Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

А ми налазилися нині по Хрещатику з хлопцями. Михасик спав незважаючи на якесь шалене дійство ( щось там було Львів і Дніпропетровськ, прямий ефір), Маркусик їв морозиво. Народу тьма, всі п'ють пиво і кричать і самі незнають що там діється. Просто так кричать, за компанію.
    А людина дня в мене нині - бабця що гроші просить під BILLA коло бесарабки. Стоїмо ми з Михасем, чекаємо тата і Маркусика. І виходить такий односторонній діалог - о, який він в тебе козак, тьфу-тьфу, мамина радість. А мені от на базарі обрізків дали мішок, ше зара на хліба кусок і цибулину мо дадуть, а шо мені старій ше треба. Приїду в село, піч натоплю, а той мій старий навєрно знов тілівізора дивиться, от вже мені трошка грошей дали, то на елєктроенергію якраз і хватить. Але ж то в вже тебе
    козак, мамина радість навєрно. Така позитивна і життєрадісна бабуся, переважно всі жебраки з кислими обличчями, а ця аж світиться і посміхається

2. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Подивились 2 фільми підряд - "Король говорить" (класний) і "Дело №39", краще б ми у зворотньому порядку їх дивились..Фільм такий...гмм, не на ніч дивитись :girl_crazy:. Сашка щось кашляє...А ми завтра на дитяче свято збирались :sad:..

3. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

В мене вчора був мега насичений день:yahoo:...Вибрались по справах у Львів з чоловіком і доцею(що взагалі рідкість),нагулялись по повній програмі:і в центрі,на південному,кінг-кросі...погодка нас не підвела!Донечка така чемнюня всюди була,що аж дивно!:d25:Потім у маршрутці заснула бідася.Шукали сестрі ровер дитячий трохи кращої якості-так і не знайшли,видно прийдеться в неті шукати.Ввечері як приїхали-зразу повирубувались:girl_impossible:

4. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

нині ну така шикарна погода, а я весь день на роботі! ну нічо, все-рівно приємно сидіти, затишно якось, віконце відкрила і насолоджуюсь свіжвим повітрячком! візьмусь мабуть знову за диплом, а то щось геть закинула його... ага, і попрацюю далі над сценарієм відкриття офісу... ну і може підготуюсь трошки до наступного і останнього екзамену.

5. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Вчора гарно відсвяткували-сподобалось і діткам,і дорослим.В Настюхи стільки подарунків,що весь ранок розбирали :) Сьогодні погрілись на сонечку,а ввечері знову йдемо на ДН,грати в боулінг.Правда,ми такі гравці-я з животом,а чоловіку шию продуло,не може повертатись:girl_haha:

6. Людок

Людок New Member

Сьогодні вихідний, сходили в супермаркет, купила собі годинник, решта часу відпочиваємо дома:girl_dance:.
    Вчора після робочого тижня була врочистість-релакс:girl_smile::
    Ванна з морською сіллю, гарне вино зі стейками сьомги:girl_tender:

7. preciosa

preciosa Well-Known Member

А мене коханий сьогодні вчив на мотоциклі їздити:connie_pull-pigtail Так класно було:girl_crazy: Я перше не дуже хотіла, але потім ввійшла в азарт і зупинятися не хотіла. То називається: тягнули медведя до меду...:girl_blush2: Він був такий щасливий, так хвалив мене:girl_dance:

8. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Налазилась нині за день!спершу до церкви, потім в Новий цум.там купила в адідасі дві пари красовочок по чудовій ціні,ще й знижку отримала на другу пару 50%!!потім до чоловікових батьків і нарешті дома!!!

9. Maksutka

Maksutka Well-Known Member

Ми тоже сьогодні класно погуляли :girl_dance:аж не хотілось йти додому........но вже змучилась трохи, треба було вже прилягти трошки:girl_smile:. На вулиці стільки народу просто капец......веснааааа!!!!:girl_yes:

10. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

І ми сьогодні гуляли, вже трошки легше нам. Хоча і на вечір температура піднімається і в мене, і в синочка, але він гарно бавиться. Гуляли Стрийським парком, люблю його, якось затишно там, Костік до діток хотів, важко було втримати.

11. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

А у нас сама звична неділя, вранці пішли з донею в церкву, потім ще трішки погуляли, а потім до дому. Зварила борщику і читаємо книжки.

12. popelushka

popelushka Well-Known Member

Ми сьогодні татка відправили у відрядження, зібрала йому валізу, Юльчик подивився на тата і каже: "Татко, ти стільки сорочок набрав, а ти додому приїдеш?":girl_haha:
    Ну і щоб хоч якось розвеселити дитину, поїхали в Ляльковий театр на виставу, потім з тим чудом прогулялися Львовом, погодували голубів, поїли морозива і дитя затягнуло мене в "Антошку":) Там провів мені цілу екскурсію по різних іграшках з такими захоплюючими вигуками, типу "Вав, ух ти!", що усі на нас здивлялися:) Після всього, ще прокаталися трамвайчиком і замучено-щасливі приїхали додому:)

13. Kordanna

Kordanna New Member

А ми зранку зробили урки, приготували їсти, а потім з батьками поїхали на природу !!! Шашличок в таку погоду - казка просто

14. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Рано я раділа..чоловіка так скрутило,що на ДН ми не пішли :sad: Зате пішла я з Настюхою гуляти,сходили на морозиво.Доцька отримала кульку,але на вулиці кулька втекла і я не змогла її догнати.Доходимо ми з Настюшкою вже майже до дому,а мене наздоганяє дядічка і каже:"Девушка,вот ваш шарик" Так було приємно:girl_blush2:

15. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Мої ще гуляють, я з малим вдень гуляла. Сьоні придбали меблі в спальню, надіюсь наш переїзд на пару місяців зменшився))))Крім усього всього лікую свою гнійну ангіну , а ще соплі повернулись, давно не було((( тіки б малого пронесло

16. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А ми нарешті відкрили шашличний сезон, так класно поприродились з друзями, Ромік поганяв, і я зробила висновок, що відпочивати з дитиною в рік і 8 місяців і в рік і три місяці - то не до порівняння...Нарешті можна собі посидіти спокійно біля вогнища, не треба нізаким ганяти, нізвідки завертати, дитина вже більш-менш сама дає собі раду, знаходить заняття, бавиться з дітками...А завтра знову будні...

17. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Гарний сьогодні день був))) Гарно погуляли, сходилти в гості на 30-и ліття та ще й встигли відкрити
    Святкували сьогодні нашу врочистісь- синусикові 7 місяців. Ми його вітали, отримали трошки подаруночків-купу нового одягу). Правда мали трошки плаксивий вечір, синочок вдарився і дуже плакав а я з ним. Та зараз сміємось, граємось. Сподіваюсь все буде добре)

18. Holly

Holly Moderator

У нас сьогодні суперовий день був. Яринка із свекрухою поїхала в село на вихідні, а ми з чоловіком і Оленкою залишились на господарці. Сходили на базар, купили свекрусі чудовий подарунок на день народження. Подарунок вручили сьогодні, бо домовились в магазині, якби не підійшло, обміняти. Свекрусі ну дуже сподобалось, але сварила нас, що то занадто дорогий подарунок. Я в адідасі пригледіла курточку, обіцяв чоловік купити коли отримає зарплату. А ввечері ходили до коліжанки на день народження. Файно посиділи.
    А завтра проза, початок тижня, знову цілими днями сама з дітками

19. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

А ми щойно розпрощалися із гостями :girl_bye: святкували моє день народження, якось так повелося що не дуже люблю це свято, але сьогодні як на диво все було супер, багато квітів:give_rose:, гарні а головне щирі слова від рідних людей в мою адресу, Данилко не знав з ким має бавитися, стільки біля нього було бабусь і дідусів, а завтра чекає ще мене святкування в колективі і все... па-па моїм 27р.:girl_yes:

20. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

А в нас жах а не день,була в мами і все наче добре аж раптом в обід малий прокинувся з температурою високою,збивала чим могла,вечері хтіла температуру мірнути,бац..світло в районі вимкнули ну ми назад на таксі з малим додому..Поміряли Т,а вона знову полізла вверх,і не збивалась аж до 22.Зараз на пару поділок впала але чим далі збивати навть незнаю..чи отруївся чимсь чи якась ентеровірусна інфекція-незнаю.А ми ж тільки три дні як виповзли з соплів-кашля.Я вже сил немаю:sad:((

Статус теми:
Закрита.