Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

А в моєї старшої дитини нині День ангела. Так що довелося накрити на стіл, хоча в планах був шашлик в мами за містом,але оскільки в нас краснуха+ангіна, то ми - невиїздні наразі.
    Потім вдалося мені вирватись на годину в ІНТЕРТОП та ПЛАТО, але нічого путнього не знайшла для себе.
    Зараз допиваю якусь хімію,бо вірусяка скосив нас з чоловіком.
    Літо коли там, бо сил вже нема???

2. kati

kati Well-Known Member

Ех,думала що поiду сьогоднi я за лялюською ( пдр все ж таки сьогоднi) Але нi ,не хоче ще синочок до мене, видно добре йому в пузiку...тож "от нечегоделать" поваландались ми з чоловiком спочатку в деко, де прикупились всякими декорчиками а потiм в КК, Сашцi новий самокат перепав а мамi знов рiзнi прибамбасики.зараз пью чайок, щосб спати не хочеться зовсiм...

3. vernata

vernata New Member

Ми гуляли в центрі. Сашуля трішки походив за ручку біля Оперного (це вперше). Дуже гарний день у нас сьогодні.

4. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми щойно з показів Lviv Fashion Week повернулися. Богуцька як завжди найкраща!

5. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Я сьогодні дуже гарно посиділа сусідкою за пляшкою вина, поговорили по душах.

6. Fechka

Fechka Member

А ми ходили до церкви, а потім пішли до лісу на пікнічок.. смажили ковбаски.. Гарно посиділи по сімейному в чотирьох!!...Ми- потішились дітками і весною,от тільки фотік забули.. тому фоторепортажу не буде..:girl_emo:..

7. Heureuse

Heureuse вірю...

В нас була весела субота- день народженя в подруги і заодно відкриття шашликового сезону. Після холодної зими це саме те, що треба..якась така свобода і легкість відчувається..а ще хороша компанія і купа всього смачного, ммм..:girl_dance:
    Зате вчора реальність нахлинула з головою і хорошого настрою як не було…
    Сьогодні в мене якась апатія..тяжко зібрати себе і почати новий тиждень..

8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А ми цілі вихідні святкували Левчикове ДН. Вчора зранку так гарно погуляли, а післяобіду побавилися з Святиком форумлянки TASJA. Малий задоволений святом, це головне.

9. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

нині щось позимніло - вітер якийсь неприємний... а так - настрій супер, приютила в себе коліжанку, в якої певні проблеми, насміялись, надіюсь, їй полегшало... після роботи додомцю заскочу на обід і побіжу на процедури )))

10. solomka

solomka Active Member

Ми вчора їздили в село до сестри моєї свекрухи. Але це важко назвати їздою - дорога жахлива, їдеш тільки на 2-3 передачі, яма на ямі. Відстань у 100 км ми подолали більше ніж за 2 год. Єдине, що тішить - мій малий вже здоровіший.

11. sunset

sunset Active Member

і в мене було відкриття шашликового сезон)))) правда, піст зараз, то ми замінили м*яско рибою в фользі)) мммммм, смакота)) були вчора в лісі, так гарно, проліски всюди, тепло!!!
    коханий розслаблявся собі, а я за кермом була))) вперше їздила з свекрами по магазинах, та ще й я за кермом- ото був екстрім))) але дуже гарні вихідні були!
    а з прози- трохи застудилась(((

12. Virginia

Virginia Well-Known Member

Бачу, що всі вчора гарно погуляли:):):) і ми не вийняток. Витягла чоловіка погуляти в лісі (то я так голосно назвала сихівський"ліс" чи то парк, чи то сад Дубневичів:) )
    Зайшли на Шувар, купила собі дуже класні лосіни в Діанорі, хоч і не планувала купувати одягу, але як побачила їх, то не втрималась. Додому же ледве прилізла... мусіла потім півгодини раком стояти, щоб поясниця перестала боліти.

А сьогодні ще кращий день. Вже і на роботі встигла побувати, і два рази смачно поїсти:nyam2: і йду до лікарки, може вже нарешті попаду до неї...

13. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

я ще далі маю бути дома - пішла до лікарки, думала, що закриє сьогодні лікарняний, але ні..Сказала, що дуже погані аналізи, лікуємось далі..То я вдруге в житті беру офіційон лікарняий, лікуватись, так лікуватись, тим більше з запаленням..Ходила ще на різні процедури - дуже приємні жіночки, аж дивно..бо зазвичай в полікілініці сидять такі озлоблені мегерки. Зараз якеськіно дивитимусь..

14. Iryna

Iryna Well-Known Member

і ми і ми розпочали сезон шашлику:girl_dance:
    трошки втекли з міста до мами і цілий день вчора товклися на вулиці...ніяк неможемо надихатися свіжим повітрям:girl_impossible: одним словом відпочиваємо з доцьою :d25:

15. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

А ми, а ми, а ми з Софійкою вчора пішли рано до церкви св. Климента, що на Перехресті Винниченка/Кривоноса. Там Тоня з Софком облітали все подвіря. Бачили Іруську з трьома дітьми - красуньками+красенем Левком)
    Потім відвідали кавусю з булочками, а потім ще й парк культури:girl_spruce_up:
    Софка така смілива, діти плакали трирічні самі без мам на атракціонах, а моя Софія (ну у нас правда фактор старшої сестри Тоні)) сяма всюди крім Космосу:)
    А після сну поїхали з татком і Со в центр, пішли до бабуті, лишили доціка і пішли ще собі на пивко:girl_dance:
    А ще.. иии - нєєєєєє, решта у вихваляльки рукодільні

16. Barbie

Barbie Well-Known Member

Була сьогодні в податковій, там все пройшло легко і майже без нервів:girl_haha:А верталась на маршрутці і коли сідала на крісло відчула,що щось мене вкололо в ногу, і побачила,що збоку дна з сумки стирчить голка:girl_mad:Я була в шоці!Я в забобони не вірю,але якось неприємно стало.
    А зараз буду йти на пари,а потім на танці:girl_dance:

17. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Настюшка сьогодні вперше заснула в садку!:girl_crazy: А я вже зібралась йти за нею..Тепер сиджу-скучаю..незвично мені так довго в тиші бути :)

18. Котя

Котя Оптимістка :-)

У мене вчора бів чудовий день:girl_dance:. Ходили з малим в басейн на навчання, потім пішли в гості чаювати. Дуже гарно погуляли з чоловіком в парку, після чого пішли на концерт Лепса, а вечір закінчили в "ЯпонаХата". Я дууууже люблю такі вихідні:girl_in_love:

19. Halina

Halina Well-Known Member

Я сьогодні вийшла на роботу. То так важко після відпустки і на роботу. А ще стільки всього не вирішеного:scratch_one-s_head: , стільки різних думок :girl_in_dreams:. То я з роботи додому прийшла (не їхала маршруткою). Тепер сиджу і думаю як то я могла пройти стільки зупинок.

20. Музик

Музик Мартуська

ходила з подругою нині на гульки! така рада! в улюблених Віденських булочках купила улюблені слойки з кленовим сиропом; замовила собі нові окуляри і щей чоловікові солоденького накупила!
    а із прози - знов натерли туфлі... не можу вже на п.ятку наступати :sad:

Статус теми:
Закрита.