Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Alicia

Alicia Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Останній робочий день перед весільною відпусткою - це врочистість.:girl_wink:
    Проза - підготовка напередодні весілля почалася взагалі в шаленому темпі, вухо вже гаряче від телефонних дзвінків. Всі чекають "нашого" дня, телефонують, питають, розповідають, як готуються їхати (будуть з багатьох різних міст України і Білорусії), племінниця вчиться старанно розкидати пелюстки з корзинки:girl_curtsey:...А мама телефонувала, прасуючи вельони (буде один довгий, який потім зніму), і давала мені слухати музику весільну, яку вони записують спеціально на браму, щоб уся вулиця мала весільний настрій. :girl_dance:Ех...чесно, я немов в тумані...І щаслива і стривожена. Вчора була в соборі Юра на сповіді, неможливо передати словами, як мені було добре і легко. І так добре вночі спала, безсноння немов рукою зняло. А сон у мене зараз на вагу золота!:girl_yes2:
    Сьогодні маю дуже багато справ, і мрію, хоч ще кілька разів повторити наш весільний танець, бо хвилююся, чи не забудемо нічого...
    Ну все, ми майже на фініші. Хоч би дощ не падав, погода, змилуйся:girl_tender:.

2. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Гарний був учора день!
    Зі своїми учнями-айтішниками провели виїзне заняття з німецької на пиві у Кулінарній студії Крива Липа :girl_wink: якби всі заняття так проводилися, було б узагалі суперово :) потім ще пішли з хлопцем в "Кумпель", попили пивка, поїли вушка, ням ням, такі там добрі :)
    а сьогодні проза - холодно в квартирі, холодно надворі, а маю ще на Нову Пошту їхати, замовлення забирати:) сподіваюся, що коли його отримаю, то буде врочистість!!!!

3. olena

olena New Member

Читаю ваш допис і кричу до чоловіка, що он людям на мазепи вже опалення включили(ми живемо на сусідній вулиці),
    ми що не люди, а тоді мац-мац батареї, а вони, о чудо, гарячі. Ура, нарешті буде тепло в хаті!

4. mrochkizm

А на Виговського ще холодні, ми ще не люди :sad:

5. natka75

natka75 Well-Known Member

так, зранку були холодні ще, надіюсь на вихідних включать.
    Оце погодка, то сонце, то вже дощ...хай вже буде холодно, тільки без дощів і хляпи.
    І свято сьогодні, а настрій кудись вивітрився:girl_sad:, тішить тільки думка, що сьогодні буду чмокати свого синочка:kiss: і вже в неділю приїдемо всі разом до Львова:girl_tender:(бо вже місяць він бабусі помагав яблучка в саду збирати, з татом підпеньки, а з мамою на вихідних - останні сунички городові:girl_yes2:)

6. Nata

Nata Well-Known Member

І ми :sad: хоч нам до Мазепи 15 хв пішки. Сподіваюся до завтра включать. Нині певно старших відправлю до свекрів ночувати, нехай гріються, а ми з Дарцею тут домерзатимемо.

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А в нас нині празник:girl_tender:. Спекла пляцок, будем празникувати:girl_yes2:.
    А ще в моїх батьків сьогодні 33 роки з дня одруження і 40 років як вони разом:girl_in_love:. Дивлюсь на них і тушусь з того які вони й досі щасливі і далі закохані. Ввечері тато маму веде до ресторану, а в сімейному колі будем святкувати завтра. Одним словом врочистість:girl_wink:.
    А, ще я собі светерик сьогодні купила і пояс шкіряний. Буду тепер ладна:girl_dance:.
    З прози....? Жені її сьогодні, отак:girl_yes2:.

8. kineret

kineret Вірю в диво...

Надіюсь і мене така врочистість вдома чекає, бо сьогодні одна проза. Ледве вилізла з ліжка, бо ж на роботу треба було йти... Погода ужас. Холодно. Добре, що доступ до Посиденьок не закритий :girl_crazy:

9. Tanju

Tanju Well-Known Member

І в нас включили батареї, ура!:girl_tender:

10. Музик

Музик Мартуська

і в нас приколи з батареями - на будинку написано, що включають 10-12 числа, а нині - 14 - ще холодні (тут я чемно мовчу ще про всі нюанси включання батарей в нашій квартирі, якби в коридорі було тепло - вже б якось легше було).
    так хочу снігу вже... що купила сьогодні смачнючі мандарини із запахом Миколая...

11. Artemida

Artemida Well-Known Member

І я вже собі включила:girl_smile: Нині так змерзла на прогулянці, що як тільки зайшла до хати, відразу взялась за батареї:girl_smile: Настрою чогось нема, погода противна, муж, як завжди по п"ятницях, прийде серед ночі . Добре, що хоч Артем заснув трохи. Зараз наберу собі тарілку фруктів і посмакую з Посиденьками:girl_smile:

12. Martunka

Martunka New Member

Урааааа......:girl_dance:Приєднуюся до тих, кому вже включили батареї. На Сихові вже теж тепленько. Принаймні тепер не прийдеться постійно в ковдру кутатися. Брррр...не люблю перехідний період.

13. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

цілий день Ромаха виносив мені мозги:8: заснув 10 хвилин тому, попередньо розбивши свою тарілку:sad:
    вже 40 хв як чоловік запізнюється додому:girl_emo:
    і 3 хв як я збираюся нарешті заварити собі чай:girl_in_dreams:
    з приємного- замовила більшу частину дитячих книжок, що були в наявності видавництва а-ба-ба-га-ла-ма-га:girl_dance:

14. tsyganka

tsyganka Member

Як мені шкода тих людей, які мерзнуть в хатах при такій погоді. Ми опалення ще минулого тижня включили. Правда мали невеличкий казус
    З врочистості - купила сьогодні собі кашкетик осінній весь такий рожевий, так мені пасує:girl_spruce_up: а то вже холодно без головного убору. Ще купили подарунок на весілля, бо молодята квітів багато не хочуть! Зараз планую запекти стегенця і на вечір подивитись з чоловіком якийсь фільм. Як добре, що в нього вихідний!

15. Музик

Музик Мартуська

нагрішила я на комунальників - прийшов брат (живе через під'їзд), каже вже тепло. то ми з чоловіком намагалися і наші батареї завести. в результаті всі троє - я, чоловік і собака - мокрі, але в хаті теееепло

16. mrochkizm

І в нас опалення включили, ура!
    Ще сьогодні їздила забирати пакунок на Нову Пошту, прислали мені не на склад на Городоцькій, як я просила, а на склад на Новознесенській, ну але ніц, добралася, потім ще в Сільпо купила продукти і винце, буду потім глінтвейн попивати і кіно споглядати:)
    Нарешті ввечері настала врочистість:)
    ой, але якесь дивне опалення - в кімнаті теплі батареї, а в кухні і змійовик в ванній холоднющі( що б то могло бути?

Останнє редагування: 14 Жовтень 2011
  17. zabawa

zabawa Member

Сьогодні - суцільна проза - діти прихворіли цілих два дні сидимо безвилазно в хаті, лікуємось. А мала бути врочистість - в планах була поїздка до куми, в гості трохи при святі..... А нема.....:girl_nea:

18. fillette

fillette Well-Known Member

В мене в квартирі дуже холодно. Надіюсь завтра включать опалення. Чекаю поки допечеться яблучний пиріг і буду смакувати з гарячим чайочком.:girl_smile:

19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ой, людоньки, я напевно на кудикіній горі живу, у нас батареї зимні-зимнющі, а я зла-злюща, бо змерзла як цуцик. :ireful:Треба певно і собі гонити і все розкидати так як мій малий, йому бачу жарко, аж піт виступив.
    Була нині в стоматолога і це все таки напевно врочистість, бо накінець то вирвалась і як наслідок в мене зуб вже не болить:smile: Правда найголовніші жахіття почнуться в понеділок, бо мені тільки лікарство поставили, але я не думаю що буде потім, головне що зараз та біль вже не дошкуляє.
    Приїжджала сьогодні в гості свекруха. Привезла малому машинку, яка чомусь його не цікавить.:nea: А так, все як завжди, чоловік поїхав в нічну на роботу, а ми одненькі залишились. Погода бєка, вже б ліпше впав сніг, ніж отаке.:beee:

20. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

в хаті пахне теплом, і це вже врочистість
    З роботи нашяльніка відпустив швидше, бо свято і роботи як такої немає.
    Прийшла додому і хотіла забити на спортзал, але в останній момент передумала і швиденько погнала, зате тепер такиииииий прихоооод :girl_crazy: тааааак класно позаймалася, чую ноги мені дякують :)

зараз ще відкрию плящину коньячка і буду смакувати, і напевно навіть повишиваю, хоча - не факт :girl_crazy:.

Статус теми:
Закрита.