітись з подругою (Dzintars),яка забула похвалитися, що я їй зробила браслетик в техніці сутаж (тішусь, що почало нарешті виходити щось гарне), прибігла додому, приготувала вечерю, завантажила новий браузер - бо задовбало бачити аватарки форумлян замість всіх кнопок на форумі, і сиджу тута. зараз спатки і завтра буду мати знов роботку

Статус теми:
Закрита.