Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Kryhla, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Відповідь: Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (2)

А для мене 1 квітня буде тепер завжди асоціюватися з синочком :) Рівно рік тому я зробила тест на вагітність і виявилося що моя невеличка затримка- це наше маленьке чудо, яке зараз лежить і тихенько мені усміхається. А я тоді так плакала, не хотіла вірити...

2. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Я пам"ятаю як ви тоді переживали. Але Бог краще знає що нам треба)

А ми так гарно прогулялись під дощем. Прошвирнулись по магазинах, зайшли в Антошку. Там Софійка гарно побавилась на гірках. Купили їй колготочки. Зайшли в перукарню, підстригли мою красуню. Вона була така чемна, тільки посміхалась. Задоволення коштувало всього 10 грн, а я переживала, що буде значно більше.
    А тепер Софійка спить, а я на дп. Жую печенько з молоком. І так мені добре.
    Люблю дощ.

3. Oriana

Oriana Well-Known Member

Вчора була як на барейках, стільки роботи в хаті поробила - попрала, повичищала всі куточки, кухню вимила... А нині ніяка, тільки б спала і спала. Хотіла нині вікна помити, а дощик помішав моїм планам.:) Думала що буду хвора. Та де там - тіки вчора попчихала, ніс заклало, а нині як нічо небуло:) Врочистість - обіцяв коханий, що щось файне мені принесе, тільки не каже, що - сюрприз. Чекаю...:girl_in_dreams:

4. AilataN

AilataN жива

сьогодні класно чоловіка підколола.
    Шукаю нову жертву.
    На роботі не вдалось, мене саму розвели, так що мстя моя буде ще попереду...)))

5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

А ми нині святкуємо, і цілі вихідні будемо всяткувати. Люблю коли гості є.
    Швидко час йде...

---------- Додано в 17:05 ---------- Попередній допис був написаний в 16:45 ----------

Дівчата, то чийсь жарт з лінієчкою був першоквітневий :girl_devil:
    .

6. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Не знаю чим це пояснити..завтра в мене день народження а настрій жахливий-депресивний, чомусь не люблю цього свята, хоча в цей день приємно чути побажання від рідних і близьких людей, і увага мені приємна:girl_spruce_up:, але складається таке враження що у цей день я сама собі "піднімаю" настрій аби оточуючим було приємно.

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А мене нині намагалися розвести.:) Мала я зустрітися з хлопцем одним з татиного оркестру, вони завтра їдуть до Німеччини, а я через них передаю документи свої татові. Зустрічаюся я з ним, а він так на повному серйозі-Віта, тобі тато твій не дзвонив? Нічого не вийде, ти мусиш з нами їхати. В мене була хвилина шоку, бо я знаю , що тато мій таке може сказати :D Але добре, що ДП мене ще зранку підготувало, що нині 1-ше квітня. От якби я вже перед тим не посиділа в бані, я би точно йому повірила і в мене би була паніка, а так я лише заступорилася і всьо пойняла :girl_cool:

8. jalla

jalla Прогрес року 2013

А у мене сьогодні день якийсь вже надто напружений. Малий вередує жахливо. Такі концерти влаштовує, що напевно його чути на всю Привокзальну. А все через те, що не погуляв лиш дві години. Ну, не могла я вже довше лазити по дощі. На візочок наділа дощовик, а сама... як мокра курка.:hang1::umbrage: Вже й боюсь щоб не застудилась знов.
    З врочистості...ммм... а врочистість поки що "отсуцтвуєт".:agree:

9. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а ми з САшуліком ходили в поліклініку, зазвичай йти 10 хв, але з синочком ми топали годину. Яще маю сидіти дома - щось моє запалення ніяк не проходить..А ще - не знаю, що за дурнуватий жарт - але саме сьогонді Київстар вирішив щось там технічно робити з нетом - в мене його дотепер не було - додзвонитись не реально....В мене був Білайн, але ж вони об"єднались і тепер щось міняють. То капець, зараз є, але тільки відкривається по закладках, швидкість до д..пи, google не грузиться...Насилу додзвонилась з 150 разу до них - дали інструкції, буду зараз шаманити..Переживаю, щоб взагалі не пропав. на всякий вмпадок скачую собі кілька фільмів :girl_devil:, вже веселіше буде..Якщо в мене нічого не получиться.

10. zetta

zetta Well-Known Member

вчорашнiй день геть мене вимордував.... але гарно здала всi звiти про свою роботу, i в душi приемно вiд приемних людей... маю спiвробiтницю яка працюе з недорозвиненими або хворими дiтками.... як вона про них розказуе то треба чути, цiлий свiт в тих оченятах, любить iх дуже. зараз буду по трохи збиратись бо маю далеку поiздку.
    всi сплять...на форумi лише 5 людей...zetta, Колосок, ulyasya, Sertce, Dobra зате посиденьки не висять )))

Останнє редагування: 2 Квітень 2011
  11. Яруська

Яруська Well-Known Member

Я вчора в черговий раз виявила, що мій менший синочок справжній чоловік! Перший раз він вчора був в стоматолога, бо щось шостий зубчик "позеленів", а то ж вже постійний:girl_impossible: Колупнула наша стоматолог, а там повний капєц. Так от, дитині запломбували чотири канали, півтори години в кріслі, а він навіть не пікнув. Тільки зацікавлено заглядав на всі стоматологічні прибамбаси. Отримав після того купу подарунків і цьомків:d25: Балдію від його витримки і чоловічого характеру...

12. Virginia

Virginia Well-Known Member

І мене цілу ніч болів зуб:girl_sad: А може зуб боліти від того, що вчора трохи надуло, бо я діваха зняла вже куртку з капішоном...???

Сьогодні сама вдома, мої поїхали відкривати дачний сезон. А мене чекає зимове взуття, яке треба перемити і запакувати в пачки, до наступного року, ну і прибирати, прибирати...

13. mysha

mysha New Member

Поснідали зранку в ліжку кавою з тірамісу. Діти з"їли свою кохану молочну кашу. Зараз старшого - на англійську, а з меншим будем збирати речі на шашлик
    Я і діти обожнюєм величезне багаття - а це заняття на цілий день. Татку, готуй бензопилу! Вигуляємся!!! :crazy:

14. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Повіз чоловік свекра зранку на кардіограму,щойно дзвонить,що поклали в лікарню,щоб я спакувала речі йому ( а свекор в мене після 2 інсультів і 1 інфаркту-п"є "по чорному",ні про кого не думаючи,тільки про своє задоволення),а нам тепер лишнє переживання/витрати ітд.....як завжди ...
    не знаю,що би я з тими всіма пияками зробила!:girl_devil:....

15. natka75

natka75 Well-Known Member

Сьогодні моя "робоча" субота, але я вже встигла перед роботою на привокзальному купити деякі продукти, щоб потім не ходити, бо пів дня пройде на роботі, а потім ще вдома щось треба зробити. Щось я і не помітила, що весна почалася, що позавчора сонце світило, а вчора дощ падав...робота-хата-кухня, чоловік з переламаною правою рукою нічим серйозним мені помогти не може(навіть посуд не може помити), добре хоч завести малого і забрати з садочку є кому, і я не лечу стрімголов.
    І чому вихідні так швидко пролітають?

16. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Гарно з доціком погуляли,так що тепер солодко спить.Я відпочиваю і готуюсь до забави-святкуємо сьогодні Настюхи і чоловіка Дн (2 в одному)Гостей буде багато,тож щоб не скучали,придумала їм конкурси і лотерейку безпрограшну.Чоловік забацав фотогазету,діткам запросили аніматорів.Сподіваюсь,всім сподобається :girl_dance:

17. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Гарний вчора був вечір. Спокійний, романтичний:girl_dance:. А ніч знову недоспана. Ромчик чогось вже котру ніч зривається і плаче. А сьогодні день типово суботній. Купа хатньої роботи плюс встановлювали сателітарну антену, тому додалися майстри, купа дротів, шнурів...:girl_impossible:. в результаті малий не виспаний і капризний. Одним слово проза...
    З врочистості сьогодні побувала в "Призмі" і в "Центрі паперу", закупилась, прогулялсь. Ахххх, мало:girl_sad: На вечір плануємо святкову вечерю. Душа знову прагне свята:girl_dance:. А завтра велика врочистість-моєму ангеликові 7 місяців (з цього приводу бабця вже побігла за подарунком:girl_crazy:), а ще нас запросили на святкування 30-ліття, тому будемо мати подвійне святкування ввечері)

18. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а в мене кожен день практично однаковий - робота, заняття... правда від лікування хребта, я направду, в захваті - всього 5ий день, а болі менші! і настрій просто мега! зараз нарешті в хаті побуду трошки, то хоть щось пороблю, а то вже як в свинарнику живем... :girl_crazy:

19. пальмочка

пальмочка New Member

В мене сьогодні було 5 годин врочистості....Ходила на Lviv Fashion Week,побачилась з купою знайомих,друзів і співробітників,подивилась п"ять показів,покавувала і повернулась щаслива додому,УРА!!!

20. тигрица

тигрица Well-Known Member

А в мене сьогодні день пробіг як 5 хв, до обіду готовила, прибирала, потім з малим гуляла, потім на базар, по магазинах. Випрасувала собі на завтра платтячко, і чекаю через 1,5 години буде мене чоловік вітати з ювілейчиком (25 років).

Статус теми:
Закрита.