Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Цілий мдень без світла та води....
    Прийшла сестра, то рятувались піцою. І то певно єдина врочистість за день.
    На вечір піднявся тиск. Ото сиджу зараз вся хвора:sad:. Вуха заклало, голова розколюється. Проза...

2. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Вчора прийшла зранку на роботу, виявилося, шо система глючить і більшість операторів не можуть залогінитись :girl_cray:. Дзвінки приймати мусили, всі дані записували у блокнот, зміст дзвінків - туди ж, а як треба було подивитись щось у профілі - бігли до тих, у кого та паскудна система працювала...:girl_mad: Потім звільнився комп, у якому можна було залогінитись в системі, але ССА там не працював.
    Одним словом, сиділа фіг зна де.
    А зміни на наступний тиждень нам продовжили на годину!:aggressive: Блін, тепер точно звідти піду, най си мастят голови самі! Я і так не маю часу і сил на бодай якесь особисте життя, та що там - я навіть виспатись по-людськи не можу!:babruysk: А вони ще й збільшують навантаження!
    Зустрілась із подругою, кілька хвилин побалакали:girl_bye2:, вона поїхала на на екскурсію, а я - на квартиру.
    Ледве ходила, бо сил нема взагалі і спати дуууже хотілося! Ще й посиденьки не завантажувалися...:girl_sad:
    А нині прокинулася о 3.30 і знову більше не могла заснути, хоч спати хочу:suicide:...

• Подобається Подобається x 1
  3. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

---------- Додано в 05:55 ---------- Попередній допис був написаний в 05:49 ----------

я нині взагалі-то молодець )))
    1. нарешті виспалась, а то через свої емоції і переживання ходила як зомбі, і попри 10 годин нічного сну, ще вдень поспала годинку, то вже під вечір і настрій нормальний зявився)))
    2. прорвало мене вже три дні на малювання новеньким олівчиком, яким я Вам хвалилась... ммммммммммм......
    3. нині так старанно собі вправи робила, що щось щойно недобре відчула в коліні... мабуть треба буде відкласти ті вправи, які дають навантаження саме на коліна... а шкода...
    4. вишивала! першу частину вишивки вишивала довго, а цю - супер, рідко, але дуже якісно, гарними темпами, мабуть просто вже пристосувалась до тканини і до узору...
    5. як показує мій кіндл, за вчора я прочитала 30% книжки за 1 годину, отакий я читач, бо стііііііііііііки заплановано до читання, а часу нема...((( плюс ще ж встигати заплановані фільми дивитися )))
    6. годувала нині американців дерунами... ВАУ!!! чесно, вперше в житті в мене деруни вийшли ідеальні!

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Мамцю рідна, як жеж я хочу спати:boredom:, дав мені Роман жару, цілісіньку нічку навіть світло не гасила, сиділа з ним на руках. Ладнєнько, не розкисати - кохфе в зуби і в бой!:morning1:

5. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

я маю нині наварити їсти..тільки питання як,бо Мречко спокою не дає-вчіпиться між ноги і усьо...ох ті ікла..
    а ще муж оце ж бо коробки привіз-треба пакуватися...але знову ж як, бо Мречко спокою не дає-вчіпиться між ноги і усьо...ох ті ікла:girl_crazy:

6. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

мммм, певні тоді, коли переросте свої всі болячки...а чи таке буде?
    І всеодно попри все я довольна як шлонь, що Роман може гризти-їсти-кусати. Алергію поборем, маєм вже досвід.

Останнє редагування: 7 Жовтень 2011
  7. Heureuse

Heureuse вірю...

я нині вже нарешті нормально почуваюсь
    зараз допиваю чайок і вже скоро треба збиратись..
    молюсь шоб була тільки одна пара і я могла піти святкувати з подругою її офіційне прийняття на роботу і першу зарплату!

короче, кому шо в голові:biggrin:

8. zaderyshka

zaderyshka Member

Сьогодні спали з чоловіком довго-довго, бо він бух хворенький і зранку відпросився з роботи трошки. Вичухався з болячок і поїхав на роботу. А я за ноут і пишу-пишу-пишу той свій дисер, капець. Вже і керівник подзвонила своє "фе" висловити. Випрошую в чоловіка поїхати до його батьків завтра і на один день, бо так мені в тому часі розходиться зараз. Усьо пішла рябатать!

9. Holly

Holly Moderator

ну що за день:ireful:
    все почалось ще від вчора, почало мені закладати горло і сьогодні я без голосу. Завела Яринку в школу в обід, Оленка заснула, а я думала сяду на сонечку і вишиватиму. Дістала своє рукоділля і згадала, що нитки, голку, ножички я виклала, як йщла вчора на форумівку. Так як була недалеко від рукодільного магазину, думала піду куплю моточок ниток і голку, але виявила що в гаманці пусто - забула взяти гроші. Так ми з Оленкою погуляли 2 години, забрали Яринку. Я згадала, що в мене є карточка з собою, зайшли в аптеку, купила собі ліки (розраховувалась карткою) і пішли в сільпо на закупи. Біля сільпо хтіла перевірити, скільки грошей є на рахунку і картки не знайшла. Так, я забула її в аптеці. Довелось вертати. Звісно, що в сільпо ми вже не йшли. А я так нині хтіла пляцок спекти :sad:
    Ще й сьогодні квитанцію принесли, я як побачила суму мало не впала - за холодну і гарячу воду 1200грн. Вже хтіла йти виясняти в жек в чому справа, але згадала, що свекруха мала переопломбувати лічильники, але того не зробила. Тепер воду порахували за іншим тарифом. Отак, лишні витрати на рівному місці

10. Nata

Nata Well-Known Member

Весь день на нервах. І ... нарешті! Півгодини тому я стала тіткою! В хаті бардак, діти негодовані бігають, мама щохвилини дзвонить, бо намотує навколо пологового крос (разом із другою бабусею, пропонувала їм піти кави з коньяком собі випити - ні, ходять там, нервуються :)) Ех, нарешті! Мої дітиська вже готові бігти Михасика бавити :)

11. Barnaulka

Черговий нудний і нецікавий робочий день - це проза.:beee:

Але оскільки нині - п'ятниця, то це - врочистість :xaxa::crazy::radist::radist::radist::radist::radist::radist:

12. DivineVanGate

DivineVanGate Member

А моя керуюча народила сьогодні о 16:00 хлопчика: 3400 г, 53 см зросту.

Вона молодець, виносила, народила без проблем, хоч як не як їй 37 років.. Це у неї друга дитина. Першому 16 років.

Одним словом, ми всі на роботі щасливі!!!

13. Alicia

Alicia Well-Known Member

Вже сьогодні точно можу сказати собі і всім, що у мене знову з'явилися сили і бажання радіти життю і готуватися до весілля (залишився всього тиждень! :khomyak:). Кілька днів тому закривалася в собі і в квартирі і нічого не хотілося...холодно, погано, сумно - все на купу, могла розревітися від будь-чого. Поступово відійшла від таких песимістичних думок і налаштувала себе на "все буде добре".
    Сьогодні робочий день - це проза. Але короткий - це врочистість! Склала цілий список справ на сьогодні і не знаю, з чого то почати...Все потрібне і все важливе. Ех, ото сьогодні доведеться поїздити (Південний, Шувар, Краківський, Кінг Крос :man_in_love:). Хоч би дощ не сильний був, погодка не тішить...Але і так дуже довго протрималася кльова погода цієї осені. Вже пора і дощику трохи погостювати у нас (сподіваюся, ненадовго).:girl_flag_of_truce:

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, і погодище!!! А планів, як у Наполеона.:shout:
    Треба бігти за продуктами, в холодильнику шаріки можна ганяти. При тому, що як завжди мушу тягнути собою малого, бо чоловік поїхав на гриби.:dntknw: Потім треба варити-варити, ще хочу пекти і так напевно затягне до пізнього вечора.:girl_impossible::hang1: Лиш би той мій грибник пошвидше вернувся, а то думаю мій малява довго не витримає моєї зайнятості домашніми справами. Ага, він в мене такий...;)

15. fillette

fillette Well-Known Member

Погода жахлива. Збираюсь їхати далеко зі Львова до батьків додому. Попереду 6 годин в маршрутці :boredom:Завтра йду на весілля за дружку до своєї подруги дитинства:girl_claping:
    Хоча настрій щось не дуже. Краще б провела вихідні з коханим і друзями у Львові.

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Хіба можна йти до подруги на весілля з поганим настроєм? Ще й за дружку!! Тішитися треба і радіти за подругу :) Я б і сама хтіла би повесилитися в когось на весіллі зараз :girl_in_dreams: Хоча найближче весілля у подруги моєї в травні.

17. fillette

fillette Well-Known Member

Я тішуся і радію за неї. Просто то напевно погода на мене так негативно почала впливати:girl_sad:

18. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я вчора зробила величезну помилку...
    Почала дивитися доктора Хауса...
    І як відірватися?

19. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

передивитися швиденько всі сезони :girl_wink: ( іншої поради не знаю :pardon:)

20. Barnaulka

Нині субота!:good: Зранку встала не тоді, коли треба, бо робота, а тоді коли хотіла! :blum1: Займалася нічогонеробленням:blush:, їла, дивилася домогосподарок.:gamer: Сьогодні нарешті у мене і у моєї учениці було перше заняття, трохи вчилися, трохи балакали. Вона вже поїхала на репетицію відкриття стадіону, а я буду далі ніц не робити:yahoo:
    Скільки мало треба для щастя - всього три дні вихідних :i-m_so_happy::wacko1:

Статус теми:
Закрита.