Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

А мене погода радує, нарешті легко дихати.Ну і шо шо прохолодно, не липень же. Тіки б спека знов не почалась

2. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Сьогодні субота, день прибирання.. Ух, як я того не люблю:girl_mad: Добре, що чоловік трохи мені допоміг:girl_smile: Малятко наше закутане солодко спить на подвір'ї:girl_in_love: А я ходжу якась така як варена - голова крутиться, невиспана..
    І коли ж то маля дасть мамі виспатись?:girl_crazy:

3. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Люблю суботу:girl_tender: Зранку нікуди не спішиш, можна дооовго поспати, ранкова кава не п"ється за 2 хв ,а можна смакувати і балдіти від того, що часу вдосталь:)

А зараз плавно переходжу з прибирання кімнат до купи літнього одягу, який треба перескладати, посортувати і тд., і взуття, з яким (спостерігаючи сьогоднішню погоду) вже точно треба розпрощатись до наступного літа...

Цілий день слухаю Еллу Фітджеральд, вже по 10 колу переглядаю колекцію Chanel Spring 2012 Ready-to-Wear :girl_in_love: (облизуюсь і мрію...мрію...мрію...) і ніяк не можу придумати, що приготувати на вечерю:ed4d70def841dc74b57

4. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Як добре що сьогодні субота, просинаєшся зранку- на дворі дощк, і можна нікуди не вставати і не спішити. з прози-прибирання як завжди, у суботу.
    А тепер зїздила на манікюр, а ввечері йду на дискотеку, першй раз за півтора року:connie_pull-pigtail. Якось останнім чаосм не маю охоти до дискотек, більше люблю спокійніший відпочинок :)

5. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Зранку прокинулась і побігла в офіс прибирати, бо вчора мали там святкування. Потім прогулялась по магазинах. На цьому врочистість завершилась і почалась проза. Я захворіла. Прибирання ціла купа, а я не маю сили ні до чого. Щастя, що хоч Коханий ввімкнув котел, то в квартирі тепло.:girl_tender::girl_tender:

6. Heureuse

Heureuse вірю...

я ото вперше присіла за весь день:wacko1:
    зранку прибирання как всігда, потім 2 заняття підряд, потім їздили дивитись на прикрашений зал, який хочемо замовляти на весілля. ше по Шувару пройшлись...
    після обіду ше хресна в гості заходила..а ше коліжанка тягнула гуляти...короче, весело:girl_crazy:
    з того всього гуляти я не пішла, коханого відпровадила додому, а сама заварила собі чайку і відпочиваааю..а шо, заслужила:girl_cool:

7. zaderyshka

zaderyshka Member

Капец повний сьогодні, цілий день за ноутом...розбираю звітність. Вбила б того, хто змінив порядок відображення, показники прорахувати нереально. В шоці я...Злобна, нервова і почуваюсь повною дурепою...ууууу, проза:girl_devil:

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ой і ми сьогодні прибирали, речі перескладували-викидали і то тільки початок... але після ранкового заряду позитиву я цілий день така енергійна і довольна ( не останню роль в тому відіграв утбан, від якого я сьогодні кааайфувала), заїхали до мужа в офіс, Домчик там поспав, а я годинку повишивала:girl_dance:потім до подруги в магазинчик заскочили, трошки поговорили, я собі там нову кофтинку купила:girl_cool: потім до olena тобто мого брата і племінників заскочили, мали на чайок, а вийшло на вечерю:girl_crazy: потім спішили додому, бо мама готувала рульку і качку в якомусь модному соусі, добре, що я в олени наїлась, щось то не мої страви, а чоловік досі сидить, топче і прихвалює. Хочу вкласти малого спати і далі вишивати, лююююблю суботу:girl_tender:
    і ще мені дуже подобається погода, але мій гардероб до неї не готовий...

9. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

День почався гарно. Чоловік привітав з професійним святом "цікавим чисто професійним подарунком" - спортивним костюмом ADIDAS :girl_crazy:, але я тішусь - бо вгадав розмір і дуже класний костюм!!!!!! Отримала багатенько привітань по телефону і сама вітала друзів-адвокатів. Потім я мала справи у центрі міста, де зустріла нашу Марічку -Артеміду і її солодкого синочка :). Потім приїхала і одразу на кухню -варила, пекла...І тут в моєї Лілі знов чогось підскочила т-ра до 38.6:sad:....Дала Нурофен, зараз ніби все нормально, але спостерігаю. Годину тому сіли усі разом за чайочком з моїми щойно спеченими пиріжками:)

10. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Сьогодні вкотре переконалася що навіть у вихідні не варто вилежуватись в ліжку до полудня, бо потім день швидесенько минає і ніби й не було вихідного. Нині з чоловіком прокинулися рівнесенько в 7.30, але не від будильника, як зазвичай, а від мявкоту нашого кота, який вже звик до нашого буденного розпорядку і не збирався сумувати сам цілий ранок через якісь там незрозумілі йому вихідні :) а оскільки поступила інформація що до нас наближається чоловікова мама, я, тільки прокинувшись, заходилася прибирати жиби "не упасть лицом в грязь" :) а падати було куди - через зайнятість генеральне прибирання все відкладалося, так само як відкладалася по куткам пилюка та котяча шерсть. На мій подив справились ми з чоловіком швидко і майже вчасно, тому до 10 години в нас вже було чисто і свекруха :) а свекруха приїхала не сама, а з варениками, тому відпала потреба готувати сніданок:girl_dance: Чоловікова мама наперед привітала нас з річницею, ситцевим весіллям як вона сказала , подарувала постіль і особисто мені - срібні прикраси а потім ми пішли на котячу виставку. Чоловік щасливий! Він, як справжній любитель котів, тішився наче дитина! І було з чого - дійсно гарні котики, різних порід і окрасів, великі, малі і лисі, до речі тих безшерстих сфінксів мені навіть вдалося погладити - відчуття дивне, але приємне :) Були й там улюблені коти чоловіка - Мейн Куни, величезні, але спокійні коцури й киці, представників тої породи там було чи не найбільше. Ще сподобались котики не надто поширеної бенгальської породи -такі собі манюні леопардики, свекруха ще зауважила що таку кицю можна покласти на шию замість коміра - і до виходу в світ готова :) ну і звісно британи і шотландські котики - так і хотілося їх взяти на руки і тішитись :girl_tender: а біля місця виставки ще й є штучне озерце, на якому було чимало качок, то я, ще здалеку їх помітивши, купила булочку, і після відвідин виставки ще й качечок покормила! Вони так потішно боролись за шматки булочки і плюскались у воді :) потім пішли до улюбленого кафе, яке якраз неподалік, напились смачнючого чаю з перцем і я вперше за довгий час насолодилась направду смачним медівником з чорносливом, ням-ням:nyam2: після того ще й пішли до чоловікових родичів і гарненько посиділи... ось скільки всього встигли, а якби спали до обіду... певно б виспались :)

11. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Я умудрилась прочитати "розбираю вагітність"...Я взагалі, останнім чаосм дуже затуркана. Еееххх, я, як вижатий лимон, такими темпами довго не протягну. Читаю ще 10 хвилин ДП і ще йду щось повчу трохи :sad:.

12. fillette

fillette Well-Known Member

Змерзла за 6 годин в маршрутці. Зла сама на себе що не їхала поїздом. Потеренділа з мамою, напилась гарячого чаю і закуталась в ковдру. Ось воно щастя)))

13. Надя К.

Надя К. Well-Known Member

Тільки минув тиждень, як Аня виздоровіла, так тепер я захворіла. Горло болить, t 38, руки і ноги "ломить"... Що за напасть? Лиш би дітей не заразити...
    А в Ані завтра ДН, так хочеться бути здоровою і не портити дитині свята.

14. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Вчора, як завжди по суботах, мали гостей. Я приготувала смачне м"яско, і мене всі хвалили:)
    А сьогодні їдем до моїх батьків! побачусь з подружками. І Ура! - здається, сьогодні буде хороша погода.

---------- Додано в 08:45 ---------- Попередній допис був написаний в 08:11 ----------

15. Virginia

Virginia Well-Known Member

А мої так солодко сплять, аж не віриться:girl_tender: Я вже півгодини сиджу за компом і за мною ніхто не плаче:) П"ю кавусю з "вареним" сирником, який вчора з мамою пекли і думаю чи встигну доїсти і дописати чи ні?
    Вчора так замезла, думала що сьогодні вже з соплями встану, але ні, всьо гуд
    а сьогодні моооже убалтаю чоловіка поїхати собі за взуттям, бо, бідненька, не маю в що взутись

16. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Сьогодні знову не виспалась.:morning1: Сусідка збирається у відрядження і оскільки вчора не встигла зробити все, що планувала, то робила це нині. Спочатку вона вирішила випрати одяг . Пральна машина стоїть якраз з іншого боку тієї стіни біля якої я сплю, тому весь процес прання я дуже добре чула.:shout: Але то ще нічого. Вона вирішила поприбирати. поки пилососила в своїй кімнаті - то півбіди, але вирішила пропилососити і в коридорі. І це о 7 ранку!:sad::eek::babruysk: Тут я не витримала і сказала, що завтра і так буду прибирати в хаті. А вона: "Да ладно, мне не трудно". Лише після того, як у довелося кілька хвилин їй доводити, що в неділю о 7 ранку нормальні люди хочуть спати, і я втому числі, вона відклала той порохотяг і пішла далі прати...:beee:
    Збираюся тепер до церкви.

• Подобається Подобається x 1
  17. jalla

jalla Прогрес року 2013

І я не виспалась. Жах як спати хочеться і улюблена кавуська не допомагає.:no:
    Вчора до пізньої ночі варила гриби, потім коли вирішила накінець то лягти, прокинувся мій малий з диким плачем і з того всього я заснула під ранок.
    Чоловік спить, ще з вечора і напевно сьогодні до обіду спати буде, каже відновлює сили після напруженого робочого тижня. Цікаво коли відпочину я...:umbrage:

18. fillette

fillette Well-Known Member

І я не виспалась, але настрій суперовий. Збираюсь на весілля. Нарешті відпочину і повеселюся.

19. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

І я нині в рядах невиспаних. Доця піднялась в 6,30, потім закрутилась і так і не прилягла. зараз їдемо в Стрийський парк в Дюсш .Тато там бігатиме футбол а ми гулятимем. Як хто там з 2 до 4 буде маякуйте.

Останнє редагування модератором: 9 Жовтень 2011
  20. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а я виспалась, але це не означає, що я "в формі"-біль атакує мене звідусіль-зуби, вухо, горло, а найгірше-яйники....ще й з мужом війна-ремонт, а різні смаки і бажання:girl_crazy: кажу, що будуть нечемні, то ляжу в лікарню і най мастить си голову з ремонтом, дітисками і всім решта

Статус теми:
Закрита.