Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Як тобі добре!!! А я хочу спати, але нема де лягти:girl_wink:
    Вночі два рази дзвонили чоловіку на моб. з пульту служби охорони - щось там в офісі. А я після того заснути не можу - ненавиджу нічних дзвінків, думаю що трапилось щось погане.
    А ще беру дуже все до голови і неможу абстрагуватись від того, все з рук валиться, ну як заставити себе "подумати про це завтра" ???

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

точно не погана.
    Нічка в нас сьогодні була ще та:8:. В третій годині Ромчик прокинувся в страшній істериці. Заспокоювали всією родиною і ледве нам то вдалось. Тому прокинулась з головною біллю і бажанням лягти спати знову.
    Зараз мама ходить мною керує (типу чого я ніде не йду гуляти, не прибираю, не прасую...), а на мене лінь напала. Нічого не хочу робити, навіть на вулицю виходити. Сиджу і засинаю на ходу:girl_in_dreams:. Отак.

3. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Вчора мала такий шалений день! Перебираюсь в новий офіс (welcome!)і то купа проблем. Додому потрапила лише в 21,00. А сьогодні вже хвора, якась застуда мене зламала. Планів на нині мала силу-силенну, а тут.. ех... Замовила продукти через інтернет, буду шось готувати. А поки що п"ю чайочок і в неті "зависаю".

4. Heureuse

Heureuse вірю...

сьогодні ніби врочистість- мій наречений нарешті повертається з двомісячного відрядження.
    вже собі спланували, що ввечері кудись підем, аж тут дзвонить каже, що приїде пізно і побачимся вже певно завтра. і то таким тоном ніби то він мені послугу робить, що нарешті приїжає. я з того всього псіханула, кинула трубку, розревілась. ше й перед мамою, а то найгірше, бо відразу почались тонкі натяки, типу "ще не пізно передумати"..:girl_devil:
    короче, сижу зла на себе і на ту всю ситуацію..вже чесно кажучи ніц не хочеться:girl_sad:

5. jylanda

jylanda занууууда

Я щось в 6 ранку прокинулась, перенервувалась мабуть) менi сьогоднi почали лiкувати ногу, ходити наразi не дуже можу - з палицею, мучусь, бо болить, а з iншого боку - вiдпочиваю, нiчого не роблю, чоловик iсти готуе:ed4d70def841dc74b57 А загалом день такий собi, проза.

6. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Настюха сьогодні в садку, тож день більш-менш спокійний. З'їздили з Нікуською на Сихів і, по дорозі, суцільний позитив. Всі, як бачать манюню, одразу посміхаються, двері відкривають/місце уступають/вийти-зайти допомагають. В маршрутці щей подаруночок отримали - кремчик для купання від Weleda (жіночка сказала, що буде в Антошці в КК їх роздавати) Тепер би відірватись від компа і чаю з цукерочками, та трохи поприбирати :girl_in_dreams:

7. Haidee

Haidee Well-Known Member Команда форуму

В нас сьогодні врочистість - 5 років як ми одружилися:girl_in_love: Аж не віриться, ніби то тільки вчора було.
    А наша маленька врочистість сьогодні в гуморі, цілий день усміхається мамі:) тільки спатки ні в яку не хоче) завтра будемо святкувати перший місяць:)

8. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

На п"яту годину маєм їхати на дєнь варєнья до реставрації, а я от дивлюсь на себе в люстерко, і шось я собі така фєєє... Старенька втомлена цьотка з жахливим кольором шкіри. Одна надія на косметику By jalatan. Пішла я скрабуватись...

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

скажу па сікрЄту, що то геть не добре, бо ми щойно прокинулись:girl_crazy: краще б не лягала, ми спали 3 години-то рекорд, я тепер як з танку вилізла. То з розряду-що занадто то не здорово, але ж хто знав....

10. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А мене кулєжанки нинька кличуть кудись потусити на дискотеку, чоловік навіть погодився залишитись з Яркою, а в мене настрою нема взагалі... щось в роздумах - куди то піти 30річним дівчаткам, щоб було весело, нас ніхто не чіпав, і не було 16 річних дівчаток і 60 річних хлопчиків?

11. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Сьогодні зранку мама прийшла, трохи з нею поговорили. Потім я нагодувала мужа і відправила на роботу. Збираю речі потрохи. Завтра переїжджаємо але то якщо знайдеться кому завтра перевезти речі, готова забити за то мужа Зараз сіла за комп трохи перепочити. Зробила собі дві гарячі канапки, чаю та й читаю посиденьки)))

12. arushka

arushka завжди досягаю мети

У мене з врочистості - завтра незаплановано приїжджає двоюрідна сестра з чоловіком - буде забава. В неділю - забава запланована.
    З прози - в хаті бардак, торт не спечений, мясо не замариноване, добре, що хоч продукти куплені. Роботи уйма, при святі ніц робити не хочеться, сиджу на ДП

13. Gossip

Gossip Member

врочистість - добігають останні хвидини на роботі ... іду в ДЕКРЕТ :girl_tender: :girl_dance::girl_wink::girl_blum::girl_bye:

14. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В мене теж врочистість - коханий запросив на побачення :girl_in_love: Настрій такий романтичний!

15. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Господи, яка ж в мене чемна дитина! Сказав Кірюшка мамі, що позбирав іграшки, які порозкидали по кімнаті(багацько) з братиком. І буде йти спати. Я угукнула, сказавши молодець - знаю його складання)))
    І пішов приліг до братика і заснув, поки мама мила посуд. Приходжу - правда спить. І всі іграшки зібрані в пакунки. Це вперше так моя дитина сама зібрала без нагадувань і збирання разом іграшок... і спить зараз біля братика блаженно)))

16. Златка

Златка Well-Known Member

Врочистість сьогоднішього дня - побачилась з своєю кумцьою :kiss: ще й поєднали приємне з корисним, бо пообідали в нумер1, в якому я вже сто років не була! Забрали в Богданки Златині демарчики , мандрували багацько по місту, погода була чудова, настрій діток- так само, то вже й мамі ніц більшого не треба було :girl_tender: а ото зараз почнеться проза - :ed4d70def841dc74b57

17. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

ага, та ще й ми якраз Софії і Людмили святкували і прощались з працівницею, словом все на купу
    та сама ситуація з Ірискою, так сподівалась, що ти прийдеш в понеділок, мала в плані піти з тобою в алямінут на лате
    але як завжди все на раз(

18. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Нині був черговий робочий день. Нудна, ненависна робота із 7 ранку...:beee: Десь о 14.00 нам повідомили, що всі зміни до 20.00 продовжили! Хто піде швидше - штраф.:eek: Нє, ну то нормально? :ireful:То ж кінець тижня, люди щось планують, банально відпочити хочуть, а тут...:girl_feminist:
    А я встала і пішла о 16.00 - якраз кінець моєї зміни.:diablo: Я, звичайно ж, люблю по телефону говорити:girl_phone1:, але ж не 13 годин практично без перерв! :pardon:Та ще й чужою мовою! :girl_emo::tanksmile:
    Зате потім трохи потратила грошики і купила собі корисні й гарні речі :)

Зараз трохи переживаю: сусідки досі нема, а вже давно мала бути вдома... :dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  19. Michela

Michela New Member

Сиджу і балдю...уроки не потрібно робити і поспати завтра можна...
    Тиждень був цікавий та багатий на події...Деякі з них, то це- на роботі зміни , дітям замовили в дитячі кімнати меблі, ходила на збори в дитячий садок, на яких від почутого була в шоці...а ще пофарбувала волосся....ще посвітліла!
    Во...коротко написала!

20. kineret

kineret Вірю в диво...

З прози - вже кілька раз нас "просили" написати заяви на неповний робочий день (звичайно з відповідною зарплатою) за власним бажанням (нам всім цілої ставки забагато, 0,7 в самий раз :girl_devil:). А сьогодні і ту фігню не виплатили, бо гроші з Києва не перевели...:girl_devil::girl_devil::girl_devil: А з врочистостей - в похресниці сьогодні іменини, завтра трошки відсвяткуємо :girl_smile::girl_claping::girl_claping::girl_claping::girl_tender:

Статус теми:
Закрита.