Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

і в мене, щойно випровадила мужа з малим за двері зі списком: вечеря (піцца ггг), продукти на ранок-сніданок і обов"язково круасанів і еклерів з Вероніки мають привезти. Сама йду в душ, бо за цілий день так і не вдалось того зробити, попацькаюся утбаном, зроблю масачку, "пообрубую" нігті на ногах:girl_crazy:
    ляпота-ляпота:girl_dance:

2. gnoma

gnoma Member

Аналогічно, сиджу під ковдрою і гріюсь.
    Здалось би в хаті трохи поприбирати, їсти зварити, а мені навіть носа висунути з-під ковдри не хочеться.

3. Katrine

Katrine Member

проза прозова... малюк далі хворіє, закінчились соплі, почався кашель:8:, ще й чоловік похрипує... погода не радує, з хати не хочеться нікуди висовуватись. була сьогодні в центрі, зробила закупи для бейбіка, трохи розвіялась. Маркіянко заснув, зараз будем чаювати, хочеться ще якийсь фільмик подивитись:girl_smile:

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Бачу тут фронти розділились на тих хто, вже не мерзне і тих, хто ще мерзне. Ми відносимось до останніх. Калатун. Звонили в жек, якась гаварія в сусідньому будинку, цілий день усували, завтра можливо запустять тепло. А мені навіть голову влом помити, так зимно.
    Ромка спить, а мене ще чекає яблучний пляцок, щойно з духовки, і муж з кіном...головне закутатись потепліше.

5. in todash

in todash Active Member

Шось в Нової Пошти сьогодні невдалий день з доставками - нам замість доставити на Кульпарківську, доставили на кінець Городоцької )))))

А я сьогодні вкотре вирішила не йти на пари і весь день провели з коханим - ну чим не врочистість)) Особливо романтичним було перевстановлення вінди на таки забраному із складу Нової Пошти ноуті)))

6. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а до мене посилочка повинна прийти завтра на Нову пошту, мені так не хочеться їхати аж на Городоцьку:girl_nea:, скажіть дівчатка, якщо я заберу свою посилку в понеділок мені потрібно щось додатково оплачувати за простій? я в цьому ділі зелена(

7. in todash

in todash Active Member

ljalichka,

8. MYR

MYR Member

Відповідь: В'язані жахіття

А в нас з чоловіком сьогодні справжнє свято - 10 років як ми познайомились, але святкувати ніяк не получається, спочатку планували коротку поїздку в Карпати, захворіла доня, залишились вдома. На вечір мало бути вино і кіно,та в чоловіка піднялася температура і він заснув, а я сама сиджу на кухні.

Останнє редагування: 15 Жовтень 2011
  9. Syrojizhka

Syrojizhka Member

А нам взагалі не доставили:girl_devil: якась затримка на центральному складі...

10. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

як у когось в підписі: вирішила вийти на 15 хв раніше - вийшла на пів години пізніше - та, це про мене:girl_emo:
    ну не може людина розумна в таку холодригу спокійно покидати тепле ліжечко і йти в дощ, на роботу, працювати, мерзнути:bor:
    останні 3 дні на роботі такі завали:tanksmile:, зате в кайф, виходиш ввечері і думаєш: ти кароль міра, парєнь:girl_crazy:
    цей непростий тиждень облагородило шампанське наприкінці робочого дня (от кому на русі добре живеться):p
    зараз ще подивитись Танцюють всі - і в люлю:d25:

11. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а в нас сьогодні буде з донечкою піжамний день, коханого з самого ранку відправила до Польщі на закупи,сидимо вдома, гріємся, прибираєм, готуєм, і дивимся TV:d25:

12. allja

allja Well-Known Member

Я вчора не додивилась, заснула...тяжкий був день: трохи бабусі помагали, а потім перевозили речі чоловіка.
    Сьогодні знову сама проза: чоловік на роботу поїхав, а я зараз до бабусі...тішусь вчорашньою врочистістю: нарешті привезли зразки тканин і ми замовили софу, обіцяли до кінця наступного тижня привезти:dance:

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

А в мене сьогодні така врочистість, що п"ю каву з сіллю:girl_crazy:
    Поки я виконувала вранішні процедури в ванній, малий якось заліз на стіл з ногами і висипав сіль в каву. Тепер насолоджуюсь новим смаком.:8:

14. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Вчора нарешті увімкнули опалення в нашому будинку! Тішуся :)
    Нині готуюся до приїзду гостя :)

• Подобається Подобається x 1
  15. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А ми вже вдома! тішусь, але з іншого боку тут такий дубак...в сусідів якась аварія, тому не включають опалення. І ще в Києві в нас було три спальні з ортопедичноматрасними ліжками, а тут модульний диван, від якого болить спина...Ех...хорошого по-трошки.
    П"ю каву і йдем до батьків на сніданок.

16. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Ой, народ, з першим снігом!!!!!
    Сказати, що нині паскудно на вулиці, то нічого не сказати. Навіть штори не хочеться відшторювати:girl_nea:.
    А роботи ще не початий край:ed4d70def841dc74b57. І як то себе з під коца витягти:girl_in_dreams:...

17. Holly

Holly Moderator

Ну і погодка, бррррр. Щойно були на Зеленій, так змокли, попали під дощ з снігом, а приїхали на Наукову - сонце світить. Зараз п"ю каву і гріюсь. Суботня проза, прибирання, прасування, готування і т.д. З врочистості - купили світильник в кімнату

18. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

:eek: де сніг?...

19. Hanny

Hanny Active Member

Незважаючи на препаскудну погоду настрій суперовий і планів і роботи огого: поставила варити овочі на салатик шуба, тушити телятинку, заклала прання, вишурувала ванну і туалет , коли доня проснеться їдемо за продуктами і новими іграшками (маму лишаю на господарці дивитись за всім що вариться/тушиться), поприбираємо , а під вечір в гості.
    Ага, з врочистості - гарячі батареї нарешті!!!

20. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.