Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. terezka

terezka котяка-вишивака

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

а ми в суботу купили комод і коврик.
    потім годин 5 тривав квест "збери комод із незрозумілих частин", все нагадувало пазли, бо інструкція була цікавезна і не настільки детальна, як би мало бути. Зате тепер стоїть комод і чоловік гордий собою, що таки зміг у тому всьому розібратись:haha:
    врочистість - в цьому комоді тепер будуть і кілька вишивальних поличок:girl_dance::d64:

2. preciosa

preciosa Well-Known Member

Я собі вирішила продовжити вихідні і на одну лекцію не пішла)) Думаю, це не смертельно:girl_crazy: Завтра день університету, тому подумуємо, щоб нас трошки відпустили, а в пятницю у мене вдома празник, тому за всі роки мого студенства - я нарешті приїду)))
    Казала подружка, що по моєму голосу дуже відчутно, що я 3 дні була вдома)) Хм, а що буде після 4 днів:girl_nea:
    А я щаслива! Більше днів з коханим...

3. zaderyshka

zaderyshka Member

А я сьогодні хворію! Отак. Прокинулась ніяка, але мусіла їхати в універ завезти документи, бо таке враження світ завалиться як я їх завезу завтра, а не нині. Приїхала і лягла в ліжко грітись. Температура якась незрозуміла, то 37.а за півгодини знов 36,6. П'ю всякі чаї з малини-калини, цукерки гризу і ніяк не скажу, що мені погано сьогодні живеться:girl_wink:

4. Martunka

Martunka New Member

А в мене день так класно почався - суцільна казка.:yes: Так приємно прийти на роботу і на робочому столі побачити квіти :girl_in_love::girl_in_love::girl_dance: :girl_tender: Ех....

5. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Ми з Нікусіком сьогодні молодці: кредит заплатили, з пошти бандерольки забрали, дитячі обновки у красуні-пузатика Артемідки відібрали :girl_tender: ще й в парку вигулялись. Зараз наїмся цукерок і побіжу Настюху з садка забирати :girl_smile:

6. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ой, дівчата, в мене відколи я пішла на курси водіїв сама чи то проза чи то врочистість...:dntknw: сьогодні вперше був урок водіння але вже по місту! то було щось:shok: як тільки наближались до якогось світлофора в мене починалась паніка з тим щеплення-тормоз-передача-газ-щеплення-друга передача-газ:8:
    і хоч інструктор каже що я ще не самий безнадійний варіант, але з такими темпами я всі гроші витрачу на водіння, а сама так і не навчусь, таке враження:umbrage:
    заспокойте, мене хтось, невже то так важко навчитись нормально їздити??

7. Donata

Donata Active Member

не важко, не важко, то перші рази так страшно, потім впевненіше поїдете :girl_yes:

8. Iryna

Iryna Well-Known Member

9. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

З врочистостей - сходила на манікюр, тепер в мене гарні і доглянуті нігтики.
    Муж купив плитку білого пористого шоколаду - сиджу топчу, ітак він мені смакує...... нямка....
    А з прози - погода ге, і я себе щось не вельми почуваю. Сиджу - п'ю чайок.

10. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Чому нема щотижня три дні вихідних? В суботу-неділю можна відпочивати, а в понеділок робити те, що мала зробити в суботу.:girl_in_dreams:
    Нині заплатила черговий внесок за кредит, зустрілася з подругою, побавилася з песьою.:girl_claping: Потім на квартирі влаштувала велике прання, велике прибирання, поніжилась у ванній... :d64::d7::d23:
    Тепер, коли гарно відпочила, майже не ненавиджу свою роботу.:girl_impossible:

• Подобається Подобається x 1
  11. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А в знову проза.... З самого ранку до шостої години без світла :sad:. І так певно буде завтра, післязавтра... Нормально, нє? Якісь стовпи ремонтують. При чому навіть не попередили. А в нас в особняку таке розташування кухні, що вона знаходиться в середині хати і сонячне сітло до неї не доходить. Тому або робити їсти в темноті (при свічках), або голодувати. Ото все мене дууууже взлостило:girl_devil:.
    Добре, хоч темніє ще не дуже рано і ми весь час провели на вулиці.
    А на вечір Ромчик геть розкапризувався. Певно зубки. Ах...
    Мрію про спокійну ніч...

12. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

13. olerusya

olerusya sweet candy ;)

то Ви так мене заспокоїли?:girl_crazy:
    я вже зрозуміла що тут потрібна практика і ще раз практика! навряд чи можна за кілька уроків водіння навчити людину добре їздити...
    найбільше буду боятись сідати за кермо коли доня в машині:girl_sad:(і невідомо ще за скільки років сяду!), але я ж якраз заради неї і вирішила навчитись водінню, щоб ми собі могли їздити куди хочемо і ні від кого не залежати!

14. ljalechka

та ні, все у вас буде гуд! я зробила помилку, що їздила не сама, а з боку мені хтось капав на мозок...)))але то таке, декілька раз сяду за кермо, і все згадаю, головне бажання, а в мене його поки до цього нема)

15. Багіра

Багіра Well-Known Member

по львівських вулицях не всі водії зі стажем в декілька років дають собі раду, в тому плані "пшик і рулюю" нема... щоб не тягнули так багато грошей - попробуйте максимально практикуватися з кимось з близьких, капання і критика то не так страшно бо навчишся їздити+абстрагуватися від шуму і розмов тих, кого везеш)))

16. Katrine

Katrine Member

а ми без теплої води, добре, що бойлер є...
    з врочистості - в чоловіка сьогодні іменини, ми з малючком привітали його зранечка і відправили на роботу, святкування буде в сімейному крузі ввечері.
    вчора з Маркіясиком вперше пішли на розвиваючі курси для малючків в Нанашко, поспівали-потанцювали-побігали-побавились, дуже задоволені.
    Нарешті подали документи на візу, їдемо в Поляндію на відпочинок:girl_smile:. ніколи не думала, що 10-місячній дитинці треба фотку робити на візу)))
    з прози - в малючка сопельки рікою....:girl_sad:

17. zetta

zetta Well-Known Member

пробіглась по 19ти сторінках посиденьок.... дівки строчуть ,читати не встигаю, шей мій гарбузик на руках ))
    чекаю вечора, бо навезла собі масел, грязі, солей... буду розбиратись з тим всім.

18. Holly

Holly Moderator

То тільки мені холодно в квартирі? Я не змерзлюк, але сьогодні реально змерзла. Ноги зимні, хоч сиджу в шкарпетках і тапочках. От і маю наслідки, горло вчора вже почало відпускати, а сьогодні знов затягнуло, знову пропадає голос. Хочу щось смачненького, а в хаті нічого нема. І на вулицю йти нема ніякого бажання. Проза

19. ljalechka

ми також не маєм ніякого бажання сьогодні виходити на вулицю, а напевно прийдеться, закінчується питна вода(. Хочу тільки лижати під одіялком, пити щось тепле, і дивитись TV

20. preciosa

preciosa Well-Known Member

А у мене знову вихідний:girl_tender: День університету вже тягнеться у мене другий день))) Як добре, що у нас така хороша староста, про все домовилась - і у нас нема пар))) Сиджу собі в теплі, вдома... За навчання і думати не хочеться, стільки того є... Ех...

Статус теми:
Закрита.